Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, FLUXUS είπε

Γνώμες για αυτό : https://www.alphaclimagr.gr/product/1409041/haier-tundra-green-as35tabhra-1u35beffra-12000btu.html?ref=bestprice.gr 

Σε σχέση με το TCL ??? Αυτό εδώ δεν φένετε να έχει ιονιστή (είναι τόσο σημαντικός,κάνει δουλειά η είναι τρίκ των εταιριών?).Απο χαρακτηριστικά πάντως φένετε πολυ καλό.

6.8 SEER και mitsubishi συμπιεστή.Το έχει κανείς? Γνώμες?

Ο ιονιστής δεν είναι κάτι το φοβερό στα κλιματιστικά  μιας και είναι συνήθως μικρού μεγέθους. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θέτει μια συσκευή μη ελκυστική. 

Στο SCOP θα μπορούσε να τα πάει κάπως καλύτερα. 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ο ιονιστής δεν είναι κάτι το φοβερό στα κλιματιστικά  μιας και είναι συνήθως μικρού μεγέθους. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θέτει μια συσκευή μη ελκυστική. 

Στο SCOP θα μπορούσε να τα πάει κάπως καλύτερα. 

Το SCOP να φανταστώ έχει να κάνει με την θέρμανση? Εσύ τι προτείνεις το Haier ή το ΤCL ή κάποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά? Δεν ξέρω αλλά με έχουν προβληματίσει κάποιες κριτικές για το TCL όσον αγορά την ποιότητα κατασκευής και τον θόρυβο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Το Toshiba, φαίνεται να υπερέχει στο SCOP. Έχει και 7 χρόνια εγγύηση. 

Βασικά ότι και να λέμε, μιλάμε για κορυφαία μηχανήματα. 

Πως γίνεται σωστά η δουλειά; "Πελατιακα" τηλέφωνο αντιπροσωπία για πωλητή και εγκατάσταση; ή ψάχνω τριγύρω εξουσιοδοτημένα όπου βρω καλύτερη τιμή και να με πείσει και με καλο συνεργείο για εγκατασταση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, m4rk0s είπε

Καλησπέρα, γνώμη για κλιματιστικά...Mitsubishi Electric...2019...ποιο απο τα δύο, σε 9k BTU & 12k BTU?

- MSZ-FH (R410A)

- MSZ-LN (R32)

Πέρα απο σχεδίαση & ενσωματωμένο wifi στο LN, έχουν κάποια άλλη ουσιώδη διαφορά? Για χρήση Αθήνα Χειμώνα/ Καλοκαιρι...αρκετή κατανάλωση...

Στην ίδια κατηγορία είναι και τα δύο . Πέρα από αυτά που εντόπισες το LN είναι λίγο καλύτερο σε καταναλώσεις στην ψύξη .Στην θέρμανση καμία διαφορά που να χει νόημα. Αλλά δεν δικαιολογώ τόσο τα  +200 ευρώ που έχει το LN σε σχέση με το FH . Εκτός και αν σε ενδιαφέρει το ενσωματωμένο Wi-Fi του LN μιας και απο όσο θυμάμαι το wi-fi στα mitsubishi για να το πάρεις έξτρα έχει 70+ ευρώ . Απο κει και πέρα το LN έχει ωραίο design που σαφώς το πληρώνεις και αυτό . 

1 ώρα πριν, FLUXUS είπε

Το SCOP να φανταστώ έχει να κάνει με την θέρμανση? Εσύ τι προτείνεις το Haier ή το ΤCL ή κάποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά? Δεν ξέρω αλλά με έχουν προβληματίσει κάποιες κριτικές για το TCL όσον αγορά την ποιότητα κατασκευής και τον θόρυβο.

Ναι το Scop έχει να κανει με την θέρμανση. Όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο σε καταναλώσεις ένα μηχάνημα . Αν το θέλεις για καλοκαίρι και το χειμώνα έχεις άλλη πηγή θέρμανσης ή σπανίως θα το ανάβεις, δώσε μεγαλύτερη σημασία στο SEER που αφορά την ψύξη . Kάνε ένα κόπο να πας να τα δεις απο κοντά σε καμία έκθεση . Να δεις την ποιότητα κατασκευής . 

14 λεπτά πριν, m4rk0s είπε

Πως γίνεται σωστά η δουλειά; "Πελατιακα" τηλέφωνο αντιπροσωπία για πωλητή και εγκατάσταση; ή ψάχνω τριγύρω εξουσιοδοτημένα όπου βρω καλύτερη τιμή και να με πείσει και με καλο συνεργείο για εγκατασταση; 

Αγότασε το απο οπουδήποτε το βρεις στην καλύτερη τιμή . Εγκαταστάτη ρώτα κανένα γνωστό σου αν έχει να σου προτείνει κάποιον αξιόπιστο ή μίλα με αντιπροσωπεία να σου στείλει κάποιον δικό της  ή συνεργάτη τους . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
1 ώρα πριν, FLUXUS είπε

Προσωπικά θα έπαιρνα αυτό https://www.alphaclimagr.gr/product/1409390/tcl-elite-plus-tac-12chsa-xa412-klimatistiko-r32-inverter.html

Κάνω tag πάλι τον @mplevris να μας πει αν θέλει αυτά που ρώτησα στην προηγούμενη σελίδα. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, argitt είπε

Δν ήξερα ότι φτιάχνει και κλιματιστικά...

