Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, wiowia είπε

Στα 400€ το sensira atxc25b και στα 425€ το aria και το msz-hr25vf.

Πολύ καλή η τιμή πιστεύω για το Aria και το Mitsubishi.

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο κωτσο λέει το μιτσου ως Α+++ στη θέρμανση.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο κωτσο λέει το μιτσου ως Α+++ στη θέρμανση.

Το scop του είναι 5.3 στη θερμή ζώνη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα σε ολους, αυτο το Carrier Platinum 9αρη ειναι ιδιο με το Inventor King 9αρη αλλα σε σαφως χαμηλοτερη τιμη. Γνωρίζει κανεις ποιο εργοστασιο τα κατασκευάζει για CARRIER και INVENTOR; Αν και σκεφτομαι μηπως γλιτωσω λιγα χρηματα και παρω το MITSUBISHI του Κωτσοβολου με 425(και βλεπω οτι κατεβαινει χαμηλα σε btu). Τελικα, δυσκολες οι συγκρισεις πια, τα SEER και SCOP φαινεται να λενε την μιση αληθεια...

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, CorumD είπε

καλημέρα σε ολους, αυτο το Carrier Premium 9αρη ειναι ιδιο με το Inventor King 9αρη αλλα σε σαφως χαμηλοτερη τιμη. Γνωρίζει κανεις ποιο εργοστασιο τα κατασκευάζει για CARRIER και INVENTOR; Αν και σκεφτομαι μηπως γλιτωσω λιγα χρηματα και παρω το MITSUBISHI του Κωτσοβολου με 425(και βλεπω οτι κατεβαινει χαμηλα σε btu). Τελικα, δυσκολες οι συγκρισεις πια, τα SEER και SCOP φαινεται να λενε την μιση αληθεια...

Το Mitsubishi το έχει και ο Κοκωτας στην ίδια τιμή με 5% επιστροφή με κάρτες Eurobank.Αν έχεις θα σου βγει σχεδόν 400€.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, wiowia είπε

Το Mitsubishi το έχει και ο Κοκωτας στην ίδια τιμή με 5% επιστροφή με κάρτες Eurobank.Αν έχεις θα σου βγει σχεδόν 400€.

Ευχαριστω, πολυ καλη τιμη για επωνυμο μηχανημα. Καλα τα DAIKIN που πηρα, αλλα θελω να δοκιμασω και καποιο αλλο, οποτε ισως το MITSUBISHI, ισως το MIDEA MISSION 2 ή αν αποφασίσω να ξοδευτώ, το CARRIER Platinum 9αρη!

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.

Να πληροφορήσω τους φίλους στο φόρουμ για τις δωροεπιταγές του Κωτσόβολου. Παράγγειλα από τον Κωτσο το 24αρι GE prime+ , με δωροεπιταγή ανακύκλωσης 200 ευρώ για επόμενη αγορά, όπως έγραφε. Σήμερα έλαβα μήνυμα στο κινητό κωδικό για δωροεπιταγή 50 ευρώ. Πήρα αμέσως τηλέφωνο πιστεύοντας πως έγινε λάθος. Μου είπαν πως όχι, απλά θα λάβω άλλες 3 δωροεπιταγές των 50 ευρώ η καθεμιά. Σύνολο 200. Τους ρώτησα αν μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω και τις τέσσερις μαζί για μια αγορά μόνο, καθώς την παραγγελία του συγκεκριμένου κλιματιστικού την έκανα αποκλειστικά για να αφαιρεθούν τα 200 ευρώ για 12άρι  που είχα σκοπό να αγοράσω στη συνέχεια. Μου είπαν πως στην καλύτερη αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να χρησιμοποιηθούν για δυο διαφορετικές αγορές και μάλιστα μέχρι τέλος του Αυγούστου.  

