Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Κρίμα που έδωσε τέτοια απάντηση η αντιπροσωπεία της Mitsubishi/Μitshubishi Heavy . Γιατί αυτή είναι η αντιπροσωπεία της TCL αν δεν το ξέρεις . 

Και μολις θυμήθηκα η εγγύηση τους στα TCL ΔΕΝ ισχύει αν αγοραστούν απο κάποια  καταστήματα... κατι που μου είχε κάνει ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση.. (ειχα δει ενα banner στο best price).

Ανάλογα απο που θα το πάρεις έχει είτε εγγύηση απο TCL GREECE" "ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε." όμιλος Τουρνικιώτη, ή  Electroholic του ομίλου Infoworx Ε.Π.Ε.

Κανω copy paste ενα κείμενο ενος χρήστη στο skroutz ,για το 2018.

-------

Το διαδικτυακό κατάστημα από το οποίο το αγόρασα όπως και πολύς κόσμος, νομίζουν ότι η αντιπροσωπία για όλα τα TCL είναι η "TCL GREECE" "ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε." όμιλος Τουρνικιώτη. Αυτό ακριβώς πίστευα και εγώ!
Καμία σχέση, δεν ισχύει καθόλου. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν ισχύει και η εγγύηση των 10 ετών που αναφέρεται εκεί! Αυτή καλύπτει μόνο τα μηχανήματα που εισάγουν οι ίδιοι!

Στην δική μου περίπτωση ο εισαγωγέας είναι η Electroholic του ομίλου Infoworx Ε.Π.Ε., η οποία έπειτα από επικοινωνία μαζί τους μου είπαν επί λέξει να πάω να τα ζητήσω από το κατάστημα που μου το πούλησε. Αν τα είχα αγοράσει από αυτούς τότε θα με κάλυπταν!
Ναι όπως ακριβώς το άκουσες. Μιλάμε τώρα για τον ίδιο τον εισαγωγέα!
Επίσης η εγγύηση από αυτούς ισχύει για 2 χρόνια, και βεβαίως αυτή δεν περιλαμβάνεται σε έντυπη μορφή στην συσκευασία, καθώς ούτε και οι οδηγίες χρήσης είναι μεταφρασμένες στα Ελληνικά.

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, darksoldier είπε

ok ευχαριστώ,οσο αναφορά το ερωτημα για ψυξη ή σε λειτουργία αφυγρανσης?

Συμφωνώ απόλυτα με τον Dare-Devil σε ότι άφορα την χρήση της αεροκουρτίνας.
Τα κλιματιστικά φυσικά και πρέπει να τα δουλέψεις στην ψύξη.Και έτσι και αλλιώς στην λειτουργία ψύξης σου παίρνουν και υγρασία από τον χώρο εξού και το νερό που βγάζει έξω μέσω της αποχετεύσης η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

Και μολις θυμήθηκα η εγγύηση τους στα TCL ΔΕΝ ισχύει αν αγοραστούν απο κάποια  καταστήματα... κατι που μου είχε κάνει ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση.. (ειχα δει ενα banner στο best price).

Ανάλογα απο που θα το πάρεις έχει είτε εγγύηση απο TCL GREECE" "ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε." όμιλος Τουρνικιώτη, ή  Electroholic του ομίλου Infoworx Ε.Π.Ε.

-------

Το διαδικτυακό κατάστημα από το οποίο το αγόρασα όπως και πολύς κόσμος, νομίζουν ότι η αντιπροσωπία για όλα τα TCL είναι η "TCL GREECE" "ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε." όμιλος Τουρνικιώτη. Αυτό ακριβώς πίστευα και εγώ!
Καμία σχέση, δεν ισχύει καθόλου. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν ισχύει και η εγγύηση των 10 ετών που αναφέρεται εκεί! Αυτή καλύπτει μόνο τα μηχανήματα που εισάγουν οι ίδιοι!

