Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Crs97 είπε

Ρε μαγκες δεν ξερω αν ειμαι εντος τοπικ αλλα μπορει να μου πει κάποιος ποσο παει η εγκατασταση ενος νορμαλ χωρις ιδιαιτεροτητες κλιματιστικο 12000btu;; (οπου ιδιαιτερότητες χοντρός τοιχος, μεγαλη αποσταση εξωτερικης και εσωτερικης μοναδας κτλ)

70 ευρώ περίπου . 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

70 ευρώ περίπου . 

Και αν χρειαστει σε καποιο καιρο απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση σε αλλο σπιτι ποσο πιστευεις θα κοστισει;

Ρωταω για να δω αν αξιζει να βαλω κλιματιστικο στο σπιτι που ειμαι τωρα και να το παρω μαζι μου σε 1 χρονο που φευγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε

Ψαχνω να αγορασω 12αρι κλιματιστικο μεχρι 450€. Αν αξιζει ανεβαινω μεχρι και 500€ αρκει να αξιζει πραγματικα. Το θελω για ενα σπιτι που θελω να νοικιασω. Ο χωρος που θα θερμανει/ψυξει ειναι περιπου 25τμ.

Εχω το shorai το 18αρι που ειμαι πολυ ευχαριστημενος και το 10αρι το οποιο ειναι μονο για ψυξη. Θερμανση δε λεει πολλα. 

Διαβαζω που γραφετε για midea, inventor, gree κλπ. Τι προτεινετε; 

https://www.bestprice.gr/item/2155328521/midea-mission-ii-mb-12n8d6-imbt-12n8d6-o.html

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, Klausx said:

Έχει φθορά και το εξωτερικό;  Το εγκατέστησαν η τους σταμάτησες;
Ταινίες κτλ στην εξωτερική κούτα σημαίνει ότι έχει ανοιχτεί τώρα γιατί και πως και τι μπορεί να έχουν πάρει από μέσα κανείς δεν ξέρει.

Το άνοιξα πάλι... απλά δεν είναι 100% τέλεια στοιχισμένα τα μεταλλικά μέρη (δεν ξέρω πως τα λένε αυτά)... και μόνο σε ένα σημείο που είναι μισό εκατοστό φαίνεται να είναι στραβωμένο. Δεν αξίζει ούτε φώτο να το βγάλω με λίγα λόγια.. δεν νομίζω ότι έχει κάτι. Και απο την εμφάνιση του πλαστικού και η εσωτερική και η εξωτερική μονάδα είναι σίγουρα καινούρια... δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

το mitsubishi HEAVY INVERTER SRK 71 ZR-S / SRC 71 ZR-S το βρισκω μονο με ψυκτικο υγρο R 410 τι διαφορα εχει με το R32.

Επισης δεν μπορω να βρω τη παροχη αερα εχει ειναι μεγαλυτερη του toshiba shorai που ειναι 1075 η μεγιστη?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Luciddream είπε

Το άνοιξα πάλι... απλά δεν είναι 100% τέλεια στοιχισμένα τα μεταλλικά μέρη (δεν ξέρω πως τα λένε αυτά)... και μόνο σε ένα σημείο που είναι μισό εκατοστό φαίνεται να είναι στραβωμένο. Δεν αξίζει ούτε φώτο να το βγάλω με λίγα λόγια.. δεν νομίζω ότι έχει κάτι. Και απο την εμφάνιση του πλαστικού και η εσωτερική και η εξωτερική μονάδα είναι σίγουρα καινούρια... δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Δες τα ποδαράκια αν έχουν βιδωθεί βίδες θα το καταλάβεις. Πάντως στο εσωτερικό κάτι έχει γίνει σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Η χρήση θα είναι κυρίως θέρμανση ή θα δουλεύει καμιά φορά επικουρικά ;

Απλα συμπληρωματικα αν θελει (εχει αεριο) και για ψυξη το καλοκαιρι. Ισχυει οτι οσο πιο low budget παμε τοσο πιο θορυβο κανουν;

4 ώρες πριν, liakjim είπε

Θα το δω φιλε. Ευχαριστω για την προταση

Δημοσ.
8 minutes ago, Klausx said:

Δες τα ποδαράκια αν έχουν βιδωθεί βίδες θα το καταλάβεις. Πάντως στο εσωτερικό κάτι έχει γίνει σίγουρα.

Όχι ειναι μια χαρά, δεν έχει σημάδι στα ποδαράκια. Στο εσωτερικό έχει γίνει πάρτυ :P

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

Απλα συμπληρωματικα αν θελει (εχει αεριο) και για ψυξη το καλοκαιρι. Ισχυει οτι οσο πιο low budget παμε τοσο πιο θορυβο κανουν;

Θα το δω φιλε. Ευχαριστω για την προταση

To Midea που σου προτείνω είναι μια χαρά από δείκτες απόδοσης. 

Αν το θες όμως για υπνοδωμάτιο, υπάρχουν πιο αθόρυβες λύσεις. Στα 24dB δεν το λες θορυβώδες αλλά ούτε και αθόρυβο. Αν είναι σαλόνι βέβαια δεν σε απασχολεί. 

26 λεπτά πριν, lordkorter είπε

το mitsubishi HEAVY INVERTER SRK 71 ZR-S / SRC 71 ZR-S το βρισκω μονο με ψυκτικο υγρο R 410 τι διαφορα εχει με το R32.

Επισης δεν μπορω να βρω τη παροχη αερα εχει ειναι μεγαλυτερη του toshiba shorai που ειναι 1075 η μεγιστη?

5218c692ba773a38ee0ea4c5d071ac40.png

https://condex.bg/wp-content/uploads/2016/manuals/SRKxxZR.pdf

Συνεπώς, 1530 m3/hr στη μέγιστη (θέρμανση). 

Με το R32 είναι αυτό https://airsamoilis.gr/product/srk-src-71zr-w/

Είναι με παραπάνω απόδοση και μεγαλύτερη εγγύηση, συνεπώς καλύτερη αγορά. 

Δημοσ.

Τελικά βρήκα δύο μαγαζιά που πουλάνε τα fujitsu asyg 30 / 36 LMTA, λογικά με τον καιρό θα τα εντάξουν στις ιστοσελίδες τους και άλλα καταστήματα. 

Το LMTA 30 το βρήκα σε τιμές 1500 με 1800 και το LMTA36 στα 2100 - 2200.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Τελικά βρήκα δύο μαγαζιά που πουλάνε τα fujitsu asyg 30 / 36 LMTA, λογικά με τον καιρό θα τα εντάξουν στις ιστοσελίδες τους και άλλα καταστήματα. 

Το LMTA 30 το βρήκα σε τιμές 1500 με 1800 και το LMTA36 στα 2100 - 2200.

Μου δημιουργεί έκπληξη η επιμονή σου σε αυτά τα μοντέλα. Δεν είναι αποδοτικά. Δεν σε καλύπτει το 71 heavy?

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Μου δημιουργεί έκπληξη η επιμονή σου σε αυτά τα μοντέλα. Δεν είναι αποδοτικά. Δεν σε καλύπτει το 71 heavy?

Είναι 5 εκατοστά μεγαλύτερο πλάτος. Θα ρωτήσω τον ψυκτικό και θα δούμε.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Είναι 5 εκατοστά μεγαλύτερο πλάτος. Θα ρωτήσω τον ψυκτικό και θα δούμε.

Το Fujitsu που ψάχνεις είναι καινούριο μοντέλο ή το πιο παλιό (2017);

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...