Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Ναι μεν έχεις δίκιο, αλλά καμιά φορά τα νούμερα δεν λένε όλη την αλήθεια.

Το Toshiba έχει πιστοποίηση eurovent άρα ξέρεις ότι λέει την αλήθεια, είναι πιο αθόρυβο, έχει twin rotary συμπιεστή, φτάνει σε πολύ χαμηλότερες ελάχιστες καταναλώσεις.

Το Inventor έχει αν λέει την αλήθεια μεγαλύτερη απόδοση και εγγύηση.

Wifi μπορούν να πάρουν και τα 2.

Ζυγίζεις και αποφασίζεις.

@liakjim

το asyg24klca ειναι ακριβως οπως το περιεργαψες "εργοστασιο ζεστης"

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι σειρες FTXC/ATXC της DAIKIN ειναι καινουργιες σειρες 2019 και εχουμε θετικα δειγματα απο τα 9αρια και τα 12αρια που συνιστώ διοτι ειναι οικονομικα, ποιοτικα και αθορυβα. Αλλα δεν προτείνω τα 18αρια και 24αρια της σειρας διοτι δεν εχουν πολυ καλους συντελεστες αποδοσης...

Δημοσ.

Μόλις μου είπαν οι τεχνκοί ότι δε χρησιμοποιούν αντλία κενού, ούτε είναι απαραίτητο, ούτε κάνουν ποτέ εγκαταστάσεις με αντλία, ούτε έχουν μαζί τους.

Τους είπα ότι χωρίς αντλία δεν προχωράμε, απάντηση θα κάνουμε εγκατάσταση και θα έρθουμε άλλη μέρα να βάλουμε  αντλία.

Επίσης, επιχειρηματολογούσε επί πέντε λεπτά ότι δε χρειάζεται σε καινούριες εγκαταστάσεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bobadil είπε

Μόλις μου είπαν οι τεχνκοί ότι δε χρησιμοποιούν αντλία κενού, ούτε είναι απαραίτητο, ούτε κάνουν ποτέ εγκαταστάσεις με αντλία, ούτε έχουν μαζί τους.

Τους είπα ότι χωρίς αντλία δεν προχωράμε, απάντηση θα κάνουμε εγκατάσταση και θα έρθουμε άλλη μέρα να βάλουμε  αντλία.

Επίσης, επιχειρηματολογούσε επί πέντε λεπτά ότι δε χρειάζεται σε καινούριες εγκαταστάσεις.

Είναι πολύ απλό. Λες χωρίς κενό δεν πληρώνω. Αν έχεις δωρεάν εγκατάσταση, δεν παραλαμβανεις.

Κενό μετά δεν γίνεται. Τί θα τραβήξει , το φρεον;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bobadil είπε

Τους είπα ότι χωρίς αντλία δεν προχωράμε

πολυ καλα εκανες Δωσε την εγκατασταση σε αλλον 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είναι πολύ απλό. Λες χωρίς κενό δεν πληρώνω. Αν έχεις δωρεάν εγκατάσταση, δεν παραλαμβανεις.

Κενό μετά δεν γίνεται. Τί θα τραβήξει , το φρεον;

5 λεπτά πριν, hp8 είπε

πολυ καλα εκανες Δωσε την εγκατασταση σε αλλον 

Η λογική ήταν ότι δε θα βγάλουν τα υγρά, μόνο εγκατάσταση.

Τελικά πήρε τηλέφωνο και θα του φέρουν αντλία. Όταν τους είπα ότι το εγχειρίδιο μιλάει οπωσδήποτε για αντλία, δεν απάντησαν.

Επίσης, μου είπαν ότι επειδή είναι πάνω από 18.000 δε μπορούν να συνδέσουν με το ρεύμα (το απαγορεύει η εταιρία). Άρα πως θα παραλάβω και θα ξέρω ότι έχει γίνει καλή δουλειά;

έχω ανεξάρτητη γραμμή στον πίνακα για το κλιματιστικό.

