Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, CorumD είπε

Απο το video μπορεις να παρεις μια ιδεα για το μηχανημα. Ειναι αθορυβο(στα δικα μου αυτια τουλαχιστον), ποιοτικη κατασκυη και δυνατο για 12αρη. Στο χωρο σου μαλλον αρκει και το 9αρη, παρα τους παραγοντες που παρουσιαζεις, γιατι ειναι λιγα τα τετραγωνικα. Προσοχη, αν ενα μηχανημα ειναι πολυ δυνατο για το χωρο, μπορει να ΜΗΝ λειτουργει ως INVERTER αλλα ως ON-OFF. Εγω το εχω σε δωματιο 4ου οροφου, κατασκευη 1992, μονωση της εποχης, διπλα τζαμια(αλλα μετρια αλουμινια) και βαραει ο ηλιος διοτι το κτιριο ειναι εκτεθειμενο. Πηρα 12αρη και πιστευω εκανε και το 9αρη. Ισως ρωτα liakjim kai daredevil για περισσοτερα...παντως καλο το DAIKIN σαν μηχανηματα, το βρισκεις ως ATXC και FTXC...ειναι το ιδιο μηχανημα!

Τα μηχανήματα είναι τα ίδια, ίδιες εξωτερικές διαστάσεις , ίδια ελάχιστα οπότε μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα στα χαμηλά και θα έχει και την επάρκεια για περίεργες καταστάσεις.

Συμφωνώ ότι τα τμ είναι λίγα οπότε το 9άρι πιθανότατα θα έφτανε αλλά την απάντηση τη δίνει μηχανολόγος με επιτόπια αυτοψία και μετά μελέτη.

Το κάθε σπίτι είναι διαφορετικό. Για σπίτι του 60 και πλάκα από πάνω, προσωπικά θα ήθελα να είμαι σίγουρος και ας πέφτει λίγο μεγάλο. 

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, guzel είπε

Μακριά...

γιατί το λες αυτό; Με ενδιαφέρει μόνο η ψύξη γενικά σαν ιδιότητα :D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tka είπε

Δεν αρκεί η ψύξη του για να δροσίσει το λογαριασμό της ΔΕΗ που θα λάβεις αν το βάλεις.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tka είπε

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/185644-toyotomi-izuru-eco-trn-trg-856zr αυτό για 18άρι το έχει δοκιμάσει κάποιος; Αξίζει η συγκεκριμένη προσφορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φυσικά όχι.

Κοίτα εδώ  https://www.mediamarkt.gr/el/product/_midea-mb-18n8d0-i-mission-wifi-1211229.html

Σαφώς καλύτερο SEER και με πιστοποίηση. Καλύτερη εγγύηση.

Δημοσ.

Ρε παιδια να σας πω τι ειδα τωρα στις διακοπες και γενικοτερα εκει που επεσε το ματι μου σε δημοσια κτιρια εκκλησιες κτλ αλλα κ σε σπιτια..πολλα καινουρια toyotomi..και λεω κοιτα να δεις που τα μεγαλα ηλεκτρομαγαζα τα προτεινουν φουλ αλλιως δεν εξηγειται..εκτος της αγνοιας βεβαια παρα πολλων που θεωρουν τη συγκεκριμενη εταιρεια απ τις καλυτερες..τι σου κανει η διαφημιση..

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, energy52 είπε

Ρε παιδια να σας πω τι ειδα τωρα στις διακοπες και γενικοτερα εκει που επεσε το ματι μου σε δημοσια κτιρια εκκλησιες κτλ αλλα κ σε σπιτια..πολλα καινουρια toyotomi..και λεω κοιτα να δεις που τα μεγαλα ηλεκτρομαγαζα τα προτεινουν φουλ αλλιως δεν εξηγειται..εκτος της αγνοιας βεβαια παρα πολλων που θεωρουν τη συγκεκριμενη εταιρεια απ τις καλυτερες..τι σου κανει η διαφημιση..

Η διαφήμιση και .. το skroutz !

Δημοσ.

Νομίζω η εξήγηση είναι απλή.

Αδράνεια.

Δεν είναι κακά μηχανήματα.

Δυνατά.

Αξιόπιστα.

Παλιάς κοπής.

Βαριά.

