Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, malvinan είπε

Eίμαι κοπέλα και δε νομίζω να βγάλω άκρη με τους εγκαταστάτες, συνήθως το παίζουν επικοί τεχνίτες και κάνουν μλκιες. Τεχνικά δεν έχω θέμα να καταλάβω αλλά τους είδα σε φάση καλά και θα το δούμε και δεν είναι απαραίτητα έτσι κλπ. Οπότε αν έχει κανένας να προτείνει από Θεσσαλονίκη. Ας στείλει pm.

Το φύλο δεν παίζει κανέναν ρόλο. Τα χρήματα που έχεις δώσει είναι τα ίδια. Το λες από την αρχή ότι αν δεν τηρήσουν απαρέγκλιτα τις οδηγίες του κατασκευαστή, θα τους αναφέρεις . Το ίδιο πρόβλημα θα έχεις με οποιονδήποτε ψυκτικό. Είναι απλό . 

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Το φύλο δεν παίζει κανέναν ρόλο. Τα χρήματα που έχεις δώσει είναι τα ίδια. Το λες από την αρχή ότι αν δεν τηρήσουν απαρέγκλιτα τις οδηγίες του κατασκευαστή, θα τους αναφέρεις . Το ίδιο πρόβλημα θα έχεις με οποιονδήποτε ψυκτικό. Είναι απλό . 

Απλά δε δίνουν σημασία, πίστεψε με αλλιώς φέρονται, δυστυχώς. Ακόμα και αν φωνάζεις.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, malvinan είπε

Απλά δε δίνουν σημασία, πίστεψε με αλλιώς φέρονται, δυστυχώς. Ακόμα και αν φωνάζεις.

Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα πάρεις τηλέφωνο μπροστά τους και θα πεις ότι αυτοί που μου στείλατε δεν τηρούντα προβλεπόμενα. Επίσης δεν θα τους αφήσεις να κάνουν την εγκατάσταση. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα πάρεις τηλέφωνο μπροστά τους και θα πεις ότι αυτοί που μου στείλατε δεν τηρούντα προβλεπόμενα. Επίσης δεν θα τους αφήσεις να κάνουν την εγκατάσταση. 

Θα δείξει, απλά αν υπήρχε κάποιος σχετικά φιλότιμος άνθρωπος να κάνει εγκαταστάσεις θα το προτιμούσα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα Για ένα υπνοδωμάτιο ψάχνω ένα κλιματιστικό με βασικότερο όλων το θόρυβο .Βλέπω ότι Το haier έχει δύο μοντέλα με διάφορα 200€ !tundra και dawn .Αξίζει το tundra ?Δε θέλω παραπάνω από 400€ 

Στις 19/1/2019 στις 12:42 ΠΜ, panatha1369 είπε

widget

Δημοσ.

Έχω ένα κλιματιστικό Toyotomi το οποιο το έχω προσθέσει στις συσκευές στο Ewpe Smart για χειρισμό από το κινητό μου.

Πρόσφατα αγόρασα ένα universal χειριστήριο . Το πρόβλημα είναι ότι όταν δώσω κάποια εντολή με αυτό το χειριστήριο, τότε αποσυνδέεται απο το ewpe και πρέπει να κάνω προσθήκη συσκευής για να το βρει ξανά. Όταν το χειρίζομαι με το δικό του γνήσιο χειριστήριο δεν αποσυνδέεται. Τί μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Des1 είπε

Καλημέρα Για ένα υπνοδωμάτιο ψάχνω ένα κλιματιστικό με βασικότερο όλων το θόρυβο .Βλέπω ότι Το haier έχει δύο μοντέλα με διάφορα 200€ !tundra και dawn .Αξίζει το tundra ?Δε θέλω παραπάνω από 400€ 

widget

Θεωρητικά το Dawn είναι περίπου 25% πιο αποδοτικό από το Green. 

Οπότε αν θα το χρησιμοποίησεις πολύ τότε μάλλον αξίζει τα 200€ έξτρα. 

πχ αν το green θέλει 500W, το Dawn θα θέλει 375W (δεν θα είναι έτσι αλλά πολύ περίπου). 

Οπότε αν δουλεύεις 12ώρες την ημέρα, θα εξοικονομήσεις 0,27€ την ημέρα άρα σε 740ημέρες λειτουργίας θα το αποσβέσεις. Κάπως έτσι πάει. Στο πολύ περίπου. 

Αν το δουλεύεις 18ώρες, τότε πάει στις 444 ημέρες απόσβεση. 

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
11 ώρες πριν, TrifonSam είπε

WTF??? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ναι, εχουν τηλεφωνικο κεντρο, και τα παραγγελνεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Des1 είπε

widget

Το Dawn είναι ένα απο τα κορυφαία μοντέλα αυτή την στιγμή σε κατανάλωση (SEER) . Έχει αντίστοιχες καταναλωσεις στην ψύξη με μοντέλα που ξεκινάνε απο 800 ευρώ . 
Επίσης φαίνεται ότι είναι το πιο αθόρυβο της αγοράς   (15 db θορύβου στην χαμηλή σκάλα) . 