Εξέφρασα τα παράπονά μου για την εξαπάτηση, την παραπλανητική διαφήμιση . Κανονικά έπρεπε να γράφει επίλεξε ανακύκλωση για να λάβεις 4 δωροεπιταγές των 50 ευρώ για τις επόμενες τέσσερις αγορές σου. Ταλαιπωρία και  χάσιμο χρόνου. (Τώρα αν κάπου σε κάποια σελίδα του site το γράφουν με ψιλά γράμματα δεν ξέρω, αλλά ποιος θα το πάρει χαμπάρι; )  Φυσικά ακύρωσα την παραγγελία. Χώρια που περίμενα 10 λεπτά να με συνδέσουν με το τμήμα για την ακύρωση της παραγγελίας. Προσέξτε μην την πατήσετε όπως εγώ με την απάτη του Κωτσόβολου και χάσετε το χρόνο σας άδικα. 

Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω τη σελίδα με το κλιματιστικό.

image.png.a0b3a11ad1c7dd12e6e5f1af2ac58fe1.png

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, CorumD είπε

Ευχαριστω, πολυ καλη τιμη για επωνυμο μηχανημα. Καλα τα DAIKIN που πηρα, αλλα θελω να δοκιμασω και καποιο αλλο, οποτε ισως το MITSUBISHI, ισως το MIDEA MISSION 2 ή αν αποφασίσω να ξοδευτώ, το CARRIER Premium 9αρη!

Το WiFi module του Mitsubishi ξέρει κανεις ποσο κάνει?

Γιατι αν είναι αυτη η τιμή,είναι απαγορευτικό για κάποιον που θέλει WiFi.

https://www.apothema.gr/mitsubishi-wifi-interface-mac-567if-e-128511p

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, wiowia είπε

Το WiFi module του Mitsubishi ξέρει κανεις ποσο κάνει?

Γιατι αν είναι αυτη η τιμή,είναι απαγορευτικό για κάποιον που θέλει WiFi.

https://www.apothema.gr/mitsubishi-wifi-interface-mac-567if-e-128511p

Η ίδια είναι και στα toshiba και ακόμα μεγαλύτερη πάνω από 130 ευρώ στα Fujitsu 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Το καλώδιο ήταν 4mm και δεν μπορούσε να το πιάσει. Μετά έχασε τη βίδα και μου είπε ότι ποτέ δεν είχε. 

Αφού δεν είχε βίδα και δεν μπορούσε να πιάσει το καλώδιο μου πούλησε παπατζα. Την επομένη μέρα τη βρήκα τη βίδα όμως. Του είχε πέσει μέσα στο κλιματιστικό γιατί την είχα ακούσει και για αυτό την έψαξα 

Στο κενό, είχε δείκτες και δεν έχασε καθόλου. Οπότε από που να χάσει τώρα? 

Η εγγύηση δεν θέλει νομίζω δελτίο εγκατάστασης

Πλήρωσα 125€ μαύρα και δεν έχω κλιματιστικό! Και το χειρότερο είναι πως δεν είναι και στην Αθήνα να υπάρχουν τεχνικοί εύκαιροι. 

Πως να το αλλάξω? Ελα μου ντε. Να έρθει η εταιρεία να το βγάλει ώστε να το αντικαταστήσει υποθέτω! 

παρε τον τηλεφωνο, πες του βρηκες την βιδα που επεσε μεσα στο μηχανημα κ ενημερωσε τον οτι αν δεν ερθει αμεσα μεσα στις επομενες 2 εργασιμες, θα κανεις τις δεουσες καταγγελιες... ετσι απλα λιτα κ χωρις φωνες να δεις για ποτε θα ερθει, ειδικα οταν αναφερεις τα μαυρα και οτι εχεις υλικο που φανερωνει οτι αυτος εκανε την εγκατασταση (ακομα κ αν δεν εχεις).

