Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, guzel είπε

Δουλεύει συνέχεια η ανοιγοκλείνει; 

Αν ο χώρος χρειάζεται λιγότερο από 140τόσα watts θα κλείσει. 

Το πιο σημαντικό που θα ήθελα να μάθουμε είναι αν κλείνει πριν ρίξει υπερβολικά τη θερμοκρασία , όπως έχω δείξει ότι κάνει το carrier εδώ χωρίς το eco :

https://www.insomnia.gr/forums/topic/296911-συμβουλές-για-κλιματιστικά/?do=findComment&comment=57324322

Δεν θα το αγόραζα, αλλά αν δεν το κάνει και κλείνει σωστά τότε στα 330€ είναι μια τίμια αγορά . (θα προτιμούσα το TCL XA412 που είναι πιο αθόρυβο και 10 χρόνια εγγύηση). 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι κρατά σταθερά την θερμοκρασία στους 28 με συνεχόμενα 140watt έκλεισε μόνο όταν έβαλα 30 βαθμούς. ,Τωρα στα πόσα watt κλείνει δεν ξέρω....μέχρι 136 έχω δει.

E62AE3F2-E4D4-4047-A337-9547E61ACC34.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε δείγμα συμπεριφοράς από κάποιο μέλος;

Για το tcl

5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε
37 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν θα το αγόραζα, αλλά αν δεν το κάνει και κλείνει σωστά τότε στα 330€ είναι μια τίμια αγορά . (θα προτιμούσα το TCL XA412 που είναι πιο αθόρυβο και 10 χρόνια εγγύηση). 

Επεξ/σία από marioboni
  • Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, marioboni είπε

Εχουμε δείγμα συμπεριφοράς από κάποιο μέλος;

Για το tcl

Ναι με θετικά δείγματα. Δοκίμασε να κάνεις ένα search.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, liakjim είπε

Αν ο χώρος χρειάζεται λιγότερο από 140τόσα watts θα κλείσει. 

Το πιο σημαντικό που θα ήθελα να μάθουμε είναι αν κλείνει πριν ρίξει υπερβολικά τη θερμοκρασία , όπως έχω δείξει ότι κάνει το carrier εδώ χωρίς το eco :

https://www.insomnia.gr/forums/topic/296911-συμβουλές-για-κλιματιστικά/?do=findComment&comment=57324322

Το δικό σου κλείνει και ανεμιστήρα εσωτερικής και συμπιεστή; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Ναι με θετικά δείγματα. Δοκίμασε να κάνεις ένα search.

Τα έχω δει οοοολα

Επειδή παρακολουθώ το θέμα δεν εδώ δει τελευταία κάποιο update

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, marioboni είπε

Τα έχω δει οοοολα

Επειδή παρακολουθώ το θέμα δεν εδώ δει τελευταία κάποιο update

Τελευταία όντως όχι, αλλά έχουμε δει καλά δείγματα 1-2 μήνες πριν. Μέχρι και το θέμα των λάθος τηλεκοντρόλ λύθηκε. Μπορείς να κάνεις tag αυτούς που έχουν αναφερθεί.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθαν τα DaiSeiKai!

Minimum pipe length 2m

Πώς κάνω resize τις φωτογραφίες; Θέλω να ανεβάσω στοιχεία από manual κλπ αλλά ξεπερνάω αυτόματα το όριο των 2mb

Επεξ/σία από mmike2503
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mmike2503 είπε

Ήρθαν τα DaiSeiKai!

Minimum pipe length 2m

Πώς κάνω resize τις φωτογραφίες; Θέλω να ανεβάσω στοιχεία από manual κλπ αλλά ξεπερνάω αυτόματα το όριο των 2mb

Στο manual σου λέει προτιμώμενος τρόπος σύνδεσης στο ρεύμα με την εσωτερική μονάδα αντί για την εξωτερική?Στο σοραι θυμάμαι έλεγε εσωτερική και αν δεν είναι εφικτό να πάνε στην εξωτερική παρόλο που, εμένα κατευθείαν το σύνδεσαν στην εξωτερική.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mmike2503 είπε

Ήρθαν τα DaiSeiKai!

Minimum pipe length 2m

Ναι, 2 μ λέει η Toshiba.

Για τις φωτογραφίες, εγώ τις ανεβάζω στο postimage και το 2ο λινκ κοπι παστε εδώ.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Στο manual σου λέει προτιμώμενος τρόπος σύνδεσης στο ρεύμα με την εσωτερική μονάδα αντί για την εξωτερική?Στο σοραι θυμάμαι έλεγε εσωτερική και αν δεν είναι εφικτό να πάνε στην εξωτερική παρόλο που, εμένα κατευθείαν το σύνδεσαν στην εξωτερική.

