Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το μεγαλυτερο προβλημα παντως ειναι που δεν εχει καμια ενδειξη για το ποτε ειναι ανοιχτο το κλιματισικο και λειτουγει και ποτε οχι,το εχει κανεις αυτο το μαραφετι να πει εντυπωσεις,καθολου stable δεν ειναι παντως.

πως μπορεί να καταλάβει ένας πομπός την κατάσταση την κατάσταση ενός δέκτη; τα άλλα τηλεχειριστήρια που έχεις ξέρουν την κατάσταση του τηλεχειριζόμενου συστήματος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

πως μπορεί να καταλάβει ένας πομπός την κατάσταση την κατάσταση ενός δέκτη; τα άλλα τηλεχειριστήρια που έχεις ξέρουν την κατάσταση του τηλεχειριζόμενου συστήματος;

πχ εχω το app της invertor,οταν το ανοιγω γραφει (πατηστε ενεργοποιηση) ξερεις ποτε ειναι ανοιχτο και ποτε κλειστο.

φυσικά και έχεις σε wifi αφού έχει αμφίδρομη επικοινωνία, μόνο με πομπό και μόνο με δέκτη έχεις ανάστροφη επικοινωνία σε οποιαδήποτε συσκευή; εσύ ή οποιοδήποτε παγκοσμίως και αν ναι να την πατεντάρεις

Τα φώτα σας παρακαλώ. Αξίζει να αγοράσω το παρακάτω κλιματιστικό? 

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/163617-toshiba-mirai-ras16bavg/kvg-e

Με το παζάρι που έχει βγαίνει στα 650,00 euro. Τι λέτε?

• Super Moderators

Θα το έγραφα, αλλά δεν είμαι σίγουρος οπότε δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμο μου.

Όχι ότι δεν είναι καλή η Toshiba, αλλά μήπως έχει κουσούρια το μοντέλο, μήπως παλιότερο κτλπ κτλπ.

Μπορεί να μην σε νοιάζει αν είναι παλιότερο μοντέλο κτλπ κτλπ, αλλά καλύτερα να το ξέρεις πριν το αγοράσεις.

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/163617-toshiba-mirai-ras16bavg/kvg-e

Καλά χαρακτηριστικά με έμφαση στην κατανάλωση στην θέρμανση . Πολύ καλή τιμή (η τιμή της προσφοράς εννοώ). Εγκρίνω .

Θα το έγραφα, αλλά δεν είμαι σίγουρος οπότε δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμο μου.

Όχι ότι δεν είναι καλή η Toshiba, αλλά μήπως έχει κουσούρια το μοντέλο, μήπως παλιότερο κτλπ κτλπ.

Μπορεί να μην σε νοιάζει αν είναι παλιότερο μοντέλο κτλπ κτλπ, αλλά καλύτερα να το ξέρεις πριν το αγοράσεις.

Δε το θέλω να το φορέσω οπότε το παλιό καινούργιο μου είναι πλήρως αδιάφορο.....Δεν με ενδιαφέρει καν αν έχει wifi και τέτοια!!!!

Καλά χαρακτηριστικά με έμφαση στην κατανάλωση στην θέρμανση . Πολύ καλή τιμή (η τιμή της προσφοράς εννοώ). Εγκρίνω .

Για θέρμανση το χρειάζομαι κυρίως. Ευχαριστώ για την απάντηση!!!

• Like 1

nora80 επειδη τα εχω προσφατα μιας και πριν απο ενα μηνα πήρα το shorai, το μοντελο που κοιτας ειναι μια χαρα. Βγαινει σε δυο τυπους με R410 και R32. Σύμφωνα με το link που εστειλες κοιτας το φετινό μοντελο (6μηνων μοντελο ειναι) με R32. Επειδή εμφανισιακα και τα δυο είναι ίδια, ελεγξε το κουτι αγορας να γραφει  R32. Νομίζω ότι θα είναι μια καλή αγορά. 

nora80 επειδη τα εχω προσφατα μιας και πριν απο ενα μηνα πήρα το shorai, το μοντελο που κοιτας ειναι μια χαρα. Βγαινει σε δυο τυπους με R410 και R32. Σύμφωνα με το link που εστειλες κοιτας το φετινό μοντελο (6μηνων μοντελο ειναι) με R32. Επειδή εμφανισιακα και τα δυο είναι ίδια, ελεγξε το κουτι αγορας να γραφει  R32. Νομίζω ότι θα είναι μια καλή αγορά. 

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά γιατί είναι και σε άτοκες δόσεις και η τιμή του δείχνει πολύ ελκυστική.....Ευχαριστώ θερμά για την απάντηση σου. Είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία!!!

• Super Moderators

Δε το θέλω να το φορέσω οπότε το παλιό καινούργιο μου είναι πλήρως αδιάφορο.....Δεν με ενδιαφέρει καν αν έχει wifi και τέτοια!!!!

Δεν μπορούσα να το ξέρω, go for it then :P

Δεν μπορούσα να το ξέρω, go for it then :P

Που να το ξέρεις μας έχει φάει ο καταναλωτισμός. Να έχει wifi, android 7.1 και αν γίνεται να φτιάχνει και ένα espresso lungo το πρωί. Μόνο για τη ζέστη το θέλω....απλά πράγματα..... :P  :-)  :-)

Φυσικά και αξίζει. Τα επόμενο έτος θα το αλλάξω και εγώ μάλλον με suzumi.

Ερώτηση, θα αγοράσεις και άλλα προϊόντα μαζί με το κλιματιστικό? Προφανώς ρωτάω για το παζάρι, σου μείωσαν αρκετά την τιμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...