Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανέρχομαι για το παιδικό δωμάτιο...

με βλέπω για Τοshiba Mirai, παρότι δεν έχει τόσο απόδοση SER/SCOOP όσο κάποια σε ίδια τιμή εχει 2 πράματα που με ενδιαφέρουν

1. έχει Eurovent

2. το Magic Coil
Αποτελεί ένα καινοτόμο σχεδιασμό κατασκευής ψυκτικού στοιχείου της εσωτερικής μονάδας που αποτρέπει την επικόλληση νερού, λαδιού, χρωστικών ουσιών και σκόνης στο στοιχείο. Ο σχεδιασμός αυτός εξασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθεί μούχλα, δυσοσμίες ή άλλοι μικροοργανισμοί που επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Το Magic Coil, σε συνδυασμό με τη λειτουργία αυτόματου καθαρισμού εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερη ποιότητα αέρα. Ο εσωτερικός ανεμιστήρας συνεχίζει να λειτουργεί για 20-30 λεπτά μετά τη παύση λειτουργίας της μονάδας σε ταχύτητα «extra low» ώστε να αφαιρέσει την όποια υγρασία έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό στοιχείο της μονάδας και να εξαλειφθούν πλήρως οι συνθήκες δημιουργίας βλαβερών ουσιών. Το magic coil της Toshiba δεν απαιτεί χημικό καθαρισμό κατά τη διαδικασία της συντήρησης.

Ειδικά το ότι φυσάει να το στεγνώσει μετά απο χρήση νομίζω ειναι πολύ σημαντικό σε δωμάτιο για μικρά παιδιά.
Τι λέτε?

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, liakjim είπε

Με 10.400btus ελάχιστα στη ψύξη και 7.100 στη θέρμανση που έχει το Passion που προτείνει ο @Dare-Devil, τι feedback θες να πάρεις;

Στο λέω από τώρα :

"Το έβαλα στους 25C και βγάλαμε σταλακτίτες από τη μύτη!!!! Παγώσαμε!!!! Είναι καταπληκτικό!!!!!"

Βέβαια αν έβαζε θερμόμετρο/μετρητή θα έβλεπε 23C και 1500W οπότε θα έπιανε τη βαριοπούλα....

Το 24000 σου και το 18000 μου,έχουν ελάχιστη απόδοση σε ψύξη θέρμανση, λιγότερη από το μικρότερο 9000btu Inventor Passion . Τι συγκρίνουμε τώρα 😛

Δημοσ.

καλησπέρα ,

ενδιαφέρομαι για 2 κλιματιστικά 9000ΒΤU ,και ενα μεγάλο 18 ή 24BTU , μπορείτε να μου προτείνετε κάποια και αν γίνεται κάποιον που να συνεργάζεται με το εξοικονομώ κατ οίκων?

εχω δει vfm ειναι τα inventor nemesis pro

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sokos1 είπε

Ειδικά το ότι φυσάει να το στεγνώσει μετά απο χρήση νομίζω ειναι πολύ σημαντικό σε δωμάτιο για μικρά παιδιά.
Τι λέτε?

Αυτο μπορεις να το κανεις και μονος σου χειροκινητα. Το κανω χρονια τωρα με κλιματιστικα 10ετιας+ που δεν ειχαν αυτοματισμους.

Κανονικα μετα απο μια Χ χρηση πρεπει να αφηνεις το κλιματιστικο σε απλο ανεμιστηρα για 30 λεπτα τουλαχιστον ωστε να στεγνωσει το στοιχειο μεσα για να αποτρεψεις σχηματισμο μουχλας.

Αν δεν σε καιει ιδιατερα αυτο να γινεται αυτοματα, μπορεις να το κανεις και με το χερι πριν κλεισεις το κλιματιστικο να το γυρνας σε ανεμιστηρα και να βαζεις το χρονομετρο στη μιση ωρα να κλεισει μονο του.

Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο σαν λειτουργια. Ενα Samsung 10ετιας που εχω το εκανε απο τοτε απλα πατωντας ενα κουμπι, προγραμματιζοταν και μολις το εσβηνες, αυτο γυρναγε στον ανεμιστηρα και εμενε ανοιχτο αλλα 30 λεπτα.

Δημοσ.

Γεια παιδια. Πήρα 2 9αρια Νταικιν Σενσιρα. Θα ξεκινήσουν να δουλεύουν απο Νοέμβριο για θέρμανση. Πως να αναφέρω τις καταναλώσεις τους στο φόρουμ. Ποια Σμαρτ πρίζα έχετε οι άλλοι εδώ; Χρησιμοποιεί κάποιος κάτι σε Hοmekit; Γενικά χρησιμοποιεί κανεις Home Automation του στυλ να ενεργοποιείται το Κλιματιστικο οταν το κινητο ειναι 10 χλμ προς το σπιτι; Ευχαριστω. 

Δημοσ.

