Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Τσέκαρε λίγο αποδόσεις του μιντεα πρώτα.

αν ειδα καλα είναι σαφως καλυτερες απο τα αλλα δύο... ίσως το nemesis λίγο είναι  καλυτερο αλλα με περισσοτερο θόρυβο.....

μηπως τους πω για το king ......αλλα σιγα μην το δεχτουν.....900κατι εχει!!!

midea.png

nemesis.png

inventor king.png

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ.

@anergos13, το King είναι άλλο level!

Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις .

Κάνω tag τον @CptBill που έχει το Midea Ultimate comfort να σου πει για θέματα θορύβου κτλ μιας και έχεις απαιτήσεις σε αυτόν τον τομέα. 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, anergos13 είπε

σε συνεχεια του παραπανω θέματος ,σημερα κιολας το πρωι (ΑΨΟΓΟΙ) επικοινωνησε ο τεχνικος που την Inventor και μου πρότεινε είτε αντικατάσταση  με άλλο Nemesis

είτε  εκδοση πιστωτικου απο το κατάστημα που το πήρα ( apothema.gr)  για αγορά άλλου κλιματιστικού και εγκατάσταση απο τον εξουσιοδοτημένο τεχνικο τους  Δωρεάν.

είμαι σε δίλημμα γιατι δυστυχώς το apothema δεν εχει Toshiba και λίγο που κοίταξα σε κοντινες τιμές για κλιματιστικα 1ης κατηγορίας (Mitsubishi,fujitsu,daikin -τα βγαζει μη διαθεσιμα) δεν βρήκα κατι ιδιαίτερο .

ξεχωρισα ελαφρως τα...

https://www.apothema.gr/mitsubishi-msz-dm25va-126092p

https://www.apothema.gr/fujitsu-asyg09lmce-9000btu-131891p

απ την αλλη σκεφτομαι οτι όντως το service της inventor ειναι Αψογο για 10 χρονια

στα αλλα εκει είναι πιο περιορισμενα τα πράγματα...

στα χαρτιά τα specs του Νemesis ειναι καλυτερα....στα χαρτιά....(τα αλλα δυο έιναι πιστοποιημενα απο Eurovent)

πφφφφφφ....μπερδεμα

για πειτε καμια γνωμη....

2019-06-13_223803.png

2019-06-13_223949.png

Παίξε σε χρυσό..όπως τα κινητά :D

https://www.leroymerlin.gr/gr/klimatismos/klimatistika-air-condition/toihou/klimatistiko-inverter-cooper--hunter-supreme-9000-btuh-62289640/

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, liakjim είπε

Η μέσα μονάδα του ASYG είναι πολύ στενή (79εκ), οπότε για να βγάλει κυβικά, έχει περισσότερες στροφές. Αν ήσουν Αθήνα θα σου έλεγα να πεταγόσουν για μπάνιο/καφέ να το άκουγες. 

Δεν είναι τραγικός σε καμία περίπτωση, αλλά αθόρυβο όχι. 

Έχω δει defrost και στους 5C . Μάλλον επειδή η εξωτερική μονάδα, είναι επίσης πολύ συμπαγής για 24άρι. 

Δεν θα το μετανιώσεις αν το πάρεις βέβαια. Απλά νομίζω ότι το  Mitsu τώρα που η εγγύηση είναι ίδια στη φετινή σειρά, πραγματικά δεν βλέπω τον λόγο να πας στο Fujitsu. 

ΥΓ Να πω εδώ ότι προφανώς δεν μπορώ να κάνω σύγκριση σε πραγματικές συνθήκες, μιας και το ένα το ξέρω μόνο στα χαρτιά. 

ΥΓ2 Βεβαιώσου για τα btus που θες. 

@uprising,εδώ το έχω σε σύγκριση με το mitsu που είναι στο διπλανό (καθρεπτικό), σπίτι από μένα :

Τι εννοείς έχει την ίδια εγγύηση με την φετινή σειρά??? 

