Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, στα inventor ισχύει ως εξης :

c40719b1755c85a8bc22d980eec9ea3d.png

Άρα θες ένα από τα :

PR1VI32-18WF/PR1VO32-18

L5VI32-18WFR/L5VO32-18

P9VI32-18WF/ P9VO32-18

Ψιλοκαινούργιοι οι κωδικοί, οπότε θέλε ψάξιμο για τιμή. 

@ovelix11

• Thanks 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

Έχω μια απορία,λογικά όταν δουλεύει χαμηλά και συνεχόμενα ένα κλιματιστικό,δεν θα κάνει λιγότερη αφυγρανση σε σχέση με ένα άλλο που παίζει δυνατά και διακοπτόμενα; Η το ίδιο;

Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες αλλά διάβασε αυτή την γενική εξήγηση που αφορά τα κλιματιστικά https://www.achrnews.com/articles/92475-to-remove-more-moisture-lower-airflow-speed

1 ώρα πριν, ovelix11 είπε

Γιατί όμως γράφει ότι έχει; Το haier tundra εννοω) Διαφορά ιονιστή με φίλτρο;

Το bestprice και το κάθε site καταστήματος ενδεχομένως να έχει κάποια λάθος στοιχεία .Είναι συχνό το φαινόμενο. Το τί πραγματικά ισχύει θα το δεις απο την σελίδα του κατασκευαστή Γενικότερα όταν θέλω να αγοράσω οποιοδήποτε προϊόν πάντα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα κοιτάζω απο τo site του κατασκευαστή ή της αντιπροσωπείας .  

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες αλλά διάβασε αυτή την γενική εξήγηση που αφορά τα κλιματιστικά https://www.achrnews.com/articles/92475-to-remove-more-moisture-lower-airflow-speed

Το bestprice και το κάθε site καταστήματος ενδεχομένως να έχει λάθος  κάποια λάθος στοιχεία .Είναι συχνό το φαινόμενο. Το τί πραγματικά ισχύει θα το δεις απο την σελίδα του κατασκευαστή Γενικότερα όταν θέλω να αγοράσω οποιοδήποτε προϊόν πάντα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα κοιτάζω απο τo site του κατασκευαστή ή της αντιπροσωπείας .  

Σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά για τις άμεσες απαντήσεις. Κάτι τελευταίο. Κάπου είχες γράψει για δωρεάν εγκατάσταση στα inventor ή κάνω λάθος;

Επεξ/σία από ovelix11
  • Like 1
Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα 12αρι για κουζινα-παιδικο δωματιο.. 

Εχω το inventor omnia plus σε 9αρι στο δωματιο μου.. Μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι.. 

Εχετε να μου προτείνετε καποιο 12αρι??Budget κοντα στα 500-530 max.. Εχει πεσει πολυ στριμωγμα δυστυχώς.. 

Δν με νοιαζει να έχει wifi, αχρειαστο imo.. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, zoranb είπε

Τι έχουν παρουσιάσει τα συγκεκριμένα και είστε εναντίων;
Και να ξαναρωτήσω... γιατί δεν σχολιάζει κανείς αρνητικά με προβλήματα τα φθηνιάρικα κλιματιστικά!

