konstheo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Επισυνάπτω την αλληλογραφία μου με το εν λόγω κατάστημα (διαβάστε από το τέλος προς την αρχή) =========================================================================== Η οθόνη να έρθει κανονικά, να *μην* ακυρωθεί η παραγγελία. Αδυνατώ όμως να πειστώ από τα λεγόμενα σας. Ούτως ή άλλως η τιμή της ανέβηκε σε σχέση με την αρχική παραγγελία που υπέβαλλα, από 283+3 σε 287+3 και πέρα από αυτό το σωστό είναι να ήμουν ενήμερος από την αρχή ότι θα επωμιστώ το κόστος μεταφοράς. Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα http://foxxmarket.gr/page.php?key=send διαβάζω ότι: «Τα έξοδα αποστολής με Courier υπολογιζονται αυτόματα στο καλάθι αγορών σας ανάλογα με το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας σας…». Κατά την υποβολή της παραγγελίας μου στο καλάθι των αγορών μου είχα κόστος μεταφοράς μηδέν ευρώ κι όχι κάποια τιμή με βάση το βάρος (13 κιλά) που αναγράφεται στις πληροφορίες που δίνετε για την οθόνη. Με απλά λόγια και η τιμή ανέβηκε και το κόστος μεταφοράς θα επωμιστώ κατ’απόκλιση από την αρχική παραγγελία. Ξανατονίζω ότι επιθυμώ η οθόνη να έρθει κανονικά παρά τα παραπάνω, να *μην* ακυρωθεί η παραγγελία. Αμφιβάλλω, όμως, εάν θα ξαναεμπιστευτώ το foxxmarket.gr για ηλεκτρονικές αγορές. Ελπίζω να κατέστησα σαφές πως πρωτίστως διαμαρτύρομαι για το ότι η εταιρία δεν μου γνωστοποίησε όλα όσα χρειαζόταν να ξέρω για την παραγγελία μου και το κόστος της από την αρχή και δευτερευόντως για τα 15 ευρώ παραπάνω που θα πληρώσω τελικά. Παρακαλώ η αλληλογραφία μας να κοινοποιηθεί και στη διεύθυνση της εταιρίας. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας Με τιμή, ΧΧΧ ΧΧΧ From: [email protected] [mailto:[email protected]] Sent: Friday, June 05, 2009 2:25 PM To: 'ΧΧΧ ΧΧΧ' Subject: RE: Κόστος αποστολής παραγγελίας ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΑΣ . ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ .ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 8-9 € ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Η ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ.Η ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 290 € ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ PC-NET ΕΠΕ foxxmarket.gr ΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥ ________________________________________ From: ΧΧΧ [mailto:ΧΧΧ@ΧΧΧ.gr] Sent: Friday, June 05, 2009 9:36 AM To: [email protected] Subject: Κόστος αποστολής παραγγελίας Καλημέρα, Χθες επικοινώνησε μαζί μου εργαζόμενος της εταιρίας για να με ενημερώσει για μια μικρή αλλαγή στην τιμή της παραγγελίας μου (αρ. ΧΧΧ). Με ενημέρωσε επίσης ότι θα χρεωθώ εγώ το τέλος αποστολής της παραγγελίας. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας μου ηλεκτρονικά, όμως, το σύστημα δεν με ενημέρωσε για καμιά τέτοια (επιπλέον) χρέωση παρά μόνο για το κόστος των 3ευρώ περίπου για πληρωμή με αντικαταβολή κι όχι με κατάθεση χρημάτων. Θα ήθελα, λοιπόν, να μην επιβαρυνθώ με το κόστος αποστολής, όπως άλλωστε ήταν η αρχική συμφωνία μέσω της ιστοσελίδας. Ευχαριστώ, ΧΧΧ ΧΧΧ ===================================================================================== Κοινώς μου φορτώνουν το κόστος αποστολής (για το οποίο μάλιστα έχω ένα κακό προαίσθημα ότι δε θα είναι 8-9 ευρώ, αλλά καμιά 20αριά, μιας και η παραγγελία ζυγίζει περίπου 13 κιλά) ενώ η "ηλεκτρονική" συμφωνία ήταν να το αναλάβουν αυτοί. Ακόμα απάντηση δεν έλαβα στο τελευταίο μήνυμα. Οποιεσδήποτε απόψεις στο τι να κάνω είναι ευπρόσδεκτες!!
