Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, pareisaktos είπε

Άρα πιστεύεις ότι αξίζει η αγορά του με την προσφορά του κωτσόβολου; 

Πάντως μεγάλο φάουλ αυτό που δεν αναφέρουν πουθενά τι ακριβώς γίνεται με τις δωροεπιταγές. Όσο και αν έψαξα στους όρους και προυποθέσεις πουθενά δεν βρήκα αναφορά για τις δωροεπιταγές και πως ακριβώς μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις

Εγώ τις είχα χρησιμοποιήσει παντως όλες μαζι τις δωροεπιταγες  200€.. 4 x 50€ και μένα μου είπαν ότι δεν γίνεται κτλ.. αλλά τις έδωσα και τις πήραν.. 

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Ποσα τετραγωνικά ειναι ο χώρος σου? Το TACHRA ή το TABHRA? Έχω ένα 9αρι TABHRA σε μικρή κρεβατοκάμαρα (10τετρ) και θα βαλω και σε ένα επίσης μικρό σαλόνι (14) σκέφτομαι μηπως βαλω το ίδιο και εκεί ( 9αρι και οχι 12 αρι) αφού στην κρεβατοκάμαρα ειναι  πολύ ισχυρό στην ψύξη τουλάχιστον,θέρμανση από χειμώνα ,πως αποδίδει ? 

Ο χώρος μου είναι 10 περίπου των. Έβαλα επίτηδες το 12αρι γιατί λειτουργεί με ανοιχτή πόρτα στην οποία βλέπει, στους καύσωνες λειτουργεί επικουρικά με ένα ακομα 12αρι στο σαλόνι. Δε νομίζω ότι για 14 τμ χρειάζεται 12αρι, ακόμα και με κακή μόνωση, εκτός και έχεις ανοιχτή πόρτα ενδεχομένως. Έχω το CHRA, για θέρμανση δεν ξέρω, το πήρα πρόσφατα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, pareisaktos είπε

Είναι πολύ καλή η τιμή, αλλά έχω πει την άποψή μου ότι για τα πολλά btus, αξίζει να πας σε καλό μηχάνημα. 

Εκτός βέβαια και αν πάει για περιστασιακή χρήση, οπότε ναι ας κοιτάξει κάποιος την τιμή αγοράς. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, pareisaktos είπε

Πάντως μεγάλο φάουλ αυτό που δεν αναφέρουν πουθενά τι ακριβώς γίνεται με τις δωροεπιταγές. Όσο και αν έψαξα στους όρους και προυποθέσεις πουθενά δεν βρήκα αναφορά για τις δωροεπιταγές και πως ακριβώς μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις

Παρεπιπτόντως βλέπω ότι τώρα δίνουν δωρεάν εγκατάσταση και στα fujitsu. Η δωρεάν εγκατάσταση ισχύει για όλες τις περιοχές όπου υπάρχουν φυσικά καταστήματα κωτσόβολος;

Από το site του Κωτσόβολου:

Για αγορά κλιματιστικού από 9.000 έως 15.000 ΒΤU δίδεται δωροεπιταγή 50€ και για αγορά κλιματιστικού από 16.000 έως 24.000 ΒΤU δίδεται δωροεπιταγή 100€. Για αγορά κλιματιστικού μάρκας General Electric από 9.000 έως 15.000 ΒΤU δίδεται δωροεπιταγή 100€ και από 16.000 έως 24.000 ΒΤU δίδεται δωροεπιταγή 200€. Αφορά για ανακύκλωση του παλιού κλιματιστικού. Η δωροεπιταγή παραλαμβάνεται με SMS στο κινητό τηλέφωνο που θα δηλωθεί κατά την αγορά, εντός 7 (επτά) ημερών από την παραλαβή της συνολικής παραγγελίας και την παραλαβή του παλιού σας κλιματιστικού. Είναι άμεσα εξαργυρώσιμη για επόμενη αγορά έως και 31/08/2019 , στο www.kotsovolos.gr, σε φυσικό κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και στο τηλεφωνικό κέντρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μόνο αγορά, δεν δίνεται η δυνατότητα να καταμεριστεί σε περισσότερες από μια αγορές/παραγγελίες και αδρανοποιείται αυτόματα σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς ή της ανακύκλωσης με την οποία εκδόθηκε. Ο αριθμός των δωροεπιταγών, προκύπτει ως ο μικρότερος αριθμός μεταξύ του πλήθους των αγοραζόμενων προϊόντων και των συσκευών προς ανακύκλωση. Έτσι, σε περίπτωση αγοράς 2 (δύο) συσκευών και επιλογή 1 (μιας) συσκευής προς ανακύκλωση, θα καταβληθεί 1 (μια) δωροεπιταγή, βάσει του AC με τα υψηλότερα BTU. Αντίστοιχα, εάν αγοραστεί 1 (μια) συσκευή και επιλεχθούν 2 (δύο) συσκευές προς ανακύκλωση, θα καταβληθεί 1 (μια) δωροεπιταγή, βάσει των BTU του AC που αγοράστηκε.

