Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σώπα εσένα περιμένουν νομίζεις και τον οποιονδήποτε για το πότε θα τελειώσει την δουλειά του και θα γυρίσει στο σπίτι για να έρθουν να του εγκαταστήσουν το μηχάνημα..... αν ο άλλος τελειώνει αργά το βράδυ δηλαδή θα πρέπει να περιμένει μέχρι το βράδυ.... Το ποιος θα βρίσκεται στο σπίτι είναι θέμα δικό σου οχι του συνεργείου.

Οτι να ναι πραγματικά. Καλό είναι αν δεν γνωρίζεις να μην μιλάς γιατί λες παπάτζες. Αυτοί από το συνεργείο του μαγαζιού ένα μεροκάματο το πολύ 30ευρώ παίρνουν και βάζουν τουλάχιστον καμιά 10αρια μηχανήματα την ημέρα που σε εποχές αιχμής πάνε 15-20. Νομίζεις θα ξεσκιστεί ο άλλος να σου κάνει καλή δουλειά και το πότε θα γυρίσεις από την δουλειά σου.

Για αντλίες και τέτοια φέρε δικό σου ψυκτικό και μετά από πολύ ψάξιμο. Σιγά μην σου βάλουν και αντλία από το συνεργείο του μαγαζιού με τζάμπα δουλειά.

καταρχην χαλαρωσε μεγαλε ,ξεφορτωσε , δεν με νοιαζει ποσα παιρνουν στα τεραστια μου @@ ρια αυτο,αυτοι εκαναν συμφωνια αυτοι

Δευτερον αν γινει κακη τοποθετηση θα τους κανω αναφορα και οτι αλλο πρεπει .

Αντλια δεν ξερω θα μιλησω μαζι του απο την δουλεια μου στο τηλεφωνο ,αν μου πει 20 ευρω ισως του πω να βαλει οκ...

Παντως σε απεναντι φιλικο σπιτι ο κωτσοβολος μια χαρα εγκατασταση εκανε ΧΩΡΙΣ κανενα προβλημα !

Φλωρινα ειναι λαθος θερμανση με κλιματιστικο. Το -10 ειναι δικο σου, αν κανει -15τι θα γινει; Και δεν το λεω για σενα εσυ σωστα τα λες. Θες κλιματιστικο που ειδικευετε σε -25 τουλαχιστον οχι να εισαι οριακα. Αλλιως πας σε αλλη λυση, που ειναι το καλυτερο για σενα.

Μην βαλεις κλιματιστικο σε περιοχη με -15 -20 βαθμους. Εκτος αν βρεις.

Κλεισε αλλο ραντεβου και παρε αδεια εκεινη την μερα. Προσπαθω να σε προφυλαξω απο μαλακιες. Εκανα ανακαινηση φετος ξερω. Μια αλλη φορα πριν χρονια ειχα αφησει σημειωμα στον εγκαταστατη τι ηθελα και ελειπα, με εγραψε στα παπαρια του και εκανε τα δικα του. Ακομα τον βριζω.

ρε συ αδεια εχω τελη ιουνιου και μετα φευγω διακοπες για 15 ημερες...δεν γινεται.

Χεστο αν δεν το βαλει καλα θα τους κανω αναφορα κ οτι μπορω.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καταρχην χαλαρωσε μεγαλε ,ξεφορτωσε , δεν με νοιαζει ποσα παιρνουν στα τεραστια μου @@ ρια αυτο,αυτοι εκαναν συμφωνια αυτοι

Δευτερον αν γινει κακη τοποθετηση θα τους κανω αναφορα και οτι αλλο πρεπει .

Αντλια δεν ξερω θα μιλησω μαζι του απο την δουλεια μου στο τηλεφωνο ,αν μου πει 20 ευρω ισως του πω να βαλει οκ...

Παντως σε απεναντι φιλικο σπιτι ο κωτσοβολος μια χαρα εγκατασταση εκανε ΧΩΡΙΣ κανενα προβλημα !

Εσύ άνοιξες θέμα με ταρίφες  τιμές τα ωράρια την φοροδιαφυγή και ανέφερες κιόλας ς για άσχετα πράγματα που δεν ξέρεις.

