Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, guzel είπε

έφερε ο Κωτσόβολος το wifi module για Toshiba. (συμβατό όπως γράφει για DSK9,SHORAI PREMIUM, SHORAI, MIRAI PLUS, BI-FLOW).

spacer.png

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/accessories/200157-toshiba-rb-n101s-g-wi-fi-module

Τεράστια απάτη και εκνευριστικά πανάκριβο. Μα είναι δυνατόν να κοστίζει σχεδόν το 10% της τιμής ολόκληρου του κλιματιστικου!

Πάνω από 20€ δεν θα έδινα για κάτι τόσο mainstream εν έτη 2019.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Τεράστια απάτη και εκνευριστικά πανάκριβο. Μα είναι δυνατόν να κοστίζει σχεδόν το 10% της τιμής ολόκληρου του κλιματιστικου!

Πάνω από 20€ δεν θα έδινα για κάτι τόσο mainstream εν έτη 2019.

Ίσως να λειτουργεί απροβληματιστα. Αν κάνει τις γνωστές βλακείες βλ. wifi κλιματιστικών gree και άλλων ναι δεν αξίζει. 

Επίσης στα manual, στις φωτογραφίες δείχνει εσωτερική,εξωτερική θερμοκρασια. Ενδιαφέρον αν ισχύει ..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikolakis83 είπε

Είχα υπολογίσει τα τμ λάθος.. Πρόκειται να μπει σε έναν ενιαίο χώρο 30 τμ.. Τα κουφώματα είναι συρόμενα, και γενικά το βλέπει αρκετές ώρες ο ήλιος. Από πάνω υπάρχει άλλο διαμέρισμα.
Πιστεύεις ότι και για 30 τμ ένα 12-άρι δεν θα με καλύψει?

Πολύ οριακό. Στις πολύ ζεστές ημέρες όπου τα κλιματιστικά χάνουν ένα 20% σε ισχύ, δεν θα σε καλύπτει.

Θες 16αρι.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, ήθελα να προσθέσω κάτι άσχετο που μπορεί να ενδιαφέρει...από κωτσο κράτησαν τα στοιχεία μας και 2 ημέρες μετά μας κάλεσαν για 100 ευρώ έκπτωση και δωρεάν εγκατάσταση.

Δημοσ.
Στις 23/6/2019 στις 7:16 ΜΜ, CptBill είπε

ναι αλλα θελει 12 εκατοστά συμφωνα με το manual 

image.png.de929af0a7ff2edc639843d1c1d54773.png

Ακομα με τρωει για 12αρι midea ultimate comfort. Τι γινεται εαν απο την αριστερα του πλευρα δεν μπορω να του αφησω 12 εκατοστα αλλα 1 εκατοστο ελευθερο;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, livaspy είπε

Πρόταση για 18αρι inverter R410 μέχρι 800€ για 40τμ?

Γιατί R410 ; Υπάρχει κάποιος λόγος ;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, CptBill είπε

Ακομα με τρωει για 12αρι midea ultimate comfort. Τι γινεται εαν απο την αριστερα του πλευρα δεν μπορω να του αφησω 12 εκατοστα αλλα 1 εκατοστο ελευθερο;

πρακτικα τπτ... περισσοτερο θεμα προσβασιμοτητας ειναι το θεμα παρα προβλημα αποδοσης... ισως κοβει πιο γρηγορα απο το επιθυμητο λογω στενου χωρου που θα τοποθετηθει..

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Γιατί R410 ; Υπάρχει κάποιος λόγος ;

Έχω ακούσει ότι το r32 είναι λίγο επικίνδυνο (εκρηκτικό).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, livaspy είπε

Έχω ακούσει ότι το r32 είναι λίγο επικίνδυνο (εκρηκτικό).

Αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις 10 30άρια Fujitsu μέσα σε μια κρεβατοκάμαρα, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

https://reader.elsevier.com/reader/sd/pii/S1877705815030180?token=A522E84BAD685AF2243ED6922BF102227DBC0E565228718F4B171F9A8BA4EDEC07DEC99BEAE8AEA468DD9F427297FE3C

Αν παρόλα αυτά εξακολουθείς και ανησυχείς, η Mitsubishi έχει πολύ καλά κλιματιστικά σε r410.

https://www.skroutz.gr/s/2775684/Mitsubishi-MSZ-MUZ-SF50VE.html#sku-info

https://www.skroutz.gr/s/3313929/Mitsubishi-MSZ-MUZ-FH50VE.html

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ParhsG είπε

Εισαι στην αφροκρεμα, πολυ καλα και τα τρια.Το 1 και 3 ειναι πιο αποδοτικα απο το 2. Το 3 το βρισκεις σε πολυ καλυτερη τιμη αν το ψαξεις...Επίσης κοιτάζεις και αυτο:  https://www.skroutz.gr/s/18742804/Toshiba-Shorai-Premium-18J2AVRG-E-18J2KVRG.html και επιλέγεις...δυσκολα θα κανεις λαθος....

