Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που βάζετε το κλιματιστικό στους 29 βαθμούς και λέτε δεν καίει τίποτα, με ξεπερνάει. 29 βαθμοί είναι ζέστη ρε μάγκες. 😓 26 βαθμοί είναι η επιθυμητή θερμοκρασία για ψυχόμενους χώρους. Εγώ το έχω 25, και όταν κάνω κάποια εργασία στο σπίτι και κουνιέμαι στους 23.

Βεβαια γούστα είναι αυτά. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, n4sleep είπε

Αυτό που βάζετε το κλιματιστικό στους 29 βαθμούς και λέτε δεν καίει τίποτα, με ξεπερνάει. 29 βαθμοί είναι ζέστη ρε μάγκες. 😓 26 βαθμοί είναι η επιθυμητή θερμοκρασία για ψυχόμενους χώρους. Εγώ το έχω 25, και όταν κάνω κάποια εργασία στο σπίτι και κουνιέμαι στους 23.

Το ότι το βάζεις δεν σημαίνει πιάνει...29 είναι οριακα αν καθεσε αν κουνιέσαι όντως Ιδρώνεις, 28 είναι ευχάριστα δροσερά και 27 είναι ψυχρουλα πάντα για σε φάση χαλάρωσης. Τώρα αν δουλεύεις θες δύναμη να σε χτυπά 😁 πάγος.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, n4sleep είπε

Εαν ο άλλος νιώθει άνετα με 29 καλά κάνει και το αφήνει εκεί. Δεν κάθονται όλοι σε περιβάλλον εργασίας ούτε τρέχουν από δω και από εκεί μέσα στο σπίτι τους, μπορεί να είναι αραχτοί σε έναν καναπέ.  Επίσης αν σε έναν χώρο π.χ δώμα ή ρετιρέ έχει πάει εσωτερικά 33-34 και πάνω, το 29 είναι μια χαρά δροσιά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mmike2503 είπε

Το manual δεν έχει ελληνικά δυστυχώς και η μόνη γλώσσα που ξέρω από αυτές που έχει είναι αγγλικά.

Έχει μια σελίδα με 2 διαγράμματα για τις συνδέσεις και η επικεφαλίδα λέει στο πρώτο: 

Power supply input at indoor unit terminal block (recommend)

Ενώ στο δεύτερο λέει:

Power supply input at outdoor unit terminal block (optional)

IMG_20190809_121221_compress6.jpg

IMG_20190809_130206_compress2.jpg

Βρήκα μια εφαρμογή που σου κάνει compress στα 500kb lit photo το όνομα της

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και στο σοραι.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και στο σοραι.

Ναι όντως το γράφει. Στην εσωτερική λέει συνιστάται και στην εξωτερική προαιρετικά .. Και εμένα εξωτερικά έγινε η καλωδίωση, δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία βέβαια.

@mmike2503 περιμένουμε αναλυτικό review εεεε 😜

• Like 1
Δημοσ.

Σε σαλόνι 29τ.μ και κουζίνα 21τ.μ πόσα BTU κλιματιστικό μου προτείνετε να βάλω; Το σπίτι είναι ισόγειο του '75 διπλότουβλο (από πάνω υπάρχει άλλος όροφος) και η μόνη ανακαίνιση που του έχω κάνει είναι κουφώματα συνθετικά Kommerling με διπλά τζάμια.Η κουζίνα βλέπει σε κήπο με δέντρα και γενικότερα δεν έχω θέμα με τον ήλιο.Έχω τέντες όπου χρειάζεται.Περιοχή Αργολίδα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, guzel είπε

@mmike2503 περιμένουμε αναλυτικό review εεεε 😜

Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ αλλά να παρακαλάς να έχει ζεστες μέχρι το Σεπτέμβρη γιατί αύριο φεύγω διακοπές και η εγκατάσταση θα αργήσει 😆

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tarantules είπε

Σε σαλόνι 29τ.μ και κουζίνα 21τ.μ πόσα BTU κλιματιστικό μου προτείνετε να βάλω; Το σπίτι είναι ισόγειο του '75 διπλότουβλο (από πάνω υπάρχει άλλος όροφος) και η μόνη ανακαίνιση που του έχω κάνει είναι κουφώματα συνθετικά Kommerling με διπλά τζάμια.Η κουζίνα βλέπει σε κήπο με δέντρα και γενικότερα δεν έχω θέμα με τον ήλιο.Έχω τέντες όπου χρειάζεται.Περιοχή Αργολίδα.

https://airsamoilis.gr/product/srk-src-63zr-w/

Φυσικά απάντηση δεν παίρνεις από το forum. Το ασφαλές είναι να σου έρθει μηχανολόγος και να σου κάνει μελέτη θερμικών απωλειών. 

