Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

My bad,😳 στην ίδια μπήκα ,πάντως η haier στα aircondition δεν υπάρχει ..

H παλιά σχεδίαση ήταν έτσι https://web.archive.org/web/20181014202728/http://eurovent-certification.com/index.php?lg=en

Για να υπάρχουν τα αρχεία της haier στο site της, θα υπήρχε στο παλιό site. Τώρα δεν τη βλέπω. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nodas_21greek είπε

Γνωρίζει κάποιος αν η ελάχιστη απόσταση από τον τοίχο στο πλάι είναι κανόνας ή πρόταση;

Το λέω γιατί σε κάποια manual είδα να λένε για 15εκ δεξιά αριστερά, αλλά μετά από πανέξυπνη τοποθέτηση κουρτονόξυλου έχω πλέον 1 μέτρο από τοίχο μέχρι κουρτινόξυλο (και θέλω 18αρι)

IMG_20190715_084617.jpg

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγώ στο σαλόνι. Κοίτα μήπως μπορείς να κόψεις λίγο τα κουρτινόξυλα για να γλιτώσεις χώρο, εγώ πάντως αυτό σκέφτομαι να κάνω.

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως. Αγόρασα πέρσι δύο εννιάρια inventor. Το ένα είναι το Nemesis pro και το άλλο το Passion pro.

Όταν είχα κάνει μια έρευνα αγοράς στα γρήγορα, δεν είχα διαβάσει κάτι ιδιαίτερα κακό για την λειτουργία τους. Μεγάλο συν η εγγύηση και η τιμή που τα πέτυχα, με οδήγησαν στην αγορά.

Φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ, και είμαι ικανοποιημένος - δουλεύουν μια χαρά. Η ερώτησή μου είναι γενικής - εγκυκλοπαιδικής φύσεως, και έχει να κάνει με το κατά πόσο είναι οικονομικά στην ψύξη σε σχέση με τον ανταγωνισμό (αν θυμάμαι καλά το ένα είναι 2+ και το άλλο 3+ σε ψύξη που τα θέλω). Επίσης, αν κάποιος τα έχει και έχει συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Ερώτηση κρίσεως. Αγόρασα πέρσι δύο εννιάρια inventor. Το ένα είναι το Nemesis pro και το άλλο το Passion pro.

Όταν είχα κάνει μια έρευνα αγοράς στα γρήγορα, δεν είχα διαβάσει κάτι ιδιαίτερα κακό για την λειτουργία τους. Μεγάλο συν η εγγύηση και η τιμή που τα πέτυχα, με οδήγησαν στην αγορά.

Φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ, και είμαι ικανοποιημένος - δουλεύουν μια χαρά. Η ερώτησή μου είναι γενικής - εγκυκλοπαιδικής φύσεως, και έχει να κάνει με το κατά πόσο είναι οικονομικά στην ψύξη σε σχέση με τον ανταγωνισμό (αν θυμάμαι καλά το ένα είναι 2+ και το άλλο 3+ σε ψύξη που τα θέλω). Επίσης, αν κάποιος τα έχει και έχει συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Κοιτάμε τον βαθμό απόδοσης στην ψύξη SEER. Όσο μεγαλύτερος, τόσο καλύτερα.

Ο μέσος όρος είναι στο 6. Τα top στο 9-10 ακόμα και κοντά στα 11.

Το nemesis pro με SEER 8.5  , είναι στην πάνω πλευρά της κατηγορίας από πλευράς απόδοσης. Όχι στα τοπ, αλλά πολύ καλό. 

Το Passion pro με SEER 6.8 είναι αρκετά καλό λίγο πάνω από τον μέσο όρο.

Με έναν μετρητή πρίζας θα δεις https://www.skroutz.gr/s/14565325/Energenie-EG-SSM-01.html

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ, και είμαι ικανοποιημένος - δουλεύουν μια χαρά. Η ερώτησή μου είναι γενικής - εγκυκλοπαιδικής φύσεως, και έχει να κάνει με το κατά πόσο είναι οικονομικά στην ψύξη σε σχέση με τον ανταγωνισμό (αν θυμάμαι καλά το ένα είναι 2+ και το άλλο 3+ σε ψύξη που τα θέλω).

