Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, taitienitsa είπε

Τελικά κατέληξα στο Izuru το 24αρι .

Αυριο θα γίνει η τοποθέτηση .Το μόνο που με ανησυχεί είναι η εξωτερική μοναδα , είχα διαβάσει ότι είναι μεγάλη , αλλά δεν είχα δώσει την πρέπουσα σημασία !!!

Ξερει κανεις αν όλη αυτή η «ντουλάπα» μπορεί να μπει ψηλά ;;;

Τα πάντα μπορούν να τοποθετηθούν ψηλά αλλά δε στο συνιστώ . Είναι μία λάθος λογική να βάζουμε τις μονάδες στο τοίχο . 

Τοποθέτηση στο τοίχο σημαίνει πιθανότητες συντονισμού και σίγουρα μεταφορά περισσότερου θορύβου της έξω μονάδας στον μέσα χώρο.

Ο μόνος λόγος για να την κρεμάσεις στο τοίχο είναι επειδή υπάρχει χωροταξικό πρόβλημα  ειδάλλως όχι . 

Απο άποψη καλής λειτουργίας της μονάδας δεν τίθεται κανένα θέμα.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 ώρες πριν, golden virginia είπε

γεια χαρα...εχει καποιος αποψη για κλιματιστικα finlux,crown η daewoo?

Μούφες. Αντί να επιλέξεις τέτοιες μάρκες καλύτερα να κοιτάξεις άλλες όπως inventor, midea, gree, haier, hisense. 

43 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε

Τελικά είχε κάποιος κλιματιστικό Mercury? Αξίζει να το πάρω;

Προτίμησε κάτι καλό αλλά απο μια εταιρεία που προσφέρει καλό after sales . Ειδάλλως θα μπλέξεις όχι μόνο αν δίνει μικρή εγγύηση αλλά και θα υπάρξουν θέματα άμεσης επισκευής της βλάβης ή και ελλείψης ανταλλακτικών .

Η mercury είναι.... "μια τρίχα απο τα μαλλιά μου" ή "μάλλον ένα κύτταρο από μια τρίχα των μαλλιών μου" :P στην Ελληνική αγορά και για το support δεν έχω ιδέα .

Πόσα λεφτά διαθέτεις και τί μεγεθος ψάχνεις ?

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O εμπορος των mercury ειναι χρονια στα κλιματιστικα  με τα σαρπ   http://www.zampa.gr/page.aspx?s=εταιρεια&Id=19

Θα ειχε σταματησει αν υπηρχαν παραπονα.

Επεξ/σία από Diskimpex
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια,

να κανω και εγω μια ερωτησουλα, ψαχνω για κλιματιστικο για δωματιο 14τμ, φανταζομαι χρειαζομαι 9αρι. Εχετε κατι να προτεινεται; Βασικο κατι προσ τοφτηνο γιατι θα δουλεψει κυριως για ψυξη το καλοκαιρι και οπως κατοικω στο βορρα δεν θα χρειαζεται πανω απο 1-1,5 μηνα.

Οσον αφορα την φωτογραφια, μπορει να τοποθετηθει οπως το δειχνω; (sorry για την κακη ποιοτητα, τοεκανα στα γρηγορα στο paint). Εξω εχει μπαλκονακι.

WP_20180324_09_42_47_Pro.jpg

Επεξ/σία από kargo130

22 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Προτίμησε κάτι καλό αλλά απο μια εταιρεία που προσφέρει καλό after sales . Ειδάλλως θα μπλέξεις όχι μόνο αν δίνει μικρή εγγύηση αλλά και θα υπάρξουν θέματα άμεσης επισκευής της βλάβης ή και ελλείψης ανταλλακτικών .

Η mercury είναι.... "μια τρίχα απο τα μαλλιά μου" ή "μάλλον ένα κύτταρο από μια τρίχα των μαλλιών μου" :P στην Ελληνική αγορά και για το support δεν έχω ιδέα .

Πόσα λεφτά διαθέτεις και τί μεγεθος ψάχνεις ?

Μεχρι 350 το πολυ για 12αρι

12 ώρες πριν, kargo130 είπε

Καλημερα παιδια,

να κανω και εγω μια ερωτησουλα, ψαχνω για κλιματιστικο για δωματιο 14τμ, φανταζομαι χρειαζομαι 9αρι. Εχετε κατι να προτεινεται; Βασικο κατι προσ τοφτηνο γιατι θα δουλεψει κυριως για ψυξη το καλοκαιρι και οπως κατοικω στο βορρα δεν θα χρειαζεται πανω απο 1-1,5 μηνα.

