Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, cmaniac είπε

Κοιτούσα τη σειρά MHI Diamond (ZSX-W), με SEER 10,5. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά, λες και την κρύβουν! Το προηγούμενο ZSX-S έβγαινε γύρω στα 900-950 και μέχρι εκεί θα πήγαινα, καθώς χτυπάει στα ίσα σε απόλυτες επιδόσεις μοντέλα σαν τα LN / daisekai 9 / Nocria / ururu sarara (εντάξει, σχεδόν).

Έχω φτιάξει αναλυτικό πίνακα και θα τον μοιραστώ μαζί σας όταν τον "φέρω" εκεί που θέλω, για όποιον ενδιαφέρεται.

Καλά το ururu άστο στην απέξω . Δεν συγκρίνεται με κανένα μοντέλο της αγοράς εδώ και χρόνια . Γιατί δεν κάνει μόνο ψύξη θέρμανση  αλλά  ρύθμιση υγρασίας  (ύγραση και αφύγρανση) και είσοδο νωπού αέρα απο το εξωτερικό περιβάλλον . Είναι ιδιαίτερο απο μόνο του και σε μια κατηγορία μόνο του δίχως κάποια αντιπρόταση απο τον ανταγωνισμό . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δημοσ.
5 ώρες πριν, cmaniac είπε

Τα έχω ήδη μαζέψει, είναι κι άλλα :) 

Όπως υποσχέθηκα νωρίτερα: https://drive.google.com/file/d/1rRMiBtCn4ttzOIHEzgyMxNDBAW-FK8LY/view?usp=sharing

Μπορεί να έχει λαθάκια, αλλά δίνει μια εικόνα.

Ωραίος

Θα ήταν πιο βολικό αν το είχες ξεκλείδωτο.

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα στο Shorai premium το 18άρι, 1170 με τοποθέτηση και θα μου απεγκαταστήσουν και θα ανακυκλώσουν-πετάξουν το παλιό.

Τα ίδια στον κωτσόβολο στοιχίζουν 1260.

Περιμένω αυτή την εβδομάδα τον ηλεκτρολόγο για να μου περάσει την γραμμή και μετά βουρ στον πατσά ;)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, halvas69 είπε

Περιμένω αυτή την εβδομάδα τον ηλεκτρολόγο για να μου περάσει την γραμμή και μετά βουρ στον πατσά ;)

Αφού θα φωνάξεις ηλεκτρολόγο το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να σου τερματίσει το καλώδιο κοντά στην εσωτερική μονάδα και να δώσει από το ίδιο καλώδιο και στην εξωτερική μονάδα που λογικά αυτή θα πάρει ρεύμα.

Επεξ/σία από cger
Δημοσ.

Εχουμε καποια προσφορα υποψιν για κλιματιστικο λογικα 9αρι η 12αρι btu οικονομικο για μικρο προς κανονικο υπνοδωματιο ?
Κυριως χαμηλη καταναλωση για χρηση και κρυο και ζεστη και ιδανικα τεχνολογια inverter ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, halvas69 είπε

Τελικά κατέληξα στο Shorai premium το 18άρι, 1170 με τοποθέτηση και θα μου απεγκαταστήσουν και θα ανακυκλώσουν-πετάξουν το παλιό.

Ενώ είναι καλή τιμή σε σχέση με τα μαγαζιά αλλά και πάλι το μηχάνημα είναι κάπως υπερτιμημένο σε σχέση με τα λοιπά του ανταγωνισμού.

Από την άλλη είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στα 18000 και λογικά θα μείνεις ενθουσιασμένος.

Ανυπομονούμε για εντυπώσεις.

Το νου σου στην εγκατάσταση, τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές.

Από ότι θυμάμαι θέλει πάνω από 2 μέτρα σωλήνα η τοσιμπα. Προσωπικά θα έβαζα 3 μ να είναι άψογο.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Ενώ είναι καλή τιμή σε σχέση με τα μαγαζιά αλλά και πάλι το μηχάνημα είναι κάπως υπερτιμημένο σε σχέση με τα λοιπά του ανταγωνισμού.

Από την άλλη είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στα 18000 και λογικά θα μείνεις ενθουσιασμένος.

Ανυπομονούμε για εντυπώσεις.

Το νου σου στην εγκατάσταση, τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές.

Από ότι θυμάμαι θέλει πάνω από 2 μέτρα σωλήνα η τοσιμπα. Προσωπικά θα έβαζα 3 μ να είναι άψογο.

Το shorai αξίζει μέχρι το τελευταίο cent. Μη σου πω ότι έτσι όπως λειτουργεί καταναλωσεις, απόδοση, θόρυβος κλπ θα έλεγα ότι  είναι και φτηνο. Είχαμε εικόνα στην θέρμανση, τώρα έχουμε και για ψύξη. Το μηχάνημα δεν υπάρχει... καθαρόαιμο inverter! ωραία τα SEER άλλων εταιρειών αλλά η πράξη είναι προς αμφισβήτηση σε πολλές περιπτώσεις άλλων εταιρειών όπως φαινεται.

