Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό εδώ άποψη; Φαίνεται πολύ καλό και η Mitsubishi στα κλιματιστικά πρέπει να είναι κορυφή. Βέβαια δεν έχει ιονιστή, αλλά σχετικά μικρό το κακό.

Μας απασχολεί που η εγγύηση του είναι: "2 έτη για τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη και 5 έτη για τον συμπιεστή";

*Για τυχόν ενδιαφερόμενους, βγαίνει και σε λευκό ένα 100ρι κάτω.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φιλε @dare-devil μιας και βλεπω το κατεχεις το τοπι για ριξε καμια προταση και σε μενα στο μηνυμα #3588 γιατι θα με σφαξει η γυναικα που το ψαχνω τοσες μερες χαχα

Δεν ξερω απο που θα το παρεις αλλα κοιτα και γι αυτο https://www.skroutz.gr/s/9009296/Midea-RF-New-MS12FU-18HRFN1.html

εγγυηση fujitsu 3 χρονια εγγυηση ολο το μηχανημα χωρις service και 5 ο συμπιεστης.

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά! θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά με αυτό http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/155276-toshiba-suzumi-plus-ras18n3av2 (κατανάλωση, αξιοπιστία, απόδοση) διοτι το περιμένω απο εβδομάδα και είμαι ολίγων άσχετος. Θα τοποθετηθεί σε ενιαίο χώρο σαλόνι κουζίνα (34τμ).

σας ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Ζerg13

δεν το λες must τον ιονιστη αλλα ειναι ενα ωραιο μπονους

Επεξ/σία από darkdemon
Δημοσ.

Εγω ειχα ριξει ασπρο ξυδι μια φορα με ψεκαστικο. Στην εσωτερικη μοναδα. Και μετα ξεβγαλμα με νερο. Καλα εκανα;

Οχι καθόλου, άσε που θα μυρίζει για μέρες ο αέρας, εγώ παλιά δοκίμασα detol που μύριζε και είχα ανάψει μόνο τον ανεμιστήρα της μονάδας για πολύ καιρό μέχρι να σταματήσει να μυρίζει, άναβες το κλιματιστικό και μύριζε την οσμή του καθαριστικού...

Δημοσ.

Η πλατφόρμα του Gree Change έχει "παλιώσει" και δεν αξίζει πλέον θα λέγατε; Είναι σε καλή τιμή και με βολεύει που είναι σουλουπωμένο σχεδιαστικά. Η ετικέτα του δίνει SEER 5,60 (A+) και SCOP Θερμού 4,60 (Α++). Η πλατφόρμα Lomo/ Hiro/ Life/ Omnia είναι πολύ καλύτερη σε απόδοση;

Δημοσ.

Οχι καθόλου, άσε που θα μυρίζει για μέρες ο αέρας, εγώ παλιά δοκίμασα detol που μύριζε και είχα ανάψει μόνο τον ανεμιστήρα της μονάδας για πολύ καιρό μέχρι να σταματήσει να μυρίζει, άναβες το κλιματιστικό και μύριζε την οσμή του καθαριστικού...

Δεν το ξεπλυνες καλα εσυ. Θελει νερο μετα απο 5 λεπτα. Το ξυδι ξεβγαζεται ευκολα.

Παλιοτερα ειχα ριξει fabuloso (αυτο ξεβγαζεται δυςκολα) ενα καπακι και εκανε σαπουναδα. Μετα εριξα 2 χερια νερο με ψεκαςτικο παλι δεν μυριζε και να ξερεις εχω οσμη σκυλου.

Δημοσ.

Φτηνο(μεχρι ~400) 9.000btu ποιο προτεινετε? Σκεφτομαι toytomi που ειναι πιο φτηνο (350) ή να δωσω 420 για fujitsu? Σαν σχχεση τιμης -ποιοτητας ποιο θεωρειτε καλυτερο?

στα 500 ευρω μαζι με εγκατασταση αξιζει αυτο?

http://www.skroutz.gr/s/6918238/Fujitsu-ASYG09LLC-AOYG09LL.html#reviews

Δημοσ.

Έχω ένα general electric τριετίας. Από πέρυσι το καλοκαίρι ο αέρας που βγάζει είναι απλά δροσερός και δεν κρυώνει το δωμάτιο. Μάλιστα καμιά φορά ακούγεται θόρυβος σαν να πιάνει κρυστάλλους πάγου και να σπάνε.

Παίζει να μην έχει φρέον ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Χθες προσπαθούσα να κάνω login στην εφαρμογή Invmate II της Inventor και μου πέταγε ένα μύνημα  "internet request timeout " ή κάπως έτσι. Τελικά απο τι διαπίστωσα ήθελε αναβάθμιση το app απο το playstore. Βγάλαν νέα έκδοση με κάποια διόρθωση "fix" .
Το αναφέρω για όποιον μπορεί να του έτυχε αυτό . Η λύση είναι update στην νέα έκδοση.

Δημοσ.

Έχω ένα general electric τριετίας. Από πέρυσι το καλοκαίρι ο αέρας που βγάζει είναι απλά δροσερός και δεν κρυώνει το δωμάτιο. Μάλιστα καμιά φορά ακούγεται θόρυβος σαν να πιάνει κρυστάλλους πάγου και να σπάνε.

Παίζει να μην έχει φρέον ή κάτι άλλο;

Ποση εγγυηση εχεις; Φερε την inventor που ειναι η αντιπροσωπεια, και πες κ τα 2
Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα τη γνωμη σας οσον αφορα τα παρακατω Daikin:
1. Daikin ftxb35c/rxb35c 
2. Daikin atxn35nb9 siesta
3. Daikin ATX35J3 Siesta
O τεχνικος μου παρουσιασε το πρωτο ως καλυτερο παρολο που ειναι φτηνοτερο. Η εσωτερικη μοναδα ειναι Τσεχιας και η εξωτερικη Τουρκιας. Το τριτο ειναι πιο προσφατο και ακριβοτερο.

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα τη γνωμη σας οσον αφορα τα παρακατω Daikin:

1. Daikin ftxb35c/rxb35c 

2. Daikin atxn35nb9 siesta

3. Daikin ATX35J3 Siesta

O τεχνικος μου παρουσιασε το πρωτο ως καλυτερο παρολο που ειναι φτηνοτερο. Η εσωτερικη μοναδα ειναι Τσεχιας και η εξωτερικη Τουρκιας. Το τριτο ειναι πιο προσφατο και ακριβοτερο.

Καλησπέρα,

Ποιος τεχνικός σου είπε ότι τα μοντέλα ftxbc είναι Τσεχίας; Τα ftxsk είναι Τσεχίας και κοστίζουν 25% παραπάνω από τα ftxbc.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...