Στην δική μου περίπτωση ο εισαγωγέας είναι η Electroholic του ομίλου Infoworx Ε.Π.Ε., η οποία έπειτα από επικοινωνία μαζί τους μου είπαν επί λέξει να πάω να τα ζητήσω από το κατάστημα που μου το πούλησε. Αν τα είχα αγοράσει από αυτούς τότε θα με κάλυπταν!
Επίσης η εγγύηση από αυτούς ισχύει για 2 χρόνια, και βεβαίως αυτή δεν περιλαμβάνεται σε έντυπη μορφή στην συσκευασία, καθώς ούτε και οι οδηγίες χρήσης είναι μεταφρασμένες στα Ελληνικά.

Μισό λεπτό. 

Αν μπούμε στην TCL , βλέπουμε αυτό https://www.tclgreece.gr/aginor/

Επίσης παλιά στο bestprice είχε αυτό το banner https://obj.adman.gr/bold/2019/mindshare/6392/index.html?click=https%3A%2F%2Ftalos.adman.gr%2Ffwd%2F44568%2F30084%2F1553763594%2F1363998194%406g9Kf7F6W%3A1jLC3%3Ae7vW%2Fhttps%3A%2F%2Fbold.adman.gr%2Fclick%2F%406fBI2tjvF%3A1jLC3%3A4jgd%2F24990%2F37938%2F

Οι φίλοι που πήραν πρόσφατα TCL, από που το πήραν ; @papath, @ghortman, @archer100,

Δημοσ.

@liakjim η εγγύηση είναι κανονικά από Όμιλο Τουρνικιώτη. Η αγορά έγινε από Χουρμούση στην Νίκαια.

Πήρα κανονικά στα χέρια μου το έντυπο της 10ετούς εγγύησης με τη σφραγίδα του καταστήματος που ακριβώς δίπλα μπαίνει η σφραγίδα του αδειοδοτημένου εγκαταστάτη.

Νομίζω πάντως ότι ο εισαγωγέας ευθύνεται για το συγκεκριμένο λάθος όχι το κατάστημα.

Εγγύηση-TCL.pdf

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Οι φίλοι που πήραν πρόσφατα TCL, από που το πήραν ; @papath, @ghortman, @archer100,

Εγω το αγορασα απο τοπικο καταστημα, οταν το παραλαβω θα σου πω τι ακριβως γινεται με την εγγυηση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Μισό λεπτό. 

Επίσης παλιά στο bestprice είχε αυτό το banner https://obj.adman.gr/bold/2019/mindshare/6392/index.html?click=https%3A%2F%2Ftalos.adman.gr%2Ffwd%2F44568%2F30084%2F1553763594%2F1363998194%406g9Kf7F6W%3A1jLC3%3Ae7vW%2Fhttps%3A%2F%2Fbold.adman.gr%2Fclick%2F%406fBI2tjvF%3A1jLC3%3A4jgd%2F24990%2F37938%2F

Το κλιματιστικό το πήρα απο κατάστημα που είναι στο επίσημο δίκτυο του ομίλου τουρνικιώτη. Ομως για να ισχύει η εγγύηση έχει ψιλά γράμματα. Ο εγκαταστάτης θα πρέπει να είναι αδειούχος και πιστοποιημένος , αν οχι τότε δεν ισχύει η εγγύηση. Το κλιματιστικό τοποθετήθηκε σε νησί και ηταν ασύμφωρη η εγκατάσταση με τους όρους αυτούς, οπότε παει η εγγύηση. Αν θέλει κάποιος πραγματικά εγγύηση πάει και αγοράζει το κινέζικο μηχάνημα και του δίνεται η οποια εγγύηση ανεφ όρων όπως χαρακτηριστικά διαφημίζει μία μάρκα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papath είπε

Το κλιματιστικό το πήρα απο κατάστημα που είναι στο επίσημο δίκτυο του ομίλου τουρνικιώτη. Ομως για να ισχύει η εγγύηση έχει ψιλά γράμματα. Ο εγκαταστάτης θα πρέπει να είναι αδειούχος και πιστοποιημένος , αν οχι τότε δεν ισχύει η εγγύηση. Το κλιματιστικό τοποθετήθηκε σε νησί και ηταν ασύμφωρη η εγκατάσταση με τους όρους αυτούς, οπότε παει η εγγύηση. Αν θέλει κάποιος πραγματικά εγγύηση πάει και αγοράζει το κινέζικο μηχάνημα και του δίνεται η οποια εγγύηση ανεφ όρων όπως χαρακτηριστικά διαφημίζει μία μάρκα. 

