Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Figantu είπε

Ευχαριστω για την απαντηση σου. Παντως οταν το βαζουμε 26 βαθμους στο οικονομικο κανει μια χαρα την δουλεια του. Μηπως μπορεις να μου πεις περιπου ποσο θα καταναλωνει στους 26 στο οικονομικο.

Πάρε ένα μετρητή κατανάλωσης με ~10-15€ για να λυθεί η απορία σου.

Χοντρικά, απ' τη στιγμή που είναι On-Off, θα καταναλώνει ~2KWh όσο λειτουργεί.

Δεν ξέρω πόσο οικονομικά μπορεί να λειτουργήσει ένα On-Off και πόσο νόημα έχει να έχει οικονομικό πρόγραμμα.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά, σε 24άρι, σχεδόν αποκλειστικά για θέρμανση ποιο θα προτείνατε;  Να έχει υψηλό SCOOP αλλά και όσο γίνεται χαμηλότερη κατανάλωση; (Το χειμώνα Θα λειτουργεί 9-10 ώρες καθημερινά) . Μέχρι 1300 ευρώ περίπου, για 24άρι. Να έχω στα υπ` όψιν 2-3 μηχανήματα, οπότε αν  παίξει καμιά προσφορά να αγοράσω. Απ` ότι διαβάζω στο forum οι γνώμες τείνουν στο toshiba shorai 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kprimax είπε

Παιδιά, σε 24άρι, σχεδόν αποκλειστικά για θέρμανση ποιο θα προτείνατε;  Να έχει υψηλό SCOOP αλλά και όσο γίνεται χαμηλότερη κατανάλωση; (Το χειμώνα Θα λειτουργεί 9-10 ώρες καθημερινά) . Μέχρι 1300 ευρώ περίπου, για 24άρι. Να έχω στα υπ` όψιν 2-3 μηχανήματα, οπότε αν  παίξει καμιά προσφορά να αγοράσω. Απ` ότι διαβάζω στο forum οι γνώμες τείνουν στο toshiba shorai 

spacer.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES ΣΕΙΡΑ ZR SRK/SRC-71ZR-W (R32)

SEER: 7.1

SCOP:5.8

1368 Ευρώ(και σηκώνει παζάρι ο ΣΑΜΟΙΛΗΣ).

Εγω αυτό θα έπαιρνα. Κορυφαία SEER και SCOP και ανθεκτικά στον χρόνο. Επίσης πιο βαριά κατασκευή απο το TOSHIBA και 100 ευρώ φτηνότερο. Επίσης παρατήρησε διαφορα στα κιλα του κομπρεσσορα...πολυ ντουρο το mitsubishi heavy!

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Δημοσ.

ο SCOP και SEER   που πρέπει να μας ενδιαφέρει  είναι αυτός των δύσκολων καταστάσεων  (καιρικές συνθήκες ) και όχι ο γενικός  Δηλαδή τι δίνει στους  0 -2 και τι στους 37 - 40 και γράφετε στα ψιλά γράμματα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, CorumD είπε

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES ΣΕΙΡΑ ZR SRK/SRC-71ZR-W (R32)

SEER: 7.1

SCOP:5.8

1368 Ευρώ(και σηκώνει παζάρι ο ΣΑΜΟΙΛΗΣ).

Εγω αυτό θα έπαιρνα. Κορυφαία SEER και SCOP και ανθεκτικά στον χρόνο. Επίσης πιο βαριά κατασκευή απο το TOSHIBA και 100 ευρώ φτηνότερο. Επίσης παρατήρησε διαφορα στα κιλα του κομπρεσσορα...πολυ ντουρο το mitsubishi heavy!

Βλέπω ότι έχει μόλις 3 χρόνια εγγύηση και 7 για συμπιεστή έναντι της Toshiba που δίνει 7 σε όλα τα μέρη. Αν ισχύει νομίζω δεν αποτελεί επιλογή 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, guzel είπε

Βλέπω ότι έχει μόλις 3 χρόνια εγγύηση και 7 για συμπιεστή έναντι της Toshiba που δίνει 7 σε όλα τα μέρη. Αν ισχύει νομίζω δεν αποτελεί επιλογή 

Φυσικά και είναι επιλογή γιατί όταν το Toshiba θα έχει COP 2.3 στους 0, το Heavy θα έχει 4 (τυχαία νούμερα, δεν έχω δει τα eurovent).

54 λεπτά πριν, kprimax είπε

Αν εκεί που μένεις σπάνια πάει κάτω από 5C, ή δεν έχεις συνθήκες κορεσμένου από αέρα υγρασία, ή αν το μηχάνημα δεν θα κοιτάει σε βορινό σημείο, τότε το δικό μου Fujitsu Asyg24klca. Ίσως

Αλλιώς το heavy.

Δημοσ.

Δηλαδή όσο μικρότερο , τόσο πιο οικονομικό σε κατανάλωση. Οπότε υπερτερεί σε οικονομία το toshiba. Σωστά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kprimax είπε

Δηλαδή όσο μικρότερο , τόσο πιο οικονομικό σε κατανάλωση. Οπότε υπερτερεί σε οικονομία το toshiba. Σωστά;

Ναι μεγάλη διαφορά στις κιλοβατώρες 

Δημοσ.

apples/oranges, συγκινετε διαφορετικα πραγματα

το mitshubishi δινει καταναλωση για θερμικο φορτιο 8,3KW το toshiba για 3,4

η πραγματικοτητα ειναι το mitsubishi ειναι καπως πιο οικονομικο στην καταναλωση για τα ιδια φορτια

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

apples/oranges, συγκινετε διαφορετικα πραγματα

το mitshubishi δινει καταναλωση για θερμικο φορτιο 8,3KW το toshiba για 3,4

η πραγματικοτητα ειναι το mitsubishi ειναι καπως πιο οικονομικο στην καταναλωση για τα ιδια φορτια

έχεις πάρει μέτρηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

18555294_1857617447823890_1626542628_n-7

12101011-750x750_0.jpg

G7BCRdv.jpg

Ηρθε τυπος για καθαρισμα a.c. μ λεει θες να σ βαλω φιλτρο ενεργου ανθρακα?τ λεω που ?αφου δεν εχει βαση...τα εβαλε χυμα μεσα απο φιλτρα κ μπροστα απο τα στοιχεια, οπως εχω μαρκαρει στην τελευταια φωτο....

Ειναι οκ,εχουν νοημα εκει ή θα παρουν καμια φωτια ? να τα πεταξω?10ε ειχαν

Επεξ/σία από kage
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...