Pitsi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δεν καταλαβαινω τι ρωτάς από εμάς, αφού δηλώνεις σαφέστατα ότι θέλεις να σου την στείλουν την οθόνη.
konstheo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Το πρόβλημα είναι πως η οθόνη είναι σε έλλειψη. Όποιος ψάξει και σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα θα το επιβεβαιώσει. Μάλιστα, είχα βρει μια καραπροσφορά στην τιμή των 236 ευρώ (αντί 287) αλλά μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη και άγνωστο το πότε θα ξαναπρομηθευτούν από την HP. Στο foxxmarket.gr είπαν ότι είναι σε έλλειψη αλλά εντόπισαν ένα κομμάτι από ένα διανομέα. Εάν λοιπόν ακυρώσω την παραγγελία και πάω σε άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα το πιο πιθανό είναι να αναγκαστώ να αγοράσω άλλη οθόνη πράγμα που δε θέλω. Εννοείται πως σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχα ακυρώσει την παραγγελία... κι άντε γεια foxxmarket. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να αποφύγω εν τέλει το κόστος μεταφοράς?
Pitsi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Εάν λοιπόν ακυρώσω την παραγγελία και πάω σε άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα το πιο πιθανό είναι να αναγκαστώ να αγοράσω άλλη οθόνη πράγμα που δε θέλω. Αφού του λες και τους ξαναλές να *μην* ακυρωθεί η παραγγελία τι ψάχνεις, η οθόνη πιθανών να είναι στον δρόμο της προς εσένα.
konstheo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Φίλε pitsi σε ευχαριστώ για την προσοχή σου. Η οθόνη θα φύγει το νωρίτερο δευτέρα (με είχαν ενημερώσει γιαυτό) από Αθήνα για Θεσσαλονίκη όπου μένω. Οπότε αν υπάρχει κάτι δραστικό που μπορώ να επικαλεστώ για να αποφύγω το κόστος (πέρα από το να παίρνω τηλεφωνα και να παρακαλάω να τηρήσουν την αρχική συμφωνία) θα ήθελα να το μάθω. Τέτοιες απατεωνιές με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου. Είμαι έτοιμος να κατέβω Αθήνα και να αρχίσω να φωνάζω μέχρι να μέχρι να με ακούσουν μέχρι την Κύπρο.
cosmos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΑΣ" Αυτή την απάντηση εγώ πάντως δεν την θεωρώ σοβαρή....... Στην θέση σου εγώ τηλεφωνικώς μόνο θα έλυνα το ζήτημα (και καθόλου στο παρακαλετό όπως λες).Να εξηγήσεις και να σου εξηγήσουν(Μπορεί να έχουν άδικο όπως μπορείς κ εσύ να έχεις άδικο).Τα ωραία σου λεφτουδάκια δίνεις. Και για το ιστορικό ποιά είναι αυτή η οθόνη που υπάρχει τόσο έλλειψη και υπάρχει μόνο μια?