Προσοχή στο ότι οι δωροεπιταγες ισχύουν για αγορές μέχρι 31/08

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Εγώ τις είχα χρησιμοποιήσει παντως όλες μαζι τις δωροεπιταγες  200€.. 4 x 50€ και μένα μου είπαν ότι δεν γίνεται κτλ.. αλλά τις έδωσα και τις πήραν.. 

1 ώρα πριν, pareisaktos είπε

Παρεπιπτόντως βλέπω ότι τώρα δίνουν δωρεάν εγκατάσταση και στα fujitsu. Η δωρεάν εγκατάσταση ισχύει για όλες τις περιοχές όπου υπάρχουν φυσικά καταστήματα κωτσόβολος;

Πρέπει να κάνεις σώνει και καλά δυο ξεχωριστές αγορές  και μάλιστα μέσα σε ένα μήνα, μιας και οι δωροεπιταγές έχουν χρονικό περιθώριο. Ούτε αυτό το ήξερα, το είδα στο sms που μου έστειλαν με τη δωροεπιταγή.  (Τις υπόλοιπες 3 δεν πρόλαβαν να μου τις στείλουν μιας και ακύρωσα την παραγγελία. Αν και όπως έγραψε ένας φίλος εδώ, κάνουν την πάπια και αν δεν τους ενοχλήσεις ξεχνάνε να στείλουν τις υπόλοιπες). Τώρα αν έχεις τη διάθεση να μπεις στη διαδικασία να πλακώνεσαι και να χαλάς τα νεύρα σου με δαύτους, με την ελπίδα να τις πάρουν όλες μαζί,,,  Και πάλι πρέπει να αγοράσεις πράγματα που τη δεδομένη στιγμή να μην τα χρειάζεσαι, μιας και υπάρχει το χρονικό όριο.

Επεξ/σία από kprimax
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα, ο Κωτσοβολος δεν ειναι σωστός με την πολιτικη των δωροεπιταγών..απο την αλλη, εγω ηθελα/θελω να παρω αρκετα πραγματα οποτε με εχουν βολέψει...και να πω την αλήθεια, οι προσφορές του είναι αρκετά καλές σε κάποιες περιπτώσεις. Ετσι και αλλιως, ατομο που είναι μεσα σε αυτο το forum δεν θα βγει χαμένο... :D

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pareisaktos είπε

Θα με ενδιέφερε και εμένα, εάν γνωρίζει κανείς, σε ποιες περιοχές παρέχεται η δωρεάν εγκατάσταση 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mmike2503 είπε

Από το site του Κωτσόβολου:

