Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι και ο μάστορας που ήρθε μου είπε το ίδιο .άνετα μου λέει το έχει.καλητερα που το πήρες μεγαλύτερο ούτε θα ζοριζεται αλλά και σε μεγαλύτερο σπίτι να πας πάλι να σε καλύπτει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες το midea ultimate comfort δεν μας τα λέει καλά. Θυμίζω ότι είχα γράψει προ καιρού εντυπώσεις .

Όσο περνάει ο καιρός τόσο εντυπωσιάζομαι αρνητικα με το κλιματιστικο. Οι τριγμοί των πλαστικών στη θέρμανση είναι νομίζω χειρότεροι ενός inventor passion pro που έχω ( και εκτιμάω περισσότερο όσο περνάει ο καιρός).

Φανταστείτε πως είναι τόσο εντονοι που κάθε φορά που κάνω Skype video call με τη φίλη μου τη ρωταω τι στην ευχή  είναι οι έντονοι θορυβοι που ακούω. Κάθε φορά δυστυχώς παίρνω την ίδια απάντηση: "το midea κάνει έτσι!" Οι ηχοι μεταφερονται εύκολα μέσα απο το μικρόφωνο της Logitech c920

Σήμερα που επισκέφτηκα πάλι το χώρο που είναι εγκατεστημένο το είδα να κάνει τουλάχιστον 2 φορές defrost. Εξωτερική θερμοκρασία χώρου 11.2c με 66% 

Είναι φυσιολογικό αυτό?

Update: θα βάλω παράλληλα κ το inventor για να δω άμα κάνει και αυτό.

Επεξ/σία από CptBill

33 λεπτά πριν, CptBill είπε

Σήμερα που επισκέφτηκα πάλι το χώρο που είναι εγκατεστημένο το είδα να κάνει τουλάχιστον 2 φορές defrost. Εξωτερική θερμοκρασία χώρου 11.2c με 66% 

Είναι φυσιολογικό αυτό?

Είσαι σίγουρος ότι έκανε defrost? Είναι απίθανο να κάνει στους 11C. 

Το είδες με τα μάτια σου να πιάνει πάγο; Μήπως απλά σήκωσε περσίδες και έκλεισε επειδή έπιασε θερμοκρασία; Τί σου έβγαλε?

5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είσαι σίγουρος ότι έκανε defrost? Είναι απίθανο να κάνει στους 11C. 

Ένδειξη Df. Παύση λειτουργίας θέρμανσης για 4-5 λεπτά  για αναστροφή του κύκλου λειτουργίας .

4 λεπτά πριν, CptBill είπε

Ένδειξη Df. Παύση λειτουργίας θέρμανσης για 4-5 λεπτά  για αναστροφή του κύκλου λειτουργίας .

Νομίζω πρέπει να πάρεις το service αύριο. 

• Like 1

Υπαρχει καποιος με inventor omnia plus που να εχει εγκαταστηει τη μοναδα usb στο κλιματιστικο; Να μου δωσει καμια οδηγια μην γινει καμια ζημια.

2 ώρες πριν, 26ska είπε

Τα lg αξίζουν σαν κλιματιστικά ή είναι μόνο design;

Δεν έχουν καλή φήμη. Έχουν αναφερθεί και μερικά προβλήματα εδώ.

• Like 2

37 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν έχουν καλή φήμη. Έχουν αναφερθεί και μερικά προβλήματα εδώ.

Toshiba shorai,τότε και δεν κοιτάω τίποτε άλλο.Το μόνο που μένει είναι το πότε θα έχω τα χρήματα,να το αγοράσω!

