Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Klausx είπε

Ωραία αποχέτευση έχεις κάνεις και κολοτουμπες όταν κατεβαίνεις την σκάλα 🤣 

Βάζεις ένα καναλάκι και μια αντλία και στέλνεις το σωληνάκι στην κοντινότερη αποχέτευση, αν στείλεις και καμιά φώτο ίσως υπάρχει και πιο οικονομική λύση.

Αντλία; Γιου μαστ μπι κίντινγκ! :D

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, zoranb είπε

Αντλία; Γιου μαστ μπι κίντινγκ! :D

0012783_aspen-minilime-_300.jpeg

Μάλλον φανταστικές καμιά αντλία για πηγάδι 🤣

Άλλη λύση βάλε το σωληνάκι μέσα σε ένα μεγάλο μπετόνι και το αδειάζεις όποτε γεμίζει ή βάλε καμιά γλάστρα αν έχει χώρο.

Επεξ/σία από Klausx
Δημοσ.

Ναι τέτοια αντλία σκέφτηκα, για πηγάδι! Τι όμως αντλία εννοείς εσύ, στείλε κανένα link.
Εντάξει μια σκέψη ήτανε το να χαντρώσω το σωληνάκι μέσα στο σοβαντεπί της σκάλας, αλλά έχει δουλειά αυτό βέβαια! Ή να έβρισκα έναν τρόπο να δημιουργούσα ένα αυλάκι δίπλα στο σοβαντεπί της σκάλας (φτιαγμένη με πλάκα Καρύστου) ώστε να τρέχει εκεί το νερό και "γλύφωντας" τις σκάλες άκρη άκρη να φτάνει κάτω.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πήρα το Inventor Premium PR1VI32-09WF/PR1VO32-09 σε πολύ καλή τιμή, αλλά έχει ένα γερό τρακάρισμα η εξωτερική μονάδα στην προστατευτική σχάρα στα αριστερά. Το ίδιο το μηχάνημα δεν έχει το παραμικρό και λειτουργεί άψογα, ο μικρός κοιμάται πια μια χαρά. Έχει νόημα να ζητήσω αντικατάσταση;

Φυσικά

Δεν ξέρεις μέσα τί έχει συμβεί.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Τα στοιχεία που παραθέτεις είναι διασταυρωμένα από κάπου ή στα είπαν;

Έγραψα, νομίζω με σαφήνεια, ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω. Τώρα αν δε με πιστεύεις, οκ, ούτε θα σκάσω ούτε θα σκάσεις.....προχωράμε και όλα καλά. :) 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ναι τέτοια αντλία σκέφτηκα, για πηγάδι! Τι όμως αντλία εννοείς εσύ, στείλε κανένα link.
Εντάξει μια σκέψη ήτανε το να χαντρώσω το σωληνάκι μέσα στο σοβαντεπί της σκάλας, αλλά έχει δουλειά αυτό βέβαια! Ή να έβρισκα έναν τρόπο να δημιουργούσα ένα αυλάκι δίπλα στο σοβαντεπί της σκάλας (φτιαγμένη με πλάκα Καρύστου) ώστε να τρέχει εκεί το νερό και "γλύφωντας" τις σκάλες άκρη άκρη να φτάνει κάτω.

Απλά θες ρεύμα έξω και γενικά έχει δουλεία για να μπει κάτι τέτοιο.

Βάλε ένα μπεντονι ή μια γλάστρα για να μην είναι άσχημο δεν θα χρειάζεται και πότισμα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kallair είπε

Το ακριβη ή φθηνη ειναι σχετικο κ με τον χρηστη.. Πχ το 410 εχει τωρα χονδρικη καπου 25-27 +φπα... κ ενα τυπικο κλιματιστικο παιρνει καπου 900 γραμμαρια.. οποτε βαλε στα υποψιν και την εργασια του μαστορα, πας αρκετα υψηλα, χωρις να ξερεις αν θα εχεις κανει δουλεια... 

Το 65αρι πολυ ηταν σε σχεση με το να το τσεκαρες μονος σου. απο αυτη την αποψη.

Το 65 ήταν για την αλλαγή πυκνοτη εκκίνησης συμπυκνωτή αν το λέω καλά

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, eMike είπε

Έγραψα, νομίζω με σαφήνεια, ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω. Τώρα αν δε με πιστεύεις, οκ, ούτε θα σκάσω ούτε θα σκάσεις.....προχωράμε και όλα καλά. :) 

Αφού είσαι σε θέση να... "ξέρεις" ότι είναι το... "τέλειο" μηχάνημα, τότε γιατί ρωτάς αν είναι καλό; 😏

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Klausx είπε

Απλά θες ρεύμα έξω και γενικά έχει δουλεία για να μπει κάτι τέτοιο.

