Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, marioboni είπε

Γενικά τα LG έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία από τον θόρυβο που κάνει το Inverter/συμπιεστής... Μπορεί να το έχουν "βελτιώσει" στα καινούρια μοντέλα αλλά εγώ δεν θα το ρίσκαρα.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, marioboni είπε

Άλλο βέβαια ο θόρυβος άλλο η αξιοπιστία

Απλά το ανέφερα σαν προσφορά 

Δεν θα το συνιστούσα για LG. Περίμενε προσφορές καλύτερα για κάτι με εγγύηση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, nodas_21greek είπε

Στο 12αρι που έβαλα εγώ, είναι χειροκίνητες. Για τις μπούκλες τώρα, το μόνο που μου έρχεται είναι ο χλαπάτσας στης Ελλάδος τα παιδιά...

To εμπορικό φυλλάδιο αναφέρει μια τεχνολογία THREE - DIMENTIONAL AIRFLOW (ελληνιστίμπούκλες) κατά την οποία ''Ο αέρας του κλιματιστικού φτάνει σε κάθε γωνία του δωματίου με την αυτόματη ταλάντωση τεσσάρων κατευθύνσεων των περσίδων''. Δεν γνωρίζω πως μεταφέρεται αυτό στην πράξη και αν είναι deal breaker το γεγονός ότι δεν έχει αυτόματη κάθετη ταλάντωση περσίδων.

Επεξ/σία από john15554
Δημοσ.

4 ώρες πριν, dimostr είπε

Όταν λες θα κόψει η πλακέτα τι εννοείς 

4 ώρες πριν, guzel είπε

Στα δύο αποκλείεται. θα την κάψει εννοεί προφανώς!

3 ώρες πριν, liakjim είπε

Αν δεν κάνω λάθος, έχει η πλακέτα όντως προστασία από υπερένταση. 

Συνηθως εχει,αν και σπανια την γλυτωνει η πλακετα,περισσοτερο σωζει τον κινητηρα.

3 ώρες πριν, guzel είπε

Τότε που είχα φέρει ηλεκτρολόγο για το 24αρι toyotomi, δεν μου άλλαξε ασφαλεια, άφησε 16αρα με 2.5αρι καλώδιο. Μάλιστα μου έλεγε ότι είναι προτιμότερο καθώς σε ενδεχόμενη υπέρταση του δικτύου θα καιγόταν η ασφάλεια και όχι το κλιματιστικό.

Αν θες τραβα μια φωτο το ταμπελακι να δουμε τι ρευμα τραβαει το μηχανημα.Παντως αυτο το να καει η ασφαλεια σε βυθιση,ασχολιαστο,

3 ώρες πριν, liakjim είπε

To ASYG έχει 25Α ασφάλεια 

asyg.JPG.b53d4334fecf02984c541e34334b420e.JPG

2 ώρες πριν, nvel είπε

τα 25A είναι το μέγεθος του τηκτού που βρίσκεται εσωτερικά στο μηχάνημα και όχι ο μκροαυτόματος της παροχής του

Απορω κιολας τι την εχει.Εφοσον ασφαλιζεται πριν με 16 ή 20Α .αβυσσος τελικα.

Δημοσ.

Μακριά από LG. Πολύ κακή ποιότητα στα κλιματιστικά.

Είχε παλιά ένα 9άρι και το πλαστικό κάλυμμα του διαλύθηκε τελείως!  Επίσης η απόδοσή του δεν είχε καμία σχέση με την ονομαστική.

Γενικά έχουν κακές κριτικές.

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vasilllis είπε

την έχει για την ευθύνη για την προστασία των μηχανημάτων την έχει ο κατασκευαστής τους και όχι η ασφάλεια του πίνακα που προστατεύει μόνο την γραμμή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilllis είπε

Συνηθως εχει,αν και σπανια την γλυτωνει η πλακετα,περισσοτερο σωζει τον κινητηρα.

Αν θες τραβα μια φωτο το ταμπελακι να δουμε τι ρευμα τραβαει το μηχανημα.Παντως αυτο το να καει η ασφαλεια σε βυθιση,ασχολιαστο,

H 20A ασφαλεια, ενεργοποιειται μετα τα 30 A, η τηκτη ασφαλεια της συσκευης προστατευει τη συσκευη, και ενεργοποιειται στα αμπερ που καλυπτουν τον κατασκευαστη του ac.

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που δέν συζητιέται η εταιρεία GREE. Δείχνει οτι κρατάει τιμές "Κίνας" με καλή ποιότητα και εγγυήσεις.

Δέν αξίζουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, marioboni είπε

Μακριά, θα κλαις τα λεφτά σου

Επεξ/σία από kstgr
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Curtis76 είπε

H 20A ασφαλεια, ενεργοποιειται μετα τα 30 A, η τηκτη ασφαλεια της συσκευης προστατευει τη συσκευη, και ενεργοποιειται στα αμπερ που καλυπτουν τον κατασκευαστη του ac.

Δηλαδή αν έχω μικροαυτόματο 20Α θα πέσει αν περάσει ρεύμα μετά τα 30Α? Μου φαίνεται κουλό αυτό. Η 16αρα με πόσα Α πέφτει δηλαδή.

42 λεπτά πριν, teachertza είπε

Πάντως μου κάνει εντύπωση που δέν συζητιέται η εταιρεία GREE. Δείχνει οτι κρατάει τιμές "Κίνας" με καλή ποιότητα και εγγυήσεις.

Δέν αξίζουν?

Είναι μια καλή κινέζικη εταιρεία όπως και η Midea.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Δηλαδή αν έχω μικροαυτόματο 20Α θα πέσει αν περάσει ρεύμα μετά τα 30Α? Μου φαίνεται κουλό αυτό. Η 16αρα με πόσα Α πέφτει δηλαδή.

Είναι μια καλή κινέζικη εταιρεία όπως και η Midea.

Ναι αλλα πχ κοιτάω το μοντέλο gree bora και ξεκινάει ο κινητήρας του απο τα 1700 btu την ίδια ώρα που οι αντίπαλοι ξεκινάνε στα 3500. Νομίζω έχει σημασία να φτάνει τόσο χαμηλά.

Επίσης έχει δέκα χρόνια εγγύηση, χαλαρή χωρίς ετήσιες συντηρήσεις κτλ ενώ τέλος απο άτομα που ρωτάω και έχουν κλείσει δεκαετία τα χαρακτηρίζουν σκυλιά. Επίσης λένε για καλά πλαστικά δέν τρίζουν κτλ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, liakjim είπε

Αν δεν κάνω λάθος, έχει η πλακέτα όντως προστασία από υπερένταση. 

αυτό ακριβώς,σε κάποιες πιο ακριβές αντλίες θερμότητας έβαζα επιτηρητή τάσης με ρελε ισχύος.

απλά αυτό που έλεγα είναι οτι τα καλώδια έχουν την σωστή ασφάλεια απο αυτόν που εκανε την εγκατάσταση.Τώρα εννοείται οτι και ο τεχνικος του κλιματιστικού πρέπει να κάνει έλεγχο την παροχή.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, teachertza είπε

Δέν αξίζουν?

H gree ειναι ανωτερη εταιρεια απο τη midea. Ομοιως και τα φασον gree ειναι ανωτερα απο τα φασον midea.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, teachertza είπε

Δέν αξίζουν?

Κάτι παίζει με την gree hellas (έκλεισε???) . Υπάρχει γενικότερη έλλειψη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...