Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές κι απορίες για κλιματιστικά

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν νομίζω να είναι αυτή η μάρκα.

Η κατανάλωση είναι ίδια με το δικό μας toshiba. Σε εμάς ψύχει 35τμ με 4μ ύψος, αλλά στους καύσωνες ζορίζεται και δεν μπορεί να ψύξει ικανοποιητικά, στην θέρμανση ζεσταίνει μέχρι κάποιο σημείο του χειμώνα, όταν πέσουν περισσότερο οι θερμοκρασίες δεν μπορεί να κάνει δουλειά το μηχάνημα. Για αυτό μου έκανε εντύπωση πως το δικό σας μπορεί να δουλέψει σε τόσα τετραγωνικά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν νομίζω να είναι αυτή η μάρκα.

Η κατανάλωση είναι ίδια με το δικό μας toshiba. Σε εμάς ψύχει 35τμ με 4μ ύψος, αλλά στους καύσωνες ζορίζεται και δεν μπορεί να ψύξει ικανοποιητικά, στην θέρμανση ζεσταίνει μέχρι κάποιο σημείο του χειμώνα, όταν πέσουν περισσότερο οι θερμοκρασίες δεν μπορεί να κάνει δουλειά το μηχάνημα. Για αυτό μου έκανε εντύπωση πως το δικό σας μπορεί να δουλέψει σε τόσα τετραγωνικά.

Λογικο γιαυτο πηρα και το θηριο το inverter φιλε Βασιλη...καμια σχεση δεν θα εχει το παλιο με το καινουριο στους καυσωνες .

Λογικο γιαυτο πηρα και το θηριο το inverter φιλε Βασιλη...καμια σχεση δεν θα εχει το παλιο με το καινουριο στους καυσωνες .

Ψάχνεις χειριστήριο για το μοντέλο αυτό ; Πές μου μία το κωδικό χειριστηρίου (model). 

Ψάχνεις χειριστήριο για το μοντέλο αυτό ; Πές μου μία το κωδικό χειριστηρίου (model).

Οχι καμία σχέση :) απλά ψάχνω να βρω πιο μοντέλο κλιματιστικο έχω.. Είναι παλιό 2007, ανέβασα μια εικόνα παραπάνω αν μπορείς να βοηθήσεις..

Οχι καμία σχέση :) απλά ψάχνω να βρω πιο μοντέλο κλιματιστικο έχω.. Είναι παλιό 2007, ανέβασα μια εικόνα παραπάνω αν μπορείς να βοηθήσεις..

Kατά 99 % είναι MATSUSHITA  που πλέον ονομάζεται Panasonic .

http://www.trademarkia.com/pana-plus-74010164.html

• Like 2

Kατά 99 % είναι MATSUSHITA  που πλέον ονομάζεται Panasonic .

Έτσι λεγόταν παλιά η panasonic στα κλιματιστικά? Jesus!

Ένας φίλος μου έχει μοντέλο panasonic από πολύ παλιά 90's......

Ναι θα είστε πολύ πιο άνετα με το νέο inverter.

Και εγώ αν μπορέσω ποτέ μελλοντικά θα πάρω το toshiba suzumi.

• Like 1

Kατά 99 % είναι MATSUSHITA που πλέον ονομάζεται Panasonic .

Ωραιο όνομα :) Εντάξει τα έβγαλε τα λεφτά του.. Πάει για πούλημα λόγο αγοράς καινούριου.

Γενικότερα παλιά υπήρχε η Matsushita electric industrial Co ltd  όπου το 2008 ονομάστηκε Panasonic
Απο όσα έψαξα η μάρκα Pana plus ήταν υπο brand της Matsushita επι εποχής Matsushita .

• Like 1

Μοιαζει με καποιο τετοιο http://www.panagiotou.gr/181-panaclima-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-9000-btu-h.html

Λίγο στα δεξιά ναι κάπως έτσι είναι, την θερμοκρασία όμως την έχει στη μέση, θα ανεβάσω φώτο αν θέλετε έτσι για την ιστορία.

Ωραιο όνομα :) Εντάξει τα έβγαλε τα λεφτά του.. Πάει για πούλημα λόγο αγοράς καινούριου.

Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι έχει μεταπωλητική αξία μεταχειρισμένο ον-οφ κλιματιστικό 10ετίας. :-)

• Like 1

Έτσι λεγόταν παλιά η panasonic στα κλιματιστικά? Jesus!

matsushita ήταν μόνο το όνομα της εταιρίας, τα προϊόντα της λέγονταν panasonic, national και technics

• Like 2

Δεν θα πιάσει τίποτα;

Ιδέα δεν έχω. Δεν θα το φανταζόμουν για να δοκιμάσω, γι' αυτό αναρωτήθηκα! Αν καταφέρεις να το δώσεις, πες για να ξέρουμε!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...