Έχω ποστάρει άνωθεν την εγγύηση με τους όρους της για να δουν όλοι οι συμφορουμίτες αναλυτικά.

Πάντως το σκεπτικό σου δε με βρίσκει σύμφωνο. Και εγώ στο νησί θα τα βάλω αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δε θα θυσιάσω την εγγύηση για κανένα λόγο. Η εγγύηση ήταν ένας από τους βασικούς λόγους αγοράς. Τι σημαίνει το "ηταν ασύμφωρη η εγκατάσταση με τους όρους - Ο εγκαταστάτης θα πρέπει να είναι αδειούχος και πιστοποιημένος". Αν έχουν πολύ δουλειά ας σε βάλουν στο πρώτο κενό. Και τα λέω φιλικά όλα αυτά γιατί κι εγώ στο νησί δεν έχω βρει εγκαταστάτη ακόμη. Όλοι έχουν πολύ δουλειά και αρχίζουν τα δεν το πήρατε από εμάς κλπ. Θα περιμένω όμως καρτερικά δε θα θυσιάσω την εγγύηση για να το βάλει ο μπάρμπα-Μήτσος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

-------

Πού είναι γραμμένο αυτό το comment κάτω απο ποιό μοντέλο ; Έχεις link ;

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Μισό λεπτό. 

Δεν μου ανοίγει το Banner!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ghortman είπε

Έχω ποστάρει άνωθεν την εγγύηση με τους όρους της για να δουν όλοι οι συμφορουμίτες αναλυτικά.

Πάντως το σκεπτικό σου δε με βρίσκει σύμφωνο. Και εγώ στο νησί θα τα βάλω αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δε θα θυσιάσω την εγγύηση για κανένα λόγο. Η εγγύηση ήταν ένας από τους βασικούς λόγους αγοράς. Τι σημαίνει το "ηταν ασύμφωρη η εγκατάσταση με τους όρους - Ο εγκαταστάτης θα πρέπει να είναι αδειούχος και πιστοποιημένος". Αν έχουν πολύ δουλειά ας σε βάλουν στο πρώτο κενό. Και τα λέω φιλικά όλα αυτά γιατί κι εγώ στο νησί δεν έχω βρει εγκαταστάτη ακόμη. Όλοι έχουν πολύ δουλειά και αρχίζουν τα δεν το πήρατε από εμάς κλπ. Θα περιμένω όμως καρτερικά δε θα θυσιάσω την εγγύηση για να το βάλει ο μπάρμπα-Μήτσος.

Πιστοποιημένος εγκατάστασης σημαίνει ότι είναι αυτός που θα σου πει η αντιπροσωπεία και για τα μικρά νησιά δεν υπάρχει και θα πρέπει να έρθει από αθηνα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papath είπε

Πιστοποιημένος εγκατάστασης σημαίνει ότι είναι αυτός που θα σου πει η αντιπροσωπεία και για τα μικρά νησιά δεν υπάρχει και θα πρέπει να έρθει από αθηνα

Όχι, πιστοποιημένος πάει να πει ότι είναι αδειουχος (ψυκτικό που έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος). Αυτό που λες είναι συμβεβλημένος. Μπορείς να ρωτήσεις φυσικά για επιβεβαίωση.

17 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Δεν μου ανοίγει το Banner!

