Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για δωμάτιο μονοκατοικίας 10τμ, χωρίς ιδιαίτερα καλή μόνωση το 9αρι θα είναι υπεραρκετό ε; Το θέλω και για ψύξη και για θέρμανση.

Για κάτι οικονομικό αλλά όχι χρέπι τι μάρκες - μοντέλα να κοιτάξω και σε τι εύρος τιμών αναμένεται να τα βρώ; 

Τα επίπεδα θορύβου δεν με πολυενδιαφέρουν μας και α) θα τοποθετηθεί σε σπίτι δίχως γείτονες και β) Δεν θα χρησιμοποιείται κατα την διάρκεια ύπνου

Ενεργειακή κλάση θα προτιμούσα Α++

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα και πάλι, ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται για να λειτουργήσει το Wi-Fi.

Είμαι ανάμεσα στο 9άρι Inventor Omnia Plus που προτείνει ο Dare-Devil, και το Midea RF New.

Κλίνω προς το πρώτο λόγω εγγύησης και Wi-Fi, όμως διαβάζω ότι απαιτείται stickάκι, που μόνο στα Omnia δεν τα δίνει δώρο. Τι παίζει ακριβώς;

Γιατί αν θέλει κανά πενηντάρικο για το stickάκι η Inventor, θα της φέρω στο κεφάλι την εξωτερική μονάδα.

Εν τω μεταξύ διαβάζω τα χειρότερα για το σχετικό app, και ότι είναι ακριβώς ίδιο με της Midea, το οποίο δουλεύει καλύτερα.

Επίσης ένας στο skroutz αναφέρει ότι τα 10 έτη η Inventor τα δίνει μόνο για το συμπιεστή, και για τα υπόλοιπα δίνει 5 έτη.

To εξτρα κοστος ειναι 29ε για το wifi stick http://www.skroutz.gr/c/428/aksesouar-oikiakwn-syskeuwn.html?keyphrase=inventor+wifi+module , αλλα αν τους παζαρεψεις σιγουρα θα το παρεις σε καλυτερη τιμη .

Η εγγυηση για το inventor ειναι 10 χρονια για τα παντα (συμπιεστη,πλακετες, ανεμιστηρες & υπολοιπα μερη) χωρις επιβαρυνση κοστους αποκαταστασης.

https://www.inventoraircondition.gr/uploads/warranty/10-years-warranty-premium-GR.pdf 

Η εγγυηση για το midea ειναι 3 χρονια για τα παντα (συμπιεστη,πλακετες, ανεμιστηρες & υπολοιπα μερη) χωρις επιβαρυνση κοστους αποκαταστασης και επιπλεον 7 χρονια για το συμπιεστη με επιπροσθετο κοστος αντικαταστασης του σε περιπτωση ζημιασ (κανα 150ε ειναι το κοστος αντικαταστασης). Μετα τα 3 χρονια δεν καλυπτει πλακετες,ανεμιστηρες και υπολοιπα μερη και ουτε κοστος αποκαταστασης 

http://www.fgeurope.gr/menu/eggyhsh-143

Καλησπέρα και πάλι, ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται για να λειτουργήσει το Wi-Fi.

Είμαι ανάμεσα στο 9άρι Inventor Omnia Plus που προτείνει ο Dare-Devil, και το Midea RF New.

Κλίνω προς το πρώτο λόγω εγγύησης και Wi-Fi, όμως διαβάζω ότι απαιτείται stickάκι, που μόνο στα Omnia δεν τα δίνει δώρο. Τι παίζει ακριβώς;

Γιατί αν θέλει κανά πενηντάρικο για το stickάκι η Inventor, θα της φέρω στο κεφάλι την εξωτερική μονάδα.

Εν τω μεταξύ διαβάζω τα χειρότερα για το σχετικό app, και ότι είναι ακριβώς ίδιο με της Midea, το οποίο δουλεύει καλύτερα.

Επίσης ένας στο skroutz αναφέρει ότι τα 10 έτη η Inventor τα δίνει μόνο για το συμπιεστή, και για τα υπόλοιπα δίνει 5 έτη.

