Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nikospits είπε

Μου είπαν από την Inventor επί λέξη ότι αυτό το μοντέλο ανήκει στην επαγγελματική τους σειρά και μπορείς να το βρείς μόνο στο επίσημο δίκτυο της Inventor.

Καλό 👍

7 λεπτά πριν, spyros_vas είπε

και η ιστορια συνεχιζεται...

κατα την διαρκεια της συντηρησης σημερα και ενω η μοναδα δουλευε κανονικοτατα οταν ηρθε ο τεχνικος στο σπιτι, το κλεισαμε και εριξε νερο στην εξωτερικη μοναδα για να την πλυνει...

οταν ανοιξε ξανα το μηχανημα για να τσεκαρει την λειτουργια η εξωτερικη μοναδα δεν δουλεψε ποτε .

δεν εβγαλε ποτε ακρη τι φταιει και εφυγε... ιδεες ?

Και τον άφησες να φύγει;

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spyros_vas είπε

κατα την διαρκεια της συντηρησης σημερα και ενω η μοναδα δουλευε κανονικοτατα οταν ηρθε ο τεχνικος στο σπιτι, το κλεισαμε και εριξε νερο στην εξωτερικη μοναδα για να την πλυνει...

οταν ανοιξε ξανα το μηχανημα για να τσεκαρει την λειτουργια η εξωτερικη μοναδα δεν δουλεψε ποτε .

Εφυγε????? Ωραιοςςςςς...
Πολύ πιθανον να βραχηκε η πλακετα της εξωτερικης αν και το βλεπω λιγο απιθανο

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, spyros_vas είπε

Με αυτά που διαβάζω τρομάζω στο τι μπορεί να μου συμβεί από τεχνικό.

Αν δεν ανάβει καθόλου μετά το βρέξιμο της εξωτερικής σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, nikospits είπε

Μου είπαν από την Inventor επί λέξη ότι αυτό το μοντέλο ανήκει στην επαγγελματική τους σειρά και μπορείς να το βρείς μόνο στο επίσημο δίκτυο της Inventor.

Κινέζικο φασόν, νομίζω ίδιο με το midea blanc/prime από ότι θυμάμαι.

Ρώτα λίγο τα τζιμανια της ινβεντορ να σου δώσουν τον ορισμό της επαγγελματικής σειράς...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, liakjim είπε

Καλό 👍

Και τον άφησες να φύγει;

τον αφησα να φυγει γιατι 2 ωρες παλευε και ακρη δεν εβαζε και εριξε και 2 φορες την ασφαλεια του ρευματος... οποτε απο το να κανει μεγαλυτερη ζημια προτιμησα να τον διωξω

Δημοσ.
8 ώρες πριν, stazzy1978 είπε

Να πας σε κάποιο 24αρι με power select παίζει κανένα;

Shorai 18ari Shorai 22ari Suzumi 22ari Shorai Premium 22ari
 Εξωτερική μονάδα RAS-18PAVSG-E RAS-22PAVSG-E RAS-22N3AV2-E RAS-22J2AVRG-E
Εσωτερική μονάδα  RAS-18PKVSG-E RAS-B22PKVSG-E RAS-B22N3KV2-E1 RAS-B22J2KVRG-E
Ψυκτική Απόδοση 5,00 kW 6,10 kW 6 6,10 kW
SEER 7,30 / A++ 6,80 / A++ 6,5 / A++ 6,8 / A++
Θερμική Απόδοση 6,00 kW 7,00 kW 7,00 kW 7,00 kW
SCOP (θερμή ζώνη) 5,80 / A+++ 5,90 / A+++   5,90 / A+++
SCOP (μεσαία ζώνη) 4,40 / A+ 4,40 / A+ 4 / A+ 4,40 / A+
Έυρος Λειτουργίας Ψύξης -15 ~ 46 °C -15 ~ 46 °C   -10 ~ 46 °C
Έυρος Λειτουργίας Θέρμανσης -15 ~ 24 °C -15 ~ 24 °C   -15 ~ 24 °C
Επίπεδα Θορύβου 44/31 dB(A) 46/34 dB(A) 47/35 45/27 dB(A)
Ψυκτικό Μέσο R32 R32 R410 R32
Διαστάσεις (mm) 320x1050x250 320x1050x250 320x1050x229 320x1050x265

Δηλαδη? Τι εννοείς power select?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spyros_vas είπε