konstheo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Πράγματι η απάντηση όχι απλώς δεν είναι σοβαρή, είναι γελοία. ΧΕΣ**ΚΑ ΕΑΝ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟ. Εάν θέλαν πιο μεγάλο κέρδος ας λέγαν εξ αρχής ότι θα φορτωθώ τα έξοδα μεταφοράς ή ας είχαν πιο ανέβασμένη την τιμή. Γι' αυτό κι εγώ δεν ξαναγοράζω απ'αυτούς. Ελπίζω να κάνουν κι άλλοι το ίδιο. Όταν βρω λίγο χρόνο θα ασχοληθώ να γράψω αρνητική αξιολόγηση στο skroutz.gr. Τηλεφωνικά δυστυχώς δε θα βγάλω άκρη, απλώς θα ακούσω τις ίδιες ή παρόμοιες πα***ιες του τύπου "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ". Γι' αυτό χρειαζεται κάτι δραστικό πχ "θα κάνω καταγγελία για παράβαση χχχ yyy αν με βαρύνετε με τα έξοδα μεταφοράς κλπ". Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο, πώς γίνεται, ακόμη κι αν αυτό τους φοβίσει τελικά ή οχι. Αν έχεις ιδεες αλλες φυσικά είναι ευπρόσδεκτες. Η οθόνη είναι: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/382087-382087-3284302-215012-215012-3757979-3757982.html Όπως το καταλαβαίνω, στην ουσία αυτοί πατήσαν στο ότι η οθόνη είναι δυσεύρετη και δε θα ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία ακόμη κι αν ανέβαινε η τιμή 20-25 ευρώ λόγω εξόδων μεταφοράς. Γιατί αν η οθόνη δεν ήταν δεσεύρετη θα την είχα πάρει από αλλού ασυζητητί. Θα τους έστελνα και φωτοτυπία την απόδειξη, έτσι για να ξέρουν ότι χάσαν 290 ευρώ κι έναν πελάτη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:41 ---------- Πήρα απάντηση στο τελευταίο μου email (βλ. το αρχικό μου ποστ) και έστειλα δική μου. Αρκετά ανεχτηκα. Εάν θέλουν να στείλουν την οθόνη όπως ορίστηκε αρχικά ας τη στείλνουν, αλλιώς αντε γεια... ======================================================================== Κε ΥΥΥΥ, Σας συνιστώ να εξετάσετε το θέμα με μεγαλύτερη νηφαλιότητα και να μην προσπαθείτε να φορτώσετε σε εμένα το φταίξιμο ιδιαίτερα έτσι ανοικτά, διότι με αυτόν τον τρόπο και δίκιο να είχατε θα το χάνατε. Πράγματι επικοινώνησε μαζί μου πωλητής και συμφώνησα όπως τα λέτε. Είχα κάθε δικαίωμα όμως να αλλάξω γνώμη και να απαιτήσω την ισχύ της αρχικής συμφωνίας που έγινε μέσω της ιστοσελίδας. Επιπλέον, να σας πληροφορήσω ότι αρχικά δέχτηκα να επωμιστώ το κόστος μεταφοράς κάτω από την πίεση της έλλειψης της οθόνης. Με απλά λόγια, αν ακύρωνα την παραγγελία θα αναγκαζόμουν να αγοράσω άλλη οθόνη, πράγμα που δεν ήθελα. Νομίζω αυτό πρέπει να το λάβετε υπόψη. Όταν κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μου γράφω «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» (σε «πολη», «νομό» ή όπως αλλιώς διατυπώνονταν) και το σύστημά σας δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να προσμετρήσει και το κόστος μεταφοράς στην παραγγελία τότε έχει πρόβλημα το σύστημά σας. Ακόμη, όμως, κι αυτό που λέτε με τη ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν στέκει. Δε θυμάμαι τι διάλεξα, αλλά όλες κι όλες οι επιλογές είναι τεσσερις. ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ δεν διάλεξα: το IQ μου είναι σε καλά επίπεδα κι έτσι ξέρω ότι η Θεσσαλονίκη δεν εμπίπτει σε αυτές τις δυο κατηγορίες. Επομένως, μένει το ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ και το «Αλλού» που και στις δυο περιπτώσεις το σύστημα θα έπρεπε να υπολογίσει κόστος μεταφοράς. Αλλά αφού σας αρέσει να κάνετε δοκιμαστικές παραγγελίες για να βλέπετε το κόστος μεταφοράς, εγώ θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε κι ένα άλλο πείραμα. Δοκιμάστε να κάνετε εγγραφή νέου χρήστη. Μετ’ εκπλήξεως θα διαπιστώσετε πως όταν σας ζητηθεί να συμφωνήσετε