1 ώρα πριν, halvas69 είπε

Καλορίζικο!!! Έκανες την καλύτερη επιλογή. Περιμένουμε εντυπώσεις 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, guzel είπε

Το shorai αξίζει μέχρι το τελευταίο cent. Μη σου πω ότι έτσι όπως λειτουργεί καταναλωσεις, απόδοση, θόρυβος κλπ θα έλεγα ότι  είναι και φτηνο. Είχαμε εικόνα στην θέρμανση, τώρα έχουμε και για ψύξη. Το μηχάνημα δεν υπάρχει... καθαρόαιμο inverter! ωραία τα SEER άλλων εταιρειών αλλά η πράξη είναι προς αμφισβήτηση σε πολλές περιπτώσεις άλλων εταιρειών όπως φαινεται.

Στην τιμή θα περίμενα να έπαιρνα το 22αρι.

Στα 1100€ βγαίνει το heavy το 22αρι το καινούργιο που αποδίδει σαν 24αρι για αυτό θεωρώ το τοσιμπα, λιιιιιιγο ακριβό.

Όχι ότι δεν υποστηρίζω ότι εξακολουθεί να είναι μια φοβερή επιλογή.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, guzel είπε

ωραία τα SEER άλλων εταιρειών αλλά η πράξη είναι προς αμφισβήτηση σε πολλές περιπτώσεις άλλων εταιρειών όπως φαινεται.

Εάν δεν περάσει από κάποιον ανεξάρτητο ένα μηχάνημα για να μετρηθεί (eurovent), ό,τι αναφέρεται σε ταμπελάκια CE κλπ είναι σχεδόν αποκυήματα της φαντασίας του κατασκευαστή..

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cmaniac είπε

Εάν δεν περάσει από κάποιον ανεξάρτητο ένα μηχάνημα για να μετρηθεί (eurovent), ό,τι αναφέρεται σε ταμπελάκια CE κλπ είναι σχεδόν αποκυήματα της φαντασίας του κατασκευαστή..

Αναρωτιέμαι πως δουλεύει το όλο πράγμα.

Οι εταιρείες στέλνουν τα μηχανήματα εκεί ή γίνεται δειγματοληπτικη επιλογή από την eurovent?

Αν γίνεται το πρώτο, τί εμποδίζει μια εταιρεία να στείλει μια παρτίδα να περάσει το τεστ και να ρίξει υποδεέστερα στην αγορά ; Αν είναι το δεύτερο, γιατί έχουν αποκλειστεί εταιρείες όπως η inventor ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Οι εταιρείες στέλνουν τα μηχανήματα εκεί ή γίνεται δειγματοληπτικη επιλογή από την eurovent?

Αν γίνεται το πρώτο, τί εμποδίζει μια εταιρεία να στείλει μια παρτίδα να περάσει το τεστ και να ρίξει υποδεέστερα στην αγορά ; Αν είναι το δεύτερο, γιατί έχουν αποκλειστεί εταιρείες όπως η inventor ?

Υποθέτω για να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο γιατί γνωρίζουν τις σαβουρες που ρίχνουν στην αγορά. Βλέπε το toyotomi izuru, το inventor του @energy52 και τα υπόλοιπα greeνοειδή κλιματιστικά. Όπως έχουμε δει υπάρχουν στην αγορά δύο ειδών inverter.. Τα πραγματικά και τα μαϊμού που δουλεύουν σε συγκεκριμένες συνθηκες μόνο σαν inverter

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Voluntary είναι απ'όσο έχω καταλάβει, αλλά πιθανόν το κόστος να βαραίνει τον κατασκευαστή.

Η inventor δεν έχει αποκλειστεί, απλά έχει μπει σε "Trademark incident list". Οι λόγοι εξηγούνται εδώ:

https://www.eurovent-certification.com/en/third-party-certification/ecc-trademark-incident-list

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, guzel είπε

Υποθέτω για να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο γιατί γνωρίζουν τις σαβουρες που ρίχνουν στην αγορά. Βλέπε το toyotomi izuru, το inventor του @energy52 και τα υπόλοιπα greeνοειδή κλιματιστικά. Όπως έχουμε δει υπάρχουν στην αγορά δύο ειδών inverter.. Τα πραγματικά και τα μαϊμού που δουλεύουν σε συγκεκριμένες συνθηκες μόνο σαν inverter

Άντε πάλι.

Σε εκτιμώ το ξέρεις, αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι ινβερτερ τα τύπου free, inventor, toyotomi κτλ , ούτε ότι είναι μαϊμού ινβερτερ, ειδικά όταν αποδείξαμε ότι είναι σχεδιαστική επιλογή για να μην έρχονται κρύα ρεύματα στον άνθρωπο.

Εξάλλου συγκρίνεις μηχανήματα που πάνε 1200€ για τα 18000btus όταν τα άλλα τα βρίσκουμε με κάτω από 600€ .

Για τα λεφτά τους, είναι αξιοπρεπή. Δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να σκάνε για μερικούς 2 μηνιατικα για κλιματιστικό.

Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τον κόσμο που διαβάζει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...