Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα σε κατι συντομο δυσκολα θα προλαβε να γινει ζημια.Εκτος μαζι με αλλα  στο μηχανημα , εγκατασταση.Φρεον βαζεις οτι χαθει.Ρωτα το μαστορα,αποριες,κοστος.

Επεξ/σία από Diskimpex
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Ekzema043 είπε

Ναι το κατάλαβα αλλά εγώ μπαίνω στην διαδικασία να τα συγκρίνω γιατί θα πρέπει να επιλέξω κάτι από τα δυο 

Εγώ πάντως, μετά απο πολύ ψάξιμο και σκέψη,παρήγγειλα από τον κότσο το Carrier που είχες παραθέσει. Πιστεύω να με καλύψει και να μου κάνει.

Ήμουν σε μεγάλο διχασμό μεταξύ  Invertor και carrier αλλά και η κοπέλα ήθελε το Carrier οπότε κατέληξα.

Πιστεύω(και μακάρι δηλαδή) να με βγάλει ασπροπρόσωπο 

Ξέρει κανείς πως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία από τον κότσο αν τυχών χρειαστεί? 

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Kapoios Akuros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα σε ολο το φορουμ εχουν αναφερθει σχετικα θεματα.Με διαφορες παραγγελιες απο το μαγαζι.Καλυτερα επιτοπου.Δες και αν μπορεις  με οτι γραφει.Ακύρωση παραγγελίας εκ μέρους του πελάτη λόγω μεταμελείας   https://www.kotsovolos.gr/site/diadikasia-ypobolis-paraggelias

Επισης πριν λιγο καιρο εδινε δικη του επεκταση εγγυησης με χρεωση.Εγραφαν και αλλαγη προιοντος αν δεν φτιαχνεται.Ρωτα σχετικα τι παιζει και αν σε συμφερει.

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Ekzema043 είπε

Έχεις κάποιο επιχείρημα να μου το αιτιολογησεις?

1) Ήθελα πολύ να το πάρω μέχρι που φτάνω στον προβληματισμό γι αυτό η για carrier

2) Δεν έχει φίλτρα αέρα αλλά μεταξύ των δυο θα προτιμούσα το πρώτο

3) Δεν έχει ιονιστή, δεν έχει φίλτρα αέρα οπότε άκυρο,  θα προτιμούσα το πρώτο

4) Δεν έχει ιονιστή, οπότε  θα προτιμούσα το πρώτο

Οπότε από τις επιλογές που μου έδωσες, για μένα η ζυγαριά γέρνει προς το πρώτο (Inventor Omnia Eco O3MVI32-12WiFiR)

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου...

1) Δεν έχει φίλτρα αέρα και αν κρίνω από τις αξιολογήσεις στο skroutz δεν νομίζω ότι θα με κάλυπτε

2) Μου το πρότεινε και ένας άλλος χρήστης πιο πάνω και μέχρι τώρα η ζυγαριά γέρνει προς αυτό

3) Δεν έχει φίλτρα αέρα αλλά μεταξύ του πρώτου και του τρίτου θα προτιμούσα το δεύτερο

4) μεταξύ των τριών θα προτιμούσα το δεύτερο

Οπότε από τις επιλογές που μου έδωσες, για μένα η ζυγαριά γέρνει προς το δευτερο (Inventor Omnia Eco O3MVI32-12WiFiR)

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου...

Edit:Έχω καταλήξει σε αυτά τα δυο

Carrier 42QHC012DSA

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/171389-carrier-42qhc012dsa

INVENTOR OMNIA ECO O3MVI32-12WiFiR

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_inventor-omnia-eco-o3mvi32-12wifir-1211771.html#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC

Από τα αυτά τα δυο πιο θα παίρνατε εσείς η ποιο θα προτείνατε και γιατί?

Η χρηματική διαφορά τους είναι 10 ευρώ

Το media markt έχει δωρεάν παράδοση και τοποθέτηση και ο Κωτσος έχει δωρεάν τοποθέτηση.

Η carier σου δίνει 5 χρόνια εγγύηση στον συμπιεστή και 3 χρόνια εγγύηση  στα υπόλοιπα μέρη ΕΦΟΣΟΝ κάνεις πάντα ετήσια συντήρηση . Τα πρώτα 2 χρόνια καλύπτεται και το κόστος εργασίας . Μετά τα 2 πρώτα χρόνια σου καλύπτουν μόνο το ανταλλακτικό και όχι και την εργασία.

Η Inventor σου δίνει 10 ετή εγγύηση σε όλο το μηχάνημα (εργασία και ανταλλακτικά)  άνευ όρων και ΔΕΝ σου θέτει ως όρο την υποχρεωτική συντήρηση . 

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τι θα επέλεγα .

5 ώρες πριν, angelosxatz είπε

περίπου 20 τετραγωνικά..με καινούρια 2πλά τζάμια.. είναι πολυκατοικία του 00'' οπότε έχει καλές μονώσεις..

και σκέφτομαι γιατί να πάω σε 11000 btu? υπάρχει λόγος?

Είσαι λίγο οριακά . Μπορεί να σ εκαλύπτει ενα 9άρι αλλά μπορεί και όχι .   Θέλει ψάξιμο ..  Γιατί μπορεί το 9άρακι να σε καλύπτει ανετα με εξωτερικές θερμορκασίες 35 βαθμούς αλλά αμα χτυπήσουμε καύσωνα να ζωρίζεται .  Ρώτα ψυκτικούς ή μηχανολόγο και καλό είναι να δουν και τον χώρο σου . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Η carier σου δίνει 5 χρόνια εγγύηση στον συμπιεστή και 3 χρόνια εγγύηση  στα υπόλοιπα μέρη ΕΦΟΣΟΝ κάνεις πάντα ετήσια συντήρηση . Τα πρώτα 2 χρόνια καλύπτεται και το κόστος εργασίας . Μετά τα 2 πρώτα χρόνια σου καλύπτουν μόνο το ανταλλακτικό και όχι και την εργασία.