Το manual δεν έχει ελληνικά δυστυχώς και η μόνη γλώσσα που ξέρω από αυτές που έχει είναι αγγλικά.

Έχει μια σελίδα με 2 διαγράμματα για τις συνδέσεις και η επικεφαλίδα λέει στο πρώτο: 

Power supply input at indoor unit terminal block (recommend)

Ενώ στο δεύτερο λέει:

Power supply input at outdoor unit terminal block (optional)

IMG_20190809_121221_compress6.jpg

IMG_20190809_130206_compress2.jpg

34 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ναι, 2 μ λέει η Toshiba.

Για τις φωτογραφίες, εγώ τις ανεβάζω στο postimage και το 2ο λινκ κοπι παστε εδώ.

Βρήκα μια εφαρμογή που σου κάνει compress στα 500kb lit photo το όνομα της

Δημοσ.
17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Πότε καθαρίζουμε ένα μηχάνημα που λειτουργεί μόνο καλοκαίρι.

Πριν αρχίσει η σεζόν ή στο τέλος;

Πριν αρχίσει η σεζόν θα έλεγα . Αλλά πρίν αρχίσει . Όχι όταν οι τεχνικοί τρέχουν και δεν φτάνουν με τις εγκαταστάσεις και δεν θα βρίσκεις άνθρωπο να στο συντηρήσει τελευταία στιγμή . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Πριν αρχίσει η σεζόν θα έλεγα . Αλλά πρίν αρχίσει . Όχι όταν οι τεχνικοί τρέχουν και δεν φτάνουν με τις εγκαταστάσεις και δεν θα βρίσκεις άνθρωπο να στο συντηρήσει τελευταία στιγμή . 

Δηλαδή αφήνουμε το μηχάνημα ας πούμε από τέλη Αυγούστου μέχρι αρχές Ιούνη με τα νερά και τις λάσπες που έχει μαζέψει και στις αρχές Ιούνη προσπαθούν να το καθαρίσουμε.

Αυτή ήταν η ερώτηση μου, ποια ειναι η κατάλληλη ώρα

.

Εγώ το Καθάρισμα το κάνω στο τέλος της σεζόν και αυτο γιατί τότε το μηχάνημα είναι ακομα πως να το πω; "φρεσκο-υγρο" και καθαρίζει πολυ καλύτερα, ειναι σαν να αποθηκεύουμε κάτι βρώμικο και όταν το κατεβάσουμε μετά από ένα χρόνο προσπαθούμε να καθαρίσουμε, νομίζω είναι λάθος.

.

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδή αφήνουμε το μηχάνημα ας πούμε από τέλη Αυγούστου μέχρι αρχές Ιούνη με τα νερά και τις λάσπες που έχει μαζέψει και στις αρχές Ιούνη προσπαθούν να το καθαρίσουμε.

Αυτή ήταν η ερώτηση μου, ποια ειναι η κατάλληλη ώρα

.

Εγώ το Καθάρισμα το κάνω στο τέλος της σεζόν και αυτο γιατί τότε το μηχάνημα είναι ακομα πως να το πω; "φρεσκο-υγρο" και καθαρίζει πολυ καλύτερα, ειναι σαν να αποθηκεύουμε κάτι βρώμικο και όταν το κατεβάσουμε μετά από ένα χρόνο προσπαθούμε να καθαρίσουμε, νομίζω είναι λάθος.

.

Θεωρητικά είναι καλύτερα να γίνει απολύμανση και καθαρισμός όταν τελειώσει το καλοκαίρι . Απλά πριν ξεκινήσεις το επόμενο καλοκαίρι το μηχάνημα ρίξε ένα πλυσιματάκι στα φίλτρα . 
Ακόμα και το ανάποδο να κάνεις που σου είπα δεν τίθεται θέμα . Δεν λασπώνει ή βουλώνει ή ότι άλλο θες ένα μηχάνημα επειδή δούλεψε 4 μήνες το καλοκαίρι σε οικιακό χώρο ώστε να μην καθαρίζεται εύκολα μετά απο μήνες που το έχεις κλειστό. Στα δικά μου μηχανήματα δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.Καμία δυσκολία καθαρισμού . Αν όμως είναι τοποθετημένο σε μαγαζί π.χ κουζίνα ή κομμωτήριο ή σε κάποιο εργαστήριο ξυλείας εκεί ναι.. θα γίνει χαμός μέσα στην μονάδα και πολύ γρήγορα . 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...