Το Tundra Green για τα λεφτά του (τουλάχιστον αυτή την στιγμή) είναι καλό . πολύ μικρότερο SEER απο το Dawn και  21 db θορύβου τα οποία είναι πολύ καλά για υπνοδωμάτιο . Σε γενικές γραμμές κλιματιστικό κάτω απο 23-24 db το λές αθόρυβο για υπνοδωμάτιο . 

Το θέμα είναι πόσο πολύ θα το δουλεύεις .  Αν έχει σκοπό  να το δουλεύεις μόνο στους καύσωνες κατά την διάρκεια του ύπνου δεν νομίζω ότι θα κάνεις σύντομα απόσβεση το dawn . Αν έχεις σκοπό να δουλεύει πολύ κοίτα το Dawn.

Στο εύρος τιμής του tundra green δες και αυτό που έχει ίδιο SEER, ίδια τιμή θορύβου . Ίδια εγγύηση έχουν.
https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198526-general electric-ges-nmg25-prime

Παίζει σε καλή τιμή με το παζάρι του Κωτσόβολου . Βγαίνει στα 300 ευρώ  και αν αποσύρεις παλιό κλιματιστικό παίρνεις και άλλα 50 ευρώ έκπτωση ανακύκλωσης σε δωροεπιταγή άρα θα σου βγεί 250 ευρώ. 

3 ώρες πριν, challenger_4 είπε

Έχω ένα κλιματιστικό Toyotomi το οποιο το έχω προσθέσει στις συσκευές στο Ewpe Smart για χειρισμό από το κινητό μου.

Πρόσφατα αγόρασα ένα universal χειριστήριο . Το πρόβλημα είναι ότι όταν δώσω κάποια εντολή με αυτό το χειριστήριο, τότε αποσυνδέεται απο το ewpe και πρέπει να κάνω προσθήκη συσκευής για να το βρει ξανά. Όταν το χειρίζομαι με το δικό του γνήσιο χειριστήριο δεν αποσυνδέεται. Τί μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ

Το τί μπορεί να φταίει πραγματικά λίγο δύσκολο να το ξέρουμε . Έτσι όπως το περιγράφεις σε πρώτη φάση φαίνεται ότι φταίει το universal χειριστήριο . Ίσως να μην είναι απολύτως συμβατό.
Μίλησες με αντιπροσωπεία για το πόσο κοστίζει το γνήσιο χειριστήριο ; Ίσως θα ταν καλύτερα να αγοράσεις το γνήσιο  για να σαι σίγουρος ότι δεν θα χεις θέματα . 

Μίλα με την αντιπροσωπεία . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.αν μπορείτε μια βοήθεια για επιλογή σε δωμάτιο.αναμεσα στα

-inventor passion pro II

-Toyotomi Izuru Eco TRN/TRG-528ZR

-Gree Fairy GRS 101 EI/JFR-N3

-Gree Bora GRS-101 EI/JBR1-N3

Η αν έχετε κάποια πρόταση σε άλλο.σας ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Καλησπέρα παιδιά.αν μπορείτε μια βοήθεια για επιλογή σε δωμάτιο.αναμεσα στα

-inventor passion pro II

-Toyotomi Izuru Eco TRN/TRG-528ZR

-Gree Fairy GRS 101 EI/JFR-N3

-Gree Bora GRS-101 EI/JBR1-N3

Η αν έχετε κάποια πρόταση σε άλλο.σας ευχαριστώ πολυ

https://www.skroutz.gr/s/8946836/Toshiba-RAS-10BKV-E-RAS-10BAV-E.html

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου αν είναι καλύτερο να έχει το R32 ,εκείνο που ξέρω είναι ότι έχω το  ίδιο μοντέλο σε 12άρι 5 χρόνια τώρα και  έχει βγεί παληκάρι,εκτός από κάτι τέτοιες θερμοκρασίες σαν αυτή που έχουμε τώρα ,δουλεύει ασταμάτητα 24 ώρες το 24ώρο.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, malvinan είπε

Θα δείξει, απλά αν υπήρχε κάποιος σχετικά φιλότιμος άνθρωπος να κάνει εγκαταστάσεις θα το προτιμούσα. 

https://psiktikos.gr/μελη-του-σωματείου/

Δεν τους γνωρίζω, για να είναι μέλη λογικά θα είναι και αδειούχοι.

Απλά στο τηλ εξήγησε τους ότι θες 3 μετρά σωλήνα ή ότι λέει ο κατασκευαστής και κενό γιατί η τιμή πιθανόν να διαφέρει ειδικά από αυτό που σου είπαν από κωτσο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...