Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, j2k είπε

Οχι οι γειτονες δε με ενοχλουνε με ωτοασπιδες δε μπορω να κοιμηθω..

Μη το κουραζουμε εχω καποιο δυσκολο νευρολογικο προβλημα στην ακοη και δεν αντεχω τους θορυβους ακομα και χαμηλης εντασης.

Αυτο που θελω ειναι αθορυβη ψυξη..

Δύσκολο να ξέρεις γιατί εξ ορισμού θα πρέπει να κινηθεί με κάποιον τρόπο ο αέρας = αεροδυναμικός θόρυβος

Να δοκίμαζες το Midea που σου είπα?

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, j2k είπε

Μη το κουραζουμε εχω καποιο δυσκολο νευρολογικο προβλημα στην ακοη και δεν αντεχω τους θορυβους ακομα και χαμηλης εντασης.

Υπάρχει και η ενδοδαπεδια θέρμανση/ψύξη..  τώρα κατά πόσο δουλεύει καλά η ψύξη δεν έχω ιδέα..

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας 12αρης ανεμιστηρας υπολογιστη στις 500 στροφες δεν τον ακουω/δεν με ενοχλει

Χωρις κινηση αερα δε γινετε με μονο με παγο ?

Η ενδοδαπεδια δεν παιζει ειναι τριτος οροφος και τα πατωματα εχουνε ηδη μπει.

Δε γινετε να ξυλωθει το μαρμαρινο πατωμα.

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, j2k είπε

Αν καποιος μπορει να μου πει τι καταψυκτη να παρω.. οπως επισης και ποσες 15λιτρες γαζοντενεκες

θα χρειαστουνε για ψυξη με παγο...

Απο την στιγμή που έχεις πρόβλημα στην ακοή πώς κρίνεις και λες σκάρτα τα κλιματιστικά ; Δεν μπορείς να κρίνεις . Σέβομαι το πρόβλημα σου αλλά μην βγάζεις σκάρτα τα κλιματιστικά επειδή δεν μπορούν να καλύψουν το δικό σου πρόβλημα . 

Μια συχνότητα που ενα νορμαλ αυτί δεν την ακούει, εσένα μπορεί να σου ταράζει όλο σου το σώμα . Δεν φταίει η συσκευή για αυτό . 
Τον θόρυβο ότι και αν κάνεις δεν τον αποφεύγεις .

Για αυτό δε μου έστεκε να ακούς το Dawn τόσο το μέσα όσο και την έξω μονάδα που λες ότι ακούγεται 4 τοίχους μακρυά .  Το ίδιο δεν μου στέκει με το Mitshubishi . 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, j2k είπε

Ενας 12αρης ανεμιστηρας υπολογιστη στις 500 στροφες δεν τον ακουω/δεν με ενοχλει

Χωρις κινηση αερα δε γινετε με μονο με παγο ?

Η ενδοδαπεδια δεν παιζει ειναι τριτος οροφος και τα πατωματα εχουνε ηδη μπει.

Δε γινετε να ξυλωθει το μαρμαρινο πατωμα.

Αν έχεις διάθεση δες μια αυτά.. δεν μπορώ από κινητό να διαβάσω λεπτομέρειες https://www.rehau.com/gr-el/architektones-melethtes/psyxi-kai-thermansi/endodapedia-thermansh-psyksh/psyksh-thermansi-epifaneiwn-me-stegno-tropo-kataskeyhs

Δημοσ.

Ασχετα με το θεμα που εχω στην ακοη στο dawn η εξωτερικη μοναδα για 5 λεπτα μετα που το ανοιγες

εβγαζε ενα πολυ δυνατο θορυβο χαμηλης συχνοτητας και γενικα ειτανε πολυ ποιο θορυβοδες απο το mitsubishi επισης ειχε λιγοτερη ψυξη.

Αυτο το επιβαιβεωσανε και αλλα ατομα που το ειδανε χωρις θεμα στην ακοη...

Τελος παντων με τις ντενεκες που εχουνε μεσα παγο θα κανω δουλεια να τον παρω τον καταψυκτη ?

Δημοσ.

ψύξη με πάγο μπορείς να κάνεις αλλά θα χρειαστείς ποσότητες που δεν μπορεί να σου δώσει ένας καταψύκτης

16 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Υπάρχει και η ενδοδαπεδια θέρμανση/ψύξη..  τώρα κατά πόσο δουλεύει καλά η ψύξη δεν έχω ιδέα..

