Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, άσχετος με το θέμα, χρειάζομαι ένα καλό κλιματιστικό 24000 btu για το σπίτι. 

Από κωτσοβολο είδα mitsubishi msz ap 71 VG στα 1399(προσπαθώ να μου δώσουν εγκατασταση) 

Είδα ένα φίλο που πρότεινε τα Toshiba πιο πίσω. 

Έχετε να προτείνετε κάτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Ψάχνω ένα 9άρι κλιματιστικό για ψύξη και θέρμανση. 

Έχω ψάξει αρκετά και έχω καταλήξει στα παρακάτω, αλλά επειδή δεν έχω μεγάλη ιδέα για τα κριτήρια επιλογής μου, μπορεί κάποιος να μου πει μια γνώμη;

https://www.skroutz.gr/s/18225693/In...R1VO32-09.html
https://www.kotsovolos.gr/site/air-c...fi-passion-eco
https://www.kotsovolos.gr/site/air-c...siesta-sensira
https://www.kotsovolos.gr/site/air-c...shi-msz-wn25va
https://www.public.gr/product/klimat...prod9092508pp/ 

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Και μιας και που έχω πει και εγώ τόσα καλά για το Toshiba Shorai,να πω και ένα αρνητικό,σήμερα αποφάσισε το φωτάκι Led λειτουργίας (μπλε ψυξη/κόκκινο θέρμανση)  να σταματήσει να ανάβει.. (μικρό το κακό δεν μπορώ να πω,όλα τα άλλα φαίνεται να δουλεύουν κανονικά με το κλιματιστικό) αλλά σε 4 μήνες να απεβίωσει το led μου φάνηκε κάπως.. Πήρα τηλ αντιπροσωπεία και περιμένω τηλέφωνο και εγώ από Δευτέρα.

Τι διαολο Ιωση τα πιάσε και εμένα το ίδιο από χθες...ανάβει μόνο το πορτοκαλί...στην θέρμανση...

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε το μπλε της ψύξης....το έκλεισα -άνοιξα και ξαναεξαφανιστηκε....

Πήρα ένα τηλ που είχα βρει  στο 210 2714 569 (Βατης Τεχνική) που νομίζω ότι είναι το Service και μου είπε αρχικά ότι  δουλεύει σωστα το κλιματιστικο μην φοβάστε....και κααααποια στιγμή το κοιτάμε...(Έδειξε κάτι να ξέρει για το θέμα γιατι μου ρωτησε αν κάποια στιγμή ανάβει)

Του λέω σε 4 μήνων κλιματιστικο θέλω να δουλευουν όλα άψογα...ακόμα και το led....

Του είπα ότι θελω να δηλώσω την βλάβη (γιατί την επόμενη εβδομάδα που θα έρθουν για να ξηλωσουν το inventor, το ίδιο service έχει και το Service της Toshiba.)

Mε παρεπεμψε στο 210 6796 360 το ποιο το καλούσα ξανά και ξανά για κάνα μισάωρο σήμερα κατά τις 15:00 και ημουν συνέχεια στην αναμονή και στο τέλος έκλεινε η γραμμή...(Αρε inventor θα μας λείψεις)

Αύριο πρωί θα επιχειρήσω πάλι νωρίς.....

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ.
6 ώρες πριν, anergos13 είπε

Τι διαολο Ιωση τα πιάσε και εμένα το ίδιο από χθες...ανάβει μόνο το πορτοκαλί...στην θέρμανση...

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε το μπλε της ψύξης....το έκλεισα -άνοιξα και ξαναεξαφανιστηκε....

Πήρα ένα τηλ που είχα βρει  στο 210 2714 569 (Βατης Τεχνική) που νομίζω ότι είναι το Service και μου είπε αρχικά ότι  δουλεύει σωστα το κλιματιστικο μην φοβάστε....και κααααποια στιγμή το κοιτάμε...(Έδειξε κάτι να ξέρει για το θέμα γιατι μου ρωτησε αν κάποια στιγμή ανάβει)

Του λέω σε 4 μήνων κλιματιστικο θέλω να δουλευουν όλα άψογα...ακόμα και το led....