Βάλε ένα μπεντονι ή μια γλάστρα για να μην είναι άσχημο δεν θα χρειάζεται και πότισμα.

Το ρεύμα προυποθέτει πως απλά δεν θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καθώς μπορεί κάποια στιγμή να σταματήσει να λειτουργεί και τότε... 😳
Ένα μπετόνι θα είναι όντως άσχημο... τώρα για τη γλάστρα που λες, μάλλον θα μουλιάσουν τα φυτά!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Πήρα το Inventor Premium PR1VI32-09WF/PR1VO32-09 σε πολύ καλή τιμή, αλλά έχει ένα γερό τρακάρισμα η εξωτερική μονάδα στην προστατευτική σχάρα στα αριστερά. Το ίδιο το μηχάνημα δεν έχει το παραμικρό και λειτουργεί άψογα, ο μικρός κοιμάται πια μια χαρά. Έχει νόημα να ζητήσω αντικατάσταση;

τι εννοεις; η ζημια υπηρχε ηδη; εγινε κατα την εγκατασταση; πριν την εγκατασταση; προσωπικα αφου δουλευει και σε καλυπτει η εγγυηση, θα το αφηνα ετσι. μονο οπτικο ειναι το "προβλημα"... που να δεις πως γινονται κλιματιστικα κ κλιματιστικα μετα απο μετακομισεις, κουβαληματα κλπ κλπ..

1 ώρα πριν, theo93 είπε

Το 65 ήταν για την αλλαγή πυκνοτη εκκίνησης συμπυκνωτή αν το λέω καλά

Συμπιεστη εννοεις. συμπυκνωτης (condenser) ειναι το στοιχειο συμπυκνωσης και ειναι αλλο μερος του κλιματιστικου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Αφού είσαι σε θέση να... "ξέρεις" ότι είναι το... "τέλειο" μηχάνημα, τότε γιατί ρωτάς αν είναι καλό; 😏

Είμαι σε θέση να γνωρίζω αυτά που έγραψα. Και δε θυμάμαι να έγραψα ότι είναι το τέλειο μηχάνημα. Όπως δε θυμάμαι και να ρώτησα κάποιον αν είναι καλό. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, eMike είπε

Είμαι σε θέση να γνωρίζω αυτά που έγραψα. Και δε θυμάμαι να έγραψα ότι είναι το τέλειο μηχάνημα. Όπως δε θυμάμαι και να ρώτησα κάποιον αν είναι καλό. 

Ναι , τώρα είδα ότι άλλος ρώτησε για το μηχάνημα, οπότε λάθος μου. 

Και πως γνωρίζεις ότι όντως έχει SEER 7.4;

Που είναι έστω η ενεργειακή σήμανση της Ευρωπαϊκής Ένωσης; 

Πως το ξέρεις ότι όντως έχει 22dB θόρυβο; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zoranb είπε

https://www.google.com/search?newwindow=1&q=αντλια+συμπυκνωματων&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwil07iW--niAhUs2aYKHXRTA2IQBQgrKAA&biw=1366&bih=576

Δημοσ.
22 ώρες πριν, tdap είπε

Καλημερα κ απο εμενα, τελικα τοποθετησα στο υπνοδωματιο το nemesis pro (με 3m σωληνα, αντλια κενου κλπ), να σας πω τις εντυπωσεις μου. Wifi δεν μπορω με τιποτα να το συνδεσω, αν κ δεν βλεπω να το χρησιμοποιω διοτι με 37C εξω μου παγωνει το δωματιο σε 10 λεπτα! Το μηχανημα φαινεται να μην μασαει κ να δουλευει ανετα, αρκετα ευχαριστημενος με καλη ποιοτητα αερα, καθολου τριγμους, κανενας θορυβος μεσα-εξω, αμεση ανταποκριση σε ολα. Στο μοναδικο σημειο που θα ηθελα να σταθω ειναι τα db του αερα, κ μιλαμε για πολυ αερα! Η λυση σε ολα αυτα ειναι για να μπορεσεις να κοιμηθεις η λειτουργια quiet, αλλιως δεν κοιμασαι με τιποτα, ουτε καν με fan στο ενα! Εαν ειχε λιγοτερο θορυβο, τοτε θα μιλουσαμε για φοβερο πακετο με πολυ καλα specs, after sale service κλπ. Το μονο που μενει να αποδειχτει ειναι κ η αντοχη του στο χρονο, ευχαριστω πολυ ολους εδω μεσα για την πολυτιμη βοηθεια, θα εξακολουθω να παρακουλουθω το νημα γιατι εχει πολυ ενδιαφερον κ προσφερει πολυτιμες συμβουλες σε πραγματα που το μεγαλυτερο ποσοστο του κοσμου αγνοει! 

Κατέβασε την εφαρμογή  της gree δουλεύει  στο invertor  αψογα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...