• Like 3

Χώρος ενιαίος σαλόνι-κουζίνα περίπου 33τμ με διάδρομο 5τμ. Τοποθεσία Αργυρούπολη Αθήνα.                                                                                                                                       Κατασκευή το 1994, συρόμενες μπαλκονόπορτες αλουμινίου με διπλά τζάμια. Κύρια χρήση θέρμανση και ψύξη. Κόστος 1.000-1.200 ευρώ.                                                                Από διάφορα καταστήματα που επισκέφτηκα όλοι πρότειναν 18αρι.                                                                                                                                                                                               Έχω καταλήξει προς Τoshiba Shorai ή Daikin comfora FTXP50L.                                                                                                                                                                                                      Ποια είναι η γνώμη σας γι’ αυτά τα δύο μηχανήματα?                                                                                                                                                                                                                             Έχω ένα ιnventer Sharp 9αρι στο υπνοδωμάτιο. Κατά την θέρμανση κάποιες στιγμές βγάζει κρύο-χλιαρό αέρα και είναι πολύ άβολα εκείνη την στιγμή. Σχεδόν δεν μπορείς να κάτσεις στο δωμάτιο. ΅Εάν κατάλαβα καλά διαβάζοντας εδώ το κάνει στις περιπτώσεις που έχοντας ξεπεράσει την θερμοκρασία που του έχεις θέσει βγάζει τον κρύο αέρα για να την κατεβάσει στην επιθυμητή.  Γίνεται αυτό να αποφευχθεί ή όχι γιατί έτσι λειτουργούν τα inventer.                                                                                                                                  Επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζεται τι σημαίνει εύρος λειτουργίας εξωτερικής μονάδας.  Τιμές που δίνουν μέγιστη-ελάχιστη Toshiba στην θέρμανση -15~ 24, ψύξη -15~46 και Daikin θέρμανση -10~18, ψύξη -10~46.

3 ώρες πριν, free66 είπε

Χώρος ενιαίος σαλόνι-κουζίνα περίπου 33τμ με διάδρομο 5τμ. Τοποθεσία Αργυρούπολη Αθήνα.                                                                                                                                       Κατασκευή το 1994, συρόμενες μπαλκονόπορτες αλουμινίου με διπλά τζάμια. Κύρια χρήση θέρμανση και ψύξη. Κόστος 1.000-1.200 ευρώ.                                                                Από διάφορα καταστήματα που επισκέφτηκα όλοι πρότειναν 18αρι.                                                                                                                                                                                               Έχω καταλήξει προς Τoshiba Shorai ή Daikin comfora FTXP50L.                                                                                                                                                                                                      Ποια είναι η γνώμη σας γι’ αυτά τα δύο μηχανήματα?                                                                                                                                                                                                                             Έχω ένα ιnventer Sharp 9αρι στο υπνοδωμάτιο. Κατά την θέρμανση κάποιες στιγμές βγάζει κρύο-χλιαρό αέρα και είναι πολύ άβολα εκείνη την στιγμή. Σχεδόν δεν μπορείς να κάτσεις στο δωμάτιο. ΅Εάν κατάλαβα καλά διαβάζοντας εδώ το κάνει στις περιπτώσεις που έχοντας ξεπεράσει την θερμοκρασία που του έχεις θέσει βγάζει τον κρύο αέρα για να την κατεβάσει στην επιθυμητή.  Γίνεται αυτό να αποφευχθεί ή όχι γιατί έτσι λειτουργούν τα inventer.                                                                                                                                  Επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζεται τι σημαίνει εύρος λειτουργίας εξωτερικής μονάδας.  Τιμές που δίνουν μέγιστη-ελάχιστη Toshiba στην θέρμανση -15~ 24, ψύξη -15~46 και Daikin θέρμανση -10~18, ψύξη -10~46.

Μετά από τόσες καλές κριτικές δεν θα μπορούσα να μην σου προτείνω τίποτα άλλο από το shorai.

Για το Sharp, επιβεβαίωσε ότι το έχεις στη θέρμανση και όχι στο auto.

Τα όρια που αναφέρεις είναι τα λειτουργικά όρια δλδ σε ποιές εξωτερικές συνθήκες δύναται να λειτουργήσουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...