Έχουν όμως πλέον ξεπεραστεί.

Είναι λίγο δεινόσαυροι.

Πλέον μόνο με πολύ μεγάλη μείωση τιμής. Και αν.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Η διαφήμιση και .. το skroutz !

Την προμήθεια που την πας ? Ο κωτσοβολος δεν νομίζω ότι τα προωθεί δωρεάν. Το περιθώριο κέρδους προφανώς είναι μεγάλο ....

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, energy52 είπε

Εγώ με το izuru eco το 9αρι  είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο Θεμα απόδοσης και οικονομίας.. κάνει λίγο θόρυβο αλλά στο quiet δεν ακούγεται στο low το ίδιο δεύτερη σκάλα παραπάνω από οκ και από εκεί και πάνω οκ κάνει θόρυβο. 410 το ειχα πάρει αλλά με δωρεάν εγκατάσταση και 80 ευρώ σε δώρο επιταγές. Το Daikin ATX siesta sencira το είχα πάρει 400  σαφέστατα καλύτερο μηχανήμα...αλλά χωρίς εγκατάσταση και επιταγή δλδ 180 ευρώ πανω. Και με ακριβώς ίδια κατανάλωση σε λιγό μικρότερο δωμάτιο βέβαια. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tka είπε

Η σχέση χαρακτηριστικά-τιμή- εγγύηση δεν είναι καλή στα toyotomi .  Μικρή εγγύηση . 2 χρόνια σε όλα τα μέρη και 5 στον συμπιεστή. Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις μηχανήματα  με μεγαλύτερη εγγύηση  και μερικά με καλύτερα χαρακτηριστικά αν όχι εξίσου καλά . 

1. Με 3 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μέρη και επέκταση στα + 7 μόνο στο συμπιεστή αν κάνεις απο το τρίτο έτος ετήσιες συντηρήσεις :
SEER= 7.3 
https://www.skroutz.gr/s/14682502/Midea-Mission-II-MB-18N8D0.html

2. Με 5 χρόνια εγγύηση χωρίς να χρειάζονται ετήσιες συντηρήσεις :
SEER= 6.8
https://www.skroutz.gr/s/14710631/Haier-Tundra-Green-AS50TDBHRA-1U50JEFFRA.html

3.Με 5 χρόνια εγγύηση χωρίς να χρειάζονται ετήσιες συντηρήσεις :
SEER= 7.0
https://www.skroutz.gr/s/16078546/Nobu-NBO3-18IDU-NBO3-18ΟDU.html

2 ώρες πριν, liakjim είπε

Νομίζω η εξήγηση είναι απλή.

Αδράνεια.

Δεν είναι κακά μηχανήματα.

Δυνατά.

Αξιόπιστα.

Παλιάς κοπής.

Βαριά.

Έχουν όμως πλέον ξεπεραστεί.

Είναι λίγο δεινόσαυροι.

Πλέον μόνο με πολύ μεγάλη μείωση τιμής. Και αν.

Συμφωνώ μαζί σου . Εχουν φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια ένα πολύ καλό όνομα .  Δεν είναι κακά μηχανήματα αλλά αν δεν ανεβάσουν την διάρκεια της εγγύησης και δεν αναθεωρήσουν την τιμή δεν αξίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραλαβη απο Κοκοτα του MITSUBISHI Heavy SRK/SRC35ZSP-W(12000btu/R32 - 2019 σειρα) και απευθείας σύγκριση με DAIKIN ATXC/FTXC35b απο Σαββατο(που γίνεται η τοποθετηση), για να δουμε τι γίνεται με τα εισαγωγικά μοντέλα των Ιαπωνέζων. 

69277756_10220282537074274_2341818196450869248_o.jpg

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CorumD είπε

Παραλαβη απο Κοκοτα του MITSUBISHI Heavy SRK/SRC35ZSP-W(12000btu/R32 - 2019 σειρα) και απευθείας σύγκριση με DAIKIN ATXC/FTXC35b απο Σαββατο(που γίνεται η τοποθετηση), για να δουμε τι γίνεται με τα εισαγωγικά μοντέλα των Ιαπωνέζων. 

69277756_10220282537074274_2341818196450869248_o.jpg

Καλορίζικο!!!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...