Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, tornado είπε

ωραια, εχεις να προτεινεις καποιο που ειναι παρα πολυ και να αξιζει τα λεφτα του? να ειναι ΑΑ η και ΑΑΑ και να ειναι wifi ready?

Να έχει ενσωματωμένο WiFi ή απλώς την υποδοχή για να το αγοράσεις έξτρα μελλοντικά ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

οτι ερχεται φθηνοτερα,

δεν θα αγορασω κατι μελλοντικα, ολα θα αγοραστουν την ιδια στιγμη,

ειτε ειναι ready οποτε δεν παιρνω κατι εξτρα,

ειτε αξιζει το κλιματιστικο και δινεις πχ 50 ευρω εξτρα για το module και εχεις καλυτερη μοναδα.

Στις 10/4/2018 στις 11:14 ΜΜ, Atallos1 είπε

Στα 400 max αυστηρά παίζει κάτι για 9αρι? Αν έχει κ δωρεάν εγκατάσταση θα ήταν ότι καλύτερο

Δες σε Inventor . Τα Omnia plus και Life .  Έχουν και 10 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μέρη τους  . 

https://www.skroutz.gr/s/11644184/Inventor-Omnia-Plus-O2MVI-09WiFiR-O2MVO-09.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/12821671/Inventor-Life-Pro-WiFi-L4VI32-09WiFiR-L4VO32-09.html#reviews

16 λεπτά πριν, tornado είπε

ωραια, εχεις να προτεινεις καποιο που ειναι παρα πολυ και να αξιζει τα λεφτα του? να ειναι ΑΑ η και ΑΑΑ και να ειναι wifi ready?

Επειδή αναφέρεις 9άρι ή 12 άρι . Αρχικά πρέπει να ξέρεις τι ανάγκες έχει ο χώρος σου . Δηλαδή να έχεις καταλήξει σε BTU/h και ύστερα να μας πει και ένα budget που διαθέτεις να σου προτείνουμε μερικές μάρκες και μοντέλα . 

2 ώρες πριν, tornado είπε

θα ειναι περισσοτερο συμπληρωματικο και σαν τελευταια λυση, ειμαι κατα των κλιματιστικων και για αυτο εχω ηδη ανεμιστηρες οροφης που εχουν τα συν που δεν εχει το κλιματιστικο. Αλλα αφου θα βαλω που θα βαλω, ας ειναι κατι αξιοπιστο, κυριως να ειναι αθορυβο και να εχει αυτο με την ανακυκλωση - καθαρισμο αερα και ειπαμε να ειναι wifi ready οχι με προσθετο Module.

Άρα το θες μόνο για ψύξη. Τα περισσότερα μοντέλα ακόμα και μέτρια θα σε βολέψουν πιστεύω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα στην παρέα. λοιπόν, μετά από 5 χρονιά ήρθε η ώρα μου να βάλω AC και θέλω τα φώτα σας. μένω ένα τσακ έξω από το Αργος, Αργολίδα. το σπίτι το βαράει ο ήλιος οοολη μέρα μέχρι τισ 8 το απόγευμα, βγάζω την βεμπελη κάθε καλοκαίρι κοιμάμαι με 31C μέσα στο δωμάτιο και ξυπνάω ιδρωμένος πουρνό πουρνό να πάω για δουλειά με 27-28C, ναι όλα αυτα μέσα στο δωμάτιο, ο ανεμιστήρας καίει 24/7. σκεφτόμαστε να βάλουμε ένα 9αρι για το δωμάτιο μου (τμ δεν γνωρίζω ακριβώς, είναι ψηλοτάβανο δωματιο γενικά παλιά κατασκευή το σπίτι, κουφώματα αλουμινίου και πρόσφατα φτιαξαμε τουσ σοφάδες απ έξω,  και για σαλόνι ενα 18αρι. όλο το σπιτι είναι στα 85τμ νομίζω, δεν τα θυμαμε και καλά. λοιπόν στα σοβαρά θέματα τώρα. το budget μου θα φτάσει στα 1500ε γιατί τόσα? γιατί τόσα μ έχει προεγκρινει το βαμπίρ της Ελλάδας ο Κοτσοβολος.

έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα inventor αλλά ο κοτσο δεν την δουλεύει την μάρκα, μόνο η ελεκτρονετ την έχει και πολύ καλές τιμές άλλα εκεί δεν ξέρω αν θα μου βγει τπτ σε δώσεις, όποτε έχω κολλήσει με κοτσοβο, η μάρκες του πέρα από toyotomi που την έχουν όλοι σαν θεό, είναι και πανάκριβη... τα carier σχετικά καλή μάρκα (λένε) δεν μ γεμιζει το μάτι. άλλο θέμα μου είναι θέλω εγγύηση καλή και γενικά τι τιμές παίζουν από θέμα τοποθέτησης και τι παγίδες να προσέξω γενικά. ευχαριστώ για τον χρόνο σας (to long didnt read, right? :))

Επεξ/σία από okinakoto

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, okinakoto είπε

καλησπέρα στην παρέα. λοιπόν, μετά από 5 χρονιά ήρθε η ώρα μου να βάλω AC και θέλω τα φώτα σας. μένω ένα τσακ έξω από το Αργος, Αργολίδα. το σπίτι το βαράει ο ήλιος οοολη μέρα μέχρι τισ 8 το απόγευμα, βγάζω την βεμπελη κάθε καλοκαίρι κοιμάμαι με 31C μέσα στο δωμάτιο και ξυπνάω ιδρωμένος πουρνό πουρνό να πάω για δουλειά με 27-28C, ναι όλα αυτα μέσα στο δωμάτιο, ο ανεμιστήρας καίει 24/7. σκεφτόμαστε να βάλουμε ένα 9αρι για το δωμάτιο μου (τμ δεν γνωρίζω ακριβώς, είναι ψηλοτάβανο δωματιο γενικά παλιά κατασκευή το σπίτι, κουφώματα αλουμινίου και πρόσφατα φτιαξαμε τουσ σοφάδες απ έξω,  και για σαλόνι ενα 18αρι. όλο το σπιτι είναι στα 85τμ νομίζω, δεν τα θυμαμε και καλά. λοιπόν στα σοβαρά θέματα τώρα. το budget μου θα φτάσει στα 1500ε γιατί τόσα? γιατί τόσα μ έχει προεγκρινει το βαμπίρ της Ελλάδας ο Κοτσοβολος.

έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα inventor αλλά ο κοτσο δεν την δουλεύει την μάρκα, μόνο η ελεκτρονετ την έχει και πολύ καλές τιμές άλλα εκεί δεν ξέρω αν θα μου βγει τπτ σε δώσεις, όποτε έχω κολλήσει με κοτσοβο, η μάρκες του πέρα από toyotomi που την έχουν όλοι σαν θεό, είναι και πανάκριβη... τα carier σχετικά καλή μάρκα (λένε) δεν μ γεμιζει το μάτι. άλλο θέμα μου είναι θέλω εγγύηση καλή και γενικά τι τιμές παίζουν από θέμα τοποθέτησης και τι παγίδες να προσέξω γενικά. ευχαριστώ για τον χρόνο σας (to long didnt read, right? :))

Καλησπέρα,

Fujitsu 9αρι και 18αρι από Κωτσοβολο βγαίνουνε κάπου στα 1500 ευρώ τυχαίο;

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/154470-fujitsu-asyg09llcc
https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/111151-fujitsu-asyg18lfc

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με αυτά εφόσον γίνει σωστή εγκατάσταση. (Θα σου πρότεινα να μην περιμένεις τις ζέστες για τα αγοράσεις / εγκαταστάσεις)
Λίγο προσοχή με την περσίδα του 9αρι - όχι χειροκίνητη λειτουργία το οποίο βέβαια ισχύει για όλα τα κλιματιστικά απλά η συγκεκριμένη είναι λίγο πιο ευαίσθητη, φυσικά εφόσον είναι Fujitsu βρίσκεις το ανταλλακτικό εύκολα.

Εαν ο Κωτσοβολος είχε MIDEA θα σου πρότεινα αυτά για πιο budget λύση κυρίως για το 18αρι.

Επεξ/σία από Klausx

2 ώρες πριν, Klausx είπε

Καλησπέρα,

Fujitsu 9αρι και 18αρι από Κωτσοβολο βγαίνουνε κάπου στα 1500 ευρώ τυχαίο;

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/154470-fujitsu-asyg09llcc
https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/111151-fujitsu-asyg18lfc

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με αυτά εφόσον γίνει σωστή εγκατάσταση. (Θα σου πρότεινα να μην περιμένεις τις ζέστες για τα αγοράσεις / εγκαταστάσεις)
Λίγο προσοχή με την περσίδα του 9αρι - όχι χειροκίνητη λειτουργία το οποίο βέβαια ισχύει για όλα τα κλιματιστικά απλά η συγκεκριμένη είναι λίγο πιο ευαίσθητη, φυσικά εφόσον είναι Fujitsu βρίσκεις το ανταλλακτικό εύκολα.

Εαν ο Κωτσοβολος είχε MIDEA θα σου πρότεινα αυτά για πιο budget λύση κυρίως για το 18αρι.

1500E max φίλε μοu εννοώ μαζί με την εγκατάσταση και καμιά extra εγγύηση αν υπάρχει. ξέχασα να το γραψω

Στο κοτσοβολο παιζει και παζαρι επιτοπου σε ολα στο προισταμενο.Κοιταξε και κανενα τοσιμπα σε 18αρι .Βγαινει κοντινη τιμη.Ειναι απο τις καλυτερες φιρμες.Επισης τα καριερ που κοιταζες ειναι φθηνα τοσιμπα μεσα τους. Για εγγυηση και εγκατασταση βγαζει καποια πακετα το καταστημα .Εδινε πριν λιγο καιρο και αλλαγη μηχανηματος αν δεν φτιαχνεται .Με το ζορι παντως δεν αγοραζεις κατι.Κοιτα μετα και σε αλλο καταστημα

Εχει δουλεψει κανεις το Nemesis Pro στα 18.000 btu για να μου πει  την αποψη του;;; Χρειαζεται φιλος αμεσα να αγορασει  και μου ζητησε βοηθεια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, okinakoto είπε

Για τα INVENTOR και τα 10 χρόνια εγγύηση που δίνει, τι ξέρουμε? ισχύει? η έχει ψιλά γράμματα?

Οπως σου τυχει  https://www.insomnia.gr/forums/topic/296911-συμβουλές-για-κλιματιστικά/?page=316

Επεξ/σία από Diskimpex

Το παραπάνω ποστ είναι απόλυτα παραπλανητικό καθώς παραπέμπει σε feedback μιας άλλης εταιρίας (Midea) που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Inventor.

3 ώρες πριν, okinakoto είπε

Για τα INVENTOR και τα 10 χρόνια εγγύηση που δίνει, τι ξέρουμε? ισχύει? η έχει ψιλά γράμματα?

Οι όροι της εγγύησης είναι εδώ:  https://www.inventoraircondition.gr/uploads/warranty/10-years-warranty-premium-GR.pdf

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...