με τα terms and conditions, στο textbox που θα έπρεπε να υπάρχει το κείμενο με τα terms and conditions υπάρχει μόνο η πρόταση “Your terms and conditions go here…” που ο καθένας καταλαβαίνει τι είδους λάθος είναι αυτό. Όσο για τη δωρεάν παράδοση στη μεταφορική και τα λιγότερα λεφτά που θα πλήρωνα σε σχέση με τα 36 ευρώ, αυτό θα το αναγνώριζα σαν άριστο δείγμα εξυπηρέτησης και πραγματικά θα με «σκλάβωνε» μόνο εάν στην αρχική συμφωνία που έγινε μέσω της ιστοσελίδας συμφωνούνταν να επωμιστώ τα 36 ευρώ. Τότε ένα τηλεφώνημα από εκπρόσωπο σας που θα μου ανακοίνωνε πως αντί για 36 ευρώ θα πληρώσω μόνο 8-9 θα με έκανε να σχηματίσω την καλύτερη δυνατή εντύπωση για την εταιρία. Τώρα, όμως, το να μου λέτε πως θα πλήρωνα μόνο 8-9 ευρώ αντί 36 το βλέπω απλά σαν ένα τρόπο ανεπιτυχούς «μπαλώματος» του σφάλματος του ηλεκτρονικού σας συστήματος που με ενημέρωσε λανθασμένα ότι θα πληρώσω 0 ευρώ για μεταφορικά. Κλείνοντας: Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια από μέρους σας να μη συμβεί το αντίθετο, η διάθεσή μου έχει χαλάσει και είμαι πια διατεθειμένος να αγοράσω άλλη οθόνη από άλλο κατάστημα (συγκεκριμένα σκέφτομαι την SAMSUNG SYNCMASTER 2693HM BLACK αξίας 354 ευρώ από eshop.gr). Εάν είστε διατεθειμένοι να μου στείλετε την οθόνη ως εξής: Α) 287 ευρώ τελική τιμή οθόνης Β) +3 ευρώ για πληρωμή με αντικαταβολή (για λόγους αρχής ποτέ δεν δέχομαι να πληρώσω κάτι προτού το πάρω στα χέρια μου) Γ) δωρεάν κόστος μεταφοράς με άλλα λόγια να μου φέρνουν την οθόνη σπίτι και να μην πληρώσω πάνω από 290 ευρώ, μόνο τότε στείλτε την. Σε κάθε άλλη περίπτωση η παραγγελία μου να ακυρωθεί. Σας παρακαλώ ενημερώστε με το συντομότερο δυνατό για το τι θα κάνετε για να ξέρω πώς να ενεργήσω. ΧΧΧ ΧΧΧΧ From: [email protected] [mailto:[email protected]] Sent: Monday, June 08, 2009 11:13 AM To: 'ΧΧΧ ΧΧΧ' Subject: RE: Κόστος αποστολής παραγγελίας Κατά πρώτον μιλήσατε με πωλητή που σας ενημέρωσε για ολα αυτά που λέτε οτι δεν είχατε ενημερωθεί και αφου συμφωνήσατε και αποδεχθήκατε την παραγγελία εκ των υστέρων με mail ξανασκεφτήκατε τα έξοδα μεταφοράς .Θα μπορούσατε αν δεν συμφωνούσατε να μην αποδεχθείτε τότε η την αύξηση τιμής (η οποια προήλθε απο το ότι το μοντέλο έχει εξαντληθεί και δεν θα ξαναβγεί και για να σας εξυπηρετήσουμε θα το προμηθευόμαστα απο δευτερεύοντα μεταπωλητή ) και συμφωνήσατε. Δεύτερον το οτι δεν βγήκε η αξία μεταφοράς με courrier είναι γιατί εσείς κάνατε λάθος οταν βάλατε την παραγγελία κατά την καταχώρηση γιατί δεν είχατε επιλέξει στα στοιχεία σας την επιλογή χερσαία ελλάδα με αποτέλεσμα δεν μπήκαν μεταφορικά.εμείς οφείλαμε να το δούμε και πράγματι βαλαμε παραγγελια δοκιμαστικά και τα εξοδα μεταφοράς λειτουργούν κανονικά στη παραγγελία του πελάτη. Ανεξάρτητα αυτού του γεγονότος ο πωλητής σας προσέφερε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει στην περίπτωση αυτή για να πληρώσετε πολύ λίγα ΛΕΦΤΆ ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ COURIER και να την πάμε δωρεάν στην μεταφορική που θα πληρώνατε πολύ λιγότερο δεδομένου ότι αν βάζατε την παραγγελία κανονικά θα έβγαινε το ποσό των 36 € λόγω του βαρους των 13 κιλών(οπως βγήκε σε μάς). Παρόλα αυτά αντί να τα προσμετρήσετε την εξυπηρέτηση και της διάθεσης της οθόνης και του τρόπου μεταφοράς μας περιφρονείτε με την πρότασή σας να μή μας ξαναεμπιστευτείτε παρόλο που κάνουμε ότι μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε όχι μόνο εσάς αλλά όλους τους πελάτες μας γιατί η εταιρεία μας έτσι λειτουργεί όλα αυτά τα 15 χρόνια για οποιοδήποτε πελάτη ο οποίος μας εμπιστεύεται αλλά δεν αγνοεί αυτά που μάλιστα εκ των προτέρων έχει συμφωνήσει όπως εσείς. Επειδή παρόλα αυτά δεν επιθυμώ να σας χαλάσω την διάθεση και θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμη, την οθόνη θα την παραλάβουμε αύριο και μπορεί να έρθει με μεταφορική μόνο που για να φύγει με την μεταφορική θα πρέπει να πληρωθεί με κατάθεση σε΄λογαριασμό της εταιρείας μας και να φύγει χωρίς αντικαταβολή.