Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Είναι άλλες οι συνθήκες του χώρου & καθε χώρος εχει τις δικές του αναγκες 😛 (ετσι δεν λένε πάντα;) 

Θα πάω να πάρω ντεσιμπελομετρο για να σου την λέω στον θόρυβο 😛

Καλημέρα!! 

Υπάρχει εφαρμογή για το κινητό για τα ντεσιμπέλ. Εγώ την έχω και κάνει μια χαρά την δουλειά της.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mmike2503 είπε

@liakjim Όντως το 24αρι Mitsubishi Heavy είναι αχτύπητο σε αυτό το συνδυασμό εύρους απόδοσης/seer,scop/τιμής.

Κοιτούσα και τα daikin και για να βρεις τέτοιο εύρος απόδοσης πας στα €1400+ με χειρότερα seer/scop

Παιρνουν wifi;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mmike2503 είπε

@liakjim Όντως το 24αρι Mitsubishi Heavy είναι αχτύπητο σε αυτό το συνδυασμό εύρους απόδοσης/seer,scop/τιμής.

Κοιτούσα και τα daikin και για να βρεις τέτοιο εύρος απόδοσης πας στα €1400+ με χειρότερα seer/scop

Πιο πολύ με εντυπωσιάζει το 22αρι, που έχει ευρη απόδοσης σαν το δικό μου το 24αρι και κορυφαίους βαθμούς απόδοσης.

7 ώρες πριν, UlveRz είπε

Θα το έχω υπόψιν για bf 1300 είναι εκτός μπάτζετ, αλλά με καλυψε αρκετά ο @liakjim με αυτά που είπε.. Παίζουν τόσο καλά μηχανήματα bf αναρωτιέμαι όμως..

Για haier tundra green να μην;🤔😁

Το tundra αλλά και το GE Prime που είναι το ίδιο μηχάνημα και ο κωτσοβολος το είχε βάλει 650€ στις εκπτώσεις, έχει εντόσθια από heavy. Ίδια χαρακτηριστικά, χειρότερους βαθμούς απόδοσης.

Σίγουρα θα υπάρχει λόγος που έχουν τα μισά λεφτά. Αλλά αν το κόστος κτήσης είναι πολύ σημαντικό και αν επαναλαμβάνω χρειάζεται η έξτρα ισχύς, τότε είναι μια τίμια εναλλακτική.

5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Η σημερινή μέρα αποτέλεσε ένα καλό crash test για τα κλιματιστικά και τις καταναλώσεις τους. 

Και έρχονται χειρότερα

S90804-080354.jpg.98b7e114fc94101a305c977fb5b34435.jpg

38 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Παιρνουν wifi;

Όχι, μόνο με πατέντα τύπου rm mini3

Για wifi πας εδώ

https://www.skroutz.gr/s/19028323/Mitsubishi-MSZ-MUZ-AP71VG.html

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πιο πολύ με εντυπωσιάζει το 22αρι, που έχει ευρη απόδοσης σαν το δικό μου το 24αρι και κορυφαίους βαθμούς απόδοσης.

Σε αυτό αναφέρεσαι https://www.skroutz.gr/s/18977716/Mitsubishi-Heavy-SRK-SRC-63ZR-W.html;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα

Τι γνώμη έχουμε για το συγκεκριμενο; 

https://www.skroutz.gr/s/14495672/Toyotomi-Izuru-TRN-TRG-871ZR.html

Θέλει πελάτης μου να το πάρει και να το βάλει στο σπίτι του (περίπου 65τμ είναι με καινούργια ενεργειακά κουφώματα, πορτα ασφαλείας, παντού μονωσεις κτλπ κτλπ, δεν υπάρχουν πουθενά απώλειες) θα "σηκώνει" όλο το σπίτι το συγκεκριμενο; θεωρείται αξιόπιστο και δυνατό; 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
13 ώρες πριν, dimitra72 είπε

Καλημέρα!!

Πρώτη φορά ακούω Airfan αλλά είδα ότι είναι ιδιωτικής ετικέτας του καταστήματος. Από εγγύηση αν κάτι πάθουν ποιος θα τα φτιάξει; Ή θα δώσουν καινούργιο προς αντικατάσταση;

Η γνώμη μου βάλε 50,00 ευρώ παραπάνω και αγοράζεις επώνυμο κλιματιστικό με πιστοποίηση Eurovent με ιονιστή, και μεγαλύτερη εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καλημερα

Θέλει πελάτης μου να το πάρει και να το βάλει στο σπίτι του (περίπου 65τμ είναι με καινούργια ενεργειακά κουφώματα, πορτα ασφαλείας, παντού μονωσεις κτλπ κτλπ, δεν υπάρχουν πουθενά απώλειες) θα "σηκώνει" όλο το σπίτι το συγκεκριμενο; θεωρείται αξιόπιστο και δυνατό; 

Χάλια , το είχα και το ξηλωσα! Λειτουργεί σαν on/off το συγκεκριμένο και όχι σαν inverter. Κοίτα για αξιόπιστη εταιρεία.