Κάνε μια αναζήτηση. Βλάβες πολλές και διάφορες, καμμένες πλακέτες, πλαστικά που σπάνε σε κλιματιστικά όχι 10ετίας και πολλά άλλα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά την αγορά κλιματιστικού. Καθώς είμαι παντελώς άσχετος θα ήθελα να μου προτείνετε ένα κλιματιστικό για χώρο υπνοδωματίου, γύρω στα 12-15τμ. Μάλλον θα προτιμήσω inventor κυρίως για την εγγύηση, αλλά έχω ακούσει ότι και τα mitsubishi είναι καλά με χαμηλά επίπεδα θορύβου.Γενικά το δωμάτιο βρίσκεται αρκετές ώρες στον ήλιο ειδικά το πρωί και γι' αυτό υπάρχει και υψηλή θερμοκρασία. Επιπλέον υπάρχει και ο υπολογιστής, που αν ανοίξει και κανένα παιχνίδι γίνεται το δωμάτιο φούρνος. Όσον αφορά τα inventor, ποια σειρά θα προτείνατε για την παραπάνω χρήση, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν πολύ καταλαβαίνω τις διαφορές μεταξύ τους, και νομίζω ότι ίσως η καλύτερη επιλογή θα ήταν το Passion ECO σαν αυτό ? Έχετε να προτείνετε κάτι εντελώς διαφορετικό?  Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά αυτή τη στιγμή, ή εάν γνωρίζετε από την εμπειρία σας, αν θα βγουν κάποιες προσφορές αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ovelix11 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά για τις άμεσες απαντήσεις. Κάτι τελευταίο. Κάπου είχες γράψει για δωρεάν εγκατάσταση στα inventor ή κάνω λάθος;

Μάλλον κάποιο link απο Κωτσοβολο θα είχα ποστάρει εδώ . Ο Κωτσόβολος βάζει συχνά δωρεάν εγγύηση σε επιλεγμένα μοντέλα . Το ίδιο και η MediaMarkt . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, obigosu είπε

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά την αγορά κλιματιστικού. Καθώς είμαι παντελώς άσχετος θα ήθελα να μου προτείνετε ένα κλιματιστικό για χώρο υπνοδωματίου, γύρω στα 12-15τμ. Μάλλον θα προτιμήσω inventor κυρίως για την εγγύηση, αλλά έχω ακούσει ότι και τα mitsubishi είναι καλά με χαμηλά επίπεδα θορύβου.Γενικά το δωμάτιο βρίσκεται αρκετές ώρες στον ήλιο ειδικά το πρωί και γι' αυτό υπάρχει και υψηλή θερμοκρασία. Επιπλέον υπάρχει και ο υπολογιστής, που αν ανοίξει και κανένα παιχνίδι γίνεται το δωμάτιο φούρνος. Όσον αφορά τα inventor, ποια σειρά θα προτείνατε για την παραπάνω χρήση, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν πολύ καταλαβαίνω τις διαφορές μεταξύ τους, και νομίζω ότι ίσως η καλύτερη επιλογή θα ήταν το Passion ECO σαν αυτό ? Έχετε να προτείνετε κάτι εντελώς διαφορετικό?  Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά αυτή τη στιγμή, ή εάν γνωρίζετε από την εμπειρία σας, αν θα βγουν κάποιες προσφορές αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν σε παίρνει οικονομικά, προσπάθησε για το Nemesis Pro που έχει το υψηλότερο SEER (8.5) και άρα πολύ καλή οικονομία. 

Αλλιώς το ARIA από mediamarkt που έχει δωρεάν εγκατάσταση και πολύ καλό SEER https://www.mediamarkt.gr/el/product/_inventor-aria-ar3vi32-09wf-ar3vo32-09-με-ιονιστή-1223087.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αν σε παίρνει οικονομικά, προσπάθησε για το Nemesis Pro που έχει το υψηλότερο SEER (8.5) και άρα πολύ καλή οικονομία. 

Αλλιώς το ARIA από mediamarkt που έχει δωρεάν εγκατάσταση και πολύ καλό SEER https://www.mediamarkt.gr/el/product/_inventor-aria-ar3vi32-09wf-ar3vo32-09-με-ιονιστή-1223087.html

Ευχαριστώ για την απάντηση! Επειδή ζω σε επαρχία (Καβάλα) Mediamarkt δεν υπάρχει, θα προτιμούσα να έχω ένα κατάστημα όπως Κωτσόβολος/Public ή κάποιον αντιπρόσωπο της Inventor εδώ, που να μπορώ να απευθυνθώ άμεσα σε περίπτωση κάποιας αστοχίας/βλάβης. Βλέπω ότι κύριο κριτήριό σου είναι το SEER, δεν υπάρχει κάποια άλλη αισθητή διαφορά μεταξύ των κατηγοριών της Inventor (life pro/aria/grande/premium/passion eco p9v/nemesis pro) ? Την King την αφήνω απ'έξω ξεφεύγει στην τιμή :P Την κατηγορία Passion ECO γιατί την απορρίπτεις? Μήπως θα ήταν προτιμότερο να περιμένω τις εκπτώσεις σε 20 περίπου μέρες μήπως βγει τότε κάποια καλή προσφορά?

Συγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά όπως είπα, είμαι παντελώς άσχετος 😛

Υ.Γ: Η δωρεάν εγκατάσταση δεν ισχύει για μένα 😛

Επεξ/σία από obigosu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, obigosu είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση! Επειδή ζω σε επαρχία (Καβάλα) Mediamarkt δεν υπάρχει, θα προτιμούσα να έχω ένα κατάστημα όπως Κωτσόβολος/Public ή κάποιον αντιπρόσωπο της Inventor εδώ, που να μπορώ να απευθυνθώ άμεσα σε περίπτωση κάποιας αστοχίας/βλάβης. Βλέπω ότι κύριο κριτήριό σου είναι το SEER, δεν υπάρχει κάποια άλλη αισθητή διαφορά μεταξύ των κατηγοριών της Inventor (life pro/aria/grande/premium/passion eco p9v/nemesis pro) ? Την King την αφήνω απ'έξω ξεφεύγει στην τιμή :P Την κατηγορία Passion ECO γιατί την απορρίπτεις? Μήπως θα ήταν προτιμότερο να περιμένω τις εκπτώσεις σε 20 περίπου μέρες μήπως βγει τότε κάποια καλή προσφορά?

Συγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά όπως είπα, είμαι παντελώς άσχετος 😛

Αφού το θες για ψύξη, θα πρότεινα να στοχεύσεις σε όσο μεγαλύτερο SEER μπορείς να αγοράσεις. Για αυτό πρότεινα nemesis και aria. 

Προφανώς έχουν και τα λοιπά χαρακτηριστικά την αξία τους, θα πρέπει να τα ζυγίσεις. 

ΥΓ Για εκπτώσεις κτλ δεν ξέρω τι θα παιχτεί. 

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αφού το θες για ψύξη, θα πρότεινα να στοχεύσεις σε όσο μεγαλύτερο SEER μπορείς να αγοράσεις. Για αυτό πρότεινα nemesis και aria. 

Προφανώς έχουν και τα λοιπά χαρακτηριστικά την αξία τους, θα πρέπει να τα ζυγίσεις. 

ΥΓ Για εκπτώσεις κτλ ξέρω τι θα παιχτεί. 

Φαντάζομαι εννοείς ότι για τις εκτπώσεις δεν ξέρεις τι θα παιχτεί :P  Καταλαβαίνω τι μου λες, αλλά εφόσον η εγκατάσταση και δεν είναι δωρέαν, αλλά και δεν υπάρχει MediaMarkt εδώ, απορρίπτεται αυτή η επιλογή. Κάποια άλλη επιλογή σαν μοντέλο που θα μπορούσα να δω από γνωστές αλυσίδες που υπάρχουν στην πόλη μου public/kotsovolos/e-shop? Και θα περιμένω ίσως τις εκπτώσεις για κάποια καλύτερη τιμή...

Υ.Γ: e-shop ίσως όχι επειδή δεν νομίζω να έχει ποτέ δωρεάν εγκατάσταση

Επεξ/σία από obigosu
Δημοσ.

Φιλε liakjim επειδή απο οτι διαβαζω το κατεχεις το αντικειμενο ... πριν λιγες σελιδες ειχα βαλει ενα  post για κατι VRV Daikin ... 

Εχεις χρονο να ριξεις μια ματια για να μου πεις τι προτεινεις ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...