Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε stkall πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. 

Την εταιρία φυσικά δεν την είχα ξανακούσει ποτέ αλλά κάνοντας μια μίνι έρευνα κ βρίσκοντας το συγκεκριμένο μοντέλο στο επίσημο site της εταιρίας είδα ότι τα χαρακτηριστικά του είναι ακριβή. 

Επίσης σε αυτό το site https://abclima.gr/klimatistika-toixou/klimatistiko-cooper-hunter-by-panasonic-ch-s18ftx5-inverter-klimatistiko-18-000-btu-h-a-a-detail.html

αναφέρει by Panasonic και δίνει 10 χρόνια εγγύηση στον συμπιεστή και 5 σε όλο το μηχάνημα. 

Γενικά φαίνεται καλή εταιρία (τύπου inventor) και με χαρακτηριστικά που ξεφεύγουν κ σε πολύ ανταγωνιστικη τιμή. 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το είδα και εγώ. 530ευρώ για 18αρι inverter με Α++ σε ψύξη και θέρμανση; Μου φαίνεται εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Θα απέφευγα να το αγοράσω πάντως γιατί κάτι δεν μου κάθεται καλά. Τα αντίστοιχα της inventor 18aria που κοίταξα στο skoutz ξεκινάνε τουλάχιστον με 200ευρώ επιπλέον, μόνο 9αρια ή κάποια 12αρια βρίσκεις σε τόσο χαμηλή τιμή.

Δημοσ.

Βασιλη_29 και εγω για αυτο ρωταω για την Cooper and hunter αν την εχει δοκιμασει καποιος να μας πει γιατι η τιμη ειναι απιστευτη για αυτα που προσφερει

Δημοσ.
17 ώρες πριν, bill999r είπε

Φίλε stkall πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. 

Την εταιρία φυσικά δεν την είχα ξανακούσει ποτέ αλλά κάνοντας μια μίνι έρευνα κ βρίσκοντας το συγκεκριμένο μοντέλο στο επίσημο site της εταιρίας είδα ότι τα χαρακτηριστικά του είναι ακριβή. 

Επίσης σε αυτό το site https://abclima.gr/klimatistika-toixou/klimatistiko-cooper-hunter-by-panasonic-ch-s18ftx5-inverter-klimatistiko-18-000-btu-h-a-a-detail.html

αναφέρει by Panasonic και δίνει 10 χρόνια εγγύηση στον συμπιεστή και 5 σε όλο το μηχάνημα. 

Γενικά φαίνεται καλή εταιρία (τύπου inventor) και με χαρακτηριστικά που ξεφεύγουν κ σε πολύ ανταγωνιστικη τιμή. 

Δεν κατασκευάζει η panasonic ta C&H . Έχει γίνει τυπογραφικό λάθος .  

Αυτό που δεν μπορώ να βρώ είναι οι όροι της εγγύησης της συγκεκριμένης φίρμας στην Ελλάδα . ;Όσον αφορά την ποιότητα και την αμεσότητα του after sales της επίσης παντελώς άγνωστο .

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι από πρόχειρη αναζήτηση βλέπω ότι την αντιπροσωπεία την έχει η alphagrissin η οποία τον Μάιο του '17 υπέβαλε αίτηση πτώχευσης. 

Οπότε μάλλον πάει περίπατο η 10ετης εγγύηση. 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια για 24 κλιματιστικο η τοποθετηση (εγκατασταση )ποσο κοστιζει πανω κατω για αθηνα  γιατι θελει ενας φιλος και να εχουμε μια εικονα στις τιμες σας ευχαριστωωωω και τι πρεπει να προσεξει να τους πει οταν το εγκαταστησουν γτ εχει και παιδια ...μην πεσει σε κανα κεφαλι:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στα Cooper & Hunter αλλοι λενε για 7 χρονια εγγυηση https://vimax.gr/index.php?route=product/product&product_id=4292
Γραφουν και διαθεσιμα .Aφου πωλουνται σε αλλες χωρες,οποιοσδηποτε μπορει να φερνει .Το ιδιο για σερβις ,ανταλλακτικα απο εκει. Kαι οτι θελουν κανουν οπως ολοι
Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.

