Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος φίλος με Inventor Omnia Eco 9αρι .. έχει παρατηρήσει όταν δουλεύει εντατικά να παράγει αρκετό θόρυβο η εξωτερική μονάδα (5-10 λεπτα συνήθως) και μετά σιγά σιγά να μειώνεται? 

Επεξ/σία από anergos13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, liakjim είπε

Επ ουδενί δεν έχει ίδιο βαθμό απόδοσης με το Fujitsu , αλλά τα 300€ είναι σίγουρα δελεαστικά.

S90130-181948.jpg

S90130-181952.jpg

Vs

S90130-183704.jpg

S90130-183717.jpg

SCOP σύγκρινα .  Τα ίδια έχουν . 

Όσο για τα COP σε διάφορες φάσεις πάλι οι διαφορές είναι μηδαμινές  σε γενικές γραμμές  ή εγώ βλέπω κάτι λάθος ;

6 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

SCOP σύγκρινα .  Τα ίδια έχουν . 

Όσο για τα COP σε διάφορες φάσεις πάλι οι διαφορές είναι μηδαμινές  σε γενικές γραμμές  ή εγώ βλέπω κάτι λάθος ;

Ναι, μάλλον έχεις δίκιο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ!

Και εγώ δεν είδα σημαντικές αποκλίσεις στις αποδόσεις μεταξύ του Fujitsu και του Haier. Τα 2-3 db λιγότερα, το wifi και τα 300€ του carier είναι όντως δελεαστικά. 

Από άποψη ποιότητας πλαστικών μεταξύ των δύο έχει κανείς άποψη;

Επεξ/σία από stazzy1978

11 ώρες πριν, anergos13 είπε

Κάποιος φίλος με Inventor Omnia Eco 9αρι .. έχει παρατηρήσει όταν δουλεύει εντατικά να παράγει αρκετό θόρυβο η εξωτερική μονάδα (5-10 λεπτα συνήθως) και μετά σιγά σιγά να μειώνεται? 

Θα μου εγκαταστησουν ενα Omnia Eco την Παρασκευη, θα το παρατηρησω και θα σου πω

• Thanks 1

Σήμερα κάνανε την αντικατάσταση λόγω του θέματος που έκανε στην αρχή (όταν το έβαλαν μπροστά δεν πήρε μπρος η εξωτερική μονάδα). Σήμερα κατάλαβα ότι για να πάρει μπρος απλά θέλει πρώτα να γυρίσει στη ψύξη και όχι στη θέρμανση που το έβαζαν, καθώς και το σημερινό έκανε το ίδιο ακριβώς 😂

Στόκοι! 

Επίσης κάτι που παρατήρησα σήμερα αλλα και την προηγουμενη φορα, και νομίζω ότι είναι λάθος, συνδέουν τους χαλκοσωληνες πριν εγκαταστήσουν το κλιματιστικό στον τοιχο και τις περνάνε μετά από την τρυπα. Έτσι γίνεται ? Θυμάμαι στο toyotomi το είχαν βάλει πρώτα τοιχο και έξω κάνανε την επεκταση..

Στην ουσία έγινε αντικατάσταση χωρίς λόγο ...

Σήμερα έβαλα και τα φίλτρα δεν τα είχα βάλει την πρωτη φορα (κράτησα και του προηγουμενου 😂) ωστόσο δεν έχω ιδέα, αλλα ούτε μάλλον η toshiba πως μπαίνουν. Η μια πλευρά είναι μπλε και η από κάτω πράσινη. Πια μπαίνει πάνω και πια κάτω ? 

• Like 1

Έβλεπα τις οδηγίες εγκατάστασης του shorai 18k,θέλει το λιγότερο 5cm απόσταση από το ταβάνι..(ενώ συνήθως θέλουν πολύ παραπάνω τα άλλα μηχανήματα) αριστερά όπως κοιτας το μηχάνημα 30cm!! Αποσταση,και δεξιά 17cm.. αρα έχει τον αισθητήρα θερμοκρασίας να θεωρήσω  αριστερά;

13 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Έβλεπα τις οδηγίες εγκατάστασης του shorai 18k,θέλει το λιγότερο 5cm απόσταση από το ταβάνι..(ενώ συνήθως θέλουν πολύ παραπάνω τα άλλα μηχανήματα) αριστερά όπως κοιτας το μηχάνημα 30cm!! Αποσταση,και δεξιά 17cm.. αρα έχει τον αισθητήρα θερμοκρασίας να θεωρήσω  αριστερά;

Ενδιαφέρον. 

Δεξιά πρέπει να τον έχει. 

Πλάκα πλάκα και το Fujitsu είναι πολύ χαλαρό στις αποστάσεις με μόλις 6,5εκ από ταβάνι . Μπορεί να είναι επίσης δεξιά. 

Capture.jpg

1 λεπτό πριν, Rnd1978 είπε

Δεξιά όπως το κοιτάς λες; Εκεί που θέλει 17cm και πάνω... Περίεργο.. 

Α ναι, έχεις δίκιο, αριστερά θέλει πιο πολύ χώρο το Toshiba. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Δεξιά είναι ο αισθητήρας! Και τον έχει στο μπροστινό μέρος κάτω από το καπάκι του. 

Επεξ/σία από guzel

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...