Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σήμερα έβαλα για λίγο το fujitsu στην θέρμανση, ήθελα να δω τι παίζει από θέρμανση έτσι εμπειρικά, το ρύθμισα 28 αλλά στο σπίτι έχουμε 30 μέσα, λειτούργησε για κανένα 5λεπτο και μετά σταμάτησε, οπότε πραγματική δοκιμή μόνο τον χειμώνα.

28 λεπτά πριν, afterhours είπε

Tι SCOP και SEER εχει το Τοσιμπα ;;; Εχω καιρο να μπω στο θεμα και εχασα τις εξελιξεις :mrgreen:

Εξαρτάται τι μοντέλο ψάχνεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bobadil είπε

Πλαστικό σαν μάσκα είναι που το καλύπτει. Δεν ξέρω αν βγάινει, δεν το δοκιμάζω :P

Άλλη μια διαφορά στο shorai premium .. στο παλιό δεν είναι έτσι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, guzel είπε

Αν κάτι θα ήθελα από το νέο Toshiba είναι το σούπερ ντουπερ τηλεκοντρόλ + ιονιστη

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, guzel είπε

Ίσως αύριο να τελειώσω με την εγκατάσταση να σου πω και εντυπώσεις από λειτουργία. Δεν έχω ακόμα μετρητή κατανάλωσης αλλά θα πάρω κάποια στιγμή

Δημοσ.
Στις 2/9/2019 στις 9:22 ΜΜ, liakjim είπε

Πάντως το 24άρι Prime+ , είναι ίδιο με Mitsubishi heavy και ίδιο με Tundra. Φασόν στο λεξιλόγιό μου . Δεν έχω ψάξει τα άλλα. 

Αυτο το ειναι φασον το Mitsubishi Heavy με midea και haier μαλλον δεν εχεις ιδεα απο κλιματιστικά? 

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Georgea5 είπε

Αυτο το ειναι φασον το Mitsubishi Heavy με midea και haier μαλλον δεν εχεις ιδεα απο κλιματιστικά? 

Δεν είπα κάτι τέτοιο.

Το Prime είναι ίδιο με το Tundra.

Αμφότερα έχουν εντόσθια Mitsubishi.

ΥΓ Επιθετικουλης μας βγήκες

ΥΓ2 Όντως δεν έχω ιδέα να ξέρεις. Ιδιώτης που απλά αγόρασε στην τύχη ένα μηχάνημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το prime ειναι midea το tundra ειναι haier και το Mitsubishi heavy δεν εχει καμια σχεση ουτε με το ενα ουτε με το αλλο.. 

Επεξ/σία από Georgea5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Georgea5 είπε

Το prime ειναι midea το tundra ειναι haier και το Mitsubishi heavy δεν εχει καμια σχεση ουτε με το ενα ουτε με το αλλο.. 

Το tundra είναι όντως Haier γιατί είναι Haier tundra.

Αν δεις prime και tundra έχουν ολόιδια χαρακτηριστικά. Αποδόσεις, βάρη, διαστάσεις. Mitsubishi συμπιεστή. Για τα 24 άρια όπως έγραψα έτσι;

Αν δεν το βρεις, πες μου να σε καθοδηγήσω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μικρη σημασια εχουν ολα αυτα που λες αν ηταν ιδια θα ειχαν και τα ιδια ανταλλακτικα πλακετες κλπ δεν αντιλεγω οτι τα κινεζικα κλιματιστικά ειναι φασον αλλα δυστυχως δεν ειναι ολα ιδια και εδω μιλαμε για τρια διαφορετικα εργοστασια.... Midea, haier και mitsubishi heavy... καποιες φορες λογω πιεσης χρονου μπορει να πηγε η fujitsu στη midea  και να εβγαλε απο εκει μια σειρα αλλα αυτο δεν γινεται συνεχεια.. λεω ενα παραδειγμα. 

Επεξ/σία από Georgea5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Georgea5 είπε

Μικρη σημασια εχουν ολα αυτα που λες αν ηταν ιδια θα ειχαν και τα ιδια ανταλλακτικα πλακετες κλπ δεν αντιλεγω οτι τα κινεζικα κλιματιστικά ειναι φασον αλλα δυστυχως δεν ειναι ολα ιδια και εδω μιλαμε για τρια διαφορετικα εργοστασια.... Midea, haier και mitsubishi heavy... καποιες φορες λογω πιεσης χρονου μπορει να πηγε η fujitsu στη midea  και να εβγαλε απο εκει μια σειρα αλλα αυτο δεν γινεται συνεχεια.. λεω ενα παραδειγμα. 

έχει βγάλει η midea κλιματιστικό για τη Fujitsu ?

Ποιο είναι ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Georgea5 είπε

Μικρη σημασια εχουν ολα αυτα που λες αν ηταν ιδια θα ειχαν και τα ιδια ανταλλακτικα πλακετες κλπ δεν αντιλεγω οτι τα κινεζικα κλιματιστικά ειναι φασον αλλα δυστυχως δεν ειναι ολα ιδια και εδω μιλαμε για τρια διαφορετικα εργοστασια.... Midea, haier και mitsubishi heavy... καποιες φορες λογω πιεσης χρονου μπορει να πηγε η fujitsu στη midea  και να εβγαλε απο εκει μια σειρα αλλα αυτο δεν γινεται συνεχεια.. 

Δεν είμαι μέσα στα μηχανήματα αλλά prime+ και tundra green είναι ολόιδια σε χαρακτηριστικά. 

Για το heavy έχουν περιέργως ίδιες αποδόσεις/ελάχιστες/μέγιστες με την προηγούμενη σειρά. Τώρα πόσα εντόσθια έχουν , αν ξέρεις περισσότερα με χαρά θα σε ακούσω να μάθουμε. 

ΥΓ Συνεχίζεις την επιθετικότητα οπότε αν συνεχίσεις στο ίδιο ύφος, απλά θα αγνοηθείς. 

2 λεπτά πριν, guzel είπε

έχει βγάλει η midea κλιματιστικό για τη Fujitsu ?

Ποιο είναι ?

Αυτό https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198797-fujitsu-asya09klwa

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, guzel είπε

ΣΟΚ

Άρα μόνο η Toshiba παρέμεινε κυρία χωρίς κανένα φασονοκινεζικο κλιματιστικό; 😂

Εύκολα ξεχνάς, το έχουμε ξαναπεί 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ξεχνάτε την αυτοκράτειρα DAIKIN! Ολα τα κλιματιστικα κατασκευης DAIKIN στα δικα της εργοστασια...αν και υπαρχει ενα αμαρτωλο παρελθον με μια μινι-συνεργασια με GREE to 2009...

Οπότε η ανανεωση κλιματιστικων στην εργασια μου(και το σπιτι) εχει σχεδον τελειωσει. Πηραμε τα εξης μηχανηματα.

- 2 DAIKIN ATXC35b(12000)

- 2 DAIKIN ATXC25b(9000)

- 2 TOSHIBA MIRAI PLUS (16000)

- 1 MITSUBISHI HEAVY SRK35ZS-w(12000)

- 1 MORRIS 50132 (18000)

και τελικη αγορα σημερα

- 1 FUJITSI 14KMTA(14000)!!!!

Παραλαμβάνω τα TOSHIBA και το FUJITSU την ΔΕΥΤΕΡΑ! Ανυπομονω!!!

Επεξ/σία από CorumD
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...