IMG_20190512_081950.jpg

Μοιάζει με inventor απ΄έξω . Μπορεί φασονάκι gree.

Δημοσ.

Για σας,

Ψάχνω να αγοράσω κλιματιστικό για έναν χώρο μεγέθους 12 - 20 τμ κυρίως για ψύξη, πρόκειται για δύο δωμάτια που επικοινωνούν με μια πόρτα, το δωμάτιο που θα βρίσκετε το κλιματιστικό είναι 12 τμ αλλά όταν θα είναι ανοιχτή η πόρτα ο συνολικός χώρος θα είναι γύρω στα 20 τμ. Όποτε σκέφτομαι για ένα κλιματιστικό 12.000 BTU και διαβάζοντας το νήμα σκέφτομαι να πάρω κάποιο Invertor. Έχω βρει τα παρακάτω 3 που είναι πάνω κάτω στην ίδια τιμή αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιες είναι οι διαφορές τους. Το budget μου είναι στα 400 - 500 ευρώ.

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SilentBartholomew είπε

Για σας,

Ψάχνω να αγοράσω κλιματιστικό για έναν χώρο μεγέθους 12 - 20 τμ κυρίως για ψύξη, πρόκειται για δύο δωμάτια που επικοινωνούν με μια πόρτα, το δωμάτιο που θα βρίσκετε το κλιματιστικό είναι 12 τμ αλλά όταν θα είναι ανοιχτή η πόρτα ο συνολικός χώρος θα είναι γύρω στα 20 τμ. Όποτε σκέφτομαι για ένα κλιματιστικό 12.000 BTU και διαβάζοντας το νήμα σκέφτομαι να πάρω κάποιο Invertor. Έχω βρει τα παρακάτω 3 που είναι πάνω κάτω στην ίδια τιμή αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιες είναι οι διαφορές τους. Το budget μου είναι στα 400 - 500 ευρώ.

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Οι πληροφορίες που ψάχνεις είναι εδώ https://www.inventoraircondition.gr/klimatistika/oikiaka-toixou

Το Plus είναι παλιό μοντέλο και αντικαταστάθηκε από το ECO. 

Το Passion είναι ανώτερη σειρά από το Omnia. 

Στα 12000btus έχει πολλές προτάσεις. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Οι πληροφορίες που ψάχνεις είναι εδώ https://www.inventoraircondition.gr/klimatistika/oikiaka-toixou

Το Plus είναι παλιό μοντέλο και αντικαταστάθηκε από το ECO. 

Το Passion είναι ανώτερη σειρά από το Omnia. 

Στα 12000btus έχει πολλές προτάσεις. 

Άνοιξα το link σου και το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτό:
https://www.inventoraircondition.gr/klimatistika/oikiaka-toixou/grande

Ιδιαίτερο σε design θα έλεγα .Τύπου V και από ότι είδα στο manual ο πλαϊνός φωτισμός  led αλλάζει χρώμα με βάση τη λειτουργία του . Ψύξη,Θέρμανση κτλ . 
https://www.inventoraircondition.gr/uploads/ac_mini-split/GRANDE/MANUALS/user manual.pdf

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι όταν ενεργοποιείς αυξάνεται η γωνία V με κάποιο τρόπο και εμφανίζονται τα leds . 
03_Slider_GRANDE_952x536.jpg

04_Slider_GRANDE_952x536.jpg

Δημοσ.

Εκτός από design, δεν βλέπω κάτι άλλο που το ξεχωρίζει. Βέβαια για πολλούς αυτό αρκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Ομορφο design, αλλα εμένα με εκπλήσσει οτι το πρώτο σημείο που παρουσιάζεται στην σελίδα του προιόντος (αρα θεωρουν οτι αυτο είναι κάτι που το κάνει να ξεχωριζει σχετικά με τα αλλα κλιματιστικά) ειναι ο αισθητήρας φωτος. Εξηγει και τι ακριβώς προσφέρει..

Απολαύστε ανενόχλητοι τον ύπνο σας χάρη στον ειδικό αισθητήρα φωτός που διαθέτει το κλιματιστικό σας. Αφότου κλείσετε το φως του δωματίου, το κλιματιστικό θα φροντίσει για εσάς έτσι ώστε να μειωθεί αυτόματα η ένταση φωτός της λυχνίας του πάνελ! Απολαύστε μοναδικές συνθήκες ξεκούρασης και ηρεμίας.

Πως να αντισταθείς σε ενα κλιματιστικό με τέτοια λειτουργία? :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

Πως να αντισταθείς σε ενα κλιματιστικό με τέτοια λειτουργία? :P

Ξεχνάς και τη βιταμίνη C ! 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ξεχνάς και τη βιταμίνη C ! 🤣

Καλά κανουν και βάζουν τοσα πράγματα.. δίνουν μια άλλη γεύση στην αγορά :) Αλλα να το τονίζουν, να το γράφουν δυο φορές, μεγάλη φωτογραφία και επεξήγηση..να είναι key point στην προώθηση προιόντος, το οτι χαμηλώνει το φωτισμό στην λυχνία του πάνελ ανάλογα με το φωτισμο του περιβάλλοντος, με ξεπερνάει..  

Επεξ/σία από Rnd1978
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...