Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ιδέα δεν έχω. Δεν θα το φανταζόμουν για να δοκιμάσω, γι' αυτό αναρωτήθηκα! Αν καταφέρεις να το δώσεις, πες για να ξέρουμε!

Φίλε είναι σε άριστη κατάσταση, λειτουργεί μόνο καλοκαίρι, σέρβις κάθε Μάιο, πιστεύω 150 Θ πιάσει είναι 12αρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Toyotomi Kuro WiFi TKN TKG 628R32

Γνώμη για αυτό;

Το εχει κανένας;

http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/164860-toyotomi-kuro-wifi-tkn-tkg-628r32?cmicc=skroutz

Αξίζει να το προτιμήσει κάποιος απο τα 9αρια Aria ή Passion Pro II για υπνοδωμάτιο;

Γνώμη για αυτό;

Το εχει κανένας;

http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/164860-toyotomi-kuro-wifi-tkn-tkg-628r32?cmicc=skroutz

Αξίζει να το προτιμήσει κάποιος απο τα 9αρια Aria ή Passion Pro II για υπνοδωμάτιο;

Χωρίς να ξέρω την αξιοπιστία του Toyotomi θα προτιμούσα στα λεφτά αυτά που παραθέτεις Mitsubishi Heavy ή Daikin FTXJ series

Γνώμη για αυτό;

Το εχει κανένας;

https://www.skroutz.gr/s/9496465/Toyotomi-Kuro-TKN-TKG-628R32.html#reviews

Η κριτική για το Kuro δεν είναι καλή . Οκ συμβαίνει να τύχει ελαττωματική πλακέτα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα λόγο κάποιου ελαττώματός απο την παραγωγή του . Όπως π.χ μπορεί να τύχει ένα οποιοδήποτε προιόν επώνυμο να βγάλει κάποια βλάβη άμεσα ή ... dead on arrival.  Αλλά αυτό που γράφει για το after sales support της Toyotomi είναι το θέμα .

Σε χαρακτηριστικά και τα 3 είναι πολύ καλά και δεν τους λείπει τίποτα .

Η toyotomi δίνει 5 χρόνια εγγύηση σε συμπιεστή και 2 χρόνια στα υπόλοιπα μέρη.

Η Inventor δίνει 10 χρόνια εργασία και ανταλλακτικά σε όλα τα μέρη του κλιματιστικου. 

Βλέποντας πόσα έδωσε για αλλαγή πλακέτας (280 ευρώ) που σημαίνει περίπου το μισό κόστος του μηχανήματος . Σκέψου να σου συμβεί μετά τα 2 χρόνια εκτός εγγύησης ....

Παιδιά και με 100 είμαι οκ.. Το Carrier μου βγήκε 429 άρα οκ..

Το θεμα ειναι οτι αν μου κόψει το ασανσέρ ο γέρος θα το βάλω πίσω να μην κοιμάται :)

• Like 1

Παιδια καλησπερα. Ειμαι σε ισόγειο με αλουμίνια, εχω ενιαίο σαλονι κουζίνα γυρω στα 50-60τμ και έλεγα να τα Καλυψώ με ενα 18αρι στο σαλονι.

Προτάσεις; απο Κωτσόβολο θα ψωνίσω λογω διευκόλυνσης με δόσεις,

Επισης εχω δυο υπνοδωμάτια 15-17τμ έκαστος. Τι προτεινετε για εκει;

Ευχαριστω

Παιδια καλησπερα. Ειμαι σε ισόγειο με αλουμίνια, εχω ενιαίο σαλονι κουζίνα γυρω στα 50-60τμ και έλεγα να τα Καλυψώ με ενα 18αρι στο σαλονι.

Προτάσεις; απο Κωτσόβολο θα ψωνίσω λογω διευκόλυνσης με δόσεις,

Επισης εχω δυο υπνοδωμάτια 15-17τμ έκαστος. Τι προτεινετε για εκει;

Ευχαριστω

Χλωμό το βλέπω το 18αρι. Σου είναι εύκολο να μου πεις για αυτόν τον χώρο 50-60τμ πόσους εξωτερικούς τοίχους έχει και τον προσανατολισμό τους, επίσης παλαιότητα.

Για τα δωμάτια νομίζω με ένα 9αρι.

Τι λεει αυτο παιδια; 12 αρι no name αλλα vfm

http://www.insomnia.gr/topic/647044-κλιματιστικό-12000btu-a-259€/

Μάρκα που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Δεν συνιστώ σε κανέναν να την επιλέξει, εκτός κι αν αγοραστεί από κόσμο και υπάρχουν κριτικές για την μάρκα αυτή.

• Like 1

Καλησπέρα και πάλι, ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται για να λειτουργήσει το Wi-Fi.

Είμαι ανάμεσα στο 9άρι Inventor Omnia Plus που προτείνει ο Dare-Devil, και το Midea RF New.

Κλίνω προς το πρώτο λόγω εγγύησης και Wi-Fi, όμως διαβάζω ότι απαιτείται stickάκι, που μόνο στα Omnia δεν τα δίνει δώρο. Τι παίζει ακριβώς;

Γιατί αν θέλει κανά πενηντάρικο για το stickάκι η Inventor, θα της φέρω στο κεφάλι την εξωτερική μονάδα.

Εν τω μεταξύ διαβάζω τα χειρότερα για το σχετικό app, και ότι είναι ακριβώς ίδιο με της Midea, το οποίο δουλεύει καλύτερα.

Επίσης ένας στο skroutz αναφέρει ότι τα 10 έτη η Inventor τα δίνει μόνο για το συμπιεστή, και για τα υπόλοιπα δίνει 5 έτη.

Παιδιά και με 100 είμαι οκ.. Το Carrier μου βγήκε 429 άρα οκ..

Το θεμα ειναι οτι αν μου κόψει το ασανσέρ ο γέρος θα το βάλω πίσω να μην κοιμάται :)

Οι ενοικιαστες βαζουν οπου θελουν κλιματιστικα; Καλο :)

Καλησπέρα και πάλι, ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται για να λειτουργήσει το Wi-Fi.

Είμαι ανάμεσα στο 9άρι Inventor Omnia Plus που προτείνει ο Dare-Devil, και το Midea RF New.

Κλίνω προς το πρώτο λόγω εγγύησης και Wi-Fi, όμως διαβάζω ότι απαιτείται stickάκι, που μόνο στα Omnia δεν τα δίνει δώρο. Τι παίζει ακριβώς;

Γιατί αν θέλει κανά πενηντάρικο για το stickάκι η Inventor, θα της φέρω στο κεφάλι την εξωτερική μονάδα.

Εν τω μεταξύ διαβάζω τα χειρότερα για το σχετικό app, και ότι είναι ακριβώς ίδιο με της Midea, το οποίο δουλεύει καλύτερα.

Επίσης ένας στο skroutz αναφέρει ότι τα 10 έτη η Inventor τα δίνει μόνο για το συμπιεστή, και για τα υπόλοιπα δίνει 5 έτη.

παιζουν και σε προσφορες τα στικακια, για ψαχτο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...