Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Να απαιτήσεις άμεση αλλαγή. Θα στην κάνουν ;)

Οντως?Απο κωτσοβολο λες η toshiba?

5 λεπτά πριν, iordanis78 είπε

50€ το μέτρο η σωλήνα χαχα εγώ ζητάω 20€ και με κοιτάνε στραβά

25 το μετρο.5 μετρα συνολικα χρειαστηκαν,μετα τα 3 χρεωνουν,οποτε 2Χ25=50.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, theo11 είπε

Οντως?Απο κωτσοβολο λες η toshiba?

Θα ζητήσουν έγκριση από Toshiba και θα την δώσει. Εσύ θα πάρεις τηλ τον κωτσοβολο. Μου άλλαξαν το πρώτο μέσα σε μια εβδομάδα. Ξηλωμα και εγκατάσταση καινούργιου , τις σωληνώσεις δεν τις αλλαζουν να ξέρεις μένουν οι ίδιες.

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Θα ζητήσουν έγκριση από Toshiba και θα την δώσει. Εσύ θα πάρεις τηλ τον κωτσοβολο. Μου άλλαξαν το πρώτο μέσα σε μια εβδομάδα. Ξηλωμα και εγκατάσταση καινούργιου , τις σωληνώσεις δεν τις αλλαζουν να ξέρεις μένουν οι ίδιες.

Να εισαι καλα ρε φιλε και ειμαι να σκασω,θα τους παρω αυριο και θα ενημερωσω.Το κλιματιστικο καταπληκτικο btw.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, theo11 είπε

Να εισαι καλα ρε φιλε και ειμαι να σκασω,θα τους παρω αυριο και θα ενημερωσω.Το κλιματιστικο καταπληκτικο btw.

Μην υποχωρήσεις καθόλου και ούτε να ντραπείς (ενδεχομένως θα έρθουν οι ίδιοι) την ημέρα που το ξηλώνουν βάζουν αμέσως το καινούργιο.

Μην δεχτείς κλιματιστικό με ρωγμή όπως λες και ούτε να χάνει από την μια πλευρά ποντο., ας βρουν την άκρη.

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο.

Δεν ηξερα οτι ειχα αυτη την επιλογη και πηρα την εταιρεια εγκαταστασης να ερθει αυριο να τσεκαρει.Επειδη φανταζομαι ηδη τι θα ακουσω θα το παρακαμψω το βημα και θα παρω κατευθειαν κωτσοβολο.Δεν μπορω να πω οτι ντρεπομαι/ντραπηκα απλα απογοητευση.

Χωρις αντλια κενου γιατι"δεν χρειαζεται σε κατω απο 24000".Οταν τους ειπα οτι χωρις αντλια δεν θελω εγκατασταση εφεραν.

Σπασιμο το πλαστικο

Ξυσιμο η εξωτερικη μοναδα

+ΣΤΡΑΒΟ!!Δηλαδη και επιτηδες να το εκανες δεν θα τα καταφερνες τοσο καλα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, theo11 είπε

Ναι εχεις δικιο.

Δεν ηξερα οτι ειχα αυτη την επιλογη και πηρα την εταιρεια εγκαταστασης να ερθει αυριο να τσεκαρει.Επειδη φανταζομαι ηδη τι θα ακουσω θα το παρακαμψω το βημα και θα παρω κατευθειαν κωτσοβολο.Δεν μπορω να πω οτι ντρεπομαι/ντραπηκα απλα απογοητευση.

Χωρις αντλια κενου γιατι"δεν χρειαζεται σε κατω απο 24000".Οταν τους ειπα οτι χωρις αντλια δεν θελω εγκατασταση εφεραν.

Σπασιμο το πλαστικο

Ξυσιμο η εξωτερικη μοναδα

+ΣΤΡΑΒΟ!!Δηλαδη και επιτηδες να το εκανες δεν θα τα καταφερνες τοσο καλα

Υπεύθυνος είναι ο κωτσοβολος που έκανε την εγκατάσταση γι' αυτό δίνει και εγγύηση για την εγκατάσταση ένα χρόνο. Εγώ τότε δεν είχα ενοχλήσει καθόλου την toshiba

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, guzel είπε

Υπεύθυνος είναι ο κωτσοβολος που έκανε την εγκατάσταση γι' αυτό δίνει και εγγύηση για την εγκατάσταση ένα χρόνο. Εγώ τότε δεν είχα ενοχλήσει καθόλου την toshiba

Σωστα δεν ξερω γιατι το σκεφτηκα ετσι.Αν ερθουν αυριο απο το συνεργειο θα μου πουν οτι δεν εγινε και κατι που ραγισε το πλαστικο λειτουργει κι ετσι.Εγκεφαλικο κατευθειαν.

Ελπιζω μονο να βγαλω ακρη με κωτσοβολο και να μην τρεχω σε συνηγορους του καταναλωτη κτλ καλοκαιριατικα.Πραγματικη  ξενερα παντως να δινεις 1200 ευρω και να μην μπορεις να το χαρεις.

Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια,θα ενημερωσω αυριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα και η συντήρηση που πουλάνε από το support360 είναι απλώς πλενουν τα φίλτρα ουτε βάζουν μανόμετρο για μέτρηση και εκεί "δε χρειαζεται" Ενδεικτικά πάντως ζητάνε παραπάνω άμα τους πεις πόσο θέλουν  

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, theo11 είπε

Σωστα δεν ξερω γιατι το σκεφτηκα ετσι.Αν ερθουν αυριο απο το συνεργειο θα μου πουν οτι δεν εγινε και κατι που ραγισε το πλαστικο λειτουργει κι ετσι.Εγκεφαλικο κατευθειαν.

