Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bobadil είπε

Από Κωτσόβολο, 966 τελική το 18αρι μαζί με την εγκατάσταση. Και δωροεπιταγή 100 ευρώ από απόσυρση.

Προσφορά καταστήματος μάλλον; Στο site το 18αρι και 24αρι είναι εξαφανισμένα 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, guzel είπε

Έλα ντε, όταν το είπε μπήκα κώτσο από περιέργεια και δεν υπάρχουν παρά μόνο 13, 10άρια. Τι παίζει; Κρυφό απόθεμα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, apostolisep3 είπε

@george1551το εχουν οι γονεις μου. δεν θα σε απογοητευσει ποτε (σαν το ρεξονα) με ανοιχτη την πορτα ζεσταινει και το χολ και φθανει μεχρι το σαλονι σε σπιτι 102 τετραγωνικων

Το 9ρι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Το 9ρι;

Ναι το 9ρι, παιζει ρολο και η διαρυθμιση του σπιτιου το δωματιο βλεπει το σαλονι με ενα μικρο χολ αναμεσα τους και το air condition ειναι τοποθετημενο απεναντι απο την πορτα ακριβως.

Επεξ/σία από apostolisep3
  • Confused 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, george1551 είπε

Καλημέρα , με έτρωγε και άλλαξα το Toshiba Shorai Premium 10J2AVRG-E/B10J2KVRG με ένα Fujitsu ASYG09KGTA    είναι ακριβότερο κατά 81 ευρώ αλλά στην κατηγορία αυτή πολύ καλύτερο στην θέρμανση και αποδοτικότερο , για πείτε μου την άποψη σας για  αυτό το Fujitsu εάν έχετε βέβαια.

Σωστός!!!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, guzel είπε

Όχι, απλά η διαθεσιμότητα διαπιστώνεται όταν πας σε κάποιο κατάστημα.

Είναι η προσφορά χωρίς ΦΠΑ που τρέχει αυτές τις ημέρες.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, bobadil είπε

Όχι, απλά η διαθεσιμότητα διαπιστώνεται όταν πας σε κάποιο κατάστημα.

Είναι η προσφορά χωρίς ΦΠΑ που τρέχει αυτές τις ημέρες.

Μπράβο φίλε. Το χτύπησες πολύ καλή τιμή! Ενημερώνω γνωστό που θέλει απεγνωσμένα shorai και περίμενε προσφορά!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, guzel είπε

Μπράβο φίλε. Το χτύπησες πολύ καλή τιμή! Ενημερώνω γνωστό που θέλει απεγνωσμένα shorai και περίμενε προσφορά!!!

Ναι'σαι καλά, εδώ μέσα διάβασα ότι εάν ρωτήσεις σε κατάστημα βρίσκεις διαθεσιμότητα.

Εχθές που ρώτησα είχε 2-3 από το καθένα (18αρι και 24αρι) σε διαθεσιμότητα. Αλλιώς θα έπρεπε να περιμένω περίπου 10 ημέρες για re-stock. Το δικό μου το παραλαμβάνω αύριο.

Δημοσ.

Πολυ παραξενη κατασταση με τα μοντελα τις TOSHIBA....

To Mirai(16000 btu) εχει SEER:6,2 και SCOP:5,4 ενω το MIRAI PLUS εχει SEER:6,1 και SCOP:4,9...ενω θα περιμενες το PLUS μοντελο να εχει καλυτερα χαρακτηριστικα...οχι χειροτερα. Μετα εχουν και μια σεiρα SEIYA που εχει ιδια χαρακτηριστικα με το MIRAI PLUS...

Υποπτευομαι οτι το MIRAI PLUS ειναι καποια υποδεεστερη σειρα...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bobadil είπε

Ναι'σαι καλά, εδώ μέσα διάβασα ότι εάν ρωτήσεις σε κατάστημα βρίσκεις διαθεσιμότητα.