Μια χαρά ανοίγει εδώ (και από κινητό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όχι, πιστοποιημένος πάει να πει ότι είναι αδειουχος (ψυκτικό που έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος). Αυτό που λες είναι συμβεβλημένος. Μπορείς να ρωτήσεις φυσικά για επιβεβαίωση.

Μια χαρά ανοίγει εδώ (και από κινητό)

3 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

-------

Οκ άνοιξε με microsoft edge . Με τον chrome είχα θέμα . 

Προφανώς και κάποια καταστήματα κάνουν παράλληλες εισαγωγές οπότε η περίπτωση με την electroholic είναι κάτι το φυσιολογικό. Εισάγουν απο εξωτερικό μοντέλα  και δεν αγοράζουν απο τον εισαγωγέα στην Ελλάδα (Τουρνικιώτης) .  
Το ίδιο γίνεται και με τα κινητά ή και με άλλες συσκευές . Μη μου πει κάποιος ότι όλα τα xiaomi που πωλούνται στα Ελληνικά καταστήματα καλύπτονται απο την infoquest γιατί αυτό δεν ισχύει.
Δεν φταίει ο Τουρνικιώτης για αυτό . Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ίδια περίπτωση με το Gree Lomo και τα Leroy Merlin φαίνεται . 
https://greeaircondition.gr/σημαντική-ενημέρωση/

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
Στις 20/6/2015 στις 1:52 ΠΜ, iordanis77 είπε

Στο δικο μου δε βγαινει χωρις ξυλωμα.

Ποσα θα παρει ο ψυκτικος για ενα τετοιο καθαρισμο?

Τουλάχιστον 40 ευρώ. Το λιγότερο.Αλλη δουλειά αυτή έτσι???

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι και εγω στο ψαξιμο για 12αρι, κυριως για ψυξη. Εχετε να προτεινετε καποιο με max τα 350 - 400? Aποτι ειδα προτείνεται αρκετα αυτο https://www.alphaclimagr.gr/product/1409041/haier-tundra-green-as35tabhra-1u35beffra-12000btu.html   Γενικοτερα υπαρχει καποιο αλλο vfm αυτη την περιοδο? ειδα οτι καποια μαγαζια εχουν και δωρεαν εγκατασταση  . Ευχαριστω

Δημοσ.

Έχω να απευθύνω δύο σκέλη ερωτήσεων, προς όλους τους έμπειρους και όσους γνωρίζουν, οπότε σας παρακαλώ όποιος μπορεί να προσθέσει πληροφορίες να με βοηθήσει, σας ευχαριστώ.

1. Θέλω να πάρω σε σπίτι κλιματιστικό, επειδή όμως έχω δει ότι υπάρχουν και τα φορητά επιδαπέδια κλιματιστικά, θα ήθελα τη γνώμη σας αν ξεχωρίζετε και προτείνετε κάποια ή και τι να προσέξω. Αν υπάρχουν και επιπλέον δυνατότητες (όπως θέρμανση και αφύγρανση, εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτες, γιατί θα χρησιμεύσουν). Στο χώρο που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι γύρω στα 70τμ συνολικά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αποκλειστικά δωμάτια.

2. Στην χρήση αντλίας κενού και στη συντήρηση που αναφέρθηκε παραπάνω, τι πρέπει να απαιτήσω/προσέξω από τον εκάστοτε τεχνικό που θα έρθει; Καθότι από εταιρία που έκανε μεταφορά τα κλιματιστικά και εγκατάσταση σε νέο σπίτι, οι 2 "κάγκουρες" που έστειλαν, εκτός ότι το παίζαν αυθεντίες, έκαναν ζημιές στους τοίχους του σπιτιού εσωτερικά κατά τη μεταφορά, ενώ δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από τη δήθεν συντήρηση τους.

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή το κλιματιστικό ενώ δουλεύει δεν βγάζει αέρα, τι μπορεί να έχει;

Επίσης έχετε κάποιον γνωστό και οικονομικό τεχνικό Θεσσαλονίκη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...