Δεν πρόκειται καν να σου βάλουν αντλία κενού ούτε 20αρικο να ζητήσουν. Τους δίνει τα εργαλία το αφεντικό τους και τους λέει αυτά είναι τα εργαλεία για την δουλειά σας πηγαίντε σε όσο περισσότερους μπορείτε. Το αφεντικό πληρώνεται από τον Κοτσόβολο ως εξωτερικός συνεργάτης με το κομμάτι και ο τεχνικός που θα έρθει σπίτι ένα 30αρι την ημέρα από το αφενιτκό με το ένσημο.

Όσο για την καραμέλα οτι δεν σε νοιάζει πόσα παίρνουν, υπομονή μέχρι να φτάσεις και εσύ στο σημείο να παίρνεις έναν ψωρομισθό για 12 ώρες την ημέρα να ακούς γκρίνιες από την γυναίκα σου και να ακούς και τις γκρίνιες του πελάτη να σου λέει σιγά μην σε λυπηθώ κιόλας και το κοντό του και το μακρύ του. Σου είπε ο άλλος οτι εκείνη την ώρα τελειώνει η δουλειά του τι περιμένεις να σου πει. Θέλει ο κάθε έλληνας να του συμπεριφέρονται όλοι σαν να είναι βασιλιάς αλλά αυτός να συμπεριφέρεται σαν σατράπης.

• Like 1
Δημοσ.

Αναφορά-ξαναφορά θα σου πουν κλάιν, ας πλήρωνες. Αν δεν υπόγραψες συμβόλαιο για την εγκατάσταση που γράφει αναλυτικα τα τεχνικά της εγκατάστασης και με δεδομένο οτι δεν υπάρχει κάτι σαν τον ηλεκτρολογικό κανονισμό για τα κλιματιστικά, η όλη κατάσταση είναι buyer beware.

Επίσης το να "δουλεύει" ένα κλιματιστικό δεν αρκεί, πρέπει η εγκατάσταση να είναι σωστή ώστε οι εκχυλώσεις στους σωλήνες πχ να είναι σωστές για να μην χαθεί το "φρεον" σε βάθος χρόνου (γνωστός που έψαχνε τα φθηνά έβαλε μηχάνημα στο πουθενά στο δεύτερο όταν έκανε ανακαίνιση στο ακίνητο με σκαλωσιές, τώρα έχασε το "φρεον" και θέλει 6 μέτρα σκαλωσιές για επισκευή), να έχει γίνει το κενό σωστά για να μην χάσει απόδοση το μηχάνημα ακόμα και 10%, σαν να έχεις πάρει φθηνότερης κατηγορίας μηχάνημα, κλπ.

Και 'γω έβαλα 2 μαζί το χειμώνα που μας πέρασε αλλά "δάγκωσα τη σφαίρα" και πλήρωσα 120 ευρώ και έγιναν σωστά (κενό με αναμονή μετά μιση ώρα πριν ανοίξουν οι βανες να επιβεβαιώθει η στεγανότητα​ του κυκλώματος κλπ).

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ άνοιξες θέμα με ταρίφες τιμές τα ωράρια την φοροδιαφυγή και ανέφερες κιόλας ς για άσχετα πράγματα που δεν ξέρεις.

Δεν πρόκειται καν να σου βάλουν αντλία κενού ούτε 20αρικο να ζητήσουν. Τους δίνει τα εργαλία το αφεντικό τους και τους λέει αυτά είναι τα εργαλεία για την δουλειά σας πηγαίντε σε όσο περισσότερους μπορείτε. Το αφεντικό πληρώνεται από τον Κοτσόβολο ως εξωτερικός συνεργάτης με το κομμάτι και ο τεχνικός που θα έρθει σπίτι ένα 30αρι την ημέρα από το αφενιτκό με το ένσημο.