Όσο τα btu τώρα έχω 12αρι και δε πάει στα μέσα δωμάτια.. επειδή το θέλω και σαν κύρια πηγή θερμοτητας ,σκεφτόμουν ότι αν έπαιρνα 24η θα έπιανε εύκολα θερμοκρασία  και θα έκοβε ταχύτητα...  μπορεί να κάνω κ λαθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, guzel είπε

Αν και έχω την κάθετη περσίδα τέρμα πάνω νιώθεις το κρύο αέρα στο σαλόνι (αν και το έχω στους 26). Το χειμώνα δεν έπεφτε ο αέρας επάνω μου στο ίδιο σημείο που κάθομαι και τωρα... Μάλλον πρέπει να πειράξω τις οριζόντιες περσίδες τώρα το καλοκαίρι 

Η χαμηλή ταχύτητα του ανεμιστήρα στην ψύξη είναι λίγο πιο υψηλή (παραπάνω στροφές) σε σχέση με την ταχύτητα στην θέρμανση,ίσως για αυτό αισθάνεσαι τον αέρα,όπως επίσης ακούγεται λίγο παραπάνω σε σχέση με πριν. Επίσης μην ξεχνάς ότι στην θέρμανση ρίχνουμε κάτω τον αέρα,ενώ στην ψύξη πανω.. :)

5 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Πού είναι γραμμένο αυτό το comment κάτω απο ποιό μοντέλο ; Έχεις link ;

Δεν μου ανοίγει το Banner!

Ήταν σε κάποιο tcl προϊόν,όχι όμως στις αξιολογήσεις αλλά σε μια συζήτηση που έχει στην σελίδα (ρωτήστε για το προϊόν) ,αύριο αν το βρω ξανά θα βάλω το link.

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.

Σε κλιματιστικό που δεν έχει στο τηλεκοντρόλ ρύθμιση για τη ροή του αέρα δεξιά-αριστερά, στρέφουμε τις κάθετες περσίδες με το χέρι άφοβα; Εννοώ μην έχει κάνα πλαστικό από μέσα και χαλάσει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Τί εννοείς; Ακούς έξω τον συμπιεστή να δουλεύει και μέσα δεν βγάζει καθόλου αέρα ;
Ποιο μοντέλο έχεις;
Σου βγάζεις κάποια ένδειξη στην οθόνη του ;

Αν ο συμπιεστής είναι αυτό έξω γυρνάει κανονικα.

Μέσα το κλιματιστικό βγάζει αέρα αλλά δεν κρυώνει.

Είναι μάρκας firstline.

Όχι κάτι περίεργο, το mode(χιόνι), θερμοκρασία(16), fans(max) και ώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, nikospits είπε

Καντο ενα reset..Απλα κλεινεις την ασφαλεια του ρευματος απο τον πινακα (ειτε την δικη του ασφαλεια αν εχει ή τον γενικο) και αστην κλειστη για κανα δεκαλεπτο και μετα ξανα ανοιξε την και ανοιξε το κλιματιστικο..

Δεν έχει σχέση αυτό... 

2 ώρες πριν, liakjim είπε

Και γιατί να κάνει τσιγκουνιες;

https://www.apothema.gr/mitsubishi-msz-ln25vgw-126098p

SEER 10.5 !!!

😍😍😍

Όμορφο!! 

Επίσης έχω δει αυτό και μου έχει πέσει το σαγόνι https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/186489-mitsubishi-msz-ln35vgr-red

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, anergos13 είπε

σε συνεχεια του παραπανω θέματος ,σημερα κιολας το πρωι (ΑΨΟΓΟΙ) επικοινωνησε ο τεχνικος που την Inventor και μου πρότεινε είτε αντικατάσταση  με άλλο Nemesis

είτε  εκδοση πιστωτικου απο το κατάστημα που το πήρα ( apothema.gr)  για αγορά άλλου κλιματιστικού και εγκατάσταση απο τον εξουσιοδοτημένο τεχνικο τους  Δωρεάν.