Η Inventor σου δίνει 10 ετή εγγύηση σε όλο το μηχάνημα (εργασία και ανταλλακτικά)  άνευ όρων και ΔΕΝ σου θέτει ως όρο την υποχρεωτική συντήρηση . 

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τι θα επέλεγα .

Είσαι λίγο οριακά . Μπορεί να σ εκαλύπτει ενα 9άρι αλλά μπορεί και όχι .   Θέλει ψάξιμο ..  Γιατί μπορεί το 9άρακι να σε καλύπτει ανετα με εξωτερικές θερμορκασίες 35 βαθμούς αλλά αμα χτυπήσουμε καύσωνα να ζωρίζεται .  Ρώτα ψυκτικούς ή μηχανολόγο και καλό είναι να δουν και τον χώρο σου . 

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_midea-prime-9-ma2-09nxd0-i-wifi-ready-1211219.html

Πριν λίγο το παρήγγειλα οπότε ότι βγει τώρα.. χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Oλες oι εγγυησεις παντου εχουν εξαιρεσεις στους ορους.Και η Ινβεντορ γραφει.Σε οτι δεν τους συμφερει για σερβις θα πουν αναλογα .
Γι αυτο τις βαζουν ολοι.Αν τυχει στραβη αντε αποδειξτε το αντιθετο.Και μετα σε δικηγορο αν σας συμφερει.

Επεξ/σία από Diskimpex
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, angelosxatz είπε

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_midea-prime-9-ma2-09nxd0-i-wifi-ready-1211219.html

Πριν λίγο το παρήγγειλα οπότε ότι βγει τώρα.. χαχα

Έχω την αμφιβολία μου αν θα σε καλύπτει αλλά δεν είναι μεγάλη .   Συρόμενα κουφώματα έχεις ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dare-Devil είπε

Έχω την αμφιβολία μου αν θα σε καλύπτει αλλά δεν είναι μεγάλη .   Συρόμενα κουφώματα έχεις ;

ΝΑΙ συρόμενα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Beerloah είπε

Είχε ο ξάδερφός μου παλιά μια άγνωστη μάρκα από Κίνα και του πήγε 14 χρόνια περίπου!

Θυμάσαι τι μάρκα; Nakassi μήπως; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dare-Devil είπε

Η carier σου δίνει 5 χρόνια εγγύηση στον συμπιεστή και 3 χρόνια εγγύηση  στα υπόλοιπα μέρη ΕΦΟΣΟΝ κάνεις πάντα ετήσια συντήρηση . Τα πρώτα 2 χρόνια καλύπτεται και το κόστος εργασίας . Μετά τα 2 πρώτα χρόνια σου καλύπτουν μόνο το ανταλλακτικό και όχι και την εργασία.

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τι θα επέλεγα 

Οπότε μου προτείνεις ξεκάθαρα να παω για το Invertor? 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ekzema043 είπε

Έχω γράψει και πιο πάνω την εμπειρία μου με κλιματιστικό Carrier, ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημενος αλλά το θέμα μου και εκεί που κολλάω περισσότερο μεταξύ των δυο είναι ότι το ένα (Invertor) δίνει 10 χρόνια εγγύηση και το άλλο (Carrier) λέει πως δίνει 3 έτη για τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη και 5 έτη για τον συμπιεστή

Eτσι κι εγω, ειχα παρει το προηγουμενο κλιματιστικο μου με την ιδια εγγυηση (3 έτη για τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη και 5 έτη για τον συμπιεστή)

και στα 7 χρονια χαλασε ο πινακας και μου ζητάγανε 280€ για να τον αντικαταστησουν(συν τα 70 που εδωσα απλα για τον ελεγχο), οποτε πηρα το Ιnvertor για να εχω τα 10 χρονια. Nα δουμε όμως τι θα  γινει στη πραξη, αναμενουμε εντυπώσεις από τυχον βλαβες εντος της νεας αυτης "Premium" δεκαετούς περιοδου :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Kαλυτερα μην τυχει και  χαλα.Στις παγκοσμιες φιρμες παιζει η κλασικη εγγυηση  2-5 χρονια.Kαι κοινοι οροι με εξωτερικο.Οσοι πουλανε με μεγαλες εγγυησεις κανεις δεν γραφει και υποχρεωσεις τους αν σταματησουν να φερνουν την φιρμα που πηρες.Και αν την παρει αλλος .
Επεξ/σία από Diskimpex
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Θυμάσαι τι μάρκα; Nakassi μήπως; 

Φίλε πολύ πιθανό να ήταν το όνομα που αναφέρεις. 

Δημοσ.

Τι λέτε για τα τοπ φτηνά κλιματιστικά; Πχ αριέλλι που βγάζει το e-shop 280 ευρώ το 12άρι; Εγώ έχω ένα τέτοιο 4 χρόνια και λειτουργεί μία χαρά. Βγάζουν προβλήματα; Εμένα μου φαίνεται ότι είναι λίγο πιο θορυβώδης η μονάδα πλέον, αλλά μπορεί να είναι και θέμα στερέωσής της...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...