Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Είσαι άρχοντας. Θα αρχίσω να κοιτάζω προς το Aria που πρότεινε συμφορουμίτης το πρωί, αλλά νομίζω κι εγώ ότι δύσκολα θα βρω κάτι αξιόλογο κάτω από 400. Πλην προσφοράς εννοώ. Ευχαριστώ πολύ, θα ζητήσω και τη βοήθεια του @Dare-Devil για να κλείσω με προτάσεις.

Γιατί δεν κοιτάς και αυτό, αν θες κάτι ποιοτικό σε σφικτό μπάτζετ;
https://www.skroutz.gr/s/12271323/Fujitsu-ASYG09LLCE.html

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Είσαι άρχοντας. Θα αρχίσω να κοιτάζω προς το Aria που πρότεινε συμφορουμίτης το πρωί, αλλά νομίζω κι εγώ ότι δύσκολα θα βρω κάτι αξιόλογο κάτω από 400. Πλην προσφοράς εννοώ. Ευχαριστώ πολύ, θα ζητήσω και τη βοήθεια του @Dare-Devil για να κλείσω με προτάσεις.

Ότι σου είπε ο liakjim με βρίσκει σύμφωνο  ! Με την σειρά που στα είπε τα μηχανήματα. 

Τα Haier έχουν 5ετή εγγύηση σε όλα τα μέρη (χωρίς να χρειάζονται ετήσιες συντηρήσεις) . Τα inventor 10 ετή σε όλα τα μέρη (χωρίς να χρειάζονται ετήσιες συντηρήσεις) . Τα Midea 3 χρόνια σε όλα τα μέρη και επέκταση +7 χρόνια μόνο στο συμπιεστή εφόσον γίνονται ετήσιες συντηρήσεις.

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση 10 μεταλικους λαμερινενιους τενεκεδες 15 λιτρων εκαστος (απο αυτους που βαζουμε λαδι) αν τους γεμισεις νερο

και τους βαλεις σε καταψυκτη και μετα που γινουνε παγος τους βαλεις σε δωματιο 9μ2

το οποιο πρωτα το εχεις ψυξει με κλιματιστικο 9000btu στο φουλ θα σε βγαλουνε για να κοιμηθεις δροσερα 7-8 ωρες ?

Μπορει να κανει ψυξη σε δωματιο ο παγος ?

Ειναι μια εσχατη αθορυβη λυση που λεω να κανω απλα δεν ξερω ποσο παγο θελει

για να κρατας μια θερμοκρασια ωστε να κοιμασε ανετα χωρις να ιδρωνεις σε ενα δωματιο 9μ2.

Μεχρι προχτες κοιμομουνα χωρις κλιματιστικο χτες δεν μπορεσα να κοιμηθω απο τη ζεστη

εβαλα κλιματιστικο και εκανα σκατα υπνο απο τον ηχο που εβγαζε.

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, j2k είπε

Ερωτηση 10 τενεκεδες 15 λιτρων εκαστος (απο αυτους που βαζουμε λαδι) αν τους γεμισεις νερο

και τους βαλεις σε καταψυκτη και μετα που γινουνε παγος τους βαλεις σε δωματιο 9μ2

το οποιο πρωτα το εχεις ψυξει με κλιματιστικο 9000btu στο φουλ θα σε βγαλουνε για να κοιμηθεις δροσερα 7-8 ωρες ?

Αυτές οι ερωτήσεις μπαίνουν Παρασκευή συνήθως. 😋

• Like 1
Δημοσ.

Αν κανει δουλεια ο παγος θα παρω ενα καψυκτη μπαουλο θα βαζω τους τενεκεδες να παγωνουνε

και πριν να κοιμηθω θα τους βαζω το δωματιο να ξεπαγωνουνε.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, j2k είπε

Ερωτηση 10 τενεκεδες 15 λιτρων εκαστος (απο αυτους που βαζουμε λαδι) αν τους γεμισεις νερο

Ειναι μια εσχατη αθορυβη λυση που λεω να κανω απλα δεν ξερω ποσο παγο θελει

για να κρατας μια θερμοκρασια ωστε να κοιμασε ανετα χωρις να ιδρωνεις σε ενα δωματιο 9μ2.

Μεχρι προχτες κοιμομουνα χωρις κλιματιστικο χτες δεν μπορεσα να κοιμηθω απο τη ζεστη

εβαλα κλιματιστικο και εκανα σκατα υπνο απο τον ηχο που εβγαζε.

