Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει το κόστος της kwh?

Για πραγματική χρέωση στην τσέπη με όλα μέσα , υπολόγιζε με 0.18€. 

Στο edit ναι. 

ΥΓ τα έχω υπολογίσει εδώ 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

@Tsitlas

Δεν έχει βγει ακόμα το eurovent για το 71, αλλά για το 50 , το r32 μοντέλο έχει καλύτερες αποδόσεις :

SRC50ZS-SSRK50ZS-S_1560950908.0574.pdf 965 kB · 1 download SRC50ZS-WSRK50ZS-W_1560950866.6567.pdf 965 kB · 2 downloads

Για το 71, οι διαφορές είναι πολύ μικρές:

https://airsam.gr/shop/mitsubishi-heavy-srk-src-71zr-s-klasi-a-a/

https://airsam.gr/shop/mitsubishi-heavy-industries-seira-zr-srk-src-71zr-w-r32-se-12-atokes-doseis/

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να δεχθείς το r410 μοντέλο όταν έχεις πει ότι θες το r32 . 

Και τα φρέον είναι διαφορετικά , δεν παίζει η Mitsubishi να μπερδεύτηκε και να βάλει άλλο φρέον που δουλεύει καταρχάς σε πιο υψηλές πιέσεις. 

Είναι πολύ απλό, είπες το SRC-71ZR-W και έφεραν το SRC-71ZR-S και τώρα σου λένε βλακείες για να τα μπαλώσουν. Σου λένε ψέμματα. 

Άποψή μου να ακυρώσεις και να πας σε πιο αξιόλογο κατάστημα ή να απαιτήσεις το SRC-71ZR-W και μάλιστα με έκπτωση μιας και σε καθυστέρησαν με δική τους ευθύνη ή μια γεναιότατη έκπτωση για να δεχθείς το r410 . 

Ναι φίλε μου και εγώ αυτό σκέφτηκα.οτι κάνα ε μλκια .αύριο θα πάω να τους πω ότι εάν θέλουν να το πάρω να μου το αφήσουν 1000

Αλλιώς θα ρωτισω εάν υπάρχει το 22ρι να πάρω εκεινο γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο.αλλιως να ψαχτω σε κάτι αλλο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tsitlas είπε

Ναι φίλε μου και εγώ αυτό σκέφτηκα.οτι κάνα ε μλκια .αύριο θα πάω να τους πω ότι εάν θέλουν να το πάρω να μου το αφήσουν 1000

Αλλιώς θα ρωτισω εάν υπάρχει το 22ρι να πάρω εκεινο γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο.αλλιως να ψαχτω σε κάτι αλλο

Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά.

Το θέμα είναι ότι δυσταζω να παραγγείλω από το ίντερνετ.και στην πόλη μου πήγα σε όλα τα μαγαζιά και κανείς δεν το είχε μόνο αυτό το μαγαζί που είναι αλυσίδα γνωστη

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tsitlas είπε

Το θέμα είναι ότι δυσταζω να παραγγείλω από το ίντερνετ.και στην πόλη μου πήγα σε όλα τα μαγαζιά και κανείς δεν το είχε μόνο αυτό το μαγαζί που είναι αλυσίδα γνωστη

Μπορείς να μου πεις εάν ξες πιο είναι το καλύτερο 24ρι στα ιnvetor

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αγοράσει πριν ένα μήνα το παρακάτω κλιματιστικό. Μια μινι περιγραφή 

Η εξωτερική μονάδα είναι αθόρυβη, η εσωτερική ακούγεται η ροή του αέρα. Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι όταν το κλείνεις, το πλαστικό που κλείνει ακούγεται αρκετά. Θα μπορούσε να είναι αθόρυβο. Η απόδοση του κυρίως στη ψύξη που το χρησιμοποιώ είναι αρκετά καλή. Θέρμανση ακόμα δεν χρειάστηκε 

Έχει αφυγραντηρα στη ψύξη, σημαντικό για εμένα. Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχει και 10 χρόνια εγγύηση.. 

Στα θετικά επίσης, όταν το κλείνεις λειτουργεί κάνα λεπτό ακόμα για να μην δημιουργηθεί υγρασία. 

https://www.skroutz.gr/s/15312168/Juro-Pro-Refresh-Eco-9K.html

Επεξ/σία από mylo
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tsitlas είπε

Μπορείς να μου πεις εάν ξες πιο είναι το καλύτερο 24ρι στα ιnvetor

Μη βιάζεσαι. Άκου πρώτα την αντιπροσφορα. Μπορεί να σου κάτσει καλά.

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Έχω καταλήξει ανάμεσα σε δύο 18αρια το inventor aria και το inventor eco passion.. ποιές οι διαφορές ανάμεσα τους;; ποιό να προτιμήσω;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μήπως όταν θα θέλω να ψύξω/θερμάνω τα δωμάτια Α & Β με ένα 18άρι inverter (πράσινο), τελικά το κάψω αφού δεν θα σταματάει;

Screen Shot 2019-06-19 at 6.45.52 PM.png

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zoranb είπε

Παιδιά στην προσπάθεια να θερμάνω τα δωμάτια Α & Β  μήπως βάζοντας ένα 18άρι inverter (στο πράσινο) το κάψω τελικά εάν δεν θα σταματάει;

Screen Shot 2019-06-19 at 6.41.31 PM.png

τετραγωνικά ανά χώρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια απορια αλλα δεν εχω βρει καπου απάντηση σοβαρή. 

Για ποιο λογο στη πράξη η αντλία κενου ειναι περιττή;
Ρώτησα εναν πολυ μεγάλο/γνωστο εμπορο κλιματιστικών (εξειδικευμένο) τον ιδιοκτητη και τον αρχιμηχανικό του και μου ειπε οτι δε χρειάζεται γενικά είναι περιττή και 1 λεπτο να τη βαλεις ειναι οκ. Τους ρωτησα επειδη ετυχε να ημουν μαζι με ατομο που τους ηξερε.

Επεξ/σία από ParhsG
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Εχω μια απορια αλλα δεν εχω βρει καπου απάντηση σοβαρή. 

Για ποιο λογο στη πράξη η αντλία κενου ειναι περιττή;
Ρώτησα εναν πολυ μεγάλο/γνωστο εμπορο κλιματιστικών (εξειδικευμένο) τον ιδιοκτητη και τον αρχιμηχανικό του και μου ειπε οτι δε χρειάζεται γενικά είναι περιττή και 1 λεπτο να τη βαλεις ειναι οκ. Τους ρωτησα επειδη ετυχε να ημουν μαζι με ατομο που τους ηξερε.

Πες τους να μας εξηγήσουν πως είναι είναι δυνατόν να ξέρουν περισσότερα από το σύνολο των κατασκευαστών που λένε ακριβώς το αντίθετο...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Πες τους να μας εξηγήσουν πως είναι είναι δυνατόν να ξέρουν περισσότερα από το σύνολο των κατασκευαστών που λένε ακριβώς το αντίθετο...

Ρώτησα αλλα μου απαντούσαν ενα ξερό "όχι". Εξαλλου δεν εχω βρει καποιον να κανει κενο. Στα επομενα που θα βάλω θα ψάξω πολυ να βρω καποιον να κανει κενο. Στο τελευταιο τη πάτησα επειδη ειπε οτι θα κανει αλλα εκανε 2,5 λεπτα

Επεξ/σία από ParhsG
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...