Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το στγκεκριμένο εxει μεσα ψυκτικο r32 .Εχει ακριβως το ίδιο με ψυκτικο r401 και χωρις wifi(που δεν με ενδιαφερει κιολας) 100 ευρω κατω δηλαδή 750 .Σκέφτομαι ότι για το r32 και το wifi δεν αξιζει τα 100 ευρω πάνω .Τι λέτε ?και μετα ίδα και αυτό https://www.skroutz.gr/s/6336586/Toyotomi-Izuru-Eco-TRN-TRG-556ZR.html

με 2 χρονια εγγυηση μεσα και 5 εξω αλλα με αρκετες αξιολογήσεις στο skroutz και καλα λόγια .Συγκριτικα με το Gree Bora GRS-181 ?

Gree ειναι το εργοστασιο και στα δυο .Το Τογιοτομι παραγελια οπως θελουν για φθηνα .Καλυτερα το επωνυμο. Εγγυηση πια ολοι εχουν ορους φταις εσυ ,φταιει η ΔΕΗ και οτι θελουν να σου βρουν .Οπως συμφερει.

Μηχανηματα που δεν εχουν κολπα στο τηλεκοντρολ, και  Ιντερνετ,δουλευουν μια χαρα .Το ιδιο και στο φρεον .Στα δηθεν με το παλιο,πολλα εχουν καλυτερες επιδοσεις. Οι εμποροι πουλανε οτι θελουν.Ολα για κερδος .

Καλησπέρα παιδιά, έχετε κάποιο κλιματιστικό να προτείνετε αποκλειστικά από τον Κωτσόβολο? (Λόγω συνεργασίας με εταιρία)

Στα 12000btu περισσότερο για θέρμανση (το σπίτι δεν έχει και ιδιαίτερα καλή μόνωση) και μέγιστη τιμή τα 600 ευρώ, αλλά αν παίζει κάτι αξιόλογο και πιο κάτω, 400-500 θα προτιμηθεί . Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Οτι παρεις ,κανε επεκταση εγγυησης.Δινει ακομα και αλλαγη με νεο μηχανημα, αν δεν το φτιαξουν.Το εδιναν παλια και αλλοι ,αλλα σταματησαν .Αν σε συμφερει κοιτα και σε τοπ επωνυμα .Εχει και Νταικιν ,Μιτσουμπισι ,Τοσιμπα .Μειωνεις τις πιθανοτητες να  χαλασουν ευκολα.    

σημ .Mε τον κοτσοβολο περιμενε προς το τελος εκπτωσεων .Παιζουν συχνα χαρισμα φπα και κατι -30 της εκατο στις τιμες στα υπολοιπα.Και καθε μαγαζι εχει και δικες του μικρο προσφορες

Επεξ/σία από Diskimpex
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Gree ειναι το εργοστασιο και στα δυο .Το Τογιοτομι παραγελια οπως θελουν για φθηνα .Καλυτερα το επωνυμο. Εγγυηση πια ολοι εχουν ορους φταις εσυ ,φταιει η ΔΕΗ και οτι θελουν να σου βρουν .Οπως συμφερει.

Μηχανηματα που δεν εχουν κολπα στο τηλεκοντρολ, και  Ιντερνετ,δουλευουν μια χαρα .Το ιδιο και στο φρεον .Στα δηθεν με το παλιο,πολλα εχουν καλυτερες επιδοσεις. Οι εμποροι πουλανε οτι θελουν.Ολα για κερδος .

Οτι παρεις ,κανε επεκταση εγγυησης.Δινει ακομα και αλλαγη με νεο μηχανημα, αν δεν το φτιαξουν.Το εδιναν παλια και αλλοι ,αλλα σταματησαν .Αν σε συμφερει κοιτα και σε τοπ επωνυμα .Εχει και Νταικιν ,Μιτσουμπισι ,Τοσιμπα .Μειωνεις τις πιθανοτητες να  χαλασουν ευκολα.    

σημ .Mε τον κοτσοβολο περιμενε προς το τελος εκπτωσεων .Παιζουν συχνα χαρισμα φπα και κατι -30 της εκατο στις τιμες στα υπολοιπα.Και καθε μαγαζι εχει και δικες του μικρο προσφορες

Ok, σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες !

Καλησπερα εχω ενα pitsos P1ZAIO970W και εδω και λιγο καιρο η περσιδα του κλιματιστικου δεν κλεινει τελειως οταν το κλεινω.Μενει ανοιχτη 3-5 χιλιοστα και δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει.Δοκιμασα να την ανεβασω με το χερι αλλα παλι κατεβαινει.Καμια ιδεα?

Ισως εσπασε κανενα κανενα δοντακι απο το γραναζι ή εφυγε απο τη θεση του... πλαστικουρες

Υπαρχει καμια λυση αμα εχει φυγει απτη θεση του να το επαναφερω?

