Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Ένα NOTE που έχει πάνω στον πίνακα HEATING (στο τεχνικό manual Fuji) ίσως επηρεάζει: Values mentioned in the table are calculated based on the maximum capacity.

Το γράφει μόνο στο heating,και όχι στο cooling.

Δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάπου.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα , με έτρωγε και άλλαξα το Toshiba Shorai Premium 10J2AVRG-E/B10J2KVRG με ένα Fujitsu ASYG09KGTA    είναι ακριβότερο κατά 81 ευρώ αλλά στην κατηγορία αυτή πολύ καλύτερο στην θέρμανση και αποδοτικότερο , για πείτε μου την άποψη σας για  αυτό το Fujitsu εάν έχετε βέβαια.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Εχει κανεις mitsubishi AP ; Ο ανεμηστιρας δουλευει συνέχεια η σταματάει;

Τι εννοείς συνέχεια;

Πάντως στο fujitsu δεν κλείνει ποτέ. Αν κλείσει ο συμπιεστής , λειτουργεί σε πολύ χαμηλή ταχύτητα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Τι εννοείς συνέχεια;

Πάντως στο fujitsu δεν κλείνει ποτέ. Αν κλείσει ο συμπιεστής , λειτουργεί σε πολύ χαμηλή ταχύτητα.

Εννοω ο εσωτερικος ανεμιστήρας. Σε πολλα δουλευει συνεχεια με ιδια ταχυτυτα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Μάλλον εξαρτάται από το μηχάνημα/εταιρεία. Στο ariston στη θέρμανση σταματάει και σηκώνονται οι περσίδες, στο carrier απλά σταματάει και στο fujitsu στρέφει πολύ αργά. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Μάλλον εξαρτάται από το μηχάνημα/εταιρεία. Στο ariston στη θέρμανση σταματάει και σηκώνονται οι περσίδες, στο carrier απλά σταματάει και στο fujitsu στρέφει πολύ αργά. 

3 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Φυσιολογικές είναι όλες οι περιπτώσεις . Ανάλογα τον κατασκευαστή  επιλέγουν πως θα σετάρουν το μηχάνημα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, guzel είπε

Που βρήκες αυτές τις σούπερ τιμές;

Από Κωτσόβολο, 966 τελική το 18αρι μαζί με την εγκατάσταση. Και δωροεπιταγή 100 ευρώ από απόσυρση.

Επεξ/σία από bobadil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, george1551 είπε

Καλημέρα , με έτρωγε και άλλαξα το Toshiba Shorai Premium 10J2AVRG-E/B10J2KVRG με ένα Fujitsu ASYG09KGTA    είναι ακριβότερο κατά 81 ευρώ αλλά στην κατηγορία αυτή πολύ καλύτερο στην θέρμανση και αποδοτικότερο , για πείτε μου την άποψη σας για  αυτό το Fujitsu εάν έχετε βέβαια.

@george1551το εχουν οι γονεις μου. δεν θα σε απογοητευσει ποτε (σαν το ρεξονα) με ανοιχτη την πορτα ζεσταινει και το χολ και φθανει μεχρι το σαλονι σε σπιτι 102 τετραγωνικων

Επεξ/σία από apostolisep3
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 20/6/2019 στις 4:36 ΜΜ, CorumD είπε

Mitsubishi και Toshiba ειναι πολυ καλα μηχανηματα. Εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη στο Mitsubishi σαν κατασκευη και έχει σημαντικά βαρύτερο κομπρέσσορα(52 έναντι 46 κιλών) που δειχνει ποιότητα υλικών σε μένα. Επίσης έχω πολυ καλη εμπειρία απο μηχανήματα heavy γιατί δεν χαλαν, οπότε δεν με απασχολεί τόσο η εγγυηση. Εχω το SRK63(R410) εδω και 5 χρόνια και είναι σκύλος αλύπητος και στην ψύξη και στην θέρμανση. Πρσοχή, δεν μιλάω για MITSUBISHI ELECTRIC(είναι αλλη εταιρεία και δεν την ξέρω) αλλα τα HEAVY είναι καλα.