έτσι θα έχετε ακόμη μικρότερο κόστος κατα την παραλαβή περίπου 6-7 €. Απαντήστε μου αν συμφωνείτε και ποιά τράπεζα σας εξυπηρετεί για να΄σας δώσω αριθμό λογαριασμού για την κατάθεση και ενημερώστε μας μετά για να την στείλουμε την ίδια μέρα στην μεταφορική.Αν πάλι δεν συμφωνείτε ενημερώστε μας για την ακύρωση της παραγγελίας σας. ΓΙΑ ΤΗΝ PC-NET ΕΠΕ ΥΥΥ ΥΥΥΥ
Z3R@tuL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Κοίτα αν όπως τα λένε δεν επέλεξες χερσαία ελλάδα, νησιωτική, άλλο, αττική, ή ότι άλλο έχουν τέλος πάντων, πράγματι είναι δικό σου το λάθος. Το λέω αυτό γιατί τα ίδια είχα πάθει με το eshop. Είχα κάνει παραγγελεία ένα σκληρό δίσκο και είχα πει διανομή Αθήνα. Κανονικά είναι €3, αλλά σε μένα έβαλε €0 γιατί πριν του είχα πει παραλαβή από κατάστημα. Γενικά θέλει προσοχή όταν παραγγέλνουμε να κοιτάμε όλες τις επιλογές στη συμπλήρωση της φόρμας, από το καλάθι αγορών, την πληρωμή μέχρι την αποστολή του προϊόντος, γιατί είναι κρίμα και για μας αλλά και για το κατάστημα να τρέχουμε...
Pitsi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Αν έχω καταλάβει καλά κάνεις όλο αυτό τον πανικό για 8-9€. Σε τόσο λίγη εκτίμηση έχεις τον χρόνο σου;
charly13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 ΟΛΑ αυτα για δικο σου λαθος και τους κραζεις κιολας?ΕΛΕΟΣ
konstheo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Καλοί μου φίλοι Pitsi και charly13 κρινετε εξ ιδίων τα αλλοτρια. Και πολύ μεγαλύτερο πανικό θα έκανα καθώς και κράξιμο περισσότερο θα έριχνα αν μπορούσα, ακόμη και για μικρότερο ποσό, γιατί μου τη δίνει τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν έμενα Αθήνα θα πήγαινα αυτοπροσώπως εκεί και θα με ακούγατε μέχρι τα σπίτια σας, να είστε βέβαιοι. Όπως άλλαξα γνώμη την πρώτη φορά και αποφάσισα να πληρώσω το κόστος, είχα το δικαίωμα να ξαναλλάξω και η εταιρία υποχρέωση να με εξυπηρετήσει. Φίλτατε charly13 με το συμπάθειο, αλλά λες βλακείες, θέλω να πιστεύω λόγω βιασύνης. Ξαναδιάβασε προσεκτικά την αλληλογραφία κι αν επιμένεις ότι είναι δικό μου το φταίξιμο, τότε ΟΚ, δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Να σε ρωτήσω όμως το εξής: ένα αλλο κατάστημα που βρήκα έδινε την οθόνη 236 ευρώ με δωρεάν αποστολή (τελικά δεν πήρα από κει επειδή δεν την είχαν λόγω έλλειψης και πήγα στο foxxmarket που είχαν ένα τελευταίο κομμάτι και μάλιστα από μεσάζοντα πωλητή). Σε αυτό το κατάστημα δηλ. δε βγάζουν κέρδος;;;;;;;;; Στη foxxmarket θα τα ακουμούσα ένα πενηντάρι παραπάνω και μου λένε ότι δεν μπορούν να ζημιωθούν 8 ευρώ; Άρα φίλτατε charly13, ακόμη και δικό μου να ήταν το λάθος (που κατά τη γνώμη μου δεν είναι) η εταιρία θα μπορούσε να τη στείλει την οθόνη με δωρεάν μεταφορικά και να τα οικονομήσει μια χαρά. ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ **ΠΑΝΤΟΤΕ** ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ **ΔΙΚΑ ΣΟΥ** ΛΕΦΤΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ (ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ), ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:33 ---------- Ξέχασα να αναφέρω ότι η παραγγελία ακυρώθηκε. Παρήγγειλα την hp w2448hc που είναι το αντίστοιχο μοντέλο στις 24 ιντσες στα 220 ευρώ.