Προσωπικα δεν ξερω να πω κατι, αυτο που θα δοκιμαζα θα αυτο που εχεις ηδη πει, να ματακινησεις την περσιδα στη θεση της με το χερι. Μονο αμα βγει το εξωτερικο περιβλημα μπορεις να δεις τη συμβαινει μεσα, οποτε μονο τεχνικος για κατι τετοιο

Ααα.. δοκιμασε να αλλαξεις και τη θεση που ειναι η περσιδα οταν το δουλευεις μπας και γινει τιποτα που δεν το νομιζω.

Αυτό το πρόβλημα με την περσίδα το έχω και εγώ στο δικό μου, έχει σπάσει κάποιο στήριγμα από την μια πλευρά και όσο περνάει ο καιρός χωρίς να χρησιμοποιείται το μηχάνημα ανοίγει λίγο λίγο η περσίδα και στο τέλος την κλείνω με το χέρι, κατά την λειτουργία δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα, απλά την έχω αφήσει έτσι, βέβαια το δικό μου είναι και παλιό μηχάνημα.

καλησπερα  εχω ενα χωρο γυρωστα 35 τετραφωνικα ,υψος 3.20 χωρις μονωση,μονο διπλα ενεργειακα τζαμια κ κουφωματα αλουμινιου,γυρω γυρω δεν υπαρχει καποιο σπιτι και απο πανω εχω πλακα ,χρονολογια 75.

ψαχνω λογικα για 24.000 btu η ειναι καλυτερο δυο 12.000 btu?

ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3,εαν εχετε καποια γνωμη θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.

καποια αλλη γνωμη δεκτη,ευχαριστω

καλησπερα  εχω ενα χωρο γυρωστα 35 τετραφωνικα ,υψος 3.20 χωρις μονωση,μονο διπλα ενεργειακα τζαμια κ κουφωματα αλουμινιου,γυρω γυρω δεν υπαρχει καποιο σπιτι και απο πανω εχω πλακα ,χρονολογια 75.
ψαχνω λογικα για 24.000 btu η ειναι καλυτερο δυο 12.000 btu?
ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3,εαν εχετε καποια γνωμη θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.
καποια αλλη γνωμη δεκτη,ευχαριστω

Μια ερώτηση επειδή λες δεν υπάρχει άλλο σπίτι που συνορεύει με το δικό σου, στο συγκεκριμένο δωμάτιο που σκοπεύεις να βάλεις το κλιματιστικό αυτό υπάρχουν τέσσερεις εξωτερικοί τοίχοι; Πόσοι εξωτερικοί τοίχοι υπάρχουν και ποιος ο προσανατολισμός τους.

ο τοιχος που ειναι ακαλυπτος ειναι ο δυτικος και ο νοτιος. στο βορεινο σημειο εχει μεσοτοιχία και ειναι η κουζινα με πορτα και στο ανατολικο σημειο ειναι παλι μονος τοιχος και το υπνοδωματιο ,

(στα γενικα παντως το fujitsu πρεπει να ειναι στα πιο καλα απο τα 24ρια συμφωνα με τα specs που λεει)

Καλησπερα εχω ενα pitsos P1ZAIO970W και εδω και λιγο καιρο η περσιδα του κλιματιστικου δεν κλεινει τελειως οταν το κλεινω.Μενει ανοιχτη 3-5 χιλιοστα και δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει.Δοκιμασα να την ανεβασω με το χερι αλλα παλι κατεβαινει.Καμια ιδεα?

Κάνεις το εξής:

Με κλειστό το κλιματιστικό κράτα κλειστή την περσίδα .

Ενεργοποίησε με το άλλο χέρι το κλιματιστικό και μην την αφήσεις να ανοίξει και ας σου φέρνει αντίσταση .

Μόλις σταματήσει το μοτεράκι να την γυρίζει δηλαδή να σου προβάλλει αντίσταση στο χέρι άσε την περσίδα και κλείσε το κλιματισιτκό.

Ανοιξε το πάλι και πες μου σε ποια θέση είναι η περσίδα πλέον :)

• Thanks 1

τελικα τι ειναι καλυτερο σε εναν ενιαιο χωρο σχεδον 40 τετραγωνικα να μπει ενα 24αρι η δυο 12αρια?

νομιζω τα 2 μικρα ειναι καλυτερη λυση,σωστα?

θεμα αισθητικης δεν υπαρχει

• Super Moderators

Θέμα "χώρου" υπάρχει όμως? Δλδ να μπουν σε καλές θέσεις 12αρια ώστε να μην επηρεάζουν εύκολα το ένα το άλλο?

ε λογικα στον ιδιο τοιχο πανω απο τη καθε μπαλκονοπορτα ή στις δυο γωνιες . απο το να μπει το 24 καπου στο κεντρο (υπαρχει κολωνα ομως)θα πρεπει να παει στη μια γωνια μονο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...