Massiv0r Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Λοιπον καταρχας καλημερα, Το προβλημα μου ειναι οτι ενω ασχολουμαι τουλαχιστον εναν χρονο με ταινιες για PC ποτε δεν ασχοληθηκα να τις περασω σε ενα DVD Player.. ελα που ομως δεν ειναι και τοσο ευκολο οσο νομιζα. Απο προγραμματα εχω δοκιμασει τουλαχιστον 5-6 μεχρι τωρα και η δουλεια δεν εγινε ακομα... οι ταινιες που εχω ειναι ειτε .avi ειτε .mkv (οι οποιες εμαθα πως δεν παιζουνε στα απλα DVD Players) οι κλασσικες απο τον θειο Ραπιντσεριο απο την Αμερικα. Τι ακριβως θελω ομως ? - Να καψω αυτες μαζι με ενα .srt file γρηγορα σε DVD Format ωστε να παιζοντε μεσω του DVD Player χωρις προβλημα ! Δεκτες ολες οι συμβουλες - αποψεις - πιστωτικες
rodi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Φίλε Massiv0r, προσωπικά μια φορά έκανα μετατροπή από avi σε dvd για να δω το βίντεο σε παλιό dvd player αλλά απογοητεύτηκα. Χρησιμοποίησα το avi2dvd και έκανε σχεδόν δύο ώρες για 90 λεπτά βίντεο. Έτσι δε ασχολήθηκα περισσότερο και θα πάω να πάρω συσκευή που να παίζει τα avi. Αν θέλεις όμως δες το αντίστοιχο θέμα για το avi2dvd που θα σε κατατοπίσει καλύτερα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=38060
Massiv0r Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 To δοκιμασα αλλα δεν το πολυ καταλαβα και ετσι βρηκα το ConvertXtoDVD...
Hamurabi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 To convertXtoDVD ειναι το πιο απλο ρε παιδες. 2 κουμπια πατας και ετοιμο το DVD:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.