Για αγορά κλιματιστικού από 9.000 έως 15.000 ΒΤU δίδεται δωροεπιταγή 50€ και για αγορά κλιματιστικού από 16.000 έως 24.000 ΒΤU δίδεται δωροεπιταγή 100€. Για αγορά κλιματιστικού μάρκας General Electric από 9.000 έως 15.000 ΒΤU δίδεται δωροεπιταγή 100€ και από 16.000 έως 24.000 ΒΤU δίδεται δωροεπιταγή 200€. Αφορά για ανακύκλωση του παλιού κλιματιστικού. Η δωροεπιταγή παραλαμβάνεται με SMS στο κινητό τηλέφωνο που θα δηλωθεί κατά την αγορά, εντός 7 (επτά) ημερών από την παραλαβή της συνολικής παραγγελίας και την παραλαβή του παλιού σας κλιματιστικού. Είναι άμεσα εξαργυρώσιμη για επόμενη αγορά έως και 31/08/2019 , στο www.kotsovolos.gr, σε φυσικό κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και στο τηλεφωνικό κέντρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μόνο αγορά, δεν δίνεται η δυνατότητα να καταμεριστεί σε περισσότερες από μια αγορές/παραγγελίες και αδρανοποιείται αυτόματα σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς ή της ανακύκλωσης με την οποία εκδόθηκε. Ο αριθμός των δωροεπιταγών, προκύπτει ως ο μικρότερος αριθμός μεταξύ του πλήθους των αγοραζόμενων προϊόντων και των συσκευών προς ανακύκλωση. Έτσι, σε περίπτωση αγοράς 2 (δύο) συσκευών και επιλογή 1 (μιας) συσκευής προς ανακύκλωση, θα καταβληθεί 1 (μια) δωροεπιταγή, βάσει του AC με τα υψηλότερα BTU. Αντίστοιχα, εάν αγοραστεί 1 (μια) συσκευή και επιλεχθούν 2 (δύο) συσκευές προς ανακύκλωση, θα καταβληθεί 1 (μια) δωροεπιταγή, βάσει των BTU του AC που αγοράστηκε.

Προσοχή στο ότι οι δωροεπιταγες ισχύουν για αγορές μέχρι 31/08

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κωτσόβολος σκόπιμα εξαπατά, για άγρα πελατών. Μιλάει για δωροεπιταγή, πουθενά δεν αναφέρει 4Χ 50 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kprimax είπε

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κωτσόβολος σκόπιμα εξαπατά, για άγρα πελατών. Μιλάει για δωροεπιταγή, πουθενά δεν αναφέρει 4Χ 50 ευρώ.

Το πρόβλημα δεν είναι το 4χ50 αλλά το ότι δεν σε αφήνει να τις εξαργυρώσεις συνολικά σε αγορά 1 προϊόντος. Ουσιαστικά σε αναγκάζει να κάνεις 2 ή 4 αγορές που ενδεχομένως και να μην χρειάζεσαι

Επεξ/σία από pareisaktos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pareisaktos είπε

Το πρόβλημα δεν είναι το 4χ50 αλλά το ότι δεν σε αφήνει να τις εξαργυρώσεις συνολικά σε αγορά 1 προϊόντος. Ουσιαστικά σε αναγκάζει να κάνεις 2 ή 4 αγορές που ενδεχομένως και να μην χρειάζεσαι

Στο Carrier που πήρα 100€ σε 2 των 50€ (μία από ανακύκλωση και μια από προωθητική ενέργεια carrier), έκανα κανονικά αγορά, τηλεφωνικά κιόλας, με μια αγορά -100€ . 

Δημοσ.

Μα το είπαμε, δέχονται τελικά 2 των 100 ευρώ. Το θέμα είναι ότι δεν τα αναφέρει πουθενά αυτά. Σε παραπληροφορούν σκόπιμα. Έπρεπε στους όρους να αναγράφονται λεπτομερώς . Και ο καταναλωτής να αποφασίσει αν τον συμφέρει ή όχι.  Μιλάμε για τον αν είναι απάτη ή όχι. Για εμένα είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τους πιέσεις, ολα τα δεχονται, διοτι γνωρίζουν οτι εχουν αδικο και δεν θελουν να μας χασουν σαν πελατες. Και μεταξυ μας, εχουν καλη πολιτικη επιστροφων και 14 μερες επιστοφή προιοντος...ενω με τα μικρομαγαζα δεν βγάζεις ακρη...

Τελικα, αυτο το MIDEA MISSION II 9000btu το εχει βάλει κανέις να μας πει εντυπωσεις;

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, CorumD είπε

Τελικα, αυτο το MIDEA MISSION II 9000btu το εχει βάλει κανέις να μας πει εντυπωσεις;

Το έχει βάλει ο @mousmoulis, αλλά όπως το 90% του κόσμου εδώ μέσα, παίρνουν την πληροφορία και μετά λούις, κανένα αξιόλογο feedback. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...