Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο μηχάνημα, απλως βαζουμε 3μ ελαχιστη σωληνα και αντλια και ειμαστε οκ...θα μου κανουν και μενα ενα εγκατασταση αυριο!

1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

Θυμάμαι την στιγμή με το Toyo 18000,οταν έβαλα τον μετρητή κατανάλωσης (Ιανουάριος) και ειδα ότι το ελάχιστο που καίει στην θέρμανση ήταν 900W Σοκ !

😛

Βλεπω παντως οτι το ΤΟΥΟ που αναφερεις δεν εχει ασχημα specs, και ο κομπρεσσορας κατεβαινει στα 4300 περιπου. Μηπως υπαρχουν αλλοι λογοι που εκαιγε τοσο; Ισως οι θερμικες απωλειες του χορου;

Επεξ/σία από CorumD
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, CorumD είπε

Βλεπω παντως οτι το ΤΟΥΟ που αναφερεις δεν εχει ασχημα specs, και ο κομπρεσσορας κατεβαινει στα 4300 περιπου. Μηπως υπαρχουν αλλοι λογοι που εκαιγε τοσο; Ισως οι θερμικες απωλειες του χορου;

42C κατώτατο όριο στη θέρμανση. Θα τα δούμε τον χειμώνα να είμαστε καλά.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, liakjim είπε

42C κατώτατο όριο στη θέρμανση. Θα τα δούμε τον χειμώνα να είμαστε καλά.

Ποιες εταιρειες ακολουθουν το 42C; Να υποθεσω οτι η TOSHIBA και η FUJITSU οχι; Επίσης, καποια MIT HEAVY 20ετιας  που εχω φαινεται να μην εχουν αυτο το 42C διοτι διακρινω οτι ο αερας ηταν καπως κρυος συχνα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, CorumD είπε

Ποιες εταιρειες ακολουθουν το 42C; Να υποθεσω οτι η TOSHIBA και η FUJITSU οχι; Επίσης, καποια MIT HEAVY 20ετιας  που εχω φαινεται να μην εχουν αυτο το 42C διοτι διακρινω οτι ο αερας ηταν καπως κρυος συχνα...

Τα Gree,Greeοειδες και κάποια Daikin δεν είδαμε κανέναν με Daikin να παραπονιέται εδώ,αλλά μάλλον η Daikin το ξεκίνησε αυτό το κόλπο. Παρατηρήθηκε στα μοντέλα 18k και πάνω.

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, CorumD είπε

Επιβεβαιωμένα με μέτρηση , νομίζω πως μόνο εγώ έχω κάνει . 

Σε ariston των πεθερικών (midea φασόν) : 

Υποψιαζόμαστε για inventor, gree, toyotomi, midea, daikin και λοιπά φασόν. Δεν ξέρουμε ποια μοντέλα. 

Θα δούμε τον χειμώνα αν κάποιος άλλος μετρήσει. 

Στο Fujitsu δεν έχει σίγουρα

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Επιβεβαιωμένα με μέτρηση , νομίζω πως μόνο εγώ έχω κάνει . 

Σε ariston των πεθερικών (midea φασόν) : 

Υποψιαζόμαστε για inventor, toyotomi, midea, daikin και λοιπά φασόν. Δεν ξέρουμε ποια μοντέλα. 

Θα δούμε τον χειμώνα αν κάποιος άλλος μετρήσει. 

Στο Fujitsu δεν έχει σίγουρα

Το Ariston Midea φασονακι είναι? Νόμιζα Gree!

Και στο toyotomi 856zr ισχύει 100% με θερμόμετρο  περσίδες και μετρητή καταναλωσης.

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Εξαρτάται, πχ κάποια μοντέλα της midea σου δείχνουν watts. 

Αν ναι , αν δεν έχει το μηχάνημά σου, είτε με πριζάκι είτε με μετρητή ράγας. 

Σε πριζάκι έχω 2 μοντέλα 

Αυτό https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-SHP2-16A-Smart-WIFI-Socket-220V-EU-Plug-Work-with-Amazon-Alexa-Google-Assistant-Compatible-with-BlitzWolf-Tuya-APP-p-1292899.html?rmmds=myorder

και αυτό που είναι γραμμής https://www.banggood.com/SONOFF-POW-R2-AC90-250V-16A-3500W-WIFI-Wireless-APP-Remote-Control-Switch-Timer-Socket-Power-Monitor-Current-Tester-Works-with-Amazon-Alexa-Amazon-Echo-Dot-Amazon-Tap-Google-Home-Nest-Assistant-IFTTT-p-1279097.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Το sonoff έχει λίγο μεγαλύτερη ακρίβεια.

το sonoff το βάζει ηλεκτρολόγος όμως σωστά ? ή κάποιος με γνώσεις.

το παρήγγειλα σήμερα το fujitsu asyg 18 και από βδομάδα περιμένω τον ηλεκτρολόγο να μου τραβήξει και γραμμή. Απλά έχω μπερδευτεί με ένα θέμα που ίσως φανεί αστείο. Στα 2 9αρια που έχω στο σπίτι, έχουν μπει σε πρίζα και έχουν καλώδιο ενσωματωμένο με πρίζα. Τα 18 αρια βγαίνουν χωρίς πρίζα και έχουν υποδοχή για καλώδιο που πάει απευθείας στον πίνακα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, liakjim είπε

Λέει follow me. Τα Gree δεν έχουν i-feel? 

Εχω δει το follow me να το χρησιμοποιουν και αλλοι κινεζοι κατασκευαστες, οποτε δεν ειναι απαραιτητα φασον MIDEA. 

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Silenzio είπε

το sonoff το βάζει ηλεκτρολόγος όμως σωστά ? ή κάποιος με γνώσεις.

Δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις, απλά θέλει καλώδια και φις. Το Blitzwolf είναι plun 'n play. 

11 λεπτά πριν, Silenzio είπε

το παρήγγειλα σήμερα το fujitsu asyg 18 και από βδομάδα περιμένω τον ηλεκτρολόγο να μου τραβήξει και γραμμή. Απλά έχω μπερδευτεί με ένα θέμα που ίσως φανεί αστείο. Στα 2 9αρια που έχω στο σπίτι, έχουν μπει σε πρίζα και έχουν καλώδιο ενσωματωμένο με πρίζα. Τα 18 αρια βγαίνουν χωρίς πρίζα και έχουν υποδοχή για καλώδιο που πάει απευθείας στον πίνακα ?

Θα στα φτιάξει ο ηλεκτρολόγος σου. 

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Το Ariston Midea φασονακι είναι? Νόμιζα Gree!

Και στο toyotomi 856zr ισχύει 100% με θερμόμετρο  περσίδες και μετρητή καταναλωσης.

και toyotomi izuru 871 εννοείτε. Είχα βάλει και φωτογραφίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Μέχρι ποιο μήκος μπορεί να φτάσει θεωρητικά η αποχέτευση της εσωτερικής μονάδας;

Απόσταση μπαλκονιού με εσωτερική δηλαδή 

Κάπου διάβασα για έναν κανόνα του 2%

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...