charly13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Εχεις κανει εσυ λαθος κατα την παραγγελια και ζητας και τα ρεστα απο πανω?Τι νομιζεις οτι το foxmarket εσενα περιμενε να κονομησει?Οταν κανεις μια παραγγελια αποδεχεσαι καποιους ορους, δεν μπορεις να λες επειδη θα ψωνισω απο εσενα δεν θα μου βαλεις μεταφορικα γιατι ετσι θελω και ενω η foxxmarket με βαση αυτα που εγραψες εκανε το καλυτερο για να σε εξυπερετησει. Οσο για τα αλλα που εγραψες ειναι απλα ιστοριες για αγριους...
konstheo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 charly13, Συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο και με κάνεις να απορώ με το ποιον πραγματικά συζητάω εδώ στο forum. Τουλάχιστον αν είχες και κάποιο επιχείρημα θα είχε ενδιαφέρον ο αντίλογος. Εγώ σου ξανασυστήνω να διαβάσεις προσεκτικά την αλληλογραφία, γιατί μάλλον βαρέθηκες να το κάνεις, και να με κατατοπήσεις για τα εξής: 1) Που στηρίζεις το γεγονός ότι έκανα λάθος; Μήπως στο ότι άλλαξα γνώμη για το κόστος μεταφοράς; Αν ναι τότε να σε ρωτήσω το εξής: Όταν **η εταιρία** ζήτησε **από εμένα** να αλλάξω γνώμη για το κόστος μεταφοράς, εγώ έκανα την καρδιά μου πετρα (μόνο και μόνο κάτω από την πίεση του ότι δε θα έβρισκα αλλού το προϊόν λόφω ελλειψης) και δέχτηκα μολονότι παραβίαζε την αρχική ηλεκτρονική συμφωνία. Όταν **εγώ** ζήτησα **από την εταιρία** να αλλάξει γνώμη για το κόστος μεταφοράς αυτή γιατί δε δέχτηκε; Το κόστος ούτως ή άλλως ήταν αμελητέο, τι 290 τι 282 ευρώ για την εταιρία το ίδιο είναι. Βλέπεις, όταν έλεγα παραπάνω ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι που με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου, αυτό ακριβώς εννοούσα. Να σου λένε ότι δε στο δίνω με 282 τη στιγμή που "δίπλα" στο δίνουν 236 και σου λένε και ευχαριστώ που μας προτίμησες. Μήπως όμως πιστεύεις ότι συμπλήρωσα λάθος τη φόρμα παραγγελίας; Δηλαδή φταίω εγώ που ενώ έγγραψα "Θεσσαλονίκη" στο textbox της "πόλης" και το σύστημα δεν είναι προγραμματισμένο να καταλαβαίνει ότι πρέπει να μετρήσει και κόστος μεταφοράς; Ή μήπως φταίω εγώ που μπορεί (μπορεί, όχι σίγουρα) να διάλεξα "Αλλού" αντι για "ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ" (σε αυτό το σημείο είναι κρίσιμο να έχεις διαβασει την αλληλογραφία μου και συγκεκριμένο τις δυο παραγράφους που αναφέρομαι σε αυτό το ζήτημα,αλλιώς δε θα καταλάβεις τι λέω) και το σύστημα πάλι δεν προσμέτρησε (έστω κάποιο λανθασμένο) κόστος μεταφοράς; Για να είμαι πιο σαφής, η **μοναδική** από τις τέσσερις επιλογές που θα έκανε το σύστημα να μην προσμετρήσει κόστος μεταφοράς είναι το ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ. Πραγματικά πιστεύεις ότι ενώ μένω στη Θεσσαλονίκη υπάρχει περίπτωση να διάλεξα ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ;; Και στην τελική ακόμη και να είμαι τόσο μ***κας και