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Εξαιρετικά μηχανήματα και τα 3 με ελάχιστες διαφορές.

Κανονικά το SRC-50ZS-W έχει R32 , όπως λέει εδώ https://airsamoilis.gr/product/srk-src-50zs-w/

Δεν ξέρω γιατί ο Κόκοτας λέει r410.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνομιλία επί 20 λεπτά με carrier για την αντικατάσταση του μοτέρ, χωρίς λύση.

Δευτέρα αναφορά βλάβης στη Θεσσαλονίκη, Τρίτη στην Αθήνα, Παρασκευή πρωί επίσκεψη τεχνικού για τον έλεγχο και παραγγελία μοτέρ εσωτερικής μονάδας, Τρίτη σήμερα 7-8 μέρες μετά, ενημέρωση μετά από δική μου κλήση ότι περιμένουν τα μοτέρ αύριο στην Αθήνα για να τα στείλουν την Πέμπτη μάλλον στην Θεσσαλονίκη και να κλείσουμε μετά ραντεβού για την τοποθέτηση.

Σε ερώτηση μου έντονη και στην προϊσταμένη για το γιατί καθυστερούν τόσο μου είπαν ότι οι χρόνοι είναι νορμάλ. Πάμε για 2 εβδομάδες χωρίς κλιματιστικό λοιπόν-->νορμάλ.

Απαίτησα αλλαγή μέσα στην εβδομάδα αλλιώς θα κινηθώ νομικά, καθώς έχω 4 μονάδες στον χώρο και θεωρώ ότι δεν έχουν εγγύηση πρακτικά.

Δεν ξέρω τι συμπεριφορά έχετε από την Toshiba Carrier εσείς με τα shorai πάντως εγώ αν μπορούσα να τα δώσω μεταχειρισμένα θα τα έδινα άμεσα.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΛΑ εκτός αν θέλετε ταλαιπωρία για το οτιδήποτε έχει να κάνει με το after sales.

Επεξ/σία από fylatos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fylatos είπε

Συνομιλία επί 20 λεπτά με carrier για την αντικατάσταση του μοτέρ, χωρίς λύση.

Δευτέρα αναφορά βλάβης στη Θεσσαλονίκη, Τρίτη στην Αθήνα, Παρασκευή πρωί επίσκεψη τεχνικού για τον έλεγχο και παραγγελία μοτέρ εσωτερικής μονάδας, Τρίτη σήμερα 7-8 μέρες μετά, ενημέρωση μετά από δική μου κλήση ότι περιμένουν τα μοτέρ αύριο στην Αθήνα για να τα στείλουν την Πέμπτη μάλλον στην Θεσσαλονίκη και να κλείσουμε μετά ραντεβού για την τοποθέτηση.

Σε ερώτηση μου έντονη και στην προϊσταμένη για το γιατί καθυστερούν τόσο μου είπαν ότι οι χρόνοι είναι νορμάλ. Πάμε για 2 εβδομάδες χωρίς κλιματιστικό λοιπόν-->νορμάλ.

Απαίτησα αλλαγή μέσα στην εβδομάδα αλλιώς θα κινηθώ νομικά, καθώς έχω 4 μονάδες στον χώρο και θεωρώ ότι δεν έχουν εγγύηση πρακτικά.

Δεν ξέρω τι συμπεριφορά έχετε από την Toshiba Carrier εσείς με τα shorai πάντως εγώ αν μπορούσα να τα δώσω μεταχειρισμένα θα τα έδινα άμεσα.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΛΑ εκτός αν θέλετε ταλαιπωρία για το οτιδήποτε έχει να κάνει με το after sales.

Πιστεύω ειναι και κακη περιοδος τωρα. Εχουν πολυ δουλειά και κανουν αρπα κολλα εγκαταστάσεις, οπότε εσυ τωρα με εγγυηση σιγα μην ασχοληθουν αμεσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...