Ο ελεγχος απο κινητο δεν λειτουργει παντα σε ολους.Σε ολες τις μαρκες .Διαφορα θεματα.

Η Ινβεντορ σταματησε τις αλλαγες στα μηχανηματα .Μπηκαν μεσα απο τις βλαβες .

Τωρα αν χαλανε θα τα φτιαχνεις συνεχεια .Πιο καλο δες το πασιον προ.

Το μιδεα ειναι φιρμα .Πιο καλο σε πλαστικα και ανταλακτικα για χρονια. 

Φίλε είναι σε άριστη κατάσταση, λειτουργεί μόνο καλοκαίρι, σέρβις κάθε Μάιο, πιστεύω 150 Θ πιάσει είναι 12αρι.

Δες σε μαγαζι με σερβις να στο αγορασουν .Λογω φτωχιας πολλοι ζητανε κατι φτηνο δοκιμασμενο.

Ο ελεγχος απο κινητο δεν λειτουργει παντα σε ολους.Σε ολες τις μαρκες .Διαφορα θεματα.

Η Ινβεντορ σταματησε τις αλλαγες στα μηχανηματα .Μπηκαν μεσα απο τις βλαβες .

Τωρα αν χαλανε θα τα φτιαχνεις συνεχεια .Πιο καλο δες το πασιον προ.

Το μιδεα ειναι φιρμα .Πιο καλο σε πλαστικα και ανταλακτικα για χρονια.

Δες σε μαγαζι με σερβις να στο αγορασουν .Λογω φτωχιας πολλοι ζητανε κατι φτηνο δοκιμασμενο.

Για αρχή θα το βάλω εδώ και βλέπουμε... Είμαι 10 χρόνια εδώ μέσα... Σίγουρα κάποιος θα με προτιμήσει :)

• Like 1

Η Ινβεντορ σταματησε τις αλλαγες στα μηχανηματα .Μπηκαν μεσα απο τις βλαβες .

Τωρα αν χαλανε θα τα φτιαχνεις συνεχεια .Πιο καλο δες το πασιον προ.

Το μιδεα ειναι φιρμα .Πιο καλο σε πλαστικα και ανταλακτικα για χρονια. 

Δες σε μαγαζι με σερβις να στο αγορασουν .Λογω φτωχιας πολλοι ζητανε κατι φτηνο δοκιμασμενο.

Αν είχαν μπει μέσα απο τις βλάβες όπως υποθέτεις διότι είσαι απο την απέξω όπως όλοι μας δεν θα αναβάθμιζαν την εγγύηση τους απο 10 σε συμπιεστή και 5 στα υπολοιπα μέρη σε 10 χρόνια για όλα τα μέρη εργασία και ανταλλακτικά . Απλή λογική !

Για αρχή θα το βάλω εδώ και βλέπουμε... Είμαι 10 χρόνια εδώ μέσα... Σίγουρα κάποιος θα με προτιμήσει :)

Γενικά το insomnia θεωρώ ότι είναι το καλύτερο site αγοραπωλησιών στην Ελλάδα . Έχω πουλήσει πολλά πράγματα απο δω μέσα και εύκολα

Για δωμάτιο μονοκατοικίας 10τμ, χωρίς ιδιαίτερα καλή μόνωση το 9αρι θα είναι υπεραρκετό ε; Το θέλω και για ψύξη και για θέρμανση.

Για κάτι οικονομικό αλλά όχι χρέπι τι μάρκες - μοντέλα να κοιτάξω και σε τι εύρος τιμών αναμένεται να τα βρώ; 

Τα επίπεδα θορύβου δεν με πολυενδιαφέρουν μας και α) θα τοποθετηθεί σε σπίτι δίχως γείτονες και β) Δεν θα χρησιμοποιείται κατα την διάρκεια ύπνου

