Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Δηλαδή αν έχω μικροαυτόματο 20Α θα πέσει αν περάσει ρεύμα μετά τα 30Α? Μου φαίνεται κουλό αυτό. Η 16αρα με πόσα Α πέφτει δηλαδή.

οι ασφάλειες ενεργοποιούνται σύμφωνα με τις καμπύλες τους, μια των 20Α δεν πρέπει να ενεργοποιηθεί για ρεύμα 20x1.13=22.6A για μια ώρα αλλά θα πρέπει να ενεργοποιηθεί για ρεύμα 20x1.45=29A σε μια ώρα. Οι ίδιοι συντελεστές ισχύουν και για τα άλλα μεγέθη.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γνωριζεις κανείς γιατί στο shorai premium που έχω μόλις το κλείσω ανάβει στο κλιματιστικό ένα λαμπάκι λευκό με ένα ρολόι, η περσίδα δεν κλείνει τελείως και μετά από λίγη ώρα κλείνει ερμητικά;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gsisr είπε

Γνωριζεις κανείς γιατί στο shorai premium που έχω μόλις το κλείσω ανάβει στο κλιματιστικό ένα λαμπάκι λευκό με ένα ρολόι, η περσίδα δεν κλείνει τελείως και μετά από λίγη ώρα κλείνει ερμητικά;

Θα κάνει ένα μισάωρο να κλείσει , αποβάλει την υγρασία 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, dimostr είπε

Θα κάνει ένα μισάωρο να κλείσει , αποβάλει την υγρασία 

Ένα από τα πιο ωραία και χρήσιμα των Toshiba... Στεγνώνει την μονάδα και δεν πιάνει μούχλα 

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, The_Judas είπε

Μακριά από LG. Πολύ κακή ποιότητα στα κλιματιστικά.

Είχε παλιά ένα 9άρι και το πλαστικό κάλυμμα του διαλύθηκε τελείως!  Επίσης η απόδοσή του δεν είχε καμία σχέση με την ονομαστική.

Γενικά έχουν κακές κριτικές.

Παθών και εγώ από LG, αύριο το αλλάζω με Fujitsu. H εξωτερική μονάδα έκανε σαν αεροπλάνο (ευτυχώς υπάρχει άδειο οικόπεδο δίπλα γιατί θα ντρεπόμουν), εσωτερικά μια από τα ίδια σε θόρυβο, ως inverter δεν λειτουργούσε. Δεν ξέρω αν όλα τα LG είναι έτσι (γενικά δεν την βλέπω στην αγορά) αλλά το δικό μου ήταν η χειρότερη αγορά που έχω κάνει. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά δεν σας άκουσα και και πήρα το 

Toyotomi Izuru Eco TRN TRG 828ZR
410  Από κοτσοβολο με δωρεάν τοποθέτηση και -80 ευρώ σε δώρο επιταγή οπότε μου βγήκε τσάμπα σχεδόν. Σήμερα θα γίνει τοποθέτηση Τρίτη η αγορά οπότε μπαμ μπαμ η εξυπηρέτηση. Θα σας ενημερώσω στην συνέχεια. 
5 λεπτά πριν, James. είπε

Σχετικα με το wifi καποιος?

Αν δεν κάνω λάθος είχες ρωτήσει αν κάνουν τα WiFi dongle από PC.? Όχι δεν έχουν καμία σχέση πρέπει να βρεις εξειδικευμένο για την μάρκα σου και για ac

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, anikologr είπε

Ένα από τα πιο ωραία και χρήσιμα των Toshiba... Στεγνώνει την μονάδα και δεν πιάνει μούχλα 

Εγώ το κάνω όλα τα χρόνια μόνος

Το βάζω στον ανεμιστήρα και σε ένα μισάωρο να κλείσει μόνο του

Και στο αυτοκίνητο ανάλογα εκτός αν φύγω αμέσως 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, marioboni είπε

Εγώ το κάνω όλα τα χρόνια μόνος

Το βάζω στον ανεμιστήρα και σε ένα μισάωρο να κλείσει μόνο του

Και στο αυτοκίνητο ανάλογα εκτός αν φύγω αμέσως 

Και το δικο μου το κανει. Comfee, by media

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, smav82 είπε

Τελικά δεν σας άκουσα και και πήρα το 

Toyotomi Izuru Eco TRN TRG 828ZR
410  Από κοτσοβολο με δωρεάν τοποθέτηση και -80 ευρώ σε δώρο επιταγή οπότε μου βγήκε τσάμπα σχεδόν. Σήμερα θα γίνει τοποθέτηση Τρίτη η αγορά οπότε μπαμ μπαμ η εξυπηρέτηση. Θα σας ενημερώσω στην συνέχεια. 

Αν δεν κάνω λάθος είχες ρωτήσει αν κάνουν τα WiFi dongle από PC.? Όχι δεν έχουν καμία σχέση πρέπει να βρεις εξειδικευμένο για την μάρκα σου και για ac

Γύρνα το

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Γύρνα το

330€ εγκατεστημένο δεν είναι άσχημα.

350€ μου βγήκε η πλαστικουρα το carrier (ίδιο με το aria)

Σε αυτά τα λεφτά θα το κράταγα. Πόσο χειρότερο να είναι;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν το γυρνάω... 410 -70 -80 πιστεύω καλή τιμή. Και γρήγορη εξυπηρέτηση... Αν θα πιάσει την μίνιμουμ κατανάλωση που λέει μια χαρά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ιδιες πλαστικουριές είναι ωστόσο το ένα έχει 2 χρόνια εγγύηση ενώ τα άλλα δύο 5 και 10 αντίστοιχα... Στην ίδια περιπου τιμή 😂

2 λεπτά πριν, smav82 είπε

Δεν το γυρνάω... 410 -70 -80 πιστεύω καλή τιμή. Και γρήγορη εξυπηρέτηση... Αν θα πιάσει την μίνιμουμ κατανάλωση που λέει μια χαρά. 

Καλή τύχη 

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, smav82 είπε

Αν μπορέσεις θα ήθελα να μάθω αν όντως ισχύουν οι ελάχιστες καταναλώσεις που λέει (btus).

Δίνει τα μισά από το carrier. Θεωρητικά θα μπορούσε να πέσει κάτω απ τα 120watts σε συντήρηση. Το carrier το έχω δει κάπου 130.

Προσοχή στην εγκατάσταση. Όπως έχουμε πει. Μήκος, κενό, σκύλος.😉

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...