Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, wannaplay είπε

δε νομιζω να γινεται αυτο που λες ,εκτος εαν εχεις κλιματιστικο που κανει εισαγωγη αερα (ακριβα μοντελα )

εχεις παραθυρα αλουμινιου?απο καπου αλλου να μπαζει??

Απο κάπου αλλού να μπάζει αέρα οχι δέν γίνεται.

Το κλιματιστικό είναι της σειράς 300 ευρώ της Aux. Παράθυρα αλουμινου έχω . 

Το σπίτι το ενοικιάζω , το κλιματιστικό το τοποθέτησα ο ίδιος(δηλαδή ψυκτικός), εδω και 2 χρόνια δέν είχα ποτέ το πρόβλημα που περιγράφω.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Εχω πρόβλημα με τους γείτονες των διπλανών πολυκατοικίων , που δέν ξέρω τι ρίχνουν μέσα στα τζάκια τους. Αποτέλεσμα ανάβω το κλιματιστικό και φέρνει μέσα  μυρωδιά ξύλων.

Μελαμίνη καίνε;

Εννοείται οτι τα φίλτρα του A/C είναι καθαρά.

2 είναι τα πιθανότερα σενάρια:

1.Η τρύπα των σωληνώσεων στο τοίχο να μην έχει κλείσει με στόκο . 

2. Ο σωλήνας συμπηκνωμάτων παίρνει τις μυρωδιές και την κάπνα και την μεταφέρει στο μέσα μηχάνημα και φυσικά στον εσωτερικό χώρο σου . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Έχει κλείσει με στόκο  η τρύπα.
2. Ο σωλήνας συμπηκνωμάτων παίρνει τις μυρωδιές και την κάπνα και την μεταφέρει στο μέσα μηχάνημα και φυσικά στον εσωτερικό χώρο σου . 

Εννοείς το σωλήνα απόχετευσης; 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, meletis_m είπε
38 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Έχει κλείσει με στόκο  η τρύπα.

Εννοείς το σωλήνα απόχετευσης; 

Ακριβώς !

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχει κάνεις inventor AC με wifi που να δουλεύει με το INVmateII ή midea που να δουλεύει με το midea air? Αν ναι, λειτουργεί ο χρονοπρογραμματισμός; Σ' εμένα λειτουργούσε στο παρελθόν, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες όχι. Κατά τα άλλα το κλιματιστικό λειτουργεί με wifi κανονικά (ανάβει, σβήνει, αλλάζει mode και θερμοκρασία κλπ) -- αλλά ο χρονοπρογραμματισμός δεν δουλεύει με τίποτα: είτε η εφαρμογή δεν θέτει την ρύθμιση (δίνει http timeout) είτε τη θέτει αλλά αυτή δεν λειτουργεί (πχ δεν αναβει ούτε σβήνει την προγραμματισμένη ώρα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, fuz10n είπε

πολυ καλος, αρα να ενημερωσω με τη σειρα μου τον εγκαταστατη :D

Ρωτα και αλλον .Πολλα μηχανηματα εχουν οδηγιες  για τοποθετιση .Για το υγρο γραφουν επισης .

Καθε μαρκα τα δικα της τι να προσεξει κανεις.

11 ώρες πριν, meletis_m είπε

Εχω πρόβλημα με τους γείτονες των διπλανών πολυκατοικίων , που δέν ξέρω τι ρίχνουν μέσα στα τζάκια τους. Αποτέλεσμα ανάβω το κλιματιστικό και φέρνει μέσα  μυρωδιά ξύλων.

Μελαμίνη καίνε;

Εννοείται οτι τα φίλτρα του A/C είναι καθαρά.

Οτι βρουνε καινε .Ο αερας απο καπου που μπαζει λιγο λιγο.κλιμακοστασιο ,εξωπορτα

Επεξ/σία από Diskimpex
  • Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JustGud είπε

Έχει βγάλει το e-shop ένα ARIELLI AAC-12CH/KDI 12000BTU στο crazy.
Από ότι είδα στα άλλα μαγαζιά παίζει κοντά στα 300~320.

Αξίζει τον κόπο?

Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι Midea, αλλά δεν είναι σίγουρο.

Δημοσ.