Επεξ/σία από bobadil
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bobadil είπε

Επίσης, μου είπαν ότι επειδή είναι πάνω από 18.000 δε μπορούν να συνδέσουν με το ρεύμα

αν  εννοείς ότι θέλει ξεχωριστή  δική του παροχή από τον πίνακα  με συγκεκριμένη διατομή καλωδίων και αντίστοιχη ασφάλεια σωστά σου είπαν 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hp8 είπε

αν  εννοείς ότι θέλει ξεχωριστή  δική του παροχή από τον πίνακα  με συγκεκριμένη διατομή καλωδίων και αντίστοιχη ασφάλεια σωστά σου είπαν 

όλα αυτά είναι έτοιμα, έχει δική του παροχή στον πίνακα, μου είπα ότι δε μπορούν να το συνδέσουν με την πρίζα.

Η απορία μου είναι πως θα ξέρω εάν λειτουργεί σωστά ή, π.χ. δεν υπάρχει κάποια διαρροή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, bobadil είπε

όλα αυτά είναι έτοιμα, έχει δική του παροχή στον πίνακα, μου είπα ότι δε μπορούν να το συνδέσουν με την πρίζα.

να σου πουν μέχρι που να τους πας την παροχή και πες στο ηλεκτρολόγο να κανει επέκταση για να είσαι καλυμμένος με εγγυήσεις Πιθανόν να τροφοδοτειται απ ευθειας το εξωτερικό και να δίνει από αυτό μέσα παροχή για φαν κλπ 

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Μιας και μιλάτε για γραμμές παροχής , μπορεί κάποιος να συνδέσει δυο κλιματιστικά στην ίδια γραμμή; Πχ ένα 14.000 και ένα 16.000btu ; Και τι διατομής καλώδιο χρειάζεται κα ασφάλεια;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bobadil είπε

Η απορία μου είναι πως θα ξέρω εάν λειτουργεί σωστά ή, π.χ. δεν υπάρχει κάποια διαρροή;

Αν τους έχεις έτοιμο το καλώδιο στην εξωτερική θα το συνδέσουν. Εξάλλου πριν φύγουν πρέπει να το βάλουν μπροστά να δουν ότι είναι ΟΚ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Αν τους έχεις έτοιμο το καλώδιο στην εξωτερική θα το συνδέσουν. Εξάλλου πριν φύγουν πρέπει να το βάλουν μπροστά να δουν ότι είναι ΟΚ

Αυτό ειναι το πρόβλημά μου, δεν υπάρχει έτομο καλώδιο, άρα δε μπορείνα γίνει έλεγχος.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tarantules είπε

Μιας και μιλάτε για γραμμές παροχής , μπορεί κάποιος να συνδέσει δυο κλιματιστικά στην ίδια γραμμή; Πχ ένα 14.000 και ένα 16.000btu ; Και τι διατομής καλώδιο χρειάζεται κα ασφάλεια;

όχι  Κατά την εκκίνηση  τα  αμπέρ είναι χ 3 συνήθως αυτών της λειτουργίας Αν βάλεις τις κατάλληλες διατομές - ασφάλειες οκ 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, bobadil είπε

Αυτό ειναι το πρόβλημά μου, δεν υπάρχει έτομο καλώδιο, άρα δε μπορείνα γίνει έλεγχος.

Δεν μπορείς να φέρεις μια μπαλαντεζα;

ΥΓ Και να μην γίνει έλεγχος, είναι δικό τουςπρόβλημα περισσότερο μιας και έχεις ένα έτος εγγύηση εγκατάστασης από τον κωτσοβολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hp8 είπε

να σου πουν μέχρι που να τους πας την παροχή και πες στο ηλεκτρολόγο να κανει επέκταση για να είσαι καλυμμένος με εγγυήσεις Πιθανόν να τροφοδοτειται απ ευθειας το εξωτερικό και να δίνει από αυτό μέσα παροχή για φαν κλπ 

εμενα το κανανε τεστ κανονικα πανω στην 16Κ ασφαλεια που υπαρχει στον πινακα... σε μπριζα που υπαρχει στο μπαλκονι

Επεξ/σία από apostolisep3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...