1000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 ρε φίλε ο άνθρωπος είναι τρελος κι Εγώ είμαι τρελός fan του.Έχω δει όλα τα video στο internet και τον εχω παρακολουθήσει χίλιες φορές στην τηλεόραση.Εχω αφίσες του και αλλα διάφορα.Το αμάξι το κάνει ότι θέλει εκείνος.σε κόλπα και αλλα διάφορα τρελά είναι ο καλύτερος.κανείς δεν συγκρίνεται μαζί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 οκ αλλα ειναι μονταρισμενο...δεν το βγαλε με την μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 οκ αλλα ειναι μονταρισμενο...δεν το βγαλε με την μια μια σκηνή την μία μέρα,,μια σκηνή την δεύτερη μέρα και έτσι έγινε το διαφημιστικό. Το διαφημιστικό αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε κάτι άλλα που τα έχει βγαλει με την μια. Για αυτό να είστε σίγουροι. τον έχω δει να κάνει χίλιες φορές καλύτερα και πιο ριψοκίνδυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.