Εγω εχω να mitsubishi κλιματιστικο 18 χρονια και το μονο που κανει ειναι να μας παγωνει στους 25 βαθμους. Σκυλι πραγματικο και δεν ειχε ποτε βλαβη. Εννοειται εκανα σερβις καθε 1-2 χρονια. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Figantu είπε

Εγω εχω να mitsubishi κλιματιστικο 18 χρονια και το μονο που κανει ειναι να μας παγωνει στους 25 βαθμους. Σκυλι πραγματικο και δεν ειχε ποτε βλαβη. Εννοειται εκανα σερβις καθε 1-2 χρονια. 

Συμφωνώ και επαυξάνω...Έχω αυτό που είναι μοντέλο του 2003,έχει φάει 3 μετακομίσεις και τοποθετήσεις,ποτέ δν έχει κάνει σέρβις και μόλις φέτος έκανα καθαρισμό...Μαύρο σκυλί...Με πέταλα..

IMG_20190904_113617.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Τα inventer είναι σαφώς πιο πολύπλοκες κατασκευές . Θα δούμε σε 10χρόνια ποιες εταιρείες διατήρησαν την αξιοπιστία τους.

(σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που πήγα, είχαν 2 mitsubishi electric inventer R410 σε κάθε δωμάτιο, 12 δωμάτια άρα 24 κλιματιστικά τα οποία με πατέντα με μαγνητική παγίδα στις μπαλκονόπορτες, τους κοβόταν το ρεύμα!!!! Δλδ έτρωγαν στη μάπα black out κάθε φορά που ο ένοικος βγαίνει στο μπαλκόνι!!!! Μετά από  5 χρόνια που τα είχε, δεν είχε χαλάσει ούτε ένα)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Τα inventer είναι σαφώς πιο πολύπλοκες κατασκευές . Θα δούμε σε 10χρόνια ποιες εταιρείες διατήρησαν την αξιοπιστία τους.

(σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που πήγα, είχαν 2 mitsubishi electric inventer R410 σε κάθε δωμάτιο, 12 δωμάτια άρα 24 κλιματιστικά τα οποία με πατέντα με μαγνητική παγίδα στις μπαλκονόπορτες, τους κοβόταν το ρεύμα!!!! Δλδ έτρωγαν στη μάπα black out κάθε φορά που ο ένοικος βγαίνει στο μπαλκόνι!!!! Μετά από  5 χρόνια που τα είχε, δεν είχε χαλάσει ούτε ένα)

Με πρόλαβες για τα inverter και τα on-off ! :P

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, liakjim είπε

!!! Απίστευτο...έτσι το κάνουν;;;... Και γιατί 2 σε κάθε δωμάτιο (απορία!)... Τουλάχιστον τώρα με τα wifi και τις νέες ευκολίες, θα μπορεί να μπει ένας έξυπνος αισθητήρας όταν είναι ανοικτή η μπαλκονόπορτα ή απουσιάζει ο ένοικος (βγαλμένο το κλειδί από το δωμάτιο) να πέφτει σε standby το κλιματιστικό...ΑΝ ασχοληθεί κάποιος, να τους τα φτιάξει!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, mechpanos είπε

!!! Απίστευτο...έτσι το κάνουν;;;... Και γιατί 2 σε κάθε δωμάτιο (απορία!)... Τουλάχιστον τώρα με τα wifi και τις νέες ευκολίες, θα μπορεί να μπει ένας έξυπνος αισθητήρας όταν είναι ανοικτή η μπαλκονόπορτα ή απουσιάζει ο ένοικος (βγαλμένο το κλειδί από το δωμάτιο) να πέφτει σε standby το κλιματιστικό...ΑΝ ασχοληθεί κάποιος, να τους τα φτιάξει!

Ναι δεν το έγραψα σωστά, 2 κλιματιστικά σε κάθε ενοικιαζόμενο δωμάτιο , όπου όλα ήταν 2χωρα (σαλονοκουζίνα, κρεβατοκάμαρα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...