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Με λιγο ψαξιμο στο επισημο site ειδα πως βγαζουν module μεσω τριτου. Θελω να παω στο ap αλλα δυστυχως το mitsubishi που πηρα περσυ ειναι ισως η χειροτερη αγορα που εχω κανει. Θελω να πιστευω πως επεσα στη περιπτωση

2 λεπτά πριν, guzel είπε

Χάλια , το είχα και το ξηλωσα! Λειτουργεί σαν on/off το συγκεκριμένο και όχι σαν inverter. Κοίτα για αξιόπιστη εταιρεία.

Εγω που το ειχα δει δε σταματουσε ποτε και αρκετα ησυχο.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καλημερα

Ναι είναι δυνατό και μάλλον αξιόπιστο.

Αλλά έχει μικρή εγγύηση.

Καλύτερα ένα tundra green ή GE Prime+ που είναι εξίσου αν όχι πιο δυνατά και έχουν 5 ετη εγγύηση ή κάποιο inventor με 10.

• Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Με λιγο ψαξιμο στο επισημο site ειδα πως βγαζουν module μεσω τριτου. Θελω να παω στο ap αλλα δυστυχως το mitsubishi που πηρα περσυ ειναι ισως η χειροτερη αγορα που εχω κανει. Θελω να πιστευω πως επεσα στη περιπτωση

Εγω που το ειχα δει δε σταματουσε ποτε και αρκετα ησυχο.

Ε όχι και ησχυο το izuru, δεν θα έχεις δει πραγματικά ήσυχα κλιματιστικά.

Επίσης το συγκεκριμένο δεν μπορεί να κατέβει κάτω από 1200-1300w στην θέρμανση και 700-800w στην ψυξη.. Στις πίσω σελίδες θα βρεις βίντεο και φωτογραφίες για το συγκεκριμενο κλιματιστικό 

7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το izuru? 😂😂 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, guzel είπε

Έχεις καμιά πρόταση να μου δώσεις ώστε να πάρει κάτι που αξίζει;  χρήματα μέχρι 850-900€ (24αρι κατά προτίμηση) 

10 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αλλά έχει μικρή εγγύηση.

Καλύτερα ένα tundra green ή GE Prime+ που είναι εξίσου αν όχι πιο δυνατά και έχουν 5 ετη εγγύηση ή κάποιο inventor με 10.

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Οπότε μέχρι 850-900€ θεωρείς ότι αυτά που μου είπες αξίζουν καλύτερα έτσι; 

Τα inventor τι λένε γενικά; αξιόπιστα; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ParhsG είπε

το mitsubishi που πηρα περσυ ειναι ισως η χειροτερη αγορα που εχω κανει. Θελω να πιστευω πως επεσα στη περιπτωση

Καλήμερα!!

Για ενημέρωσε μας να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε και ποιο μοντέλο είναι. Μήπως δεν έχει γίνει σωστά και η εγκατάσταση του κλιματιστικού; Με την αντιπροσωπεία επικοινώνησες; Και αν ναι τι σου είπαν;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Έχεις καμιά πρόταση να μου δώσεις ώστε να πάρει κάτι που αξίζει;  χρήματα μέχρι 850-900€ (24αρι κατά προτίμηση) 

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Οπότε μέχρι 850-900€ θεωρείς ότι αυτά που μου είπες αξίζουν καλύτερα έτσι; 

Τα inventor τι λένε γενικά; αξιόπιστα; 

Αν μπορείς περίμενε, κατά καιρούς βαζουν σοβαρές εκπτώσεις σε καλά κλιματιστικά ... Διαφορετικά τα λεφτά που θα γλιτώσεις από οικονομικότερο κλιματιστικό θα τα πληρώσεις πολύ παραπάνω στην ΔΕΗ ...

Δες αναλυτικά το thread και τις καταναλώσεις που έχουν διαφορά toyotomi,inventor κλπ 

• Like 2
Δημοσ.

Για να σας βοιθησω σε οπιαδιποτε εγκατσταση μικρη η μεγαλη κλιματισμου η ψυγειων ειναι απαραιτητη η χρηση αντλιας κενου, (το ξεκαθαρισαμε αυτο) οπιος λεει το αντιθετο η ανιδεως ειναι η δεν θελει να σπαταλησει χρωνο,η εξαερωση ειναι ελληνικη πατεντα δεν υπαρχει σε κανενα μανιουαλ και καμια ετερια δεν θα σου πει κανε εξαερωση.Σταματιστε να πληρονετε εγκαταστασης στα μεγαλα ηλεκτρομαγαζα και αναζητιστε ψυκτικο στην γειτονια σας,Η τιμες της εγκαταστασης για 9000-12000 btu πρεπι να κιμενονται απο 60 εως 80 ευρο +φπα και οπως λεει ενας φιλος πιο πανω με 40 ευρο βγαινου απλα θελουν να κονομανε ας κιταξει ολα τα εξοδα που εχει ενας τεχνικος (υλικα+βοιθος+βενζινες+συντηρηση αυτοκινητου+ταμειο ασφαλισης+φορολογεια+ενικοιο+εργελεια δεν ειναι αθανατα ολα χαλανε).τα μεγαλα ηλεκτρομαγαζα βαζουν και δωρεαν εγκατασταση ζιτιστε τους το μηχανιμα χωρις εγκατασταση να δειτε οτι θα σας κανουν μια εκπτοση  60+.συχνωρεστε με για το ορθογραφικα ελπιζω να σας βοιθησα λιγο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...