Του είπα ότι θελω να δηλώσω την βλάβη (γιατί την επόμενη εβδομάδα που θα έρθουν για να ξηλωσουν το inventor, το ίδιο service έχει και το Service της Toshiba.)

Mε παρεπεμψε στο 210 6796 360 το ποιο το καλούσα ξανά και ξανά για κάνα μισάωρο σήμερα κατά τις 15:00 και ημουν συνέχεια στην αναμονή και στο τέλος έκλεινε η γραμμή...(Αρε inventor θα μας λείψεις) 

Αύριο πρωί θα επιχειρήσω πάλι νωρίς.....

Δεν το έβαλα στην θέρμανση να δω αν ανάβει το πορτοκαλί, μπλε εμένα δεν εχει τωρα :P  Κατι μαλλον δεν πήγε με την παρτίδα μας σχετικά με το led .. δεν νομιζω να είναι τυχαιο..  Καλύτερα πάρε πρωι τηλεφωνο να δηλωσεις βλάβη.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, liakjim είπε

Καμμένα led στο σύνολο των Shorai του insomnia.

Αξιοπιστία μηδέν λέμε!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

😛

Θα κρεμάσω ματάκι πανω του :P

Δημοσ.

Πω-πω, πόσο μεγάλωσε το νήμα απ’ την τελευταία φορά που μπήκα (για αγορά βεβαίως, βεβαίως). Τώρα έφτασε η ώρα της ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ:

Το μηχανάκι (Toyotomi Izuru TRN/TRG-828ZR) δούλεψε το καλοκαίρι και μόνο, και παρότι δεν είχαμε καύσωνα «έγραψε» αρκετές ώρες. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θα πρέπει να ζητήσω απ’ τους τεχνικούς; Να κάτσω να επιβλέπω μπας και κάνουν αρπακολλατζίδικη δουλειά ή δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία; (γιατί κατά την εγκατάσταση οφείλεις να είσαι Κέρβερος προκειμένου να γλιτώσεις παρατράγουδα στο μέλλον)

[Αν βαριέστε, μπορείτε να με παραπέμψετε και σε άλλο thread ή εξωτερικό link]

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2102714569 εδώ καλούμε για toshiba το σηκώνουν αμέσως χωρίς αναμονές 

Πηρα πριν λίγο για το wifi module του shorai 69 ευρώ + ΦΠΑ, θα το παραγγείλω μάλλον 

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, guzel είπε

Πηρα πριν λίγο για το wifi module του shorai 69 ευρώ + ΦΠΑ, θα το παραγγείλω μάλλον 

Μπαίνει κανονικά στο δικό μας? ωραια, περιμένω εντυπώσεις αν ειναι το πάρω και εγω :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Μπαίνει κανονικά στο δικό μας? ωραια, περιμένω εντυπώσεις αν ειναι το πάρω και εγω :)

Ναι με ρώτησε να του διαβάσω τον κωδικό του μοντέλου και μου έδωσε τιμή. Δεν καταγράφει κατανάλωση το app.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, guzel είπε

Σε αυτό πήρα χθες φίλε μου και με παρέπεμψαν να δηλώσω την βλάβη στο 2106796360....

Πήρα σήμερα νωρίς ,έπιασα γραμμή και δήλωσα την βλάβη......

Και περιμένουμε...

Επεξ/σία από anergos13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, guzel είπε

Με 15€ περίπου, παίρνεις το rm mini3.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αχ, χτύπησε το οτοκορεκτιον

Rm mini 3

Απλα το κακο με αυτο ειναι οτι δεν ελέγχεις το κλιματιστικο.. τους λες ανοιξε αγαπητο μου κλιματιστικο.. π.χ.

ανοιξε?δεν θα το μαθεις ποτε.. μονο οταν πας σπιτι σου..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...