Όταν λες θόρυβος/ήχο που έβγαζε το κλιματιστικό εννοείς τον ανεμιστήρα; Η έρχεται από έξω από την εξωτερική μονάδα και μεταφέρεται μέσα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι ο ανεμιστηρας της εσωτερικης μοναδας στο mitsubishi η εξωτερικη μοναδα δεν ακουγετε μεσα στο haier ακουγοτανε η εξωτερικη 4 δωματια μεσα.

Αν βαλω τον ανεμιστηρα στο ελαχιστο τοτε δεν ψυξει καλα αλλα και δεν εχει παλι 0δενικο θορυβο.

Στο φουλ ο ανεμιστηρας ψυχει αλλα κανει πολυ θορυβο.

Εμενα οι απαιτησεις μου ειναι 0δενικος θορυβος και ψυξη λιγη ισα ισα να μην ιδρωνεις και σκας

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, j2k είπε

Οχι ο ανεμιστηρας της εσωτερικης μοναδας στο mitsubishi η εξωτερικη μοναδα δεν ακουγετε μεσα στο haier ακουγοτανε 4 δωματια μεσα.

Έχεις δοκιμάσει να το ανοίξεις κάνα δυοωρο (π.χ.) πριν..και μετά να πας να κοιμηθείς; Να έχει φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία,και μετά να πατήσεις το quiet /silent τι έχει το mitsubishi,όταν πας για ύπνο.

Φυσιολογική θερμοκρασία 26-28.

Αν όταν πας στο κρεβάτι, και τότε ανοίγεις το κλιματιστικό ,έχει ζέστη το δωμάτιο και το βάζεις quiet λογικό να συμβαίνουν αυτά που ανέφερες.

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
Μόλις τώρα, j2k είπε

Οχι ο ανεμιστηρας της εσωτερικης μοναδας στο mitsubishi η εξωτερικη μοναδα δεν ακουγετε μεσα στο haier ακουγοτανε 4 δωματια μεσα.

4 δωμάτια πέρα άντε να άκουγες Ντιζελογεννήτρια .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, j2k είπε

Πιθανότατα λάθος εγκατάσταση (μήκος σωλήνα, βάσεις, αντικρασμασμικά κτλ)

Από την άλλη, είναι άλλη κλάση. Μπορεί να έχει twin rotary το MItsubishi (δεν το έχω ψάξει, το toshiba daiseikai 9 έχει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω δοκιμασει αλλα το quit/silent το ακουω παλι δεν ειναι 0δενικος θορυβος αυτο λεω.

Μονο οταν το κλεινεις τελειως δεν ακουγετε.

Θελω 0δενικο θορυβο αλλα δεν θελω πολυ ψυξη ισα ισα να μην ιδρωνω απο τη ζεστη.

Πχ μεχρι προχτες κοιμομουνα χωρις κλιματισμο.

Χτες αλλαξε ο καιρος και επιασε καυσωνας.

Για να κανω ψυξη με παγο ποσο παγο και τι επιφανεια θα χρειαστω ?

10 15λιτρες γαζοντενεκες φτανουνε ?

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, j2k είπε

Το εχω δοκιμασει αλλα το quit/silent το ακουω παλι δεν ειναι 0δενικος θορυβος αυτο λεω.

Μονο οταν το κλεινεις τελειως δεν ακουγετε.

Θελω 0δενικο θορυβο αλλα δεν θελω πολυ ψυξη ισα ισα να μην ιδρωνω απο τη ζεστη.

Πχ μεχρι προχτες κοιμομουνα χωρις κλιματισμο.

Χτες αλλαξε ο καιρος και επιασε καυσωνας.

Για να κανω ψυξη με παγο ποσο παγο και τι επιφανεια θα χρειαστω ?

10 15λιτρες γαζοντενεκες φτανουνε ?

Ίσως να άνοιγες δικό σου θέμα, εδώ είναι για κλιματιστικά. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, j2k είπε

Εμενα οι απαιτησεις μου ειναι 0δενικος θορυβος και ψυξη λιγη ισα ισα να μην ιδρωνεις και σκας

Φίλε μου σε πόλη μένεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηρακλειο.

Ειδα οτι οι καταψυκτες μπαουλα κανουνε 200-300 ευρω οποτε μαλλον θα κανω την δοκιμη

και αν πιασει ελυσα το προβλημα πολυ φτηνα..

Επεξ/σία από j2k
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...