Με καλή εγγύηση και με τα 550 όριο σε 18αρι βρίσκω τα παρακάτω 

https://www.bestprice.gr/item/2155328519/midea-prime-ma2-18nxd0-ima-18n8d0-o.html

https://www.bestprice.gr/item/2155331021/tcl-elite-tac-18chsaxa51.html

Σε αναμονή για κάτι πιο vfm

Περιμένω τον κωτσο να βγάλει κανενα morris όπως είχε βγάλει το 24αρι 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, marioboni είπε

Με καλή εγγύηση και με τα 550 όριο σε 18αρι βρίσκω τα παρακάτω 

https://www.bestprice.gr/item/2155328519/midea-prime-ma2-18nxd0-ima-18n8d0-o.html

https://www.bestprice.gr/item/2155331021/tcl-elite-tac-18chsaxa51.html

Σε αναμονή για κάτι πιο vfm

Περιμένω τον κωτσο να βγάλει κανενα morris όπως είχε βγάλει το 24αρι 

Δεν έχει νόημα να πας σε μορις. Είναι TCL με τη μισή εγγύηση. 

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες την διατύπωση μου

Το morris το 24αρι είχε βγει σε τιμή 18αριου

Τέτοια περίπτωση εννοώ

Αυτά από τα λινκ πως τα βλέπεις;έχω εναλλακτική;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, adreas195 είπε

καλησπέρα ,

ενδιαφέρομαι για 2 κλιματιστικά 9000ΒΤU ,και ενα μεγάλο 18 ή 24BTU , μπορείτε να μου προτείνετε κάποια και αν γίνεται κάποιον που να συνεργάζεται με το εξοικονομώ κατ οίκων?

εχω δει vfm ειναι τα inventor nemesis pro

Ψύξη, θέρμανση και τα 2; Χρήση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Πως εισαι σιγουρος πως ειναι TCL; Για το MORRIS εχουμε review για το 24αρι στη θερμανση που τα παει περιφημα με τις ελαχιστες, ενω για TCL 24 εχουμε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, al21 είπε

Γεια παιδια. Πήρα 2 9αρια Νταικιν Σενσιρα. Θα ξεκινήσουν να δουλεύουν απο Νοέμβριο για θέρμανση. Πως να αναφέρω τις καταναλώσεις τους στο φόρουμ. Ποια Σμαρτ πρίζα έχετε οι άλλοι εδώ; Χρησιμοποιεί κάποιος κάτι σε Hοmekit; Γενικά χρησιμοποιεί κανεις Home Automation του στυλ να ενεργοποιείται το Κλιματιστικο οταν το κινητο ειναι 10 χλμ προς το σπιτι; Ευχαριστω. 

Πρίζα πήρα αυτή https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-SHP2-16A-Smart-WIFI-Socket-220V-EU-Plug-Work-with-Amazon-Alexa-Google-Assistant-Compatible-with-BlitzWolf-Tuya-APP-p-1292899.html?rmmds=myorder&ID=47184&cur_warehouse=CN

Για χρήση από απόσταση αυτό https://www.banggood.com/Broadlink-Black-Bean-Smart-Home-Wifi-Remote-IR-Controller-Universal-Appliances-Smart-Control-p-1198023.html?gclid=Cj0KCQjw5MLrBRClARIsAPG0WGzvum-RzAJW-UFQxIXBFbBxz5Sa0OXRntiUkZTnJzDbGHOj8ICA5tkaAvj_EALw_wcB

Μόλις τώρα, energy52 είπε

Πως εισαι σιγουρος πως ειναι TCL; Για το MORRIS εχουμε review για το 24αρι στη θερμανση που τα παει περιφημα με τις ελαχιστες, ενω για TCL 24 εχουμε;

Έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα. Είναι TCL. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, kprimax είπε

Σήμερα έκλεισα στον Κωτσο, σε κατάστημα,  το Mitsubishi MSZ/MUZ-AP71VG (24άρι) στα 1.128 ευρώ (που είναι η προσφορά στο site)  με δωρεάν εγκατάσταση και με 100 ευρώ ανακύκλωση.  Θα το έχω περίπου σε 15 εργάσιμες, μου είπαν. Τελικά είναι καλύτερα να πηγαίνεις σε φυσικό κατάστημα, καθώς εκεί μπορείς κάνεις πολύ καλύτερες συμφωνίες. Επιφυλάσσομαι για παρουσίαση μόλις το παραλάβω. 

5 ώρες πριν, kprimax είπε

Ξέχασα να πω ότι μιλάμε για μετρητά και όχι δόσεις.

Και εγώ για το συγκεκριμένο Mitsubishi πήγα στον Κωτσόβολο, αλλά ευτυχώς ρώτησα για το shorai. Στην περίπτωσή μου δεν είχε διαφορά στην τιμή εάν πλήρωνα μετρητά ή όχι (το έβαλα σε άτοκες).

Μόλις παρέλαβα το 18αρί και αύριο εγκατάσταση. Υποθέτω ότι ισχύει το μίνιμουμ των 3 μέτρων για την εξωτερική μονάδα.

Επεξ/σία από bobadil
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bobadil είπε

Υποθέτω ότι ισχύει το μίνιμουμ των 3 μέτρων για την εξωτερική μονάδα.

2μ λέει η Toshiba. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...