δεν υπάρχει ψύξη δαπέδου αλλά οροφής, αν έχεις και την οικονομική δυνατότητα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nvel είπε

ψύξη με πάγο μπορείς να κάνεις αλλά θα χρειαστείς ποσότητες που δεν μπορεί να σου δώσει ένας καταψύκτης

Και στους τοίχους γενικά μπαίνει από ότι είδα στο παραπάνω link 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nvel είπε

Ποσα λιτρα παγο δηλαδη θα χρειαστω ?

Δε θελω πολυ ψυξη ισα ισα να μην ιδρωνω/λιωνω.

Ποσο παει η ψυξη οροφης για 10μ2 ?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει, νοικιάζω σπίτι 58τ.μ. σύνολο, σαλοκουζίνα που ενώνεται με 2 μικρά δωμάτια. Θα χρειαστώ 24αρι; Ποιο ειναι το καλύτερο vfm στην αγορά αυτή τη στιγμή;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, prolog είπε

Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει, νοικιάζω σπίτι 58τ.μ. σύνολο, σαλοκουζίνα που ενώνεται με 2 μικρά δωμάτια. Θα χρειαστώ 24αρι; Ποιο ειναι το καλύτερο vfm στην αγορά αυτή τη στιγμή;

Στάνταρ 24 αρι.

Κοίτα το Haier tundra green .

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, liakjim είπε

Στάνταρ 24 αρι.

Κοίτα το Haier tundra green .

Τον έγδαρες :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Γιατί δεν κοιτάς και αυτό, αν θες κάτι ποιοτικό σε σφικτό μπάτζετ;
https://www.skroutz.gr/s/12271323/Fujitsu-ASYG09LLCE.html

2 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Ότι σου είπε ο liakjim με βρίσκει σύμφωνο  ! Με την σειρά που στα είπε τα μηχανήματα. 

Τα Haier έχουν 5ετή εγγύηση σε όλα τα μέρη (χωρίς να χρειάζονται ετήσιες συντηρήσεις) . Τα inventor 10 ετή σε όλα τα μέρη (χωρίς να χρειάζονται ετήσιες συντηρήσεις) . Τα Midea 3 χρόνια σε όλα τα μέρη και επέκταση +7 χρόνια μόνο στο συμπιεστή εφόσον γίνονται ετήσιες συντηρήσεις.

Σας ευχαριστώ και τους δύο. Θα στοχεύσω σε όσα αναφέρατε + το Aria που προτάθηκε νωρίτερα.

--------

Μία ακόμα ερώτηση, αλλά αυτή αφορά την αδερφή μου (που πριν λίγο "θυμήθηκε" ότι με το βρέφος στο σπίτι, πρέπει να βάλει aircon):

Σπίτι περίπου 75 τμ, "τετραγωνισμένο". Σαλόνι-διάδρομος (χωρίς ενδιάμεση πόρτα, πολύ έξυπνο :-()-δωμάτιο γονιών (αριστερά)-δωμάτιο μπεμπέ (δεξιά). Η ιδέα της ήταν να δώσει κανένα 1000αρικο για κάποιο 24αρι που θα μπει στο σαλόνι, με την ελπίδα ότι θα φτάνει μία δροσιά στο παιδικό δωμάτιο για να μην λιώνει από τη ζέστη το μωρό. Θεωρείτε ότι έχει αξία μία τέτοια κίνηση ή δεν θα κάνει δουλειά;

Η δική μου "ιδέα" (μη σχετικός γαρ) ήταν ένα 12άρι στο δωμάτιο των γονιών, όσο αθόρυβο γίνεται, για να πιάνει λίγη δροσιά και το διπλανό δωμάτιο. Φυσικά, θα χάνεται αρκετή ψύξη αφού αναγκαστικά θα πηγαίνει στο σαλόνι. Η εναλλακτική που της έδωσα φυσικά είναι να φτιάξουν την %$^#πορτα στον διάδρομο και να τελειώνει η ιστορία...

Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, liakjim είπε

Λόγω ενεργειακής κλάσης ψύξης, που δεν είναι Α+++ αλλά Α++. Γνώμη λέω, μικρό σπιτάκι είναι, μήπως να πάρει ένα πιο μικρό αλλά Α+++ ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...