Στο τηλέφωνο βρίσκουν αλλά όχι με έκπτωση. Για κάποιο λόγο τα έχουν αφαιρέσει από το site προσπαθώντας να πουλήσουν τα Mirai μάλλον.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, guzel είπε

Στο τηλέφωνο βρίσκουν αλλά όχι με έκπτωση. Για κάποιο λόγο τα έχουν αφαιρέσει από το site προσπαθώντας να πουλήσουν τα Mirai μάλλον.

Εγώ πήγα στο κατάστημα και κάθισα μαζί με τον πωλητή πάνω από τον υπολογιστή για να δούμε τι υπάρχει και σε ποια τιμή.

Ρώτησα γιατί δεν υπάρχει στο site και μου απάντησε λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, CorumD είπε

Πολυ παραξενη κατασταση με τα μοντελα τις TOSHIBA....

To Mirai(16000 btu) εχει SEER:6,2 και SCOP:5,4 ενω το MIRAI PLUS εχει SEER:6,1 και SCOP:4,9...ενω θα περιμενες το PLUS μοντελο να εχει καλυτερα χαρακτηριστικα...οχι χειροτερα. Μετα εχουν και μια σεiρα SEIYA που εχει ιδια χαρακτηριστικα με το MIRAI PLUS...

Υποπτευομαι οτι το MIRAI PLUS ειναι καποια υποδεεστερη σειρα...

Φασόν κινέζικα είναι...αναμενόμενο

• Confused 1
Δημοσ.

Δυσυχως, αυτο υποτευομαι και εγω...δεν υπαρχουν στο επισημο site της TOSHIBA, παρα μονο στη TOSHIBA ΕΛΛΑΣ...προσοχη, μαλλον προσοχη στα TOSHIBA αν δεν ειναι DAISEKAI η SHORAI...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mechpanos είπε

!!! Απίστευτο...έτσι το κάνουν;;;... Και γιατί 2 σε κάθε δωμάτιο (απορία!)... Τουλάχιστον τώρα με τα wifi και τις νέες ευκολίες, θα μπορεί να μπει ένας έξυπνος αισθητήρας όταν είναι ανοικτή η μπαλκονόπορτα ή απουσιάζει ο ένοικος (βγαλμένο το κλειδί από το δωμάτιο) να πέφτει σε standby το κλιματιστικό...ΑΝ ασχοληθεί κάποιος, να τους τα φτιάξει!

Η όχι και τόσο ενδεδειγμένη λύση  είναι να βάλεις έναν αυτοματισμό   όπου θα σου κόβει τον ουδέτερο του κλιματιστικού όταν θα ανοίγεις παράθυρο, μπαλκονόπορτα ή όταν θα αποχωρείς από το δωμάτιο και αφαιρείς την κάρτα-κλειδί . Όχι τόσο ενδεδειγμένη διότι κλείνεις απότομα το κλιματιστικό και δεν το αφήνεις να κάνει ομαλή απενεργοποίηση . 

Ένας τρόπος για να απενεργοποιηθεί ομαλά είναι να προστεθεί kit στην μονάδα που προσφέρουν μερικές εταιρείες κλιματισμού για τα μοντέλα τους . Αυτά τα κιτ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επικοινωνούν με την πλακέτα συγκεκριμένων μοντέλων και δεν είναι universal λύσεις . 
Η μόνη εταιρεία που έχω δει να διαθέτει κάτι τέτοιο στα οικιακά κλιματιστικά είναι η Inventor . Πιθανόν να διαθέτουν και άλλες αλλά δεν είχα βρεί κάτι σχετικό στα sites σε κάποιες που κοίταξα όταν ψαχνόμουν για μια τέτοια λύση  για γνωστό μου . 

@liakjim Έχεις εντοπίσει σε άλλες εταιρίες κάτι τέτοιο που περιγράφω; Για οικιακά splitάκια !

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.

Δυστυχώς, η TOSHIBA με παει σαν μπαλακι Ping-Pong απο τμημα σε τμημα, και κανενας δεν δηλωνει αρμοδιος να εξηγησει τι εστι MIRAI plus...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...