Ενεργειακή κλάση θα προτιμούσα Α++

Aμα υπήρχε 5άρι θα σου λεγα να βάλεις 5άρι  :P 

Το 9άρι είναι υπεραρκετο για τυπικό υπνοδωμάτιο 10 τ.μ . Μην το σκέφτεσαι καν για μεγαλύτερο.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κανουν χαρη σε κανενα .Ολα για κερδος γινονται.Mοδα καταντησε.Kαι κατι αγνωστα πισω δινουν 10 χρονια εγγυηση .Και αυριο κατι αλλο σε παραμυθακι να πουλησουν.Στα δικαστηρια  συνεχεια διαφορα προιοντα με θεματα.Ιστοριες συ το χαλασες και οτι σκεφτουν.Μη ζημιωσουν. Αν χαλαει συνεχεια και θελουν να στην κανουν ,καλα ξεμπερδεματα .

Η πληρη αλλαγη ειναι το τιμιο ,σε συνεχη θεματα .Δεν το κανουν,κατι παιζει σε ποιοτητα .Εκαναν και σταματησαν,το ιδιο.Εσυ ομως το πληρωσες και τρεχεις στη στραβη.Καποτε επεστρεφαν και λεφτα .Τωρα αν θελει το  μαγαζι.

Για αγγελιες σε παλια αιρκοντισιον ,υπαρχει θεμα.Χωρις να δουν δεν αγοραζουν.Δεν  ξερουν αν δουλευει καλα.Θα πληρωσουν εγκατασταση.Οταν θα δουν τοτε ειναι  αργα.Γιαυτο λιγες αγγελιες .

Διορθωση .Σε σερβις  ξερουν να ελεγξουν τι παιζει σε παλια αιρκοντισιον.Αν υπαρχει και ζητιση.Αν αξιζει κατι .Εχουν καποιες ακρες.Μετα παζαρι για τιμες .Δεν χανει καποιος να ρωτησει.

Επεξ/σία από Diskimpex

Κανένα φόρουμ που να συζητάνε για κλιματιστικά υπάρχει?

Την τελευταία φορά που έψαξα δεν βρήκα κάτι πέρα από μεμονωμένες σελίδες κακού σχεδιασμού τεχνικων και ψυκτικών.

Την τελευταία φορά που έψαξα δεν βρήκα κάτι πέρα από μεμονωμένες σελίδες κακού σχεδιασμού τεχνικων και ψυκτικών.

Μάλιστα θα ψαξω στο youtube για πληροφορίες που θέλω

το σαλονι εχει δυο εξωτερικους τοιχους και ωη κουζινα επισης 2. περιπροσανατολισμου απο αποπροσανατολιστος. το σπιτι ειναι του 1980 αλλα εχει καινουργια αλουμινια. οι τοιχοι του ειναι παρα πολυ χοντροι.

ειναι γυρω στα 50 τμ

y.s. ta toyotomi ειναι καλα;

Χλωμό το βλέπω το 18αρι. Σου είναι εύκολο να μου πεις για αυτόν τον χώρο 50-60τμ πόσους εξωτερικούς τοίχους έχει και τον προσανατολισμό τους, επίσης παλαιότητα.

Για τα δωμάτια νομίζω με ένα 9αρι.

Μάρκα που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Δεν συνιστώ σε κανέναν να την επιλέξει, εκτός κι αν αγοραστεί από κόσμο και υπάρχουν κριτικές για την μάρκα αυτή.

Παιδιά θέλω να αγοράσω συγκεκριμένα απτό κοτσοβολο λόγω δόσεων χωρίς πιστωτική ένα 24αρι κλιματιστικό για σαλονοκουζινα.

Με 850-900 ευρώ Μαξ πιο προτείνετε;

Από κοτσοβολο παντα

Παιδιά θέλω να αγοράσω συγκεκριμένα απτό κοτσοβολο λόγω δόσεων χωρίς πιστωτική ένα 24αρι κλιματιστικό για σαλονοκουζινα.

Με 850-900 ευρώ Μαξ πιο προτείνετε;

Από κοτσοβολο παντα

http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/174996-toshiba-shorai-ras22pavsg/pkvsg-e 

60E παΡΑΠανω απο το budget μα με αρκετα καλουδια , τιμη ειναι σουπερ για αυτο που παιρνεις 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...