Οσον αφορα την φωτογραφια, μπορει να τοποθετηθει οπως το δειχνω; (sorry για την κακη ποιοτητα, τοεκανα στα γρηγορα στο paint). Εξω εχει μπαλκονακι.

Φιλε μου η κολωνα διπλα με φοβιζει εμενα

• Like 1

13 ώρες πριν, kargo130 είπε

Καλημερα παιδια,

Mην το κολλήσεις ταβάνι το κλιματιστικό. Άσε σίγουρα 30 εκατοστά. Την κολόνα δεν την ακουμπάς δεν την τρυπάς και δεν την σκάβεις δια ροπάλου . Το μόνο που μπορεί να γίνει εκεί είναι να μπει κανάλι πλαστικό και μέσα απο αυτό να περάσουν οι σωληνώσεις. Το κανάλι φυσικά μπορείς να το βάψεις στο χρώμα της κολόνας . Για να σου δώσω μια ιδέα σου παραθέτω φωτογραφία απο το σπίτι μου όπου το ίδιο έκανα αλλά για άλλη εφαρμογή για να περαστούν καλώδια utp cat 6 για οικιακό server και lan . 
IMG_20180324_234315.jpg.4564d5ee342f706cbe0722108e890d41.jpg

• Like 2

Ρ

14 ώρες πριν, kargo130 είπε

Καλημερα παιδια,

Ρωτα σε μαγαζια με κλιματιστικα να δουν το σπιτι .Μπορει να μπαινει και αλλου καλυτερα.

• Like 1

Αποψη για τα δυο αυτα? Κυριως για ψυξη , μικρο υπνοδωματιο

Oποιαδηποτε αλλη προταση μεχρι 300 δεκτη

12αρι Crown

12αρι Daewoo ( η διαφορα στην τιμη με το 9αρι ειναι αμελητεα )

Στις 23/3/2018 στις 5:51 ΜΜ, taitienitsa είπε

Τελικά κατέληξα στο Izuru το 24αρι .

Αυριο θα γίνει η τοποθέτηση .Το μόνο που με ανησυχεί είναι η εξωτερική μοναδα , είχα διαβάσει ότι είναι μεγάλη , αλλά δεν είχα δώσει την πρέπουσα σημασία !!!

Ξερει κανεις αν όλη αυτή η «ντουλάπα» μπορεί να μπει ψηλά ;;;

Όχι θα έχεις κραδασμούς και εσύ και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/3/2018 στις 8:58 ΜΜ, bill999r είπε

Η Morris έχει 51% εκπτωση σε ορισμένα από τα κλιματιστικά της. 

Για παράδειγμα https://www.skroutz.gr/s/14199767/Morris-WFIN-70112.html

24αρι από 999 στα 489 με 5 έτη εγγύηση σε όλο το μηχάνημα. 

Άσε  φίλε το έχω αγοράσει, στην θέρμανση κάνει διακοπές συνέχεια δουλεύει κάνα 10 λεπτό και έπειτα σταματά, είδα όμως και άλλοι που το έχουν αγοράσει έχουν και αυτοί θέμα στην θέρμανση.. 

Στις 8/3/2018 στις 10:09 ΠΜ, starmanwarz είπε

Για τα GREE τι άποψη έχετε? 

Έχω GREE το 24αρι φοβερό κλιματιστικό το προτείνω ανεπιφύλακτα.. 

Επεξ/σία από mpinios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, mpinios είπε

Άσε  φίλε το έχω αγοράσει, στην θέρμανση κάνει διακοπές συνέχεια δουλεύει κάνα 10 λεπτό και έπειτα σταματά, είδα όμως και άλλοι που το έχουν αγοράσει έχουν και αυτοί θέμα στην θέρμανση.. 

Είναι φυσιολογικό αυτό; τους πήρες τηλ; Μήπως φτάνει την θερμοκρασία που έχεις ορίσει κ σταματάει; 

Στο λέω γτ το πήρα κ εγώ κ στη θέρμανση κάνει μια διακοπή στα πρώτα λεπτά. Μετά από λίγο ξεκινάει κ το κάνει φούρνο το σαλόνι. Γενικά είναι πολύ δυνατό κ φτάνει πολύ γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία. 

Επεξ/σία από bill999r

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...