2+ μόνο? εισαι σιγουρος?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

23 λεπτά πριν, rus είπε

2+ μόνο? εισαι σιγουρος?

Μπορεί αν κάνω λάθος, αλλά το Passion PRO τόσο θυμάμαι ότι ήταν. Εξάλλου, δεν πάει και πολύ ψηλότερα (τουλάχιστον δεν πήγαινε πέρσι που αγόρασα, μέχρι 3+ ήταν το τοπ).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Το περιεργο ειναι ότι στο site της haier gr το plus στα αρχεία download ,δεν εχει αρχείο πιστοποίησης eurovent..παράληψη ? Όλα τα υπόλοιπα έχουν μέχρι και το cabinet ,αυτο οχι 

3 ώρες πριν, liakjim είπε

Γενικά δεν βλέπω την Haier στη νέα πλατφόρμα της eurovent https://www.eurovent-certification.com/en/search-engine#/details/5216887/1?results=2662&product_type=48576

Ωραία,και το επέλεξα αντί του premium λόγω πιστοποίησης..Ακύρωση παραγγελίας και πάμε γι’αλλο..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, wiowia είπε

Ωραία,και το επέλεξα αντί του premium λόγω πιστοποίησης..Ακύρωση παραγγελίας και πάμε γι’αλλο..

To green είναι πιστοποιημένο.

Το plus δεν είναι μάλλον αλλά είναι ίδιο με το green , οπότε νομίζω ότι δεν αξίζει για αυτό η ακύρωση.

Εσύ ξέρεις βέβαια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το plus δεν είναι μάλλον αλλά είναι ίδιο με το green , οπότε νομίζω ότι δεν αξίζει για αυτό η ακύρωση.

Εσύ ξέρεις βέβαια.

Με την ίδια λογική μπορούν να ισχυριστούν όλα τα φασόν μηχανήματα που δεν έχουν πιστοποίηση ότι δεν χρειάζεται γιατί έχουν τα πρωτότυπα τους 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dimostr είπε

Με την ίδια λογική μπορούν να ισχυριστούν όλα τα φασόν μηχανήματα που δεν έχουν πιστοποίηση ότι δεν χρειάζεται γιατί έχουν τα πρωτότυπα τους 

Δεν έχεις άδικο , από την άλλη είναι αρκετά διαφορετικά τα παραδείγματα.

Αλλά ναι, δεν έχεις άδικο.

Προσωπικά πάντως, αν ήξερα ότι ένα πρωτότυπο έχει πιστοποίηση, τότε θα δεχόμουν να αγοράσω το φασόν ακόμα και αν δεν είχε και φυσικά με την ανάλογη έκπτωση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Δεν έχεις άδικο , από την άλλη είναι αρκετά διαφορετικά τα παραδείγματα.

Αλλά ναι, δεν έχεις άδικο.

Προσωπικά πάντως, αν ήξερα ότι ένα πρωτότυπο έχει πιστοποίηση, τότε θα δεχόμουν να αγοράσω το φασόν ακόμα και αν δεν είχε και φυσικά με την ανάλογη έκπτωση.

Το πλεονέκτημα όλων των φασόν αντικειμένων είναι η έκπτωση στην τιμή μακάρι να ξέραμε εάν πρόκειται για πιστα  αντίγραφα των επωνύμων και όχι μόνο κατ´ονομα αυτών 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, liakjim είπε

Εσύ ξέρεις βέβαια.

Το Green παρηγγειλα,αλλά όπως είπε κ ο Θοδωρής Καρπούζης δεν βρίσκει ούτε γι’αυτο πλέον την πιστοποίηση.Για να αφαίρεσαν όλα τα haier κάτι γίνεται..

Επεξ/σία από wiowia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, wiowia είπε

Το Green παρηγγειλα,αλλά όπως είπε κ ο Θοδωρής Καρπούζης δεν βρίσκει ούτε γι’αυτο πλέον την πιστοποίηση.Για να αφερεσαν όλα τα haier κάτι γίνεται..

Η πιστοποίηση υπάρχει. Το ότι δεν το έχει το νέο σάιτ δεν σημαίνει ότι ξαφνικά είναι διαφορετικά τα μηχανήματα που κυκλοφορούν.

Επεξ/σία από liakjim
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...