Όσο για την καραμέλα οτι δεν σε νοιάζει πόσα παίρνουν, υπομονή μέχρι να φτάσεις και εσύ στο σημείο να παίρνεις έναν ψωρομισθό για 12 ώρες την ημέρα να ακούς γκρίνιες από την γυναίκα σου και να ακούς και τις γκρίνιες του πελάτη να σου λέει σιγά μην σε λυπηθώ κιόλας και το κοντό του και το μακρύ του. Σου είπε ο άλλος οτι εκείνη την ώρα τελειώνει η δουλειά του τι περιμένεις να σου πει. Θέλει ο κάθε έλληνας να του συμπεριφέρονται όλοι σαν να είναι βασιλιάς αλλά αυτός να συμπεριφέρεται σαν σατράπης.

Εγώ πάντως σχολαω ότι ώρα τελειώσει η δουλειά κ δνε κλαίω, απλά τα πράγματα.

Προφανώς σου είπα αυτός μετά τις 4 παίρνει 100αρι σε άσχετους.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς κανέναν καλο ψυκτικο που να κάνει σωστη και μερακλιδικη δουλεια και να εξυπηρετεί περιοχη Μεσογεια; (Λουτσα για την ακριβεια). Θελω να αντικαταστησω τα κλιματιστικα μου με καινούργια και θελω να γινει σωστη δουλεια. Το κοστος δεν με πειράζει, αρκει να ειναι λογικο και να γίνουν ολα οπως πρέπει (αντλια κενου κτλ).

Στειλτε μου πμ οσοι γνωρίζετε.

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Και 'γω έβαλα 2 μαζί το χειμώνα που μας πέρασε αλλά "δάγκωσα τη σφαίρα" και πλήρωσα 120 ευρώ και έγιναν σωστά (κενό με αναμονή μετά μιση ώρα πριν ανοίξουν οι βανες να επιβεβαιώθει η στεγανότητα​ του κυκλώματος κλπ).

Δεν ειναι πολλα. 60 ευρω το ενα; Με αντλια κενου; Και υλικα δικα του; Μια χαρα

Δημοσ.

Είναι οικογενειακός φίλος και παλιός συμμαθητής του πατέρα μου στη Σιβιτανίδειο. Φιλική η τιμή.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Αγόρασα πριν μια εβδομάδα ένα κλιματιστικό της Pitsos 12.000btu από τον Κωτσόβολο το οποίο είχε προσφορά με δωρεάν εγκατάσταση. Έγινε η εγκατάσταση και παρατήρησα ότι σαν απόδοση το κλιματιστικό σε σύγκριση με ένα άλλο 12.000 btu inverter που έχω δείχνει πολύ πιο αδύναμο. 

Το μηχάνημα είναι αυτό:

http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/164265-pitsos-p1zai1270w

Εμπειρικά στο άλλο Inverter που έχω, είχε γίνει κακή εγκατάσταση με αποτέλεσμα να χάσει το ψυκτικό του υγρό. Είχα καλέσει έναν ψυκτικό που έκανε τότε άδειασμα του υγρού, κενό και πλήρωση με ζυγαριά και εδώ και 5 χρόνια από τότε κανένα πρόβλημα.

Μπορεί να προτείνει κάποιος μια μέθοδο τεσταρίσματος της απόδοσης στο ζεστό και στο κρύο για να προχωρήσω με μια βεβαιότητα στο να ζητήσω να έρθει κάποιος από το service να το κοιτάξει; ΠΧ να βρω ένα θερμόμετρο και να πάρω μετρήσεις από θερμοκρασίες της εξόδου και να λάβω ένα συμπέρασμα.

Η μικρότερη επιλογή στο κρύο είναι 17c και η ανώτατη στο ζεστό 30c. Η σωστή θερμοκρασία που πρέπει να βγαίνει στην έξοδο του κλιματιστικού ποια είναι;

Υποψιάζομαι ότι αυτό οφείλεται σε λάθος στην εγκατάσταση. Δεν κάνανε κενό ούτε εξαέρωση και τις σωλήνες τις λύγισαν με τα χέρια αντί με εργαλείο.

Το έχω καταλάβει ότι θα κάνω αγώνα για να βγάλω άκρη αλλά χρειάζομαι μια βοήθεια πρώτα για να ξεκινήσω τις διαδικασίες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Αγόρασα πριν μια εβδομάδα ένα κλιματιστικό της Pitsos 12.000btu από τον Κωτσόβολο το οποίο είχε προσφορά με δωρεάν εγκατάσταση. Έγινε η εγκατάσταση και παρατήρησα ότι σαν απόδοση το κλιματιστικό σε σύγκριση με ένα άλλο 12.000 btu inverter που έχω δείχνει πολύ πιο αδύναμο. 