Καλημέρα σας.Είμαι σε διαδικασία επιλογής κλιματιστικού για έναν ενιαίο χώρο περίπου στα 60 τετραγωνικά.Για θέρμανση αλλά και για ψύξη!
Μετά από ψάξιμο κατέληξα στα εξής:
1)Toyotomi izuru 24αρι ή
2)Inventor life pro ή omnia plus.
Τι διαφορά έχουν τα 2 inventor μεταξύ τους εκτός από το ψυκρικό υγρό?
Ποιες είναι οι προυοοθέσεις για τη 10ετή εγγύηση της inventor?Διάβασα τους όρους αλλά δεν μου είναι σαφείς.
Πρέπει να έχει συγκεκριμένες άδειες αυτός που θα το τοποθετήσει-συντηρεί?
Επίσης λέει στυντήρηση σε τακτά χρονικά διαστήματα?Εννοεί κάθε χρόνο?
Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

καλημερα εγω παντως εβαλα αυτο. https://www.skroutz.gr/s/434996/Fujitsu-ASYG24LFC.html 

μετα απο κανενα διμηνο ψαξιματος, προχτες το πρωι κατα τις 7κ30 που ειχε 1 βαθμο κελσιου το πρωι και στο σαλονι καπου στους 12. μεσα σε μια ωρα το πηγε στους 23 μετα το σβησα πηγα για δουλεια.το κοντρολ το ειχα στους 25. σπιτι παλιο με πλακα ακαλυπτη απο πανω,βεβαια απο καταναλωση γυρω στα 4050 βαττ κ το πρωτο μισαωρο,μετα επεσε 3500 και οταν το σβησα ηταν στα 2900 βαττ. τωρα που μιλαμε το εχω παλι στους 25 στο auto και ο μετρητης γραφει 1000 βαττ,δε μπορω να σου το προτεινω γιατι και εγω για το ινβερτορ nemesis η το gree bora σκεφτομουνα 

που εχουνε και wifi αλλα τελικα κατεληξα εκει μετα απο καποια τηλεφωνα. παντως στο you.gr σημερα εχει εκπτωση λεει 10% με το κουπονι AIRCOND10 σε ολα τα κλιματιστικα .ριξε μια ματια

(το gree bora 12.000 το εβαλα στη κρεβατοκαμαρα και εχω αναμεικτες εντυπωσεις και σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα (νταικιν σιεστα)αλλα και γενικα σα μηχανημα δε ξερω αν θα το επαιρνα σε 24ρι πλεον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η θερμοκρασια στη θερμανση για να βαλεις ειναι 21 με 22 C, οχι παραπανω. Με αυτη τη θερμοκρασια δεν χρειαζεται να το σβησεις 

17 ώρες πριν, kstgr είπε

Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι Midea, αλλά δεν είναι σίγουρο.

Το εργοστασιο πισω απο το Arieli ειναι το AUX , το οποιο ειναι χρεπει (μπουρουχα)

21 ώρες πριν, JustGud είπε

Έχει βγάλει το e-shop ένα ARIELLI AAC-12CH/KDI 12000BTU στο crazy.
Από ότι είδα στα άλλα μαγαζιά παίζει κοντά στα 300~320.

Αξίζει τον κόπο?

Αγορασε ενα Haier στα 350 για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο https://www.skroutz.gr/s/8539793/Haier-Tundra-AS09TA2HRA-1U09BE8ERA.html

Επεξ/σία από lexusr450
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, spirospatra1 είπε

Καλημέρα σας.Είμαι σε διαδικασία επιλογής κλιματιστικού για έναν ενιαίο χώρο περίπου στα 60 τετραγωνικά.Για θέρμανση αλλά και για ψύξη!
Μετά από ψάξιμο κατέληξα στα εξής:
1)Toyotomi izuru 24αρι ή
2)Inventor life pro ή omnia plus.
Τι διαφορά έχουν τα 2 inventor μεταξύ τους εκτός από το ψυκρικό υγρό?
Ποιες είναι οι προυοοθέσεις για τη 10ετή εγγύηση της inventor?Διάβασα τους όρους αλλά δεν μου είναι σαφείς.
Πρέπει να έχει συγκεκριμένες άδειες αυτός που θα το τοποθετήσει-συντηρεί?
Επίσης λέει στυντήρηση σε τακτά χρονικά διαστήματα?Εννοεί κάθε χρόνο?
Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

https://www.inventoraircondition.gr/klimatistika/oikiaka-toixou/sygkrisi-klimatistikon-gia-to-spiti

Μεταξύ inventor και toyotomi με διαφορά θα επέλεγα Inventor λόγω μεγάλης εγγύησης και καλύτερου after sales support .

Αν σε ενδιαφέρει η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου του κλιματιστικού μέσω wifi το izuru δεν τo  υποστηρίζει αυτό.

Για τους όρους μπορείς να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία να σου λύσει τις όποιες απορίες . Παρ τους τηλέφωνο !

Υ.Γ Πάντως στους όρους της εγγύησης για την συντήρηση λέει ότι "συνιστάται ως καλή πρακτική". Δηλαδή δεν είναι υποχρεωτική η συντήρηση του για να ισχύει η εγγύηση.

Όλες οι κλιματιστικές μονάδες οποιουδήποτε κατασκευαστή χρειάζονται κάποια στιγμή, ανάλογα και την χρήση τους, συντήρηση (καθαρισμός) για να αποδίδουν τα μέγιστα.

Επεξ/σία από Dare-Devil
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...