να έκανα κάτι τέτοιο, εσύ πως το ξέρεις στα σίγουρα ότι έχει γίνει και παίρνεις και θέση; Επειδή το λέει ο υπάλληλος στο email του; ΧΑ! Εκείνο με τον Τοτό το ξέρεις; Μάλιστα, ο υπάλληλος ενώ έχει τα **ακριβή** στοιχεία της παραγγελίας μου (εγώ δυστυχώς δεν τα έχω μετά τη στιγμή υποβολής της παραγγελίας) και το τι πραγματικά διάλεξα δεν μου είπε "κε ΧΧΧ διαλέξατε την ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ επιλογή αντί την ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ" και να μιλήσει με βάση αυτό, αλλά είπε πως έκανε μια "δοκιμαστική παραγγελία" και του βγήκε κόστος. ΧΑ! Ξέρω κι ένα άλλο με τον Τοτό, να στο πω κι αυτό; 2) Που στηρίζεις το γεγονός πως "τα άλλα" που είπα είναι ιστορίες για αγρίους; Μικρέ charly13, κοίτα να μεγαλώσεις να γινεις charly18-20, κι αν τότε έχεις έστω κι ένα επιχείρημα για να στηρίξεις έστω και μία από τις λαθεμένες σου προτάσεις, έλα να σου εξηγήσω που κάνεις λάθος. Καλό σου βράδυ
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μικρέ charly13, κοίτα να μεγαλώσεις να γινεις charly18-20, κι αν τότε έχεις έστω κι ένα επιχείρημα για να στηρίξεις έστω και μία από τις λαθεμένες σου προτάσεις, έλα να σου εξηγήσω που κάνεις λάθος. Μάϊστα...άλλος ένας φοβικός τύπος με συμπτώματα κομπλεξισμού πρός μικρότερους του. Και "Χόντονι, σιμί μασέ σενπάϊ"... Αυτό που βλέπω εγώ σάν χρήστης είναι ένα νέο μέλος που μπήκε με τσαμπουκά,που με το έτσι θέλω ζητάει υποστήριξη απο μια κοινότητά-ένα χτύπημα στον ώμο σε στύλ "Ναι ρε είμαστε μαζί σου" για μια πατατιά να έκανε(ή και όχι,δέν θα το κρίνω εγώ αυτό),που κρατά προκλητική στάση σε όσους "τολμήσουν" να τον κρίνουν,πόσο δέ όταν ενδέχεται να είναι και μικροί σε ηλικία...και εν πάση περιπτώσει ένα άτομο προκατειλημμένο και προ-αποφασισμένο να διασύρει την εν λόγο εταιρία. Φίλε μου για να μήν χάνεις τον χρόνο σου,μάθε οτι υποστήριξη με την μορφή που την ψάχνεις δέν θα βρεις στο παρόν fora,πόσο δέ με τον τρόπο που γράφεις και αντιμετωπίζεις τους γύρω σου.Αν νομίζεις οτι κατα κάποιο τρόπο αδικήθηκες σάν καταναλωτής και έπεσες θύμα απάτης (απο τις πολλές που γίνονται στην Ελλάδα),είσαι ελεύθερος να κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ ή/και σε άλλα αρμόδια τμήματα. Φιλικά πάντα.
Pitsi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αν και επαναλαμβάνομαι θα ξαναπώ ότι είσαι τραγικός, για 8-9€ έχεις φάει 2 μέρες από την ζωή σου. Σε παίρνουν και σου λένε "φίλο, κάναμε λάθος και το καινούργιο κόστος είναι τόσο" τους απαντάς ένα ωραιότατο "όχι" και τελειώνεις. Εσύ αντί για αυτό τους έγραψες "να *μην* ακυρωθεί η παραγγελία" με τονισμένο το "μην", μάλιστα δύο φορές, και ήρθες εδώ να κλαφτείς. Κάτι τέτοιοι σαν εσένα θα αναγκάσουν τις εταιρίες σε λίγο καιρό να μην προσφέρουν αντικαταβολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.