Το μηχάνημα είναι αυτό:

http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/164265-pitsos-p1zai1270w

Εμπειρικά στο άλλο Inverter που έχω, είχε γίνει κακή εγκατάσταση με αποτέλεσμα να χάσει το ψυκτικό του υγρό. Είχα καλέσει έναν ψυκτικό που έκανε τότε άδειασμα του υγρού, κενό και πλήρωση με ζυγαριά και εδώ και 5 χρόνια από τότε κανένα πρόβλημα.

Μπορεί να προτείνει κάποιος μια μέθοδο τεσταρίσματος της απόδοσης στο ζεστό και στο κρύο για να προχωρήσω με μια βεβαιότητα στο να ζητήσω να έρθει κάποιος από το service να το κοιτάξει; ΠΧ να βρω ένα θερμόμετρο και να πάρω μετρήσεις από θερμοκρασίες της εξόδου και να λάβω ένα συμπέρασμα.

Η μικρότερη επιλογή στο κρύο είναι 17c και η ανώτατη στο ζεστό 30c. Η σωστή θερμοκρασία που πρέπει να βγαίνει στην έξοδο του κλιματιστικού ποια είναι;

Υποψιάζομαι ότι αυτό οφείλεται σε λάθος στην εγκατάσταση. Δεν κάνανε κενό ούτε εξαέρωση και τις σωλήνες τις λύγισαν με τα χέρια αντί με εργαλείο.

Το έχω καταλάβει ότι θα κάνω αγώνα για να βγάλω άκρη αλλά χρειάζομαι μια βοήθεια πρώτα για να ξεκινήσω τις διαδικασίες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η εγκατασταση ηταν οκ ;

Δημοσ.

Η εγκατασταση ηταν οκ ;

Δεν γνωρίζω. Όπως έγραψα παραπάνω από ότι είδα δεν κάνανε ούτε κενό με αντλία ούτε εξαέρωση. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται. Επίσης δεν έβαλαν ούτε σαπουνάκι να δούνε αν έχει γίνει σωστά η ένωση στους σωλήνες. Έβρεξα εγώ ένα σφουγγαράκι με σαπούνι και το τσέκαρα και από ότι είδα δεν χάνει εκεί στην εξωτερική μονάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω. Όπως έγραψα παραπάνω από ότι είδα δεν κάνανε ούτε κενό με αντλία ούτε εξαέρωση. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται. Επίσης δεν έβαλαν ούτε σαπουνάκι να δούνε αν έχει γίνει σωστά η ένωση στους σωλήνες. Έβρεξα εγώ ένα σφουγγαράκι με σαπούνι και το τσέκαρα και από ότι είδα δεν χάνει εκεί στην εξωτερική μονάδα.

Μάλιστα.. Αφού δουλεύει σωστά όλα καλά.

Δημοσ.

πως δουλευει σωστα; σου λεει εχει θεμα με την αποδοση.. :S

Κατάλαβα ότι το άλλο κλίμα του έχει θέμα οκ λάθος.

Στα δικά μου τώρα..

Πήρε τηλέφωνο αυτός από τον κωτσοβολο και τελικά θα έρθει αύριο να δει που μπορεί να γίνει η τοποθέτηση. Πολύ περίεργο άτομο.

Δημοσ.

μωρε καλα μου τα παν εμενα αμα δεν πληρωσεις για εγκατασταση, εγκατασταση γτπ θα σου κανουν :D

Δημοσ.

μωρε καλα μου τα παν εμενα αμα δεν πληρωσεις για εγκατασταση, εγκατασταση γτπ θα σου κανουν :D

Θα δω αν μου πει ακόμα και άλλες @@ριες θα φέρω άτομο δεν γα..... Πολύ βαρύς μου το έπαιξε,είναι τυχερός δνε μπορώ να πάρω άδεια γιατί τέλη του μηνός φεύγω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...