Θέλω να βάλω ένα κλιματιστικό σε σαλόνι 24τμ, ύψος 2.80μ στην Αθήνα. οι μόνοι τοίχοι που είναι εκτεθειμένοι στον καιρό είναι ο νότιος και ο δυτικός, αρκεί ένα καλό 12άρι; το διαμέρισμα είναι σχετικά καινούριο (15ετίας) με διπλά τζάμια. θέλω καλή θέρμανση και ψύξη.

κάτι σαν το Daikin Siesta ATXN35NB9 / ARXN35NB9 ή κάτι ανάλογο σε καλή μάρκα. με ενδιαφέρει κυρίως η καλή απόδοση. Wifi και ιονιστές δεν με ενδιαφέρουν. Ο προϋπολογισμός μου είναι 500-600 ευρώ+/- τοποθέτηση, παραπάνω χρήματα μόνο αν πραγματικά αξίζει τον κόπο.

ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. 

Δημοσ.
Στις 26/1/2018 στις 11:30 ΠΜ, Diskimpex είπε
Στα Cooper & Hunter αλλοι λενε για 7 χρονια εγγυηση https://vimax.gr/index.php?route=product/product&product_id=4292
Γραφουν και διαθεσιμα .Aφου πωλουνται σε αλλες χωρες,οποιοσδηποτε μπορει να φερνει .Το ιδιο για σερβις ,ανταλλακτικα απο εκει. Kαι οτι θελουν κανουν οπως ολοι

Ναι όμως δεν αναφέρει αν την εγγύηση την δίνει το κατάστημα ή η επίσημη αντιπροσωπεία. Γτ αν είναι της αντιπροσωπειας βραστα.... Πρακτικά δεν έχεις εγγύηση. Αν είναι από το κατάστημα αντε βρες το δίκιο σου σε περίπτωση που σου κάνουν νερά. Για μένα δεν αξίζει η επένδυση αν από πίσω δεν υπάρχει αντιπροσωπεία. Τούμπανο πάντως το μηχάνημα... 

Και γτ να μην πας σε μηχάνημα Daewoo που κοστίζει τα μισά λεφτά με 2 ετη εγγύησης. 

Απ'οτι είδα κ τα Daewoo καλά χαρακτηριστικά έχουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Απο οτι ειδα Daewoo  pουμανια πωλουνται.H αλλη εχει σε πιο πολλες χωρες.Οτι πωλειται και αλλου, βρισκεις ανταλλακτικα.Θεμα μαστορα.Με τις εγγυησεις ευκολα μπλεκεις.Παντου εχουν ορους,οπως τους συμφερει.Οπως και καθενας μπορει να κλεισει.Δεν σε ρωτανε.Δεν θα το πεταξεις επειδη καθενας πουλα οτι θελει.Παντως ολα αυτα ειναι αγνωστα τι ειναι.Δεν νομιζω και να βρεις καπου να τα δεις.
Επεξ/σία από Diskimpex
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι αλήθεια πάντα μπορείς να μπλέξεις. 

Σωστό αυτό με τα ανταλλακτικα αλλά αν είναι να χαλάει κάθε χρόνο πάει περίπατο η οικονομία της χαμηλής τιμής. 

Τώρα το θέμα είναι η αξιόπιστια. 

Για τα Daewoo να σου πω την αλήθεια, θα το ρισκαρα λόγω τιμής. 

Για τα Cooper δεν θα το ρισκαρα για 100-200 ευρώ σε σχέση με ένα πιο επώνυμο 

• Like 1
Δημοσ.
17 hours ago, wannaplay said:

καλυτερα λιγο μεγαλυτερο,ριξε μια ματια και σε αυτο https://www.skroutz.gr/s/12577024/Hitachi-RAS-X14EAG-RAC-X14EAG.html

Έχει κανείς εμπειρία από το κατάστημα mpakis.gr; είχε το παραπάνω μοντέλο στα 460 ευρώ, αν και είμαι λίγο επιφυλακτικός με το κόστος τοποθέτησης (40 ευρώ) 

Δημοσ.

Καλημέρα. Ψάχνομαι για αγορά 2 κλιματιστικών 9000 btu για χώρους εργασίας (αίθουσες φροντιστηρίου 15 και 20 τ.μ.) .

Θα ήθελα το συνολικό κόστος (μαζί με την τοποθέτηση) να μην περάσει τα 900 ευρώ και να είναι κάτι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο και αθόρυβο. (και να μη μας τσακίζει και η ΔΕΗ στο λογαριασμό :P )

Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες προτάσεις να κατευθυνθώ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...