Ελπιζω μονο να βγαλω ακρη με κωτσοβολο και να μην τρεχω σε συνηγορους του καταναλωτη κτλ καλοκαιριατικα.Πραγματικη  ξενερα παντως να δινεις 1200 ευρω και να μην μπορεις να το χαρεις.

Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια,θα ενημερωσω αυριο.

Για αυτο θελει τσεκαρισμενο και με τη πρωτη στραβη δρομο και το διευκρινιζεις απο πριν. Τωρα που πληρωσες και υπεγραψες δε ξερω αν θα σου κανουν κατι.

Επεξ/σία από ParhsG
Δημοσ.

Καλησπερα χρειαζομαι 24ρι για 80τμ χωρο και δυο δωματια ανοιχτα να περνουν οσο μπορουν. το θελω κυριως για θερμανση ως μοναδικο μηχανημα για το χειμωνα.

Απο τα 3 παρακατω πιο ειναι προτιμοτερο?

Mitsubishi SRK71ZR-S / SRC71ZR-S (ποια η διαφορα μεταξη τον δυο μοντελων.)

Toshiba Shorai το (premium η το απλο?)

Fujitsu ASYG24KLCA

Αν μπορει επισης καποιος να μου δωσει και τις καταναλωσεις τους, Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lordkorter είπε

Καλησπερα χρειαζομαι 24ρι για 80τμ χωρο και δυο δωματια ανοιχτα να περνουν οσο μπορουν. το θελω κυριως για θερμανση ως μοναδικο μηχανημα για το χειμωνα.

Fujitsu ASYG24KLCA

Αν μπορει επισης καποιος να μου δωσει και τις καταναλωσεις τους, Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καταναλώσεις δεν μπορούν να δωθούν διότι η κατανάλωση έχει να κάνει με τις απώλειες του κάθε χώρου . 
Μπορούμε να δούμε μόνο ποιο είναι πιο οικονομικό . Αυτό το κοιτάς συγκρίνοντας τα SEER των μηχανημάτων για την ψύξη και το SCOP για την θέρμανση . Όσο πιο μεγάλοι οι συντελεστές αυτοί τόσο πιο οικονομικό είναι ένα μοντέλο . 
Oπότε σύγκρινε αυτούς τους αριθμούς . 

Το Toshiba Shorai premium  έχει ιονιστή ενώ το απλό Shorai όχι .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Για αυτο θελει τσεκαρισμενο και με τη πρωτη στραβη δρομο και το διευκρινιζεις απο πριν. Τωρα που πληρωσες και υπεγραψες δε ξερω αν θα σου κανουν κατι.

Φυσικά και γίνεται.

Το καλό με τις απρόσωπες αλυσίδες είναι ότι δεν συζητάνε για τέτοια θέματα.

Ο φίλος να προβεί σε άμεση επικοινωνία με κωτσοβολο για άμεση αντικατάσταση και δωσιμο με αναφορά με φωτογραφίες για τους ουγκανους που ήρθαν και γ*μησαν τη μηχαναρα το τοσιμπα των 1200€. Βουρδουλας.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Καταναλώσεις δεν μπορούν να δωθούν διότι η κατανάλωση έχει να κάνει με τις απώλειες του κάθε χώρου . 
Μπορούμε να δούμε μόνο ποιο είναι πιο οικονομικό . Αυτό το κοιτάς συγκρίνοντας τα SEER των μηχανημάτων για την ψύξη και το SCOP για την θέρμανση . Όσο πιο μεγάλοι οι συντελεστές αυτοί τόσο πιο οικονομικό είναι ένα μοντέλο . 
Oπότε σύγκρινε αυτούς τους αριθμούς . 

Το Toshiba Shorai premium  έχει ιονιστή ενώ το απλό Shorai όχι .

Αξιζει τα εξτρα χρηματα που ζητανε για το premium η οχι? Σε θεμα αποδοσης και καταναλωσης δλδ δεν εχουν διαφορα?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, lordkorter είπε

Fujitsu ASYG24KLCA

Απο προσωπικη εμπειρια θα σου λεγα να μην το κανεις ετσι..καλυτερα βαλε ενα 18αρι στο καθιστικο και ενα 9αρι σ ενα απ τα 2 υπνοδωματια..η θερμανση δεν προχωραει ευκολα οπως η ψυξη..ακομη κι αν πιασουν μετα απο ωρα θερμοκρασια, στα χαμηλα θα εχεις κρυα ρευματα αερα λογω διαφορας θερμοκρασιας καθιστικου με υπνοδωματια..κι αμα εχεις μικρα παιδια ακομη χειροτερα..

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, liakjim είπε

Φυσικά και γίνεται.

Το καλό με τις απρόσωπες αλυσίδες είναι ότι δεν συζητάνε για τέτοια θέματα.

Ο φίλος να προβεί σε άμεση επικοινωνία με κωτσοβολο για άμεση αντικατάσταση και δωσιμο με αναφορά με φωτογραφίες για τους ουγκανους που ήρθαν και γ*μησαν τη μηχαναρα το τοσιμπα των 1200€. Βουρδουλας.

Μακαρι αλλα τωρα ειναι σε χειροτερη θεση. Θελω να πω επρεπε απο πριν να κανει θεμα οταν του γ*μησαν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...