πχ μπορεί αν το θες μόνο για ψύξη να φτάνει και ένα 18άρι, αν και θέρμανση 24άρι ή να μη φτάνουν ούτε αυτά κτλ 

Το Mitsubishi που σου έβαλα είναι ένα πασπαρτού 22άρι , με δύναμη 24αριού και κορυφαίους δείκτες απόδοσης. 

Για εγγύηση πας στο Toshiba Shorai premium 22άρι ή 24άρι. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, liakjim είπε

https://airsamoilis.gr/product/srk-src-63zr-w/

Φυσικά απάντηση δεν παίρνεις από το forum. Το ασφαλές είναι να σου έρθει μηχανολόγος και να σου κάνει μελέτη θερμικών απωλειών. 

πχ μπορεί αν το θες μόνο για ψύξη να φτάνει και ένα 18άρι, αν και θέρμανση 24άρι ή να μη φτάνουν ούτε αυτά κτλ 

Το Mitsubishi που σου έβαλα είναι ένα πασπαρτού 22άρι , με δύναμη 24αριού και κορυφαίους δείκτες απόδοσης. 

Για εγγύηση πας στο Toshiba Shorai premium 22άρι ή 24άρι. 

Μόνο ψύξη ενδιαφέρομαι και σκεφτόμουν για τα Toshiba Daiseikai 9.Στο περίπου θέλω μια άποψη έτσι σαν πρώτη ιδέα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Στο σαλόνι θέλω 26. 

Στο υπνοδωμάτιο, κρυώνω με οτιδήποτε κάτω από 28 . 

Στον ύπνο μας που πέφτει και η θερμοκρασία του σώματος είναι λογικό να αυξάνουμε την θερμοκρασία στο AC . 
Μία απο τα ίδια . 26  στο σαλόνι . 27 μπορεί και 28 όταν κοιμάμαι . 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Klausx είπε

@liakjim Τώρα με τις ζέστες κάνε το τεστ με δυνατό ανεμιστήρα να δούμε αν θα φτάσεις καλύτερη κατανάλωση.

Ναι το δοκίμασα ξέχασα να το πω.

Η κατανάλωση αυξάνει όσο μεγαλώνω την ταχύτητα.

Μιλάω σε συνθήκες ελάχιστων καταναλωσεων.

Ο συμπιεστής είναι στην ελάχιστη κατανάλωση και ο ανεμιστήρας προσθέτει τη δική του όσο αυξάνει ταχύτητα.

Ίσως να πρέπει να δω σε πάνω από 37 που ξεκινάει να νιώθει ο συμπιεστής κάτι. Από εκεί και κάτω απλά πέφτει σε ελάχιστες τιμές και γίνεται οτι περιγράφω πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tarantules είπε

Μόνο ψύξη ενδιαφέρομαι και σκεφτόμουν για τα Toshiba Daiseikai 9.Στο περίπου θέλω μια άποψη έτσι σαν πρώτη ιδέα.

Τελείως εμπειρικά θεωρώ πως θα σε καλύψει το Daiseikai 9  το 16 άρι . Μεγαλύτερο δε βγαίνει  . 1500 ευρώ είναι η καλύτερη τιμή  για αυτό το μοντέλο αυτή την στιγμή και θα το βρείς στον Κωτσόβολο  σε αυτή την τιμή . 
https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198940-toshiba-daiseikai-9-16pavpg-e/16pkvpg-e?cmicc=skroutz

Θα το χρησιμοποιείς  καθε μέρα για πολλές ώρες το καλοκαίρι ; Πόσο περίπου υπολογίζεις ;

Δημοσ.

Έχω το Midea MB-12N8D6-I και προσπαθώ να το συνδέσω στο WiFi χωρίς επιτυχία. Πατάω το κουμπί led 7 φορές αλλά δεν πάει στο ap mode, ψάχνω να δω που μπορώ να βάλω το WiFi module που είχε μαζί του αλλά δεν βρίσκω που μπαίνει, μέσα από το καπάκι που είδα ότι μπαίνουν δεν έχει υποδοχή. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...