Εγώ την εξωτερική μόναδα την έχω πλύνει πάνω από 7-8 φορές με πιεστικό ρίχνοντας στα στοιχεία στην φτερωτή και στο εξωτερικό περίβλημα χωρίς κανένα πρόβλημα...Από ότι συμπεραίνω πρέπει να έριξε νερό στην πλακέτα...Κακώς τον άφησες να φύγει χωρίς να βρει κάποια λύση...Να υποθέσω ότι θα έρθει αύριο να ξαναδοκιμάσει;;;Στην καλύτερη στεγνώνει η πλακέτα και χωρίς να έχει κάτι χαλάσει θα ξαναπάρει εμπρός...Στην χειρότερη θες πλακέτα η την επισκευάζει...

Επεξ/σία από argitt
Δημοσ.

Παιδες δεν περναει ετσι ευκολα νερό στο εσωτερικό ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ εκει που ειναι η πλακετα... αν ηταν τοσο ευκολο, ολα τα κλιματιστικα που ειναι εκτεθειμενα στο ελεος του καιρου, θα καιγοντουσαν ολα στο 1ο μπουρινι.. Νερο ριχνουν στο στοιχειο, οχι στην πλευρα του μοτερ.. Εγω θα δω την "θετική" πλευρα του θεματος.. για φαντασου να ειχες σκασει πρώτα τα 80+εργασια+ΦΠΑ για αλλαγη της λεκανης αποχετευσης του νερου και μετα να σου νεκρωνε...

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο να το αφησω κλειστο για να στεγνωσουν τα νερα αν υποθεσουμε οτι αυτο ειναι το προβλημα ?

@kallair αρα να θεωρησω πως του εκατσε η κακια στιγμη του τεχνικου και αρα δε φερει καμια ευθυνη ? Υπαρχει καποιος τροπος να δω μονος αν εχει ζημια η εξωτερικη πλακετα ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spyros_vas είπε

Ποσο να το αφησω κλειστο για να στεγνωσουν τα νερα αν υποθεσουμε οτι αυτο ειναι το προβλημα ?

@kallair αρα να θεωρησω πως του εκατσε η κακια στιγμη του τεχνικου και αρα δε φερει καμια ευθυνη ? Υπαρχει καποιος τροπος να δω μονος αν εχει ζημια η εξωτερικη πλακετα ?

αφησε το 1 24ωρο κλειστο, με την ζεστη που κανει, οτι νερα ειναι σιγουρα θα εχουν εξατμιστει. Δυστυχως δεν ξερω καποιο τροπο να το τσεκαρεις σιγουρα.. η πρωτη λογικη κινηση που πρεπει να γινει, ειναι αν ερχεται ρευμα στην εξω μοναδα.. θα πρεπει να μιλησεις με εξιδεικευμενο σερβις της εταιρειας που τα εφερνε που αν ειναι παλιο ή ανωνυμο/φασον, παιζει να μην βρεις καν πλακετα/ανταλλακτικο.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, spyros_vas είπε

Είπες ότι έριξε την  ασφάλεια 2 φορές οποτε με ηλεκτρολόγο πρέπει να μιλήσεις 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimostr είπε

Είπες ότι έριξε την  ασφάλεια 2 φορές οποτε με ηλεκτρολόγο πρέπει να μιλήσεις 

Με ηλεκτρολογο γιατι ? Το κλιματιστικο δουλευει 7 χρονια μονο του απροβληματιστα σε dedicated ασφαλεια. Για να ειμαι πιο ακριβης, μια φορα επεσε η ασφαλεια και μια το ρελε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, spyros_vas είπε

Με ηλεκτρολογο γιατι ? Το κλιματιστικο δουλευει 7 χρονια μονο του απροβληματιστα σε dedicated ασφαλεια. Για να ειμαι πιο ακριβης, μια φορα επεσε η ασφαλεια και μια το ρελε.

Κοιτά αν πιστεύεις ότι η πτώση ασφαλειας αλλά και του ρελε δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του ηλεκτρολόγου τότε δε ξέρω 

Δημοσ.

To air condition βγαζει κωδικο σφαλματος 11 - σφαλμα σειριακης επικοινωνιας... Καποια ιδεα κανεις ?

@dimostr σαφως και εκει εμπιπτουν απλα δεν θεωρω οτι ειναι ηλεκτρολογικης φυσεως το προβλημα σε κατι που μεχρι σημερα δεν ειχε ποτε προβλημα με το ρευμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...