Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Ειναι φυσιολογικό να σταματάει inverter κλιματιστικο οταν πιάσει θερμοκρασία;  Το mitsubishi που εχω 9ρι ακουω να σταματάει συχνα ή αυτη την εντυπωση εχω. Δηλαδη ο ανεμηστηρας πάει πολυ αργά και η εξωτερικη μοναδα σταματαει μαλον γιατι οταν ξεκιναει ξανα ακουω το ρελε που οπλιζει και το υγρο λιγο. Ρωτησα 1-2 του χωρου και δε νομιζω πως καταλαβαν αλλα μου ειπαν οτι το κανει για οικονομια.

Τα καθαρόαιμα inverter δεν σταματούν.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, guzel είπε

Δεν ισχύει. Θα σταματήσουν κάποια στιγμή. Το ASYG το έχω δει να σταματάει ακόμα και όταν μπορεί να κατέβει στα 140τόσα watts. 

17 λεπτά πριν, panagiotis.8000 είπε

το οποιο ειναι αδυνατο να γινει εγκατασταση ενος συμβατικου

Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν μπορει η εξωτερικη μοναδα να κοιταει σε πεζοδρομιο λογο κανονισμου της πολυκατοικιας. Θα μπορουσε να τοποθετηθει σε οροφο αλλα το κοστος ξεφευγει λογο μηκους των σωληνωσεων. Επισης ειναι κατι που δεν θα ηθελα ειναι μονιμο αλλα μια προσωρινη λυση 6-7 μηνων

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, panagiotis.8000 είπε

Γιατι δεν μπορει η εξωτερικη μοναδα να κοιταει σε πεζοδρομιο λογο κανονισμου της πολυκατοικιας. Θα μπορουσε να τοποθετηθει σε οροφο αλλα το κοστος ξεφευγει λογο μηκους των σωληνωσεων. Επισης ειναι κατι που δεν θα ηθελα ειναι μονιμο αλλα μια προσωρινη λυση 6-7 μηνων

Είναι σαφώς η 1η λύση καλύτερη, αλλά είναι σαν τα splits. Αν αυτή μπορεί να μπει, πως γίνεται να μη μπαίνει ένα split;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, guzel είπε

Ανάλογα με τις απαιτήσεις  ψύξης/θέρμανσης σταματούν αλλά δεν σταματούν συχνα όπως επίσης η θερμοκρασία του χώρου μένει σταθερή..  Σήμερα το πρωί εξωτερική 25, η εξωτερική μου μονάδα είχε σταματήσει όταν βγήκα στο μπαλκόνι.. Βέβαια μετά από λίγα λεπτά άνοιξε και άρχισε να δουλεύει στο πολύ πολύ χαλαρό..

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη πανω κατω ποια η διαφορα τους?

Αναγκαστικα με ενα πατζουρι λιγο ανοιγμενο ισα ισα στο μεγεθος του σωληνα που συνδεει την εξωτερικη με την εσωτερικη μοναδα.

Επεξ/σία από panagiotis.8000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, panagiotis.8000 είπε

Δηλαδη πανω κατω ποια η διαφορα τους?

Αναγκαστικα με ενα κατζουρι λιγο ανοιγμενο ισα ισα στο μεγεθος του σωληνα που συνδεει την εξωτερικη με την εσωτερικη μοναδα.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν ισχύει. Θα σταματήσουν κάποια στιγμή. 

Θα σταματήσουν μόνο αν ξεπεράσουν την επιθυμητή κατά +2 πράγμα που συμβαίνει σπάνια καθώς τα καθαρόαιμα και πιστοποιημένα με eurovent κλιματιστικά μπορούν να διατηρούν την επιθυμητή καθ όλη την διάρκεια της λειτουργίας τους.

Ο φίλος παραπάνω αναφέρει ότι το καλιματιστικο κλείνει μόλις πιάσει επιθυμητή.

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ParhsG είπε

Ειναι φυσιολογικό να σταματάει inverter κλιματιστικο οταν πιάσει θερμοκρασία;  Το mitsubishi που εχω 9ρι ακουω να σταματάει συχνα ή αυτη την εντυπωση εχω. Δηλαδη ο ανεμηστηρας πάει πολυ αργά και η εξωτερικη μοναδα σταματαει μαλον γιατι οταν ξεκιναει ξανα ακουω το ρελε που οπλιζει και το υγρο λιγο. Ρωτησα 1-2 του χωρου και δε νομιζω πως καταλαβαν αλλα μου ειπαν οτι το κανει για οικονομια.

Απόλυτα φυσιολογικό. Ακόμα και τα καλύτερα μηχανήματα σαν το δικό σου θα σταματήσει τον συμπιεστή όταν ελαττωθούν πολύ οι ανάγκες του χώρου (κάτω από τα ελάχιστα btus).

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, liakjim είπε

Απόλυτα φυσιολογικό. Ακόμα και τα καλύτερα μηχανήματα σαν το δικό σου θα σταματήσει τον συμπιεστή όταν ελαττωθούν πολύ οι ανάγκες του χώρου (κάτω από τα ελάχιστα btus).

Δεν σταματάει το κλιματιστικό όταν πιάσει θερμοκρασία. Ούτε έξω ούτε μέσα. Μόνο αν πάει +- 2 βαθμούς που είναι δύσκολο μιας και τα καλά inverter όπως έχουμε δει το έχουν εύκολο να διατηρούν τη θερμοκρασία που δίνεις. Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί ποτέ ούτε θέρμανση ούτε ψύξη να κλείσει 

3 ώρες πριν, ParhsG είπε

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.

Σε on off παίζει ρόλο η ταχύτητα του ανεμιστήρα, ή η κατανάλωση είναι ίδια όπως και να έχει;

Πχ ρυθμισμένο στους 28 με εσωτερική 30 στο αυτόματο με το turbo θα υπάρξει διάφορα;

Δημοσ.

12 λεπτά πριν, guzel είπε

Δεν σταματάει το κλιματιστικό όταν πιάσει θερμοκρασία. Ούτε έξω ούτε μέσα.

Μάλλον έπρεπε να διαβάσεις και την συνέχεια.

3 ώρες πριν, ParhsG είπε

Φυσιολογικότατο ακόμα και για πολύ καλό Mitsubishi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μάλλον έπρεπε να διαβάσεις και την συνέχεια.

Φυσιολογικότατο ακόμα και για πολύ καλό Mitsubishi

γράφει ότι η εξωτερική μονάδα σταματάει... Δεν σταματάει στο shorai πάντως να ξέρεις 

Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό 

Επεξ/σία από guzel
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, guzel είπε

γράφει ότι η εξωτερική μονάδα σταματάει... Δεν σταματάει στο shorai πάντως να ξέρεις 

Σήμερα το πρωί (7:00) εξωτερική 25 μέσα ρύθμιση 27, θερμοκρασία χώρου 26.2 περίπου,η εξωτερική μονάδα μου σταμάτησε για λίγο (λίγα λεπτά) και ξανάρχισε μετά.. Υπόψιν ήταν ανοιχτό στους 27 από χθες το μεσημέρι.. (όταν κλείσει η εξωτερική μονάδα το μπλε φωτακι  μέσα συνεχίζει να ανάβει).  

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, guzel είπε

Υπό συνθήκες θα σταματήσει. Αν οι ανάγκες του χώρου είναι χαμηλότερες από τα ελάχιστα btus , θα σταματήσει. 

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...