είμαι σε δίλημμα γιατι δυστυχώς το apothema δεν εχει Toshiba και λίγο που κοίταξα σε κοντινες τιμές για κλιματιστικα 1ης κατηγορίας (Mitsubishi,fujitsu,daikin -τα βγαζει μη διαθεσιμα) δεν βρήκα κατι ιδιαίτερο .

ξεχωρισα ελαφρως τα...

https://www.apothema.gr/mitsubishi-msz-dm25va-126092p

https://www.apothema.gr/fujitsu-asyg09lmce-9000btu-131891p

απ την αλλη σκεφτομαι οτι όντως το service της inventor ειναι Αψογο για 10 χρονια

στα αλλα εκει είναι πιο περιορισμενα τα πράγματα...

στα χαρτιά τα specs του Νemesis ειναι καλυτερα....στα χαρτιά....(τα αλλα δυο έιναι πιστοποιημενα απο Eurovent)

πφφφφφφ....μπερδεμα

για πειτε καμια γνωμη....

2019-06-13_223803.png

2019-06-13_223949.png

Πάντως το αντίστοιχο fujitsu σε 7αρι του  ASYO9LMCE δείχνει πολύ ποιοτικό με Panasonic Συμπιεστη....

Και τα Specs δεν είναι και Ασχηαα

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, theo93 είπε

Αν ο συμπιεστής είναι αυτό έξω γυρνάει κανονικα.

Μέσα το κλιματιστικό βγάζει αέρα αλλά δεν κρυώνει.

Είναι μάρκας firstline.

Όχι κάτι περίεργο, το mode(χιόνι), θερμοκρασία(16), fans(max) και ώρα. 

Μάλλον έχει χάσει φρέον . Φέρε τεχνικό να το δει . 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, uprising είπε

Τι εννοείς έχει την ίδια εγγύηση με την φετινή σειρά???

Τα Heavy στα R410 μοντέλα είχαν 1 έτος για μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη και 5 έτη για το συμπιεστή, ενώ τώρα η W σειρά με R32, έχει 3 χρόνια και 7, όπως και η Fujitsu οπότε χάθηκε το όποιο μειονέκτημα που υπήρχε .

8 ώρες πριν, uprising είπε

Όσο τα btu τώρα έχω 12αρι και δε πάει στα μέσα δωμάτια.. επειδή το θέλω και σαν κύρια πηγή θερμοτητας ,σκεφτόμουν ότι αν έπαιρνα 24η θα έπιανε εύκολα θερμοκρασία  και θα έκοβε ταχύτητα...  μπορεί να κάνω κ λαθος

Τα κλιματιστικά δουλεύουν με χώρους όχι με διαμερίσματα. πχ αν έχει ένα μεγάλο σε ένα σημείο, θα πρέπει να το ρυθμίσεις παραπάνω ή παρακάτω από εκεί που θες ώστε να μην κόβει όταν στον χώρο του πιάσει θερμοκρασία. Καλύτερα να μας έφτιαχνες μια κάτοψη ή ακόμα καλύτερα να έφερνες επαγγελματία για αυτοψία.

6 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε

Σε κλιματιστικό που δεν έχει στο τηλεκοντρόλ ρύθμιση για τη ροή του αέρα δεξιά-αριστερά, στρέφουμε τις κάθετες περσίδες με το χέρι άφοβα; Εννοώ μην έχει κάνα πλαστικό από μέσα και χαλάσει.

Άφοβα

6 ώρες πριν, cambo99 είπε

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_toyotomi-izuru-12-trn-835zr-wifi-1210702.html

Απόψεις για το συγκεκριμένο; 

Ακριβό, μικρή εγγύηση, καλή απόδοση. Υπάρχουν σίγουρα καλύτερες επιλογές. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...