Ειπαμε.. καποιοι βγαζουν κακο ονομα κ στους υπολοιπους. δεν χρειαζεται να τους λυπαστε. λεφτα παιρνουν για να κανουν συγκεκριμενη δουλεια. το να εχεις παρει 120 ευρω μαυρα και να μην εχεις τελειωσει καν την εγκατασταση για γελοιους λογους ειναι αστειο.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, kprimax είπε

Να πληροφορήσω τους φίλους στο φόρουμ για τις δωροεπιταγές του Κωτσόβολου. Παράγγειλα από τον Κωτσο το 24αρι GE prime+ , με δωροεπιταγή ανακύκλωσης 200 ευρώ για επόμενη αγορά, όπως έγραφε. Σήμερα έλαβα μήνυμα στο κινητό κωδικό για δωροεπιταγή 50 ευρώ. Πήρα αμέσως τηλέφωνο πιστεύοντας πως έγινε λάθος. Μου είπαν πως όχι, απλά θα λάβω άλλες 3 δωροεπιταγές των 50 ευρώ η καθεμιά. Σύνολο 200. Τους ρώτησα αν μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω και τις τέσσερις μαζί για μια αγορά μόνο, καθώς την παραγγελία του συγκεκριμένου κλιματιστικού την έκανα αποκλειστικά για να αφαιρεθούν τα 200 ευρώ για 12άρι  που είχα σκοπό να αγοράσω στη συνέχεια. Μου είπαν πως στην καλύτερη αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να χρησιμοποιηθούν για δυο διαφορετικές αγορές και μάλιστα μέχρι τέλος του Αυγούστου.  

Εξέφρασα τα παράπονά μου για την εξαπάτηση, την παραπλανητική διαφήμιση . Κανονικά έπρεπε να γράφει επίλεξε ανακύκλωση για να λάβεις 4 δωροεπιταγές των 50 ευρώ για τις επόμενες τέσσερις αγορές σου. Ταλαιπωρία και  χάσιμο χρόνου. (Τώρα αν κάπου σε κάποια σελίδα του site το γράφουν με ψιλά γράμματα δεν ξέρω, αλλά ποιος θα το πάρει χαμπάρι; )  Φυσικά ακύρωσα την παραγγελία. Χώρια που περίμενα 10 λεπτά να με συνδέσουν με το τμήμα για την ακύρωση της παραγγελίας. Προσέξτε μην την πατήσετε όπως εγώ με την απάτη του Κωτσόβολου και χάσετε το χρόνο σας άδικα. 

Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω τη σελίδα με το κλιματιστικό.

image.png.a0b3a11ad1c7dd12e6e5f1af2ac58fe1.png

Είχα παρόμοιο πρόβλημα τον Μάιο που αγόρασα 2 Κλιματιστικά, ένα 9αρι ετοιμοπαραδοτο και ένα 18αρι παραγγελία. Μου έστειλαν αμέσως τα 50 ευρώ για το 9αρι και όταν παρέλαβα το 18αρι μου έστειλαν αλλά 50 αντί για 100. Μετά από αρκετά τηλέφωνα μου έστειλαν και τα άλλα 50. Τις 2 επιταγές τις χρησιμοποίησα κανονικά σε 1 παραγγελία χωρίς πρόβλημα. Τα αρκετά τηλέφωνα έγιναν γιατί το τμήμα εξυπηρέτησης έστελνε αίτημα αλλά αυτοί έβλεπαν το 9αρι και νόμιζαν ότι τους κορόιδευα. 

Πάντως καλύτερα που τις κάνουν 50αρες τις επιταγές. Σκέψου να ήθελες να αγοράσεις κάτι που κάνει 60-70 ευρώ. 

Επεξ/σία από mihanikos1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε

Είχα παρόμοιο πρόβλημα τον Μάιο που αγόρασα 2 Κλιματιστικά, ένα 9αρι ετοιμοπαραδοτο και ένα 18αρι παραγγελία. Μου έστειλαν αμέσως τα 50 ευρώ για το 9αρι και όταν παρέλαβα το 18αρι μου έστειλαν αλλά 50 αντί για 100. Μετά από αρκετά τηλέφωνα μου έστειλαν και τα άλλα 50. Τις 2 επιταγές τις χρησιμοποίησα κανονικά σε 1 παραγγελία χωρίς πρόβλημα. Τα αρκετά τηλέφωνα έγιναν γιατί το τμήμα εξυπηρέτησης έστελνε αίτημα αλλά αυτοί έβλεπαν το 9αρι και νόμιζαν ότι τους κορόιδευα. 

Πάντως καλύτερα που τις κάνουν 50αρες τις επιταγές. Σκέψου να ήθελες να αγοράσεις κάτι που κάνει 60-70 ευρώ. 

Το θέμα είναι ότι πρέπει να είναι ξεκάθαροι και να μην παραπλανούν .  Την κουτοπόνηρη πρακτική τους  θίγω και την υποτίμηση του δυνητικού πελάτη.  Από εκεί και πέρα ο καταναλωτής αποφασίζει, ανάλογα με τις ανάγκες του αν θα προβεί σε αγορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kprimax είπε

Το θέμα είναι ότι πρέπει να είναι ξεκάθαροι και να μην παραπλανούν .  Την κουτοπόνηρη πρακτική τους  θίγω και την υποτίμηση του δυνητικού πελάτη.  Από εκεί και πέρα ο καταναλωτής αποφασίζει, ανάλογα με τις ανάγκες του αν θα προβεί σε αγορά. 

Ειναι αληθεια οτι ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ σε καθε αγορα, θα στειλει 50 ευρω δωροεπιταγη. Απο κει και περα, δεν στελνει ΤΙΠΟΤΑ αν δεν τους ενοχλησεις. Εμενα μου το εκαναν 3 φορες!

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
11 ώρες πριν, CptBill είπε

Με αφορμή το carrier του laikjim

Inventor passion pro

Μοντελο που έχει καταργηθεί πλεον

Ζητούμενη θερμοκρασία 26C.

Ο αισθητήρας του διαβάζει ήδη 24,5c, συνεχίζει να τραβάει 183watt.

Θέλω να πιστεύω πριν πιάσει σταλακτίτες το υπνοδωμάτιο, θα σταματήσει τη ψύξη.

Screenshot_20190727-032327.jpg

Screenshot_20190727-032309.jpg

Εννοεις οτι ψυχει πολυ τον χωρο;;Η διαφορα θερμοκρασιας αισθητηρα με ζητουμενη ειναι κατω απο 2 βαθμους οποτε δεν σταματα ο συμπιεστης και συνεχιζει.. τα 180w   ειναι μια χαρα για 9αρι κι εμενα το 9αρι εκει πεφτει..Νομιζω σε παρα πολλες περιπτωσεις ακομη και το 9αρι ειναι μεγαλο για μικρα δωματια 9-12 τ.μ με καλη μονωση..ποσα τ.μ. ειναι το δωματιο;

Δημοσ.

Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας. Έχω πάρει το DAIKIN Sensira 9 ATXC25B/ ARXC25B από mediamarkt και θέλω να το βάλω Σεν ένα 20+ τετραγωνικών υπνοδωμάτιο και θέλω και ένα δεύτερο για 9αρι πάλι για ένα πιο μικρό υπνοδωμάτιο. Σκέφτομαι να επιστρέψω το Daikin και να πάρω ένα από αυτά εκ των inventor η midea  9αριαμπου έχει στα mediamarkt με  δωρεάν εγκατάσταση και επιταγή ανακύκλωσης για το μικρό δωμάτιο   και να πάρω και το general electric  από κοτσοβολο στ 12btu  για το μεγάλο δωμάτιο... Με δωρεάν εγκατάσταση και 100 ευρώ επιταγή . Αξίζει τόσο πολύ το Daikin  ώστε να μην μπω στην διαδικασία επιστροφής. Με ενδιαφέρει περισσότερο θέρμανση και στο μεγαλο υπνοδωμάτιο θα δουλέψει αρκετά περισσότερο.

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους.

Έγινε σήμερα η παραγγελία από Κωτσόβολο για 2 κλιματιστικά toshiba daiseikai 9 16000 btu RAS-16PAVPG-E και 10000btu RAS-10PAVPG-E.

Είχαν προσφορά χωρίς ΦΠΑ και έβγαιναν 1369 και 1045 € αντίστοιχα που είναι η καλύτερες τιμές που τα έχω δει εδώ και πάρα πολύ καιρό, οπότε τα χτύπησα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...