Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, danaos7 είπε

αρα εγω με το morris μια χαρα να πω που εχω δει απο 270 μεχρι 400 συντηρηση .

Μπροστά σε κάτι μουφες inventor , όαση!

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

πραγματικα εκπληκτικο το morris ποσο χαμηλα πεφτει μπραβο!!

Δυστυχως δεν εχουμε πολλες αναφορες απο 24αρια inventor αλλα μοντελα πιο ακριβα πχ aria/king για να βγαλουμε συμπερασμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, liakjim είπε

σε ποια inventor αναφερεσαι;; 🤔

Επεξ/σία από tonis21
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, energy52 είπε

πραγματικα εκπληκτικο το morris ποσο χαμηλα πεφτει μπραβο!!

Δυστυχως δεν εχουμε πολλες αναφορες απο 24αρια inventor αλλα μοντελα πιο ακριβα πχ aria/king για να βγαλουμε συμπερασμα 

Εσένα και το life pro είχα στο μυαλό μου !

10 λεπτά πριν, tonis21 είπε

σε ποια inventor αναφερεσαι;; 🤔

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγκαταστάθηκε το ΤCL ELITE TAC 18 btu, o ψυκτικός έβαλε αντλία κενού κλπ. Σε απόδοση σε σχέση με το HItachi δεν παρατηρώ κάποια διαφορά ακόμα είναι αρχή βέβαια. Εντύπωση έκανε στον ψυκτικό ότι το μηχάνημα διέθετε σωλήνες (3/8) αν θυμάμαι καλά και όχι μεγαλύτερες. Τέλος το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως ανά διαστήματα και μετά από κάποια ώρα λειτουργίας ακούω θόρυβο σαν τριγμό από μέσα, μόλις ακουμπήσω την μονάδα με το χέρι μου σταματάει. 

DSC_0333.JPG

DSC_0334.JPG

Δημοσ.

Μπήκαν το καλοκαίρι 2 κλιματιστικά inverter.

Όταν έγινε η εγκατάσταση ο τεχνικός ρώτησε τον πατέρα μου, για καλοκαίρι το θέλετε ή χειμώνα.

Η πρώτη απάντηση ήταν καλοκαίρι αλλά έλα που χρειάστηκε και το χειμώνα να το λειτουργήσουμε. Και ενώ το καλοκαίρι το νερό έβγαινε στο σωλινακι απέξω, το χειμώνα το νερό έτρεχε από μέσα.

Τι μλκ κάνανε τα τζιμανια από το συνεργείο που έστειλε ο κωτσος; θα κοστίσει πολύ να έρθει ξανά τεχνικός και να το διορθώσει;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mary είπε

Μπήκαν το καλοκαίρι 2 κλιματιστικά inverter.

Όταν έγινε η εγκατάσταση ο τεχνικός ρώτησε τον πατέρα μου, για καλοκαίρι το θέλετε ή χειμώνα.

Η πρώτη απάντηση ήταν καλοκαίρι αλλά έλα που χρειάστηκε και το χειμώνα να το λειτουργήσουμε. Και ενώ το καλοκαίρι το νερό έβγαινε στο σωλινακι απέξω, το χειμώνα το νερό έτρεχε από μέσα.

Τι μλκ κάνανε τα τζιμανια από το συνεργείο που έστειλε ο κωτσος; θα κοστίσει πολύ να έρθει ξανά τεχνικός και να το διορθώσει;

Eισαι σιγουρη για αυτο που γραφεις; μηπως εχεις μπερδευτει κ τα εγραψες λιγο αναποδα; πρακτικα δεν γινεται να σου τρεχει τον χειμωνα μεσα. τραβηξε καμια φωτο με τις σωληνωσεις της αποχετευσης και γενικα της εγκαταστασης, να δουμε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://airsam.gr/shop/inventor-nemesis-pro-n2vi32-09wifi-n2vo32-09/?best_price=4164

Μαγκες θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το συγκεκριμενο μοντελο. Καθως δεν εχω επαφη με την αγορα των air condition. Τα 500+ ευρω ειναι ενα σεβαστο ποσ για τα οικονομικα μου και θελω να  σιγουρευτω πριν  πραγματοποιησω οποιαδηποτε κινηση. Ειδα πως  η inventor αναφερθηκε ως εταιρια χαμηλης ποιοτητας.Το air condition το χρειαζομαι  για ενα μικρο υπνοδωματιο.

Επεξ/σία από mpouxa5
  • Super Moderators
Δημοσ.
51 minutes ago, iznodur said:

Εγκαταστάθηκε το ΤCL ELITE TAC 18 btu

Δεν υπάρχει θέμα με το τρύπημα στην κολώνα/δοκάρι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Εκεί ήταν και το προηγούμενο δεν νομίζω να έχουμε θέμα, το παλιό δούλευε εκεί 3 σχεδόν χρόνια 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

απλη βιδα 6αρα δεν υπαρχει θεμα. η τρυπα για να βγουν οι σωληνες εξω απαγορευεται. 

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mpouxa5 είπε

https://airsam.gr/shop/inventor-nemesis-pro-n2vi32-09wifi-n2vo32-09/?best_price=4164

Μαγκες θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το συγκεκριμενο μοντελο. Καθως δεν εχω επαφη με την αγορα των air condition. Τα 500+ ευρω ειναι ενα σεβαστο ποσ για τα οικονομικα μου και θελω να  σιγουρευτω πριν  πραγματοποιησω οποιαδηποτε κινηση. Ειδα πως  η inventor αναφερθηκε ως εταιρια χαμηλης ποιοτητας.Το air condition το χρειαζομαι  για ενα μικρο υπνοδωματιο.

Για υπνοδωμάτιο θα ήταν προτιμότερο το άρια που είναι πιο αθόρυβο.

Τα inventor είναι μέτρια κλιματιστικά, χωρίς πιστοποίηση αλλά με την καλύτερη μάλλον εγγύηση στην Ελλάδα.

Τίμια επιλογή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, liakjim είπε

Αν βρεις χρόνο , βάλτου ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/14565325/Energenie-EG-SSM-01.html

Μετά τσέκαρε καταναλώσεις .

Αντιγράφω την κριτική του @kacey στο σκρουτζ για να καταλάβεις :

e04b1b5662710f0d516aabc219e38ee8_LI.jpg.

και σε εμάς έγραψε

Κάπου είχα έναν μετρητή, δεν τον βρήκα. Νομίζω εμένα λειτουργεί διαφορετικά. Δεν θεωρώ ΄τι κάνει θόρυβο (υποκειμενικό αυτό φαντάζομαι).

Έκανα ένα μικρό πείραμα. Το έβαλα σε ψύξη, στους 27. Περίμενα λίγο, βαρέθηκα να περιμένω, έβαλα την θερμοκρασία στο χειριστήριο (λειτουργία follow me), το χειριστήριο έλεγε 29, έβαλα το κλιματιστικό στους 30. Άρα με θερμοκρασία 1βαθμό παρακάτω από το επιθυμητό, μπήκε σε κατάσταση ελάχιστης λειτουργίας. Δεν έκλεισε, έβγαζε μια ελάχιστη ροή αέρα, δροσερή.

Πήγα το χειριστήριο πιο μακριά, πήγε στους 30. Συνέχισε το δροσερό αεράκι, αλλά νομίζω λιγάκι πιο δυνατό.

Νομίζω έτσι δεν λειτουργούν τα inverter; Αν και νομίζω ότι το δικό μου είναι άλλο μοντέλο.

Το βρήκα, αυτό είναι το 18άρι:

spacer.png

11 ώρες πριν, liakjim είπε

Για πολλοστή φορά : αναφέρομαι σε 18000 και άνω , οπότε σε παρακαλώ μη με ξανακάνεις quote σε αυτό ορμώμενος από το video του 9άρι Kuro .

Μήπως έχεις σε αυτά μετρητή κατανάλωσης; Ειδικά στο 18άρι , το 24άρι μάλλον δεν θα είναι inverter. 

Τι να σου πω... Το 24 γράφει "DC Inverter" και δεν μπορώ να μετρήσω κατανάλωση (δεν έχει πρίζα). Το 18άρι γράφει "All DC Inverter". Η διαφορά τους είναι ένα "all".

Επεξ/σία από petasis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kallair είπε

απλη βιδα 6αρα δεν υπαρχει θεμα. η τρυπα για να βγουν οι σωληνες εξω απαγορευεται. 

